Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Και μετά θα δούμε αν όντως μένει σε αυτό το σπίτι κάποια Ηρώ. Τώρα,καλύτερα ; :P Κοίτα από Ηρώ μην σου προκύψει Ηρακλής μόνο... Περιττά όλα σου λέω.... Κάτι ξέρει εδώ το λαμόγιο ο νίντζα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Welcome Ηρώ... To 1000 είναι Κ6; Ευχαριστώ, αυτό που έχω είναι Κ3. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 από τον Di_Manolio 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 .... =P Μια δική μου.... Επειδή είναι γνωστή στα παλιά μέλη η αγάπη μου για τη θάλασσα, σε ποιά παραλία είσαι εδώ βρε Ηρώ μπας και πάω? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 (τροποποιήθηκε) Στην Κω είναι η συγκεκριμένη παραλία, αν έχεις πάει στην Κω να σου φτιάξω έναν χάρτη για να πας στην συγκεκριμένη παραλία. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 από τον Ηρώ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Στην Κω είναι η συγκεκριμένη παραλία, αν έχεις πάει στην Κω να σου δώσω φτιάξω έναν χάρτη για να πας. Έλα, κι έχω πάει στην Κω... πριν πολλά χρόνια. Απέναντι να υποθέσω είναι η Τουρκιά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 (τροποποιήθηκε) Δεν ξέρω αν είναι σίγουρα Τουρκία ή απλά φαίνεται κάποιο νησάκι. Οπότε κάτι θα θυμάσαι δεν μπορεί, υπάρχει μια ατελείωτη ευθεία αρκετών χιλιομέτρων (Φάρος αλλιώς) και μαζί με αυτήν την ευθεία εκτείνεται και η παραλία, εκεί μπορείς να διαλέξεις πολλά μέρη για να κάτσεις είτε μόνος σου είτε μέσα στον κόσμο. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 από τον Ηρώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Τι γίνεται εδώ ρε παιδιά??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Τι γίνεται εδώ ρε παιδιά??? Mάθημα πατριδογνωσίας :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilopoulos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Ευχαριστώ, αυτό που έχω είναι Κ3. Και γιατι βαζεις CBR για υπογραφη ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) Γιατί τα honda αν και ακριβότερα και με πιο χάλια αντιπρόσωπο (ελλάδα), είναι μηχανάκια που σκοπεύω να έχω τελικά, λόγω ποιότητας. (έχει γίνει edit....) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 από τον Ηρώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilopoulos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Αυτο που εχεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Γιατί τα honda αν και ακριβότερα και με πιο χάλια αντιπρόσωπο (ελλάδα), είναι μηχανάκια που σκοπεύω να έχω τελικά, λόγω ποιότητας. Θα προτιμούσες το 1000άρι CBR απ'το GSXR; Γιατί; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) Γιατί τα honda μηχανάκια σύμφωνα με τους μαστόρους από διάφορα συνεργεία που πάω αλλά και από αυτά που βλέπω είναι πιο ανθεκτικά μηχανάκια. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 από τον Ηρώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Γιατί τα honda μηχανάκια σύμφωνα με τους μαστόρους από διάφορα συνεργεία που πάω αλλά και από αυτά που βλέπω είναι πιο ανθεκτικά μηχανάκια. Πας σε λάθος μαστόρους και δε βλέπεις καλά (όπως θα έλεγε και ο συνάδελφος γιαμαχάκιας ΧΣΞΣ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ωραία δεν συμφωνείς με την γνώμη μου αλλά η δική σου άποψη ποια είναι? Η Honda χρησιμοποιεί ακριβά υλικά για να κατασκευάσει τα μηχανάκια της και αυτό φαίνεται στο αποτέλεσμα, έχουν πιο πολλές αντοχές στον χρόνο. Παράδειγμα στην πίστα εκεί που τα δίνεις όλα, λιγότερη συντήρηση θα θέλει το μηχανάκι της Honda. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 από τον Ηρώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Δεν νομίζω... Και εκτός αυτού, δες τα περιφεριακά του δικού σου Κ3 και δες και ενός αντίστοιχου CBR του 2003. Η που%$# με τη βούρτσα. σόρρυ κιόλας. :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Η που%$# με τη βούρτσα. σόρρυ κιόλας. :P Έλιωσα με την απάντηση σου :rotfl: Αλλά όταν εννοείς περιφερικά εννοείς την εμφάνιση της μηχανής ή τα περιφερικά εξαρτήματα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 εξαρτηματα προφανως αναρτησεις κτλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Ακριβώς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Semiaz 485 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 Όποιος δε βγάζει κινητήρες βάζει περιφερειακά ^_^. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Semiaz 485 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 Κι επειδή απάντησα στα γρήγορα και γενικά χωρίς να λάβω υπόψη μου πλήρως τα γεγονότα (ποτέ δε περίμενα τέτοια αλαζονεία από το schumi!) επιτρέψτε μου να συμπληρώσω (τώρα αντιλήφθηκα την αναφερόμενη χρονολογία): Μόλις έγινε απόπειρα σύγκρισης του Κ3 με το 954; Σοβαρά; :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 Γιατί; Γίνετε τέτοια σύγκριση; Εκατονταετίες πίσω το χόνδα. Ρε, πίσσα και πούπουλα στη Χόνδα λέμε ρε! :P :P :P χαχαχαχαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες