tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 είμαι σε δίλημμα.... δεν ξέρω αν θα πρέπει να στενοχωρηθώ για τον Γιαμαχάκια (και το Τένεκε) που τον πήρατε μονότερμα ή απλά να συνεχίσω να γελάω??? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 είμαι σε δίλημμα.... δεν ξέρω αν θα πρέπει να στενοχωρηθώ για τον Γιαμαχάκια (και το Τένεκε) που τον πήρατε μονότερμα ή απλά να συνεχίσω να γελάω??? Εδώ ρε ο ίδιος ο Γιαμαχάκιας έχει κλ@σει στο γέλιο................... Από το F.B.:xaxaxaaaaaaaaaaaaxaaaaxaxa αυτο αμα μπει Mybike θα πεσει πολυ κλαμα! Στο άμα είσαι ακόμη πασά μου; Γιαααααα μπες και δες............. αχααααααααααααχαχαααχ τωρα το ειδα....ειστε ελεεινοι χααααααααααααααχαχαχαχ Ναι, είμαστε............. αλητηριοι με εχουν ακουσει 20 γειτονιες παρακατω..... Έχει χιούμορ ο Χρηστάρας, γι' αυτό τον αγαπάμε (παρά ΤΟ μέγα λάθος του........) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) http://kpc.am/17yqkod εκτός από μπλουζάκι βγαίνει και σε κούπα, μπρελόκ και κονκάρδα! :D :D :D :P ---εδιτ--- Έχει χιούμορ ο Χρηστάρας, γι' αυτό τον αγαπάμε (παρά ΤΟ μέγα λάθος του........) άνθρωπος που να έχει tenere και να μην έχει χιούμορ, δεν υπάρχει! αφού το μεγαλύτερο κάζο το κάναμε στον εαυτό μας, αγοράζοντας το! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 από τον Apisteftos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 .................... Μικρό γατί, σε αυτό το θέμα δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε, είστε μπουκωμένοι.............. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Πω ρε θα γινει χαμος απο αυριο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 :whistling: 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Υπαγε οπισω μου αλλαντικο :-P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Κύριοι τριτοτέταρτοι, όπως θα έχετε πιθανόν παρατηρήσει. το θέμα βασίζεται σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γεγονότα, με ΑΛΗΘΙΝΕΣ φώτο και ΥΠΑΡΚΤΑ πρόσωπα........... Το να ποστάρετε από τον καναπέ σας εξυπναδοσαχλαμάρες που εύκολα αλιεύονται από το διαδίκτυο, απλά τονίζει το πόσο πίσω είσαστε.......... Το κουβαδάκι σας λοιπόν και στα γνώριμα τόπικ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Κύριοι τριτοτέταρτοι, όπως θα έχετε πιθανόν παρατηρήσει. το θέμα βασίζεται σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γεγονότα, με ΑΛΗΘΙΝΕΣ φώτο και ΥΠΑΡΚΤΑ πρόσωπα........... Το να ποστάρετε από τον καναπέ σας εξυπναδοσαχλαμάρες που εύκολα αλιεύονται από το διαδίκτυο, απλά τονίζει το πόσο πίσω είσαστε.......... Το κουβαδάκι σας λοιπόν και στα γνώριμα τόπικ. :tooth: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gympowas 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Μερικοί ρουφούν ακόμη αυτά.........πως θα δούν οτι ο κόσμος προχώρησε προς τα μπροστά !!!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lukhash 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Κλαιω ρε κλαιω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Derek_ 283 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 :whistling: βλέπω το ξεπέρασες το κουβαδάκι το Βαρα-γδέρνω Μιχαλάκη, εύγε νέε μου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Ο Χρηστάρας είναι αγαπημένο πρόσωπο ακόμα και για εμάς που τον ξέρουμε εκ του μακρώθεν. Aν δεν σας ηξερε καποιος και σας εβλεπε στο δρομο θα ορκιζοταν οτι ειστε διδυμοι που χωρισαν οι γονεις σας και η μανα σας παντρευτηκε τον Varemara Honda και ο πατερας σας την Dead Yamaha και απο τοτε χωρισαν οι δρομοι σας... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Μερικοί ρουφούν ακόμη αυτά.........πως θα δούν οτι ο κόσμος προχώρησε προς τα μπροστά !!!! Υπάρχουν και σε yahaha να πάρω για την κόρη μου??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Honda Silencer!!! Προϊόν Α' Α' ποιότητος!! Τα ξέρει ο ΓιαμαχάκιαςΞΞΞ από πρώτο χέρι!!! :rotfl: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Κυριε Γιαμαχακια I am the dedicated to you my boss Διδαξε στους σατανικους ειδολολατρες τον σωστο δρομο προς το iwata και ισως συγχωρεθουν οι αμαρτιες τους 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Αυτο το εξωγαμο δικο σου ειναι Χρηστακη ή ειδε φως και μπηκε ??? Να ξερω πως να το μεταχειριστω....... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Α χα χα χα χα χα χα ....................κλαίω λέμε !!!!!!!!!! :rotfl: :rotfl: :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Αυτο το εξωγαμο δικο σου ειναι Χρηστακη ή ειδε φως και μπηκε ??? Να ξερω πως να το μεταχειριστω....... κάτω τα χέρια σου από τους Γιαμαχουποστηρικτές αλήτη Χοντολάγνε! ξέρω καράτε! εχω λιώσει με όλα τα κόμεντ σου σήμερα! :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 βλέπω το ξεπέρασες το κουβαδάκι το Βαρα-γδέρνω Μιχαλάκη, εύγε νέε μου!!! Χαχαχα λίγα λόγια για το Βαραντεράκι!!! Σαν πρώτην μηχανή είναι ιερό και δεν υπόκειται σε κανενός τύπου σχόλια! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzitziloni 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 από τον Tzitziloni Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Εσυ ο απο πανω...........ξυνεσαι να παιξεις σε επομενη παραγωγη του στουντιο..... Περιμενετε λεμεεεεεε...........αλλοι εχουνε σειρα,και τα αρχικα πλανα ηδη εχουν σχεδιαστει,απο τον Αυγουστο....... Παρ'ολα αυτα ενα μικρου μηκους,το ξεπεταμε χαλλλαρα εκει στο Νοτο....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Εσυ ο απο πανω...........ξυνεσαι να παιξεις σε επομενη παραγωγη του στουντιο..... Περιμενετε λεμεεεεεε...........αλλοι εχουνε σειρα,και τα αρχικα πλανα ηδη εχουν σχεδιαστει,απο τον Αυγουστο....... Παρ'ολα αυτα ενα μικρου μηκους,το ξεπεταμε χαλλλαρα εκει στο Νοτο....... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες