Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 παρακαλω να με εγγραψετε Α-Μ-Ε-Σ-Α. ΔΕΚΤΟΣ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΠΟΣΤ ΜΟΥ. Υ.Γ. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ στα εργοστασια του Hamamatsu Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΕ ΠΑΝΟ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΦΕ??? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 ελα μαι βολτα απο κενζο παραλια να ουμ' να παρουμε καθαρο αερα, γιατι πηρα βολτα το κτυπτον και σε ενα φαναρι εκατσε διπλα μου ενα ιννοβα που για καυσιμο εκαιγε ορυκτελαιο , θωλοσε το κρανος απο τα λαδια, εκαψα το κοκκινο, εβηχα καννα 40 λεπτο αλλα τελικα επεζησα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2013 Για πες νιάου Ο,τι τι; Τι σχεση εχει αυτο που ποσταρες, με το βιντεο που σχολιασα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stivakos 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 αυτο το τοπικ δειχνη ποσο μεγαλη εταιρια ειναι η honda ... αφου καταφερε να ειναι στην πρωτη θεση τον πωλησεων και των αγονων.. για πολλα χρονια εε λογικο ειναι δημιουργησε και αντιπαθειες εχθρους κτλπ .. τοσα χρονια στη Β εθνικη κουραστηκανε και επεσαν οι μασκες του ξεκατινιασματος... Δηλαδή, νομίζεις ότι ο λόγος που την αντιπαθούμε είναι επειδή όπως λες είναι "πρώτη σε πωλήσεις" και όχι για τα νερόβραστα/ξενέρωτα/κακάσχημα/πανάκριβα μηχανάκια που μας ξεφουρνίζει τα τελευταία 10-15 χρόνια ε? Μαύρη είν'η νύχτα στα βουνά, μαύρη σαν καλιακούδα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 Για όλα στην ελλάδα φταίει η Χόντα και ο Ολυμπιακός τελικά. μάλλον ο κόσμος μισεί ότι είναι κόκκινο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros89 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 αυτο το τοπικ δειχνη ποσο μεγαλη εταιρια ειναι η honda ... αφου καταφερε να ειναι στην πρωτη θεση τον πωλησεων και των αγονων.. για πολλα χρονια εε λογικο ειναι δημιουργησε και αντιπαθειες εχθρους κτλπ .. τοσα χρονια στη Β εθνικη κουραστηκανε και επεσαν οι μασκες του ξεκατινιασματος... Δεν έβαλα φίλε μου το 250 RR για να δείξω ότι πατάει τα πάντα... το μηχάνημα είναι 250 εξάλλου. Ούτε το έβαλα για να πω πως πατάει την R6 που είδα πιο πάνω ούτε τίποτα. Το μηχάνημα απλά είναι έρωτας και υπάρχουν κ α τ η γ ο ρ ί ε ς. Εγώ θα λυπόμουν να το σηκώσω σούζα και να το συμπλεκτράρω. Δεν είναι εντούρο...που κάποιος άσχετος πιο πάνω μπήκε στον κόπο να κάνει σύγκριση. Το μοτερ απλά δουλεύει σαν τον big ben και τα βλέπεις ακόμη και σήμερα να κεντάνε. 40+ άλογα στα 250 κ.εκ δεν είναι παιχνίδι όμως. Αντίστοιχα υπάρχει και 400 βέβαια και 600 και 1000 κτλπ. Δηλαδή, νομίζεις ότι ο λόγος που την αντιπαθούμε είναι επειδή όπως λες είναι "πρώτη σε πωλήσεις" και όχι για τα νερόβραστα/ξενέρωτα/κακάσχημα/πανάκριβα μηχανάκια που μας ξεφουρνίζει τα τελευταία 10-15 χρόνια ε? Μαύρη είν'η νύχτα στα βουνά, μαύρη σαν καλιακούδα. Πες μου ότι τρολάρεις ή πες μου απλά τι πίνεις 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Εγώ θα λυπόμουν να το σηκώσω σούζα και να το συμπλεκτράρω. Α, εγώ τα βιάζω και τα 2 με σμυριδαλοιφή κιόλας. Νο Mercy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Εγώ θα λυπόμουν να το σηκώσω σούζα και να το συμπλεκτράρω. Δεν είναι εντούρο...που κάποιος άσχετος πιο πάνω μπήκε στον κόπο να κάνει σύγκριση. Αχ τι καλοοοοος!! Koκκινιζω.. Οταν ξεκολλησεις λιγακι απο τις εταιρειες, και τις φτερουγες, θα δεις πως υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια.. Και θα καταλαβεις και γιατι λεει ο Stivakos αυτα που λεει. Αλλα τι μιλαω εγω;; Εγω ειμαι ενας ασχετος, που μπερδευω τα SS με τα Enduro, και τα βλεπω ιδια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Αλλα τι μιλαω εγω;; Εγω ειμαι ενας ασχετος, που μπερδευω τα SS με τα Enduro, και τα βλεπω ιδια και έχω μάθει απέξω την πινακίδα του Ax_Ena_Honda Nα τα λέμε αυτά, να τα λέμε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Nα τα λέμε αυτά, να τα λέμε Πω πω, τι σΕ είπε............................. Casus belli :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Άντε μπράβο γιατί αρχίσαμε πάλι με τα επιχειρήματα και αρρώστησα μπζιλό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Γιατί, εγώ έχω διευκρινίσει επαρκώς γιατί κράζω τα Yamaha??? Το μόνο που έχω διευκρινίσει είναι ότι φωτιά και όλεθρος στο Iwata. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 (τροποποιήθηκε) σεισμος στα εργοστασια του Hamamatsu Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 12 , 2013 από τον PanosDenzo 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 σεισμος στα εργοστασια του Hamamatsu Είναι κοντά με αυτά της Yamaha. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 ο stivakos ειναι γνωστος τρολ εναντιον της honda για αυτο λεει αυτα που λεει... και σ αυτο και σε αλλα φορουμ εαν πατησεις στο προφιλ του για να της δημοσιευσεις του θα το διαπιστωσεις η 9 στις 10 θαψιμο στη honda εχει θεμα ο ανθρωπος... .... και οχι μονο αυτος με τη honda , το γιατι δεν εχει διευκρινιστει με σαφηνεια , αλλα με αεροστιβακολογια... Δεν διαφωνω σ'αυτο, αλλα τρολ ξετρολ, στο ποσταρισμα το τελευταιο εχει δικιο... Ολοι οι Hondaiοι εχετε κολλησει εκει, και εξυμνειτε την Honda, η οποια εχει να βγαλει σοβαρο μηχανακι, που να ειναι απο τα κορυφαια της κατηγοριας του καμια 10αρια χρονια τουλαχιστον. Για την Honda ισχυει ο,τι και για την Ελληνικη οικονομια. Καθε περσυ και καλυτερα! Μονο ο Κωστακης ο Aχ-βαχ-εχω-Χοντα ειναι γνησιος Hondaios, που παει και αγοραζει μηχανακια το λιγοτερο 20ετιας.. Τοτε που η Honda οντως εβγαζε μηχανακια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 καλα εσυ με το μουλτιστραντα αφου δεν βγαζουμε ωραια μηχανακια ,καινε ανορθωτες , βαρανε μπιελες τι ασχολεισαι μαζι μας ; που αν το μουλτι το βγαζε η χοντα θα πεφτανε ολοι να τη φανε. εδω υπαρχει τοπικ νεα μοντελα χοντα 2014 και μπαινουν ολοι και ριχνουν χολη στη χοντα. μεχρι ο Παναγιωτης Κ το παρατηρησε φαντασου που εφτασε το μισος σας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 καλα εσυ με το μουλτιστραντα αφου δεν βγαζουμε ωραια μηχανακια ,καινε ανορθωτες , βαρανε μπιελες τι ασχολεισαι μαζι μας ; που αν το μουλτι το βγαζε η χοντα θα πεφτανε ολοι να τη φανε. εδω υπαρχει τοπικ νεα μοντελα χοντα 2014 και μπαινουν ολοι και ριχνουν χολη στη χοντα. μεχρι ο Παναγιωτης Κ το παρατηρησε φαντασου που εφτασε το μισος σας... 1) Πρεπει να εχω καποια συγκεκριμενη μαρκα για να αντιπαθω τα Honda?? 2) Κανονικα εσεις δεν θα επρεπε να ειστε σε αυτο το τοπικ, οσοι δεν ειναι μελοι του A.H.C 3) ΜΙΣΟΣ??? Χαχαχαχαχα.. Για να δειτε ποσο παροπιδιασμενοι ειστε... Μα δεν μισουμε ουτε εσας ουτε τα Honda.. Aπλα σας τσιγκλαμε που νομιζετε οτι εχετε πιασει τον π@πα απο τα @@, επειδη οδηγειτε Honda. Αλλωστε, δεν χρειαζεται μισος, συμπονοια και κατανοηση χρειαζεται, που συμβιωνεται με ταφους, που καταναλωνουν πολυ βενζινη και λαδι (αναλογα το μοντελο!) 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 φημες λενε οτι αν ολα τα μελη του my bike, δωρισουν απο 20 cent του 1ος ευρω, θα συγκεντρωθει ενα αξιόλογο ποσό για να καλυψουν τις αναγκες των καρμπυρατερατων innova σε μπιελες για 3 μερες. :tooth: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 για πες μου δλδ τα μοτο που γραφω δεν καλα αν οχι τα καλητερα στην κατηγορια τους ? vfr1200 { dct } K1300S croostourer 1200 {dct} GS 1200 (LC) και KTM 1190 προσφερουν ΠΟΛΛΑ παραπανω croosrunner800 abs {vfr} Τι αλλα μοντελα υπαρχουν σε αυτην την κατηγορια ας πουμε;; Γιατι το πλασαραν ως αλλο TDM, οποτε στην ιδια κατηγορια φανταζομαι ειναι και το Tiger, που με κατι λιγοτερο απο 11.000 δεν εχει αντιπαλο cbr1000abs 09 > μετα .. Μ'αρεσει που εντεχνως αφηνεις εξω τα μοντελα 08 που εκαιγαν πιο πολυ λαδι απο βενζινη.. Φτιαχτηκε αυτο απο τα 09 μοντελα;; Η απαντηση που ψαχνεις, ακουει στο ονομα ZX 10 RR... Για παραπανω λεφτα δεν θες να σου θυμισω τα S1000RR, Panigale, RSV4 τα καινουρια μοτο στο 2014 vfr800 Aκομα δεν το ειδες, το εβγαλες και τοπ στην κατηγορια του ε; Χμμμμ!! Ενδιαφερον.. sh300abs Ισως η μονη κατηγορια που η Honda δεν εχει αντιπαλο... hornet Τι ξεχωριστο εχει να προσφερει το Hornet σε σχεση με τον ανταγωνισμο;; Γιατι αν τα βαλεις διπλα διπλα με ενα Street Triple R ABS, νομιζω χανει κατα κρατος integra 700abs {scooter} Να μιλησω για GP 800? Για SRV 850??? Ή μηπως επειδη αυτα καταναλωνουν παραπανω βενζινη, αυτοματως αλλαζουν κατηγορια και βγαινουν εκτως συγκρισης; και πολλα αλλα μοντ που δε θυμαμαι για πες μου καποιο που ειναι στην ιδια κατηγορια με τα ιδια λ7 και ειναι καλητερο ?? εαν ξερεις βεβαια και αν εχεις οδηγησει καποιο απ αυτα ?? Πολλα απο τα παραπανω μοντελα που σου συγκρινω, ειναι ακριβοτερα απο τα αντιστοιχα Honda, αλλα ας μην κρυβομαστε.. Ολοι ξερουμε γιατι... Τα περιφερειακα που φοραει ο ανταγωνισμος απο την Ευρωπη, ειναι κατα πολυ ακριβοτερα, απο την διαφορα τιμης που εχουν με τα αντιστοιχα Honda... Ελπιζω να σε καλυψα! Και επειδη πουλας ειρωνια (σε προσωπικο επιπεδο, κατι που απεχθανεσαι απο ο,τι θυμαμαι!!) θες να μου πεις αν τα εχεις οδηγησει ολα αυτα; Αν ναι, πως σου φανηκε το VFR 800 2014?? Γιατι αν δεν τα εχεις οδηγησει, προς τι η ειρωνια;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Μονο ο Κωστακης ο Aχ-βαχ-εχω-Χοντα ειναι γνησιος Hondaios και μαμώ τα παιδιά και τον θέλω για γαμπρό μου Παναγιώτη είσαι πολύ καλό παιδί ρε... Με συγκινάς... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Συγγνώμη τώρα γιατί ασχολείστε ακόμα με το παιδί τον nik.999 ? Δεν έχετε καταλάβει ότι ότι και να πείτε το παρωπίδιασμα έχει γίνει καθημερινό του σπόρ; Μιλάμε για μεγάλο χόμπι... Και όλα αυτά τα μηχανάκια που πόσταρε φυσικά και έχουν αντιπάλους... Και όπως έγραψε και ο φίλος σε πολλά από αυτά υπάρχουν και καλύτερα μηχανάκια. Αλλά για όλους τους υπόλοιπους είναι καλύτερα. Για έναν Χονταίο, καλύτερο μηχανάκι είναι απλά αυτό που δεν χαλάει... Όλα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε για θερμοδυναμικά μοτέρ και άκομψες-φλύαρες γραμμές και κάτι τέτοια μπαρμπούτσαλα που κατά περιόδους μας έχουν πετάξει για να υποστηρίξουν την μπαρμπουτσαλάδα τους!!! CBR λέει... τα λάδια που καίνε είναι περισσότερα κι από αυτά που καίει διχρονίλα ξερό που ανεβαίνει τον Όλυμπο με πρώτη και τέρμα γκάζι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Καλά κλάψε στην γωνία που δεν σε παίζουνε οι φιλενάδες σου... Λες και μόνο τα δικά μου πόστ σβήστηκαν. Κατά 99% θα σβηστούν και αυτά. Εμένα δεν με νοιάζει να τα δουν άλλοι. Με νοιάζει που προλαβαίνεις και τα βλέπεις εσύ και μετά ας τα σβήσουν. Το θέμα στην όλη υπόθεση είναι ΜΠΑΣ ΚΑΙ μπορέσεις και βγάλεις τα χοντέηκα γυαλιά επιτέλους και δεις τον κόσμο σωστά... Αλλά πουυυυυυυυυυυυυυυυ... Άσε που κάνεις σαν πεντάχρονο αν και έχω μάθει ότι εμφανισιακά τουλάχιστον είσαι μεγαλύτερος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Θα γελάω σε 30 χρόνια να δω πόσα μηχανάκια του σήμερα θα κυκλοφορούν... Εγώ ακόμα τα ίδια παίζει να έχω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Εεε αμα εχεις honda κλαις :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες