ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Έλα άφοβα, η μαφία δεν πειράζει τα καφάσια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Η βαριά μ'ανησυχεί κι είναι ακριβά τα πλαστικά Άρηηηηηη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Eμένα με ανησυχεί ο κολλητός μου... Το γύφτο του είπα να κάνει, και αυτος μπήκε σε με-πονάνε-αι-φρονιμίται-mode Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Το βίντεο είναι οχτάκις ελεεινό, αλλά έκανα τόσο κόπο να το φτιάξω που δεν λέει να μην το ανεβάσω. Έχω να φάω πολύ ντομάτα... http://youtu.be/rdJDopgwQJk χαχαχαχαχα πρόσεξε μόνο μη σας πάρει πρέφα ο άλλος ο καρατέκα (δεν θυμάμαι το όνομα του γαμώτο) γιατί θα πάρει τα πρωτοπαλίκαρα του με το άλφα ρομέο και θα χυτεί πολύ αίμα! :P Ωραίος ρε φιλαράκι! Μες την τρέλα!!!! Αλλά από την άλλη θα μου πεις, αν δεν ήσουν τρελός σιγά μην έπαιρνες τον τάφο το Honda.. :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Θέλω πάρα πολύ να τον δω από κοντά τον Χρήστο. Να του σφίξω το χέρι και να του ψιθυρίσω γλυκά στο αυτί "Σκατά στο Ιβάτα" και αφού χορτάσω κλωτσίδια να βυθιστούμε στις μπύρες. Γιατί έτσι πρέπει.- 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 ...................αιμα,τιμη + Χόντα μηχανη ! Ω, μαναμ πα να πεθανω απ'τα γελια... :lol: Τα κοπρόσκυλα λέει.... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Και σκέψου ότι το μοντάζ με τις μουσικές το σκεφτόμουν από τις 7 το πρωί στη δουλειά και γέλαγα σαν το χαζό που είμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 το ΄ξερα οτι εισαι ''δικος μας''...... Αθλιε συνονοματε.....μηπως να ετοιμασω σεναριο-σκηνοθεσια για γυρισμα στην εκδρομη ??? Μονο που δεν λεει να ασχοληθουμε παλι με τον Χρηστο,δεν μου παει η καρδια,γιατι ειναι αδερφος........ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) Θα μπει παρεκτροπή και θα εστιάσουμε στον Απίστεφτο που είναι τσιλιβίθρας και δεν θα έχουμε τον φόβο του ανασκολοπισμού (εγώ τουλάχιστον ) και θα βάλλουμε άκαρδα και δίχως έλεος Θανάση, το μια ωραία πεταλούδα το έβαλα γιατί ενώ του είπα να πάρει ύφος μοβόρικο και να το πει με μια ροή, έστειλε τηλεγράφημα ο χαλασμένος Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 από τον ax_ena_honda 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Ωραια λοιπον........να κουβαλησω τοτε και αξεσουαρ...... Μουσια-περουκες-βοτκες-εκτυπωμενα boards και δεν συμμαζευεται....... B) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 ........αποκλείω την περίπτωση να καταφερουμε να φάμε σαν άνθρωποι, στο Γαλαξίδι. Ούτε να πιούμε. Με την καμμία, όμως.... Κλαταρισμένοι θα'μαστε, μόνιμα. :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Το βίντεο είναι οχτάκις ελεεινό, αλλά έκανα τόσο κόπο να το φτιάξω που δεν λέει να μην το ανεβάσω. Έχω να φάω πολύ ντομάτα... http://youtu.be/rdJDopgwQJk Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ...................ΠΕΘΑΙΝΩ ΛΕΜΕ ! :rotfl: Κώστα άπειρα ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ που μου τελείωσαν αλλά όπου σε πετυχαίνω θα βάζω κάργα ! :vv: :vv: :vv: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το βίντεο είναι οχτάκις ελεεινό, αλλά έκανα τόσο κόπο να το φτιάξω που δεν λέει να μην το ανεβάσω. Έχω να φάω πολύ ντομάτα... /watch?v=rdJDopgwQJk αααααχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαααα, μλκ Κώστα μου βγήκε το τοστ απ τη μύτη στο 0:24 :tooth: καλά ο τίτλος... Red Falcon λέει, χαχααχαχαχαχα!!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 από τον Apisteftos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Σκασμός κοπρόσκυλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 σκάω παίζω στην έδρα σας και δεν με παίρνει... αλλά σε ανύποπτο χρόνο, τα πάρω το αίμα που μπίσω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Να πάς στη Λούτσα να το πάρεις, περιμένει η βαριά ! :rotfl: :rotfl: :rotfl: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Έχουμε πολλές βαριές στη Λούτσα. Και δεν εννοώ τις βαριοπούλες, εννοώ τα ερπετά τις Λουτσιώτισσες 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Ε ρε και σε διαβάζει καμία .......ο μπλάστρης περιμένει ! :tooth: :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Να πάς στη Λούτσα να το πάρεις, περιμένει η βαριά ! :rotfl: :rotfl: :rotfl: κουμπώνω τη γεμιστήρα... ...και πάω να τους ξεφουσκώσω τα λάστιχα, να μάθουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Γατακια Χονδαιοι ανοιγετε τους ασκους του Αιολου. Η εκδικηση του Ιβατα θα ειναι βαρια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Γατακια Χονδαιοι ανοιγετε τους ασκους του Αιολου. Η εκδικηση του Ιβατα θα ειναι βαρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Στο επόμενο επεισόδιο: Θα καταφέρει το Ιβάτα να αντιταθεί απέναντι στη Λεγεώνα του Χαμαμάτσου? Θα μπορέσουν τα Γιαμάχα να διαβάσουν τις πινακίδες από τα Χόντα, ή μηπως θα θέλουνε το τηλεσκόπιο της Πεντέλης ή/και του Φουτζιγιάμα? ΔΗΛΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΟΠΤΙΚΩΝ: "Oι κάτοχοι μοτοσυκλετών Yamaha είναι από τους πιο τακτικούς μου πελάτες" ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ Αυτά και άλλα πολλά στη συνέχεια του συγκλονιστικού αυτού θρίλερ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Στο επόμενο επεισόδιο: Θα καταφέρει το Ιβάτα να αντιταθεί απέναντι στη Λεγεώνα του Χαμαμάτσου? Θα μπορέσουν τα Γιαμάχα να διαβάσουν τις πινακίδες από τα Χόντα, ή μηπως θα θέλουνε το τηλεσκόπιο της Πεντέλης ή/και του Φουτζιγιάμα? ΔΗΛΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΟΠΤΙΚΩΝ: "Oι κάτοχοι μοτοσυκλετών Yamaha είναι από τους πιο τακτικούς μου πελάτες" ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ Αυτά και άλλα πολλά στη συνέχεια του συγκλονιστικού αυτού θρίλερ πρόσεχε τις πόρτες που χτυπάς... :D 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες