gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Τι άλλο θα διαβάσουμε ? Το τοπικ ανοίχτηκε για πλάκα + ντράβαλο, αλλά κάποιοι το κάνετε γήπεδο. Ειναι και το διαδίκτυο δύσκολο να αντιληφθει κάποιος τι εννοεί ο άλλος.... ενταξει σκεψου το mybike εχει 50 ενεργα ατομα που ποσταρουν καθε μερα και απο αυτους οι 45 εχουν υπογραφη anti honda club. δηλαδη σαν site εχει χασει πληρως την αντικειμενικοτητα του και οι διαχειριστες πρεπει να κανουν κατι καλυτερο απο το να σβηνουν σχολια... δηλαδη υπαρχει υποsite μεσα στο site. εγω προσωπικα αισθανομαι σαν να μου λενε : εχεις χοντα; παρε το μπουλο απο το mybike... Λες ε ? Αν δεις τα μοτό της Διαχ/σης / Συντονιστων, θα δεις οτι ειναι RGV 250, GS 1200, RC8, TDM 900, ZZR 1400 + YBR 250, DR 650 + Innova.... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) Θαναση, που μοιραζουν ληγμενα να παμε σαν κλαμπ να παρουμε κι εμεις;;; Καλημερα Υ.Γ. : yamahakia, θελω απο τα ποπ κορν σου! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 18 , 2013 από τον stakhs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Όσοι δεν αντέχουν τον χαβαλέ ας προσπεράσουν το εδώ νήμα, γιατί εδώ κάνουμε την πλάκα μας με τους αδελφούς Yamahaίους (και έναν με suzuki χα,χα) ΥΓ Σκατά στην Kymco !!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Έχει και σουτζούκι εδώ μέσα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) Έχει και σουτζούκι εδώ μέσα; Φυσικα, ενας ο Schumi κι ενας (πρωην που αγαπω ακομη) εγω. :D Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 18 , 2013 από τον stakhs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Εσένα δεν σε παίζουμε γιατί μας έχεις βραχυκυκλώσει! Μόλις αποφασίσεις τι θα καβαλάς, πε μας, να ξέρουμε αν θα σε μιλάμε η θα σε Ο schumi πάντως έκανε δηλώσεις οτι δεν ξαναμπαίνει σε αυτό το θέμα, γιατί οι χονταίοι δεν πάμε καλά. και τρώμε και πολύ :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) Δηλαδη για την περιπτωση μου, που ειχα suzuki, εχω πλεον yamaha, θελω KTM, το πρωτο μου μηχανακι ηταν Honda και τρωω πολυ, τι εχει να αποφανθει ο δικαστης;;; :P :punk: :punk: :punk: Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 18 , 2013 από τον stakhs 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Δηλαδη για την περιπτωση μου, που ειχα suzuki, εχω πλεον yamaha, θελω KTM, το πρωτο μου μηχανακι ηταν Honda και τρωω πολυ, τι εχει να αποφανθει ο δικαστης;;; :P Πως δείχνεις μια πρωτοφανή αστάθεια χαρακτήρος και αξιών........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλως τον Παναγιωτη.... ειμαι ενα νιατο που μαθαινει ή αλλιως, πολυπολυμοτοσυκλετιστικο αγορι :P :P :P Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 18 , 2013 από τον stakhs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Φυσικα, ενας ο Schumi κι ενας (πρωην που αγαπω ακομη) εγω. :D Σουζουκαίος εγώ;;; :shock: Α να χαθείς τεντιμπόι. Και προς όλους που λένε ότι δεν σηκώνουμε την πλάκα, κάνετε λάθος. Εμείς κάνουμε πλάκα και καζούρα και προφανώς σηκώνουμε και καζούρα. Άλλο η καζούρα και η πλάκα όμως και άλλο αυτά που γράφονται εδώ. Στην καζούρα που κάνουμε ποτέ δεν βρίσαμε κανέναν. Ούτε είπαμε ότι "έχεις χόντα; το μπούλο από το φόρουμ" όπως είπε ένα παλικάρι, παραπάνω. ίσα ίσα τους θέλουμε εδώ για να υπάρχει και κάποιος τελευταίος! :P :P Υ.Γ. Αυτό το τελευταίο ήταν καζούρα!!!! Υ.Γ.2 Χρήστο το βράδυ θα πάω σινεμά. να έρθω να με δανείσεις λίγα ποπ κορν και μένα;;; :P Ξέρεις πόσο έχει πάει η μεγάλη συσκευασία στα village? Κλάφτα Χαράλαμπε... χαχαχαχαχαχα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Τι έγινε ρε νιάου AHC, πιάσανε τα κρύα και πλέον παίρνετε το smart-άκι σας? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Όχι ψήνονται να πάρουν φθηνα οικονομικά σπορ Χόντα... γιατί τον χειμώνα μπορεί να παρατάνε τα μηχανάκια, αλλά μην αλλαξοπιστίσουν κιόλας και έχουν οι άλλοι να τους τη λένε... http://www.mybike.gr/topic/69611-affordable-sport-car-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-honda/ χααχαχχαχαχαχααχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Μετανοειτε πρωτου να ειναι αργα! Ενα ενα πεφτουν τα καστρα της μιαρης σας πιστης. Η φλεγομενη λεπιδα του νεου μας αδερφου Γερασιμου ηρθε να σας δωσει φωτιση. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Απο την αρκετη φλογα θα καει οπως ειναι ολο το μηχανακι... Γερασιμε, α δε ντρεπεσαι!!! Τς τς τς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 ΡΕ ΣΑΣ ΠΑΤΑΩ ΟΛΟΥΣ ΡΕ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΛΛΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) Άλλος ένας που αλλαξοπίστησε και προσήλθε εις τας αγκάλας της Ιερής ημών αδερφότητος ! Άλλος ένας που βρήκε το φώς του ! Άλλος ένας που εισήλθε εις τον ορθόν δρόμον ! Αδέρφια παραδειγματιστείτε από το τέκνον του Υψίστου που έλαβε τη Θείαν Φώτιση ίνα σώσετε τας ψυχάς υμών και ακολουθείστε τα χνάρια του αδερφού ημών και υμών Γεράσιμου ! Πρόοοοοσχωμεεεεν! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 από τον ΣΑΒΒΑΣ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Σκουτερρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ, πραγματα του σατανα!!!! Το ηλιθιο κατασκευασμα χθες, κολλησε το γκαζι του, πως και δεν σκοτωθηκα και φυσικα στα καπακια κοπηκε η ντιζα... σκουτερ, τι περιμενες??? Honda και Piaggio μπλε και στο θερμαικο!!! :P :P :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Πιάτζιο ναι στο άλλο να πά να πάρεις εσύ και να το φουντάρεις άμα σου πάει καρδιά υπήκοε του Γιαμαχάκια έξω από δώ ! :tooth: :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Σαββουλη, δωσε μου ενα honda και να δεις τι καλη βουτα θα παρει για το θερμαικο, ειδικα το παλιο μου AX-1, σε μπλεδακι κιολας, ετοιμο για μπανακι!!! Θα το βρει η αρχαιολογια σε καμια 150 χρονια και θα λενε καπου το 2164.... τετοιο χρεπι; Μαλλον Honda ειναι!!! :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Σαββουλη, δωσε μου ενα honda και να δεις τι καλη βουτα θα παρει για το θερμαικο, ειδικα το παλιο μου AX-1, σε μπλεδακι κιολας, ετοιμο για μπανακι!!! Θα το βρει η αρχαιολογια σε καμια 150 χρονια και θα λενε καπου το 2164.... τετοιο χρεπι; Μαλλον Honda ειναι!!! :P Ντε σου ντίνει τίποτις είσαι κακό παιδάκι εσύ και γόνος του ακατανόμαστου αντίχριστου ! :tooth: :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Ντεν ντινει εσυ λιγκο παρει Honda, βγκαλει ανορθωτη... εχει μπλε σπρευ στο ντουλαπα, βαψει εγω, μπλουμ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Α χα χα χα χα ! :tooth: :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2013 Σαββουλη, δωσε μου ενα honda και να δεις τι καλη βουτα θα παρει για το θερμαικο, ειδικα το παλιο μου AX-1, σε μπλεδακι κιολας, ετοιμο για μπανακι!!! Θα το βρει η αρχαιολογια σε καμια 150 χρονια και θα λενε καπου το 2164.... τετοιο χρεπι; Μαλλον Honda ειναι!!! :P θα το βρουνε τοτε που θα πετανε με μηχανες στο διαστημα και θα λενε τοσο ποιοτικο μηχανημα βγαζανε τοτε; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες