Jump to content
μάθο...

Φωτογραφία της ημέρας vol.2

Recommended Posts

1958142_263609680480145_1218269644_n.jpg

Honda ρε.... :P

1888630_744826505535970_10163709_n.jpg

Eλα η φωτογραφια ειναι τραγικη. Η τυπισσα πρεπει να ειναι γυρο στο 1.20. Αντε 1.30 με το ζορι . Ξεμεινε απο μπατζετ η ντουκατι και το γυρισε σε νανους ? :tooth::rotfl:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

1958142_263609680480145_1218269644_n.jpg

μια γυναικα σαν και αυτες θελω! την παντρεύομε και πλενω καθε μερα και τα πιατα και την μηχανη της! :crazy: :crazy: :crazy:

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eλα η φωτογραφια ειναι τραγικη. Η τυπισσα πρεπει να ειναι γυρο στο 1.20. Αντε 1.30 με το ζορι . Ξεμεινε απο μπατζετ η ντουκατι και το γυρισε σε νανους ? :tooth::rotfl:

Και άβυζη ένα με το ντεπόζιτο είναι........!!!!!! :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
μια γυναικα σαν και αυτες θελω! την παντρεύομε και πλενω καθε μερα και τα πιατα και την μηχανη της! :crazy: :crazy: :crazy:

Ναι, είναι δύσκολο να βρεις μια τέτοια γυναίκα, αλλά είναι πιο εύκολο από το

1) να πάρεις μια Ducati 848 στην υπάρχουσα γυναίκα σου και

2) να την μάθεις να την οδηγεί

Η δεύτερη τι ακριβώς κάνει όταν σταματάει; Απλά παρατάει την μηχανή και πηδάει μακρυά;

--->

Gaston Rahier, ύψος 1,60 :shock:

BMW%20R80GS%20Dakar.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Phorever

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η δεύτερη τι ακριβώς κάνει όταν σταματάει; Απλά παρατάει την μηχανή και πηδάει μακρυά;

αχαχαχαχαχαχα..... :worshippy:

Παρτην εσυ για να γλυτωσουμε εμεις :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και άβυζη ένα με το ντεπόζιτο είναι........!!!!!! :peep:

αχαχαχαχαχαχα.....

Παρτην εσυ για να γλυτωσουμε εμεις

Έλεος, πολλή κακία έπεσε μαζεμένη... :shoot:

Εντάξει, σίγουρα υπάρχουν και πιο κατάλληλες από αυτήν για φωτογράφιση αλλά μου φαίνονται υπερβολικά τα σχόλια... :lipssealed:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διαβαστε το γρηγορα !!

anagramma_zps2cdc128c.jpg

Nαι ετσι ειναι μόνο που εμενα μού θυμησε τα SMS που στελνουνε καποιοι με τα I-phone... :crazy: στραβωμαρα αλλά διαβαζονται!

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρτην εσυ για να γλυτωσουμε εμεις

Έλεος, πολλή κακία έπεσε μαζεμένη... :shoot:

Εντάξει, σίγουρα υπάρχουν και πιο κατάλληλες από αυτήν για φωτογράφιση αλλά μου φαίνονται υπερβολικά τα σχόλια... :lipssealed:

Φιλε μου μαλλον ξεχασες να βαλεις το emoticon που ειχα. Και στο φιναλε γνωστη σου ειναι η συγκεκριμενη και φαινεται οτι θιχτηκες; Κι εγω 2 πλατες βλεπω να εχει η κοπελα. Δεν ειναι κακο και δεν ειναι η μονη αβυζη στον κοσμο ουτε η μονη κοντη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι σαν το skate ενα πραγμα :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον Angel13
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου μαλλον ξεχασες να βαλεις το emoticon που ειχα. Και στο φιναλε γνωστη σου ειναι η συγκεκριμενη και φαινεται οτι θιχτηκες; Κι εγω 2 πλατες βλεπω να εχει η κοπελα. Δεν ειναι κακο και δεν ειναι η μονη αβυζη στον κοσμο ουτε η μονη κοντη!

Δυστυχώς αναγκάστηκα να σβήσω τα emoticons γιατί δεν γινόταν η δημοσίευση του μηνύματος που έγραψα λόγω των πολλών που υπήρχαν στις παραθέσεις... :online2long:

Δεν είναι γνωστή μου ούτε αυτός ο σωματότυπος είναι του γούστου μου, απλά μου φάνηκαν υπερβολικά τα σχόλια... :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ντρέπεστε ρε να τα βάζετε με τους κοντούς; Ασχέτως αν είναι άβυζη ή κοντή η συγκεκριμένη κοπέλα, δεν ξέρω αλλά εμένα η στολή κάτι μου κάνει!!!

Τροποποιήθηκε από τον Chris1981

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ντρέπεστε ρε να τα βάζετε με τους κοντούς; Ασχέτως αν είναι άβυζη ή κοντή η συγκεκριμένη κοπέλα, δεν ξέρω αλλά εμένα η στολή κάτι μου κάνει!!!

Ξέρεις τι λένε για τη ζήλεια και την ψώρα, ε; :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια ενταξει η κοπελα ειναι κοντη, αλλα ειμαι σιγουρος οτι παταει κατω κ με τα δυο ποδια

Τροποποιήθηκε από τον kosmas2111

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...