mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2014 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2014 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2014 50.000 απροβλημάτιστα, ευχάριστα και κυρίως, γρήγορα χιλιόμετρα. Η μηχανή δεν είναι αντικείμενο, είναι τρόπος ζωής. Live To Ride, Ride To Live. 17 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2014 7 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2014 Honda ρε.... :P Eλα η φωτογραφια ειναι τραγικη. Η τυπισσα πρεπει να ειναι γυρο στο 1.20. Αντε 1.30 με το ζορι . Ξεμεινε απο μπατζετ η ντουκατι και το γυρισε σε νανους ? 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 μια γυναικα σαν και αυτες θελω! την παντρεύομε και πλενω καθε μερα και τα πιατα και την μηχανη της! :crazy: 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Η δεύτερη τι ακριβώς κάνει όταν σταματάει; Απλά παρατάει την μηχανή και πηδάει μακρυά; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ststgr74 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Honda ρε.... :P Eλα η φωτογραφια ειναι τραγικη. Η τυπισσα πρεπει να ειναι γυρο στο 1.20. Αντε 1.30 με το ζορι . Ξεμεινε απο μπατζετ η ντουκατι και το γυρισε σε νανους ? Και άβυζη ένα με το ντεπόζιτο είναι........!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) μια γυναικα σαν και αυτες θελω! την παντρεύομε και πλενω καθε μερα και τα πιατα και την μηχανη της! :crazy: Ναι, είναι δύσκολο να βρεις μια τέτοια γυναίκα, αλλά είναι πιο εύκολο από το 1) να πάρεις μια Ducati 848 στην υπάρχουσα γυναίκα σου και 2) να την μάθεις να την οδηγεί Η δεύτερη τι ακριβώς κάνει όταν σταματάει; Απλά παρατάει την μηχανή και πηδάει μακρυά; ---> Gaston Rahier, ύψος 1,60 Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2014 από τον Phorever Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Η δεύτερη τι ακριβώς κάνει όταν σταματάει; Απλά παρατάει την μηχανή και πηδάει μακρυά; αχαχαχαχαχαχα..... μια γυναικα σαν και αυτες θελω! την παντρεύομε και πλενω καθε μερα και τα πιατα και την μηχανη της! :crazy: Παρτην εσυ για να γλυτωσουμε εμεις Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΑΙΚ 996 1.105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 15 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikefun 2.829 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Honda ρε.... :P Eλα η φωτογραφια ειναι τραγικη. Η τυπισσα πρεπει να ειναι γυρο στο 1.20. Αντε 1.30 με το ζορι . Ξεμεινε απο μπατζετ η ντουκατι και το γυρισε σε νανους ? Η δεύτερη τι ακριβώς κάνει όταν σταματάει; Απλά παρατάει την μηχανή και πηδάει μακρυά; Και άβυζη ένα με το ντεπόζιτο είναι........!!!!!! αχαχαχαχαχαχα..... Παρτην εσυ για να γλυτωσουμε εμεις Έλεος, πολλή κακία έπεσε μαζεμένη... Εντάξει, σίγουρα υπάρχουν και πιο κατάλληλες από αυτήν για φωτογράφιση αλλά μου φαίνονται υπερβολικά τα σχόλια... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Διαβαστε το γρηγορα !! Nαι ετσι ειναι μόνο που εμενα μού θυμησε τα SMS που στελνουνε καποιοι με τα I-phone... στραβωμαρα αλλά διαβαζονται! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Παρτην εσυ για να γλυτωσουμε εμεις Έλεος, πολλή κακία έπεσε μαζεμένη... Εντάξει, σίγουρα υπάρχουν και πιο κατάλληλες από αυτήν για φωτογράφιση αλλά μου φαίνονται υπερβολικά τα σχόλια... Φιλε μου μαλλον ξεχασες να βαλεις το emoticon που ειχα. Και στο φιναλε γνωστη σου ειναι η συγκεκριμενη και φαινεται οτι θιχτηκες; Κι εγω 2 πλατες βλεπω να εχει η κοπελα. Δεν ειναι κακο και δεν ειναι η μονη αβυζη στον κοσμο ουτε η μονη κοντη! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Ορίστε και τα 16.7 εκατομμύρια χρώματα της οθόνης μας! 7 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) Η δεύτερη τι ακριβώς κάνει όταν σταματάει; Απλά παρατάει την μηχανή και πηδάει μακρυά; Ναι σαν το skate ενα πραγμα Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2014 από τον Angel13 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikefun 2.829 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Φιλε μου μαλλον ξεχασες να βαλεις το emoticon που ειχα. Και στο φιναλε γνωστη σου ειναι η συγκεκριμενη και φαινεται οτι θιχτηκες; Κι εγω 2 πλατες βλεπω να εχει η κοπελα. Δεν ειναι κακο και δεν ειναι η μονη αβυζη στον κοσμο ουτε η μονη κοντη! Δυστυχώς αναγκάστηκα να σβήσω τα emoticons γιατί δεν γινόταν η δημοσίευση του μηνύματος που έγραψα λόγω των πολλών που υπήρχαν στις παραθέσεις... Δεν είναι γνωστή μου ούτε αυτός ο σωματότυπος είναι του γούστου μου, απλά μου φάνηκαν υπερβολικά τα σχόλια... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Grehiel 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) ... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2014 από τον gkourmoul1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Γυναίκα "οδηγός" σίγουρα! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Grehiel 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Γυναίκα "οδηγός" σίγουρα! Από εδώ http://blog.focuswebtv.gr/?p=229876 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) Δεν ντρέπεστε ρε να τα βάζετε με τους κοντούς; Ασχέτως αν είναι άβυζη ή κοντή η συγκεκριμένη κοπέλα, δεν ξέρω αλλά εμένα η στολή κάτι μου κάνει!!! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2014 από τον Chris1981 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Δεν ντρέπεστε ρε να τα βάζετε με τους κοντούς; Ασχέτως αν είναι άβυζη ή κοντή η συγκεκριμένη κοπέλα, δεν ξέρω αλλά εμένα η στολή κάτι μου κάνει!!! Ξέρεις τι λένε για τη ζήλεια και την ψώρα, ε; :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) Παιδια ενταξει η κοπελα ειναι κοντη, αλλα ειμαι σιγουρος οτι παταει κατω κ με τα δυο ποδια Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2014 από τον kosmas2111 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες