xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Τι εγινε ρε μαγκες ; Θ,αρχισουμε να τις μετραμε και με τις γυναικες τωρα;.. Διακρίνω έναν φόβο κατα-μέτρησης...?! :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 σιγα μη πηγε η γκομενα να παρει xr1100 o γκομενος θα της το πηρε Παίζει να της έβγαλε και δίπλωμα... Αυτή σιγά μην έβγαζε... Και η Ιωάννα μου έκανε τα σέρβις στο ΑΧ-1. Εγώ σιγά μην τα έκανα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Παίζει να της έβγαλε και δίπλωμα... Αυτή σιγά μην έβγαζε... Και η Ιωάννα μου έκανε τα σέρβις στο ΑΧ-1. Εγώ σιγά μην τα έκανα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Το αυτό!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 αυτό το κράνος? γιατί η κοπέλα με αυτό το ΤΤΡ είχε κάνει δοκιμές και στο χώμα, αλλά κυρίως ήταν της ασφάλτου, να και όχι της πίστας... υγ. δεν διάβασα τα παρακάτω ποστ, γιατί όπως και να το κάνουμε, είστε πολύ γλυκούληδες εσείς οι άντρες που όλο μας κράζετε εμάς τις γυναίκες σε σχέση με τις μηχανές, αλλά κατά βάθος μας αγαπάτε :P ^_^ δεν το θυμάμαι αυτό ρε συ γιατί έχουν περάσει και κάμποσα χρονια (7-8, μπορεί και παραπάνω!), αλλα θυμάμαι ότι την είχα δει να κατεβαίνει την κωνσταντινουπόλεως, στο ύψος της ιεράς οδού :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Να πάμε Νικολλλλούλη μπας και την βρει; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Να πάμε Νικολλλλούλη μπας και την βρει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) Να μην αφήσω την τρέχουσα δουλειά μου, για να γίνω αστειάτορας μάλλον ε; BTW αυτό είναι σκηνή από τον original πλανήτη των πιθήκων. Που τα βρήσκετε αυτά τα gif βρε; Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dream_rider 267 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Δεν ξερω τη λετε εσεις παντος εγω εχω ξεκινησει απο τωρα να κοιταω κατι πορτοκαλι 50cc mx η και λιγο μεγαλυτερα για την μικρη μου... Και δε μπα να σφιγκονται ολοι οι γυρω μου... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Δεν ξερω τη λετε εσεις παντος εγω εχω ξεκινησει απο τωρα να κοιταω κατι πορτοκαλι 50cc mx η και λιγο μεγαλυτερα για την μικρη μου... Και δε μπα να σφιγκονται ολοι οι γυρω μου... :clapping2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Πού είναι ο Σάββας να μας πει για τα σκουτεράκια που έχει γεμίσει το σπίτι για τις κόρες του; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) Που τα βρήσκετε αυτά τα gif βρε; google... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 από τον gkourmoul1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Να πάμε Νικολλλλούλη μπας και την βρει; μπα 'ντάξει, την έχω ξεπεράσει! :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Που τα βρήσκετε αυτά τα gif βρε; πας google, πατάς τη λέξη κλειδί και .gif (παράδειγμα: lol .gif) πατάς αναζήτηση και μετά πάνω αριστερά που λέει "εικόνες" βουαλά! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 μπα 'ντάξει, την έχω ξεπεράσει! :D Δηλαδή, να μην σου πω ότι την λένε Μαρία Β... είναι καλή μου φίλη, έχει 2 παιδιά, μένει Αγία Βαρβάρα και τώρα κανιβαλίζει ένα 660XT..??? Καλά... δεν στο λέω... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Για να κάνω και λίγο τον συνήγορο του διαβόλου (της γυναίκας ντε!! ) πόσους άντρες γνωρίζεις που λένε αβίαστα "θα αγοράσω και θα κουμαντάρω άνετα μεγάλη μηχανή"? Το συντριπτικό ποσοστό των αρσενικών δεν είναι για μεγάλες μηχανές. Ένα ποσοστό από αυτούς καταφεύγουν στην λύση του παπιού ή σκουτερακίου, μιας και τους προσφέρει πρωτίστως την δυνατότητα να αποκτήσουν ένα μέσο μεταφοράς (διότι το αυτοκίνητο δεν είναι και εύκολο να πάρεις), και δευτερευόντως ευκολία στην μετακίνηση και οικονομία. Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για τις γυναίκες, απλά σε μεγαλύτερο ποσοστό για λόγους καθαρά ανατομικούς. Ποια γυναίκα θα καταφέρει να οδηγήσει varadero?? οπως ειπα και στην αρχη εχω δει γυναικα (λιγο νταρντανα βεβαια) να καβαλαει vara και πολυ ανετα το πηγαινε, μαλιστα πιο ανετα απο μενα που ειμαι 1.75. Χαρακτηριστικη αντιδραση του πατερα μου οταν ειδε το σκηνικο, "ποο παει θα το πουλησω..." 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 μερικοι μην τα πειτε αυτα στις γυναικες σας-γκομενες-ο,τι να ναι..... Βλεπω αποχη για πολυυυυ καιρο... Αν και η αποχη υπαρχει ηδη Το γνωστό και ως... http://www.youtube.com/watch?v=4ShxedMhaxY Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) Δηλαδή, να μην σου πω ότι την λένε Μαρία Β... είναι καλή μου φίλη, έχει 2 παιδιά, μένει Αγία Βαρβάρα και τώρα κανιβαλίζει ένα 660XT..??? Καλά... δεν στο λέω... 'Αλλος βγήκε στο όνομα μαντάμ Ζαίρα, άλλος έχει την χάρη... Λοιπόν, ψηλή λιγνή κοπέλα μοντελίσιας κατασκευής, με σκούρο gsxr, γύρω στο 2006, είχε σταματήσει αυτή και η λοιπή gsxrπαρέα της , μέσα σε τούνελ της αοδού, για να γλυτώσει από την ξαφνική σύντομη καλοκαιρινή νεροποντή. Όνομα, διεύθυνση, διαθεσιμότητα παρακαλώ... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Βλέπω τις γυναίκες του φόρουμ και έχουν πάρει μια αμυντική στάση και κάποιοι απο την άλλη να αποδείξουν άσχετα πράγματα σε σχέση με το ΘΕΜΑ του topic. To θέμα του topic είναι ΓΙΑΤΙ βασιλευεται ο χόρος της μηχανής απο άντρες. Ούτε αν είναι καλύτεροι οδηγοί οι άντρες ούτε πόσο καλύτεροι είναι. Είμαστε απλά ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, αυτό είναι η πραγματικότητα. Οι λόγοι κατα τη γνώμη μου όπως είπα πιο πάνω είναι κυρίως ΄΄κοινωνικοί΄΄ και ΄΄ψυχολογικοί΄΄ και όχι ΄΄ουσιαστικοί΄΄. Η οδήγηση μιας μοτοσυκλέτας απο αρχής φαίνεται πως είναι κάτι ΄΄brutal΄΄, κατι που απαιτεί μυική δύναμη, κατι που προφανώς φαίνεται σαν ΄΄αντρική υπόθεση΄΄ όπως πιθανόν το να κουβαλάς μπάζα ή να φτύνεις ροχάλες.. Το 95% των γυναικών προφανώς και σήμερα πιστευουν κατα τη γνώμη μου πως η οδήγηση μοτοσυκλέτας θα τους στερούσε πόντους απο την θηλυκότητα τους ΄(ο εξοπλισμός ασφαλείας εξάλλου δεν είναι και γόβα στιλέτο) συνεπώς επιλέγουν άλλα μέσα μεταφοράς που θα προστατευαν και αυτό το θέμα. Αν βάλουμε και παραγοντες όπως κρύο, βροχές κλπ πολλές πολλές γυναίκες προφανώς δεν συμπαθούν αυτού του είδους την μετακίνηση. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ.. Βλέπουμε πολλές γυναίκες να προτιμάνε κυρίως όμως σκούτερ, πάλι λίγες πάνε σε μοτοσυκλέτα. Το ανησυχητικό είναι πως οι κοπέλες που επιλέγουν τα σκούτερ για την μετακίνηση τους σε ενα σημαντικό ποσοστό διατηρούν την θηλυκή του ενδυμασία (ρούχα-παπούτσια) στο ακέραιο και φυσικά επιλέγουν να μην χαλάσουν την κόμμωση μην φορώντας κράνος. Στο χέρι των γυναικών είναι να διεκδικήσουν αν επιθυμούν περισσότερες να αγοράσουν μοτοσυκλέτα. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas954 374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Γιατί ο μοτοσυκλετισμός να βασιλεύεται από αντρικό πληθυσμό, σε συντριπτική πλειοψηφία? Έτσι μας έχουν μεγαλώσει. Γιατί, εφόσον στα υπόλοιπα ΙΧ υπάρχει πλέον σχετική ισορροπία μεταξύ των φύλλων, η μηχανή αποτελεί ακόμα taboo? Δεν είναι tabboo εφόσον θέλουμε και χαιρόμαστε να βλέπουμε γυναίκες μοτοσυκλετίστριες (όχι με σκούτερ και μίνι φόρεμα ή μαγιώ). Τις εμπιστεύομαι περισσότερο από τους άντρες. Τις περισσότερες φορές είναι πιο έξυπνες από τους μέτριους άντρες αναβάτες. Παλιά σε διήμερη μοτοβόλτα με πάρα πολλές μηχανές, στην επιστροφή είχαμε γυναίκα πλοηγό που ήταν και γρήγορη και άψογη! (και πολλά άλλα παραδείγματα που δεν χρειάζεται να αναφέρω) Εμείς π.χ. γιατί δεν ασχολούμαστε περισσότερο με το μαγείρεμα/συγύρισμα; Είναι taboo; Είναι θέμα ικανοτήτων; Είναι βιολογικός περιορισμός; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Έτσι μας έχουν μεγαλώσει. Δεν είναι tabboo εφόσον θέλουμε και χαιρόμαστε να βλέπουμε γυναίκες μοτοσυκλετίστριες (όχι με σκούτερ και μίνι φόρεμα ή μαγιώ). Τις εμπιστεύομαι περισσότερο από τους άντρες. Τις περισσότερες φορές είναι πιο έξυπνες από τους μέτριους άντρες αναβάτες. Παλιά σε διήμερη μοτοβόλτα με πάρα πολλές μηχανές, στην επιστροφή είχαμε γυναίκα πλοηγό που ήταν και γρήγορη και άψογη! (και πολλά άλλα παραδείγματα που δεν χρειάζεται να αναφέρω) Εμείς π.χ. γιατί δεν ασχολούμαστε περισσότερο με το μαγείρεμα/συγύρισμα; Είναι taboo; Είναι θέμα ικανοτήτων; Είναι βιολογικός περιορισμός; :worthy: Μακάρι να γίνεις ο κανόνας και όχι η εξαίρεση που είσαι, ακόμα μέχρι σήμερα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Βλέπω τις γυναίκες του φόρουμ και έχουν πάρει μια αμυντική στάση και κάποιοι απο την άλλη να αποδείξουν άσχετα πράγματα σε σχέση με το ΘΕΜΑ του topic. To θέμα του topic είναι ΓΙΑΤΙ βασιλευεται ο χόρος της μηχανής απο άντρες. Ούτε αν είναι καλύτεροι οδηγοί οι άντρες ούτε πόσο καλύτεροι είναι. Είμαστε απλά ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, αυτό είναι η πραγματικότητα. Οι λόγοι κατα τη γνώμη μου όπως είπα πιο πάνω είναι κυρίως ΄΄κοινωνικοί΄΄ και ΄΄ψυχολογικοί΄΄ και όχι ΄΄ουσιαστικοί΄΄. Η οδήγηση μιας μοτοσυκλέτας απο αρχής φαίνεται πως είναι κάτι ΄΄brutal΄΄, κατι που απαιτεί μυική δύναμη, κατι που προφανώς φαίνεται σαν ΄΄αντρική υπόθεση΄΄ όπως πιθανόν το να κουβαλάς μπάζα ή να φτύνεις ροχάλες.. Το 95% των γυναικών προφανώς και σήμερα πιστευουν κατα τη γνώμη μου πως η οδήγηση μοτοσυκλέτας θα τους στερούσε πόντους απο την θηλυκότητα τους ΄(ο εξοπλισμός ασφαλείας εξάλλου δεν είναι και γόβα στιλέτο) συνεπώς επιλέγουν άλλα μέσα μεταφοράς που θα προστατευαν και αυτό το θέμα. Αν βάλουμε και παραγοντες όπως κρύο, βροχές κλπ πολλές πολλές γυναίκες προφανώς δεν συμπαθούν αυτού του είδους την μετακίνηση. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ.. Βλέπουμε πολλές γυναίκες να προτιμάνε κυρίως όμως σκούτερ, πάλι λίγες πάνε σε μοτοσυκλέτα. Το ανησυχητικό είναι πως οι κοπέλες που επιλέγουν τα σκούτερ για την μετακίνηση τους σε ενα σημαντικό ποσοστό διατηρούν την θηλυκή του ενδυμασία (ρούχα-παπούτσια) στο ακέραιο και φυσικά επιλέγουν να μην χαλάσουν την κόμμωση μην φορώντας κράνος. Στο χέρι των γυναικών είναι να διεκδικήσουν αν επιθυμούν περισσότερες να αγοράσουν μοτοσυκλέτα. θα συμφωνησω στα περισσοτερα αν και εγω ξεφυγα προηγουμενως και το πηγα λιγο παραπερα...στο οτι αν τα καταφερναν πραγματικα καλα σε ενα μεγαλο ποσοστο θα εμπαιναν και σε αυτο το χωρο λογω του οτι σε ολους τους τομεις προσπαθουν να ανταγωνιστουν τους αντρες και να αποδειξουν πανω απο ολα οτι μπορουν, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 το όλο θέμα είναι ότι να ναι. Ο καθένας ανεξαρτήτως φύλου οδηγει οτι γουσταρει στο 2013. Εδω το θεμα μετατραπηκε σε κοντρα σε πολλα σημεια. Εγω πιστευω οτι η μειωνότητα των γυναικων οδηγεί μηχανη γιατι απλα εχουν πειστει πως λογω σωματικης διαπλασης τους ειναι πιο δυσκολο να κουμανταρουν μια μεγαλη μηχανη παρα ενα αυτοκίνητο. Και μη μου πειτε οτι ισχυει απόλυτα αυτό,κατα τη γνωμη μου στην οδήγηση δεν παιζει κανεναν απολυτως ρολο,ισα ισα.δηλαδή αν εγω ειμαι αντρας και ειμαι 60 κιλά δεν μπορω να οδηγησω μηχανη?ή λιγους εχουμε δει?ακόμα και καποιους που ειναι 1,60 και οδηγουν XTR πχ και στα φαναρια γερνουν τη μηχανη για να πατησουν κατω. Και για τη μετακινηση της μηχανης με τα χερια,ειναι πολυ δυσκολο για οποιονδηποτε να μετακινησει varadero (260 κιλα) σε ανηφόρα,ειτε ειναι αντρας ειτε γυναικα,αν και υπαρχουν και μηχανες 100+ κιλα ελαφρύτερες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Άρα, αν κατάλαβα καλά, το βασίζουμε όχι σε κάποια επιστημονική έρευνα που αποδίδει ειδικά χαρακτηριστικά ανάλογα με το φύλο και του αποδίδει ειδικές δεξιότητες αλλά στο γεγονός οτι εγώ δεν ξέρω μια πρωταθλήτρια γυναικείου motoGP. Περίμενα κάτι παραπάνω, πχ οτι "έχει αποδειχτεί οτι η τάδε ορμόνη που υπάρχει μόνο στο γυναικείο εγκέφαλο δεν επιτρέπει το τάδε" κλπ. Και, αντιπαρέρχομαι την ειρωνία σου, έρχομαι εγώ μετά απο χιλιάδες χρόνια και σου λέω οτι φυσικά, τις "βιολογικές" σου ικανότητες τις ελέγχει και η κοινωνία, δυστυχώς.. Φιλε μου δεν ειρωνευτηκα.Και εφοσον περιμενες κατι παραπανω αν και ξεφυγαμε απο το θεμα και δεν εχω ορεξη να αποδεικνυω τα προφανη,μπορεις αν εχεις ορεξη να διαβασεις εδω(μιας θεωρεις οτι ολοι εχουν ιδιες δυνατοτητες και μπορουν να τα καταφερουν το ιδιο καλα σε ολους τους τομεις αν τους ''σπρωξει'' η κοινωνια). Κοινωνικος προσδιορισμος των φυλων. Υπάρχουν 2 "σχολές" ορισμών της αρρενωπότητας και της θηλυκότητας καθώς και των κοινωνικών προσδιορισμών των φύλων. Η πρώτη που ολοκληρώθηκε περί τα 1975 από τον Ουίλσον είναι η λεγόμενη θεωρία του "βιολογικού ντετερμινισμού" ή αλλιώς κοινωνιοβιολογία η οποία στις θεμελιώδεις αρχές της θεωρεί πως οι ορμονικοί και βιοχημικοί βιολογικοί διαχωρισμοί των φύλων (πέρα των εξωγενών γενετήσιων ή μορφολογικών χαρακτηριστικών) ανάγονται σε ιδιώματα εγκεφαλικών λειτουργιών (εξ ου και η χρήση διαφορετικών ημισφαιρίων στους εγκεφάλους από τα 2 φύλα) τα οποία καθορίζουν και την δεκτικότητα και την επεξεργασία της αμφίδρομης Πληροφορίας με το περιβάλλον, δηλαδή ορίζουν και τις διαφορετικού τύπου ΑΝΑΓΚΕΣ και συμπεριφορές θηλυκότητας ή αρρενωπότητας . Υπάρχει φυσικά πειραματικό προηγούμενο στήριξης της θεωρίας ... Ειδικά σε πειράματα που έγιναν σε γυναίκες που ήθελαν αλλάξουν φύλο στις οποίες τους χορηγήθηκαν σταθερές ποσότητες τεστοστερόνης εβδομαδιαίως και επί τετραμήνου , με αποτέλεσμα όχι μόνο να αλλάξουν βιολογικά χαρακτηριστικά όπως , μυική μάζα , χροιά φωνής , τρίχωμα κλπ .. τα οπόια δεν μας ενδιαφέρουν , αλλά να περάσουν επιτυχώς και με χαρακτηριστική ευκολία τεστς λογικομαθηματικής νοημοσύνης στα οποία απέτυχαν προ του πειράματος και να αποτύχουν φυσικά σε άλλα τεστς που αφορούσαν βασικές λειτουργίες του δεξιού ημισφαιρίου και στα οποία είχαν επιτύχει προ του πειράματος. Σύμφωνα με τις κοινωνιοβιολογικές αρχές ή αρχές του βιολογικού ντετερμινισμού, οι βιολογικές προδιαγραφές των φύλων ανάγονται σε κοινωνικές συμπεριφορές και χειρίζονται τις κοινωνικές δυναμικές αναλόγως. Με αυτό το σκεπτικό και θεωρία βεβαίως είναι εύκολο να αντιληφθεί κάποιος , γιατί όταν έχουμε μία μαζική πλύση εγκεφάλου από πρότυπα και κοινωνικά ΥΠΕΡΕΓΩ που προσπαθούν να αναιρέσουν τις βιολογικές προδιαγραφές μέσω "λογισμικού" των φύλων (βλέπε εκπαίδευση, ΜΜΕ, κυρίαρχες "αξίες" κλπ προς όφελος των "Εμπόρων" του Συστήματος) , δημιουργούνται conflicts και διενέξεις στο άτομο και φυσικά το οδηγούν στον "ψυχαναλυτή της γειτονιάς" σαν must. Η δεύτερη "σχολή" προσδιορισμού της θηλυκότητας και της αρρενωπότητας η επονομαζόμενη και ως "κονστρουκτιβιστική" ή αλλιώς ... "φεμουνιστικής παπαρολογίας" Η "σχολή" αυτή αρνείται την άποψη ότι το φύλο είναι κάτι ενιαίο, αμετάβλητο και βασισμένο στην βιολογία και ανοίγει το δρόμο για την ιδέα της πολλαπλότητας των προτύπων, εφόσον θεωρεί πως τα φύλα είναι ιδεολογικοκοινωνικά κατασκευάσματα ! .. άποψη δηλαδή που υιοθετούν (η μάλλον "εκπαιδεύθηκαν" να την αποδεχθούν ως "συμβατή" ) και οι περισσότερες. Σύμφωνα με αυτή την θεωρία οι βιοχημικές και βιολογικές διαφορές των φύλων περιορίζονται σε εντελώς εξωγενή και μορφολογικά επίπεδα , δεν ανάγονται σε ψυχοπνευματικά ΟΡΙΑ και διαχωρισμούς , δεξιότητες ή ικανότητες και με την κατάλληλη "εκπαίδευση" ή αλλαγή προτύπων μπορούν να παρατηρηθούν ως σχεδόν ανύπαρκτες σε ψυχοπνευματικό επίπεδο ! Η συγκεκριμένη αεροκοπανιστή άποψη .. θεωρεί πως η γυναίκα π.χ. .. απλά βρισκόταν σε μία συγκεκριμένη δυσμενή θέση στις περισσότερες κοινωνίες λόγω της ανδροκρατικής κυριαρχίας, ... φυσικά το γιατί υπήρξε ανδροκρατία κλπ .. παραμένει ένα "ΜΑΓΙΚΟΣ" και ανεξιχνίαστος λόγος . Με το ίδιο "μαγικό" αιτιολογικό στο σκεπτικό , κάποια στιγμή οι γυναίκες απελευθερώθηκαν και έγιναν ισότιμες .. "έτσι απλά" ... ή λόγω κάποιων ιδεών χειραφέτησης που "έπεισαν" την (πρόθυμη υποτίθεται ) κοινωνία να τις "απελευθερώσει" . Πάλι με το ίδιο σκεπτικό και εφόσον τα πάντα είναι θέμα "εκπαίδευσης" .. όλοι και όλες έχουν τις ίδιες ικανότητες , τις ίδιες περίπου ανάγκες , τους ίδιους περίπου στόχους και οι τυχόν διαχωρισμοί στα φύλα είναι "τεχνητοί" και ιδεολογικοκοινωνικοί. Το φεμινιστικό κίνημα από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα ακόμα, παρότι είχε δίκαια αιτήματα, περιορίστηκε στην εξ ενστίκτου συνθηματολογία και στερούνταν πάντα ενός ορθολογικού ερμηνευτικού η φιλοσοφικού περιεχομένου ικανού να του προσδώσει έναν διαφορετικό και πραγματικά σοβαρό υποστηρικτικό Λόγο. Όμως ήταν μια θαυμάσια Ιδέα για το Σύστημα , έτσι ώστε να το χρησιμοποιήσει για δικούς του σκοπούς και "προοδευτική" μόστρα , ώστε και τα πρότυπα που το συμφέρουν να προσπαθήσει και να αλλοιώσει και να δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες που θα πείσουν τις μάζες σύμφωνα με τα θέσφατα του "κονστρουκτιβιστισμού" πως τα "πάντα μπορούν να συμβούν" ... "απελευθερωμένα" ως προς την κατανάλωση και την εργασία εννοείται (που ήταν και τα άμεσα ενδιαφέροντά του) . Βεβαίως και η γυναίκα του 50 διαφέρει από την σημερινή, όμως η γυναίκα του 50 δεν διαφέρει επί της ουσίας από την γυναίκα 40.000 χρόνων πίσω .. τι άλλαξε πραγματικά , όντως μιλάμε για βιολογική μετάλλαξη ? ... η απλά για πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ και τα πρότυπα που κατά σύμπτωση είχαν την δυνατότητα μετά το 50 να εκπαιδεύουν μαζικά πληθυσμούς τουλάχιστον στην Δύση . Ποιος ακριβώς προώθησε τις unisex λογικές ? Το φεμινιστικό κίνημα ?... ή αυτοί που είχαν ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ όφελος από αυτές και από το "κίνημα" που το έβαλαν μπροστάτζα σαν άλλοθι "προοδευτικό" ? .. ποιος διάλυσε την πυρηνική οικογένεια και για ποιον λόγο? Ποιος είχε συμφέρον να υπάρχουν ρόλοι και συμπεριφορές σύγχυσης ? Ποιος κερδίζει από την υπερκατανάλωση και το άφθονο εργατικό δυναμικό που διπλασιάστηκε με τους μισούς μισθούς και δεδομένη την πειθήνια συμπεριφορά για το μισό κομμάτι του ...??? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Δηλαδή, να μην σου πω ότι την λένε Μαρία Β... είναι καλή μου φίλη, έχει 2 παιδιά, μένει Αγία Βαρβάρα και τώρα κανιβαλίζει ένα 660XT..??? Καλά... δεν στο λέω... η κοπέλα στην φωτογραφία δεν είναι η Μαρία, αλλά αφού την ξεπέρασε ο κύριος, εντάξει :P Και μιας και συζητάτε επι του θέματος, να πω και εγώ, χωρίς να ξέρω βιολογίες και λοιπά. Αν σε ένα φόρουμ μηχανών οι γυναίκες έχουν την όποια αντιμετώπιση, πολλαπλασιάστε επί αρκετά και θα δείτε πώς αντιμετωπίζονται από την κοινωνία. Επικριτικά, αρνητικά, συγκαταβατικά. Σε ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ περιπτώσεις, θετικά. Δεν είναι τόσο οτι δεν γουστάρουν οι ίδιες, πολλές φορές έχω ακούσει το "θέλω". Δεν γουστάρει η κοινωνία μας. Σε άλλες χώρες που η κοινωνία γουστάρει να έχει γυναίκες οδηγούς μηχανών, τα ποσοστά είναι πολύ μεγαλύτερα. Το οτι δεν μας βοηθάει πάντα το σώμα μας να κουμαντάρουμε μηχανές που είναι μεγάλες και βαριές, είναι και αυτό ένα θέμα, αλλά πότε σχεδιάστηκε, παράχθηκε και προωθήθηκε μηχανή έχοντας κατά νου γυναίκα καταναλωτή ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες