Jump to content
HLIAS

A.H.C. The Anti Honda Club is here!!!

Recommended Posts

Τι άλλο θα διαβάσουμε ?

Το τοπικ ανοίχτηκε για πλάκα + ντράβαλο, αλλά κάποιοι το κάνετε γήπεδο.

Ειναι και το διαδίκτυο δύσκολο να αντιληφθει κάποιος τι εννοεί ο άλλος....

ενταξει σκεψου το mybike εχει 50 ενεργα ατομα που ποσταρουν καθε μερα και απο αυτους οι 45 εχουν υπογραφη anti honda club.

δηλαδη σαν site εχει χασει πληρως την αντικειμενικοτητα του και οι διαχειριστες πρεπει να κανουν κατι καλυτερο απο το να σβηνουν σχολια... δηλαδη υπαρχει υποsite μεσα στο site. εγω προσωπικα αισθανομαι σαν να μου λενε : εχεις χοντα; παρε το μπουλο απο το mybike...

Λες ε ?

Αν δεις τα μοτό της Διαχ/σης / Συντονιστων, θα δεις οτι ειναι RGV 250, GS 1200, RC8, TDM 900, ZZR 1400 + YBR 250, DR 650 + Innova....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Θαναση, που μοιραζουν ληγμενα να παμε σαν κλαμπ να παρουμε κι εμεις;;;

Καλημερα

Υ.Γ. : yamahakia, θελω απο τα ποπ κορν σου!

Τροποποιήθηκε από τον stakhs

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όσοι δεν αντέχουν τον χαβαλέ ας προσπεράσουν το εδώ νήμα, γιατί εδώ κάνουμε την πλάκα μας με τους αδελφούς Yamahaίους (και έναν με suzuki χα,χα)

ΥΓ Σκατά στην Kymco !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει και σουτζούκι εδώ μέσα;

Φυσικα, ενας ο Schumi κι ενας (πρωην που αγαπω ακομη) εγω. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσένα δεν σε παίζουμε γιατί μας έχεις βραχυκυκλώσει!

Μόλις αποφασίσεις τι θα καβαλάς, πε μας, να ξέρουμε αν θα σε μιλάμε η θα σε :beee:

Ο schumi πάντως έκανε δηλώσεις οτι δεν ξαναμπαίνει σε αυτό το θέμα, γιατί οι χονταίοι δεν πάμε καλά.

και τρώμε και πολύ :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη για την περιπτωση μου, που ειχα suzuki, εχω πλεον yamaha, θελω KTM, το πρωτο μου μηχανακι ηταν Honda και τρωω πολυ, τι εχει να αποφανθει ο δικαστης;;; :P

:punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη για την περιπτωση μου, που ειχα suzuki, εχω πλεον yamaha, θελω KTM, το πρωτο μου μηχανακι ηταν Honda και τρωω πολυ, τι εχει να αποφανθει ο δικαστης;;; :P

Πως δείχνεις μια πρωτοφανή αστάθεια χαρακτήρος και αξιών...........

:crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλως τον Παναγιωτη.... ειμαι ενα νιατο που μαθαινει ή αλλιως, πολυπολυμοτοσυκλετιστικο αγορι :P :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φυσικα, ενας ο Schumi κι ενας (πρωην που αγαπω ακομη) εγω. :D

Σουζουκαίος εγώ;;; :shock: :shock:

Α να χαθείς τεντιμπόι.

Και προς όλους που λένε ότι δεν σηκώνουμε την πλάκα, κάνετε λάθος.

Εμείς κάνουμε πλάκα και καζούρα και προφανώς σηκώνουμε και καζούρα. Άλλο η καζούρα και η πλάκα όμως και άλλο αυτά που γράφονται εδώ.

Στην καζούρα που κάνουμε ποτέ δεν βρίσαμε κανέναν. Ούτε είπαμε ότι "έχεις χόντα; το μπούλο από το φόρουμ" όπως είπε ένα παλικάρι, παραπάνω. ίσα ίσα τους θέλουμε εδώ για να υπάρχει και κάποιος τελευταίος! :P :P

Υ.Γ. Αυτό το τελευταίο ήταν καζούρα!!!! :mB_kalo_e:

Υ.Γ.2 Χρήστο το βράδυ θα πάω σινεμά. να έρθω να με δανείσεις λίγα ποπ κορν και μένα;;; :P Ξέρεις πόσο έχει πάει η μεγάλη συσκευασία στα village? Κλάφτα Χαράλαμπε... χαχαχαχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι έγινε ρε νιάου AHC, πιάσανε τα κρύα και πλέον παίρνετε το smart-άκι σας?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι ψήνονται να πάρουν φθηνα οικονομικά σπορ Χόντα... γιατί τον χειμώνα μπορεί να παρατάνε τα μηχανάκια, αλλά μην αλλαξοπιστίσουν κιόλας και έχουν οι άλλοι να τους τη λένε...

http://www.mybike.gr/topic/69611-affordable-sport-car-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-honda/

χααχαχχαχαχαχααχ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

end_is_near.jpg

Μετανοειτε πρωτου να ειναι αργα!

Ενα ενα πεφτουν τα καστρα της μιαρης σας πιστης.

Η φλεγομενη λεπιδα του νεου μας αδερφου Γερασιμου ηρθε να σας δωσει φωτιση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο την αρκετη φλογα θα καει οπως ειναι ολο το μηχανακι... Γερασιμε, α δε ντρεπεσαι!!! Τς τς τς

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλλος ένας που αλλαξοπίστησε και προσήλθε εις τας αγκάλας της Ιερής ημών αδερφότητος !

Άλλος ένας που βρήκε το φώς του !

Άλλος ένας που εισήλθε εις τον ορθόν δρόμον !

Αδέρφια παραδειγματιστείτε από το τέκνον του Υψίστου που έλαβε τη Θείαν Φώτιση ίνα σώσετε τας ψυχάς υμών και ακολουθείστε τα χνάρια του αδερφού ημών και υμών Γεράσιμου !

Πρόοοοοσχωμεεεεν!

:tooth::rotfl:

Τροποποιήθηκε από τον ΣΑΒΒΑΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκουτερρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ, πραγματα του σατανα!!!!

Το ηλιθιο κατασκευασμα χθες, κολλησε το γκαζι του, πως και δεν σκοτωθηκα και φυσικα στα καπακια κοπηκε η ντιζα...

σκουτερ, τι περιμενες???

Honda και Piaggio μπλε και στο θερμαικο!!! :P :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιάτζιο ναι στο άλλο να πά να πάρεις εσύ και να το φουντάρεις άμα σου πάει καρδιά υπήκοε του Γιαμαχάκια έξω από δώ ! :crazy::tooth: :tooth: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαββουλη, δωσε μου ενα honda και να δεις τι καλη βουτα θα παρει για το θερμαικο, ειδικα το παλιο μου AX-1, σε μπλεδακι κιολας, ετοιμο για μπανακι!!!

Θα το βρει η αρχαιολογια σε καμια 150 χρονια και θα λενε καπου το 2164.... τετοιο χρεπι; Μαλλον Honda ειναι!!! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαββουλη, δωσε μου ενα honda και να δεις τι καλη βουτα θα παρει για το θερμαικο, ειδικα το παλιο μου AX-1, σε μπλεδακι κιολας, ετοιμο για μπανακι!!!

Θα το βρει η αρχαιολογια σε καμια 150 χρονια και θα λενε καπου το 2164.... τετοιο χρεπι; Μαλλον Honda ειναι!!! :P

Ντε σου ντίνει τίποτις είσαι κακό παιδάκι εσύ και γόνος του ακατανόμαστου αντίχριστου ! :tooth: :tooth: :tooth::rotfl: :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ντεν ντινει εσυ λιγκο παρει Honda, βγκαλει ανορθωτη... εχει μπλε σπρευ στο ντουλαπα, βαψει εγω, μπλουμ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα το βρουνε τοτε που θα πετανε με μηχανες στο διαστημα και θα λενε τοσο ποιοτικο μηχανημα βγαζανε τοτε; :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα