TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Για μένα οι κύριοι λόγοι που έχει μια γυναίκα στο μυαλό της και δεν προτιμάει μηχανή είναι: -Η μηχανή είναι βαριά, δεν μπορεί μια γυναίκα να διαχειριστεί το βάρος -Η μηχανή πέφτει, αν σακατεύνται άντρες, απο μια γυναίκα δεν θα μείνει τίποτα -Η μηχανή πέφτει και μια γυναίκα δεν μπορεί να την σηκώσει -Αντρικό στερεότυπο. δεκαετίες ολόκληρες έχει χρησιμοποιηθεί η μηχανή σαν αντρικό στερεοτυπο. Ελευθερία, δύναμη, και ακόμη και συμμορίες-αλητεία με στοιχείο τους τις μηχανές -Η ακόμα και σήμερα σύνδεση ενός μοτοσυκλετιστή με αλήτη μαλλιά μηχανόβιο..Το λέμε για πλάκα αλλά οι με΄γαλύτερης ηλικίας ακόμα κάπως έτσι το βλέπουν. Ο αλήτης με το μηχανάκι.. Σκέψου τώρα μια κοπέλα πώς θα μπορούσε να παρουσιαστεί στον περίγυρο της και τί σχόλια θα άκουγε! Εν τέλει εκεί είναι η ουσία ακόμη, ουσιαστικά για μια γυναίκα σημαίνει μειωμένη θηλυκότητα να οδηγάει μηχανή. Οδηγάει μηχανή?? Βαρεμένη λεσβία θα ναι! Μην κοιτάμε τον δικό μας τον κύκλο που ασχολείται με το αντικείμενο, ο πολύς ο κόσμος τί πιστεύει.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crisx 88 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Όλα τα παραπάνω στερεότυπα δεν είναι; Καταλήγω στο συμπέρασμα οτι μου αρέσουν οι βαρεμένες λεσβίες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Κυριακή βράδυ ρε, ώρα για μπλαμπλά :3 Χώρια που μου σβήσαν και το thread. Insufficienet data γιατί? Πρόσφατα διάβαζα σε ελληνικό φεμινιστικό site (τα καμμένα σουτιέν, αν το ξέρει κανείς) ότι θέλουν να καταρρίψουν/ανεραίσουν την "ανδροκρατούμενη μοτοσυκλετική macho κουλτούρα", και ανέφεραν ως σημείο μόνο την έλλειψη γυναικών απ'το άθλημα. Ούτε λόγους για το φαινόμενο ούτε τίποτα. Για να μπορούν να το συζητήσουν αυτοί μπορούμε και εμείς Νομίζω πέφτει στην κατηγορία "ανδρικό μυαλό σε γυναικείο σώμα" που ανέφερε ο συμφορουμίτης παραπάνω. ε δε νομιζω...η κοπελα γυρναει οριακα στο 1.13 και ειναι απο τις γρηγορες γυναικες με εμπειρια χρονων.Δηλαδη γκρουπακι ενδιαμεσων και την περνανε και αρκετοι σε αυτο.Να συγκρινουμε ομως τους καλυτερους με τις καλυτερες και οχι την καλυτερη γυναικα με εναν κουλο αντρα οδηγο.Γιατι δεν υπαρχει ουτε μια να κοντραρει στα ισια εναν γρηγορο οδηγο του γρηγορου γκρουπ(καλα για τους πραγματικα γρηγορους δε συζηταμε καν ετσι...) Αν μπορουσαν να εισαι σιγουρος οτι θα ηταν ολες στα Μεγαρα ολες ωστε να αποδειξουν οτι μπορουν.Φυσικα ομως ο ''βιολογικος ντεντερμινισμος'' ειναι σκληρος κριτης και δεν τις αφηνει και δεν προκειται να τις αφησει ποτε εκτος και αν ευνουχιστουν πληρως οι αντρες(ηδη τους εχουν δημιουργησει χλυαρους και στα μετρα τους).Θα αρκεστουν στο ''οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια''.Φυσικα μπορει να υπαρξει εξαιρεση που ομως θα επιβεβαιωνει τον κανονα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) δεν ήξερα ότι η ικανότητα στην οδήγηση μιας μηχανής στο δρόμο κρίνεται από το πόσο γρήγορα (σε δευτερόλεπτα) βγάζει κανείς ένα γύρο στην πίστα... με τέτοια μυαλά γιαυτό πολλοί από τους "ικανότατους οδηγούς" (άντρες στην συντριπτική πλειοψηφία κατ'ανάγκην) έχουν μετατρέψει τους δρόμους σε "νεκροταφεία" και κοσμούν τις στροφές εκκλησάκια... παραπομπή και πάλι στην τελευταία φράση του προηγούμενου ποστ μου... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 από τον vaelsod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ.......................... θα τραβήξει πολλές σελίδες το τρολοθέμα? Και να πω οτι δεν έχει ήδη ξαναγίνει σε αντίστοιχες παραλλαγές......... ούτε καν πλάκα δν έχει (δεν αναφέρω οτι δεν προσφέρει τίποτα εκτός από φιτιλάκια...)... όσοι/όσες γουστάρουν, οδηγούν αυτοκίνητα ή μηχανές. Άλλοι παίρνουν σταθερά ΜΜΜεταφοράς... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 από τον dirty_girl 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) όλες οι γυναίκες του φόρουμ έχουν χοντα (καμιά δυο εξαιρέσεις για επιβεβαίωση του κανόνα καθαρά) όποτε ποια κοινωνική δικαιοσύνη μόνες τους τα θέλουν και τα παθαίνουν edit ου ρε dirty πανω που ειπα να παιξω χαλας το παιχνιδι?? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 από τον Al_Bandy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 δεν ήξερα ότι η ικανότητα στην οδήγηση μιας μηχανής στο δρόμο κρίνεται από το πόσο γρήγορα (σε δευτερόλεπτα) βγάζει κανείς ένα γύρο στην πίστα... με τέτοια μυαλά γιαυτό πολλοί από τους "ικανότατους οδηγούς" (άντρες στην συντριπτική πλειοψηφία κατ'ανάγκην) έχουν μετατρέψει τους δρόμους σε "νεκροταφεία" και κοσμούν τις στροφές εκκλησάκια... παραπομπή και πάλι στην τελευταία φράση του προηγούμενου ποστ μου... τα κρεμασταρια που λεγαμε.Δημιουργια εντυπωσεων οτι και καλα οσοι τρεχουν στο δρομο ντε και καλα ειναι wanna be αγωνιζομενοι και για αυτο σκοτωνονται,ναι ρε συ μονο απο μοτοσικλετιστες ειναι ολα αυτα τα εκκλησακια που βλεπεις... ωραια μιας και διαχωρισες την πιστα με το δρομο.Ωραια στο δρομο τι γινεται?Υπαρχουν γυναικες που κινουνται σε υψηλο επιπεδο?Αν ναι ποιες ειναι και που ειναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) ε μα θα προτιμούσα καναν χαβαλέ που σφάζεστε εσείς οι άντρες και εμείς οι γυναίκες τρώμε ποπκόρν διαίτης. Τι θέμα είναι αυτό, που το παίζουμε όλοι σονσόν ? :P ^_^ Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 από τον dirty_girl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 τα κρεμασταρια που λεγαμε.Δημιουργια εντυπωσεων οτι και καλα οσοι τρεχουν στο δρομο ντε και καλα ειναι wanna be αγωνιζομενοι και για αυτο σκοτωνονται,ναι ρε συ μονο απο μοτοσικλετιστες ειναι ολα αυτα τα εκκλησακια που βλεπεις... ωραια μιας και διαχωρισες την πιστα με το δρομο.Ωραια στο δρομο τι γινεται?Υπαρχουν γυναικες που κινουνται σε υψηλο επιπεδο?Αν ναι ποιες ειναι και που ειναι? τι εννοεις υψηλό επίπεδο? εχεις καν καταλάβει το συγκεκριμένο θέμα? διάβασες το 1ο ποστ? Εγώ φίλε δεν έχω "κρεμαστάρια" για να ευνουχιστώ όταν ακούω τέτοιες απόψεις...! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 είδα σήμερα κοπέλα στο φανάρι δίπλα μου με σκουτεράκι και φόραγε το shoei xr 1100.επαθα τη πλάκα μου. Για πείτε ποιος είναι πιο μοτοσυκλετιστης,αυτή ή οι ξεκράνωτοι κάγκουρες πάνω στα 1000 κυβικά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 τα κρεμασταρια που λεγαμε.Δημιουργια εντυπωσεων οτι και καλα οσοι τρεχουν στο δρομο ντε και καλα ειναι wanna be αγωνιζομενοι και για αυτο σκοτωνονται,ναι ρε συ μονο απο μοτοσικλετιστες ειναι ολα αυτα τα εκκλησακια που βλεπεις... ωραια μιας και διαχωρισες την πιστα με το δρομο.Ωραια στο δρομο τι γινεται?Υπαρχουν γυναικες που κινουνται σε υψηλο επιπεδο?Αν ναι ποιες ειναι και που ειναι? Διακρίνεις βιολογικούς παράγοντες σε επίπεδο φύλου και τους συσχετίζεις με την ικανότητα οδήγησης? Ούτε κάν κοινωνικούς? Το βασίζουμε κάπου αυτό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Διακρίνεις βιολογικούς παράγοντες σε επίπεδο φύλου και τους συσχετίζεις με την ικανότητα οδήγησης? Ούτε κάν κοινωνικούς? Το βασίζουμε κάπου αυτό? σαφως και υπαρχουν βιολογικοι παραγοντες που περιοριζουν τη γυναικα να ασχοληθει σοβαρα με τη μοτοσικλετα.Αν δεν υπηρχαν,θα υπηρχαν ηδη απειρες διακρισεις γυναικων σε δρομο η πιστα.Δεν εννοω αγωνες στο δρομο απλα ο καθενας μας θα γνωριζε απο 5 που διαπρεπουν στη γρηγορη οδηγηση ας πουμε.Το οτι δεν υπαρχουν σημαινει κατι.Βιολογικα εχουν διαφορετικα χαρισματα.Το οτι καποιοι ξυπνιοι χρησιμοποιησαν τη δηθεν ισοτητα και τη μετετρεψαν σε ομοιοτητα και ερχεσαι εσυ μετα απο χιλιαδες χρονια να μου πεις ''ουτε καν κοινωνικος?'' λες και η κοινωνια ελεγχει τις βιολογικες σου δυνατοτητες...ειναι ενα αλλο θεμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 σαφως και υπαρχουν βιολογικοι παραγοντες που περιοριζουν τη γυναικα να ασχοληθει σοβαρα με τη μοτοσικλετα.Αν δεν υπηρχαν,θα υπηρχαν ηδη απειρες διακρισεις γυναικων σε δρομο η πιστα.Δεν εννοω αγωνες στο δρομο απλα ο καθενας μας θα γνωριζε απο 5 που διαπρεπουν στη γρηγορη οδηγηση ας πουμε.Το οτι δεν υπαρχουν σημαινει κατι.Βιολογικα εχουν διαφορετικα χαρισματα.Το οτι καποιοι ξυπνιοι χρησιμοποιησαν τη δηθεν ισοτητα και τη μετετρεψαν σε ομοιοτητα και ερχεσαι εσυ μετα απο χιλιαδες χρονια να μου πεις ''ουτε καν κοινωνικος?'' λες και η κοινωνια ελεγχει τις βιολογικες σου δυνατοτητες...ειναι ενα αλλο θεμα. Άρα, αν κατάλαβα καλά, το βασίζουμε όχι σε κάποια επιστημονική έρευνα που αποδίδει ειδικά χαρακτηριστικά ανάλογα με το φύλο και του αποδίδει ειδικές δεξιότητες αλλά στο γεγονός οτι εγώ δεν ξέρω μια πρωταθλήτρια γυναικείου motoGP. Περίμενα κάτι παραπάνω, πχ οτι "έχει αποδειχτεί οτι η τάδε ορμόνη που υπάρχει μόνο στο γυναικείο εγκέφαλο δεν επιτρέπει το τάδε" κλπ. Και, αντιπαρέρχομαι την ειρωνία σου, έρχομαι εγώ μετά απο χιλιάδες χρόνια και σου λέω οτι φυσικά, τις "βιολογικές" σου ικανότητες τις ελέγχει και η κοινωνία, δυστυχώς.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nihil004 954 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 είδα σήμερα κοπέλα στο φανάρι δίπλα μου με σκουτεράκι και φόραγε το shoei xr 1100.επαθα τη πλάκα μου. Για πείτε ποιος είναι πιο μοτοσυκλετιστης,αυτή ή οι ξεκράνωτοι κάγκουρες πάνω στα 1000 κυβικά? Τώρα ο μοτοσυκλετισμός υπολογίζεται ανάλογα το κόστος του εξοπλισμού? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) Βγαζετε αβιαστα δικες σας αβασιμες θεωριες συγχεοντας πολιτισμικους vs βιολογικους παραγωντες. Η γυναικα σαν παρουσια απεναντι στο αντρικη επικρατεια σε συμπασα την πολιτισμενη υφηλιο εχει παρουσια μερικων 10ετιων. Το γενικο ποσοστο των γυναικων ανα την υφηλιο ανεξαιρετως που εχουν προσβαση σε ανδρικες θεσεις εργασιας-εκπεδευσης-δημοσιας διοικησης ειναι ελαχιστο σε σχεση με τους ανδρες.Το ανδρικο μονοπωλιο σε επιτευγματα οφειλεται κατα πρωτο λογο στην αριθμητικη υπεροχη της προσβασης των ανδρων στα επιτευγματα αυτα. Ποσοι ειναι οι υποψηφιοι αρρενες συμμετεχωντες για διακριση αναμεσα σε εφηβικα ποδοσφαιρικα ταλεντα και ποσα τα κοριτσια;Γιατι στην ενοργανο γυμναστικη που η πρωιν Σοβιετικη ενωση την διαδωσε και μεταξυ των γυναικων οι γυναικες κανουν πρωταθλητισμο απεναντι στους ανδρες; Απο ποτε η γυναικα εχει οικονομικη ανεξαρτησια για να αγοραζει δικο της μηχανοκινητο και να μην την μεταφερει σαν χειραποσκευη ο ανδρας; Τι πρωταθλητισμο στο μηχανοκινητο πεδιο να κανει; Η βιολογικη επιστημη αντιθετα δινει favors απεναντι στο γυναικειο φυλο σε σχεση με το αντρικο.Ενα απλο παραδειγμα ειναι οτι οι γυναικες μεχρι την ηλικια της εμηνοπαυσης ,λογω των οιστρογονων τους ,δεν αντιμετωπιζουν αγγειακα προβληματα που αποδεκατιζουν τους ανδρες ,οντας η πρωτη αιτια θανατου εναντι του γυναικειου πληθυσμου .Χηρες υπαρχουν ολογυρα ...οχι χηροι.. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 από τον ΩΡΙΩΝ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 μερικοι μην τα πειτε αυτα στις γυναικες σας-γκομενες-ο,τι να ναι..... Βλεπω αποχη για πολυυυυ καιρο... Αν και η αποχη υπαρχει ηδη 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τώρα ο μοτοσυκλετισμός υπολογίζεται ανάλογα το κόστος του εξοπλισμού? όχι,εξάλου βλέπεις ότι και γω δεν έχω κράνος των 500 € αλλα εστω και αυτό που έχω το φοράω Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 από τον bill_daytona Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Τώρα ο μοτοσυκλετισμός υπολογίζεται ανάλογα το κόστος του εξοπλισμού? Το κόστος όχι.Την χρήση του αλλά και την ποιότητα του ναι.Γιατί και εγώ κράνος των 100 ευρώ έχω.Όχι των 500.Αλλά είδα μερικά reviews και το τι ασφάλεια προσφέρει και δεν πήρα κάτι από τα πράκτικερ ίσα ίσα να μην με γράψουν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostastsiou 416 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Απο wikipedia: Sex testing at the games began at the 1966 European Athletics Championships in response to suspicion that several of the best women athletes from the Soviet Union and Eastern Europe were actually men. Αστειακι :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
T0m 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=583088551732770&set=a.579856448722647.1073741825.405752479466379&type=1&relevant_count=1&ref=nf Δεν εμφανίζονται συχνά για να μπορούμε και εμείς σαν άνθρωποι να προσέχουμε στον δρόμο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Ο Ωρίων και μερικοί ακόμα τα λένε ωραία. Υπήρξε καταπίεση αιώνων και τώρα που νομοθετικά δεν ισχύουν αυτα, υπάρχει και μια αντίστοιχη αντίδραση από μερίδα των γυναικών. Αυτό γινόταν πάντα στην ιστορία (όταν καταργείται κάτι που δεν αρέσει, κάποιος κόσμος πάει στην αντίθετη άκρη γιατί δε μας φτάνει να "νικάμε", θέλουμε να το τρίβουμε και στη μούρη του "αντίπαλου") και θέλει απλά χρόνο για να έρθει στα ίσια του. Γι'αυτό νομίζω ότι πολύς κόσμος μπερδεύει την ισότητα με την ομοιότητα. Ισότητα είναι η ίση παροχή ευκαιριών, δικαιωμάτων και κατανομή υποχρεώσεων. Η ομοιότητα από την άλλη είναι ισοδεπωτική και στερεί από την ανθρωπότητα την ποικιλία, η οποία με τη σειρά της είναι υπεύθυνη για την όποια εξέλιξη είχαμε. Αν δεν υπήρχε ο εκάστοτε τρελαμένος να πάρει μια ιδέα και να την τρέξει όταν οι άλλοι τον κορόιδευαν, σε σπηλιές θα μέναμε ακόμα. Όχι ότι πετυχαίνουν πάντα αυτά, αλλά μέσω της δοκιμής και του λάθους το πράγμα προχωράει, είτε σε επιστήμες, είτε σε αθλητισμό, κλπ. Για να το στοχεύσουμε και πιο συγκεκριμένα στο θέμα μας. Έχω δει κατά καιρούς ντοκυμαντέρ με ερευνητές που λένε ότι όντως, υπάρχει προδιάθεση λόγω κατασκευής εγκεφάλου στο πώς διαχειρίζονται συγκεκριμένες καταστάσεις τα δύο φύλα. Η λέξη κλειδί είναι "προδιάθεση". Μπορεί να έχω άπιαστα αντανακλαστικά και να είμαι χάλια οδηγός γιατί απλά δε νοιάζομαι για τους γύρω μου. Μπορεί μια κοπελίτσα να έχει χειρότερη αντίληψη του χώρου από μένα, αλλά να το εξισορροπεί με την αυξημένη της προσοχή. Κλπ κλπ. Με λίγα λόγια, οι άντρες ας μη θεωρούν ότι είναι ντε και καλά καλύτεροι γιατί απλά έχουν καλύτερα εργαλεία (πχ, αν δεν τα χρησιμοποιούν και δεν εξασκούνται), και οι γυναίκες να μη κομπλάρουν που σε κάποια πράγματα υστερούν, έτσι κι αλλιώς πλεονεκτούν σε άλλα. Αν ήμασταν όλοι ίδιοι θα πεθαίναμε από τη βαρεμάρα άλλωστε. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 https://www.facebook..._count=1&ref=nf LIKE για την εικόνα. Πρέπει να την παντρευτώ αυτή τη γυναίκα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agouri 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Ο Ωρίων και μερικοί ακόμα τα λένε ωραία. Υπήρξε καταπίεση αιώνων και τώρα που νομοθετικά δεν ισχύουν αυτα, υπάρχει και μια αντίστοιχη αντίδραση από μερίδα των γυναικών. Αυτό γινόταν πάντα στην ιστορία (όταν καταργείται κάτι που δεν αρέσει, κάποιος κόσμος πάει στην αντίθετη άκρη γιατί δε μας φτάνει να "νικάμε", θέλουμε να το τρίβουμε και στη μούρη του "αντίπαλου") και θέλει απλά χρόνο για να έρθει στα ίσια του. Γι'αυτό νομίζω ότι πολύς κόσμος μπερδεύει την ισότητα με την ομοιότητα. Ισότητα είναι η ίση παροχή ευκαιριών, δικαιωμάτων και κατανομή υποχρεώσεων. Η ομοιότητα από την άλλη είναι ισοδεπωτική και στερεί από την ανθρωπότητα την ποικιλία, η οποία με τη σειρά της είναι υπεύθυνη για την όποια εξέλιξη είχαμε. Αν δεν υπήρχε ο εκάστοτε τρελαμένος να πάρει μια ιδέα και να την τρέξει όταν οι άλλοι τον κορόιδευαν, σε σπηλιές θα μέναμε ακόμα. Όχι ότι πετυχαίνουν πάντα αυτά, αλλά μέσω της δοκιμής και του λάθους το πράγμα προχωράει, είτε σε επιστήμες, είτε σε αθλητισμό, κλπ. Για να το στοχεύσουμε και πιο συγκεκριμένα στο θέμα μας. Έχω δει κατά καιρούς ντοκυμαντέρ με ερευνητές που λένε ότι όντως, υπάρχει προδιάθεση λόγω κατασκευής εγκεφάλου στο πώς διαχειρίζονται συγκεκριμένες καταστάσεις τα δύο φύλα. Η λέξη κλειδί είναι "προδιάθεση". Μπορεί να έχω άπιαστα αντανακλαστικά και να είμαι χάλια οδηγός γιατί απλά δε νοιάζομαι για τους γύρω μου. Μπορεί μια κοπελίτσα να έχει χειρότερη αντίληψη του χώρου από μένα, αλλά να το εξισορροπεί με την αυξημένη της προσοχή. Κλπ κλπ. Με λίγα λόγια, οι άντρες ας μη θεωρούν ότι είναι ντε και καλά καλύτεροι γιατί απλά έχουν καλύτερα εργαλεία (πχ, αν δεν τα χρησιμοποιούν και δεν εξασκούνται), και οι γυναίκες να μη κομπλάρουν που σε κάποια πράγματα υστερούν, έτσι κι αλλιώς πλεονεκτούν σε άλλα. Αν ήμασταν όλοι ίδιοι θα πεθαίναμε από τη βαρεμάρα άλλωστε. Μια διόρθωση, το trial-and-error approach που γράφεις ισχύει στον Δαρβινισμό, αλλά από σύγχρονη άποψη θεωρείται βαρβαρικό. Για σχεδίαση/κατασκευή του οτιδήποτε, πλέον, προσπαθουμε να προβλέπουμε αλγοριθμικά τα λάθη ή της περιπτώσεις που δεν μας συμφέρουν (pruning) πριν τις ελέγξουμε. Το trial-and-error μας έβγαλε απ'τις σπηλιές, αλλά αν μέναμε μ'αυτό θα ήμασταν πολύ πιο πίσω απ'ότι είμαστε τώρα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Με λίγα λόγια, οι άντρες ας μη θεωρούν ότι είναι ντε και καλά καλύτεροι γιατί απλά έχουν καλύτερα εργαλεία (πχ, αν δεν τα χρησιμοποιούν και δεν εξασκούνται), και οι γυναίκες να μη κομπλάρουν που σε κάποια πράγματα υστερούν, έτσι κι αλλιώς πλεονεκτούν σε άλλα. Αν ήμασταν όλοι ίδιοι θα πεθαίναμε από τη βαρεμάρα άλλωστε. Σωστότατο!! Η μοναδική αποτελεσματική σύγκριση είναι εμάς των ίδιων με τους εαυτούς μας....Τί να το κάνω το "καλύτερος/η"?Ποιός το καθορίζει και με ποιά κριτήρια, ποιός είναι εκείνος που θα κρίνει ποιό και τί είναι το καλύτερο?..... Άρα, ας προσπαθούμε όλοι, κάθε μέρα να γινόμαστε ΕΜΕΙΣ καλύτεροι και να κάνουμε κάθε μέρα κάτι καλύτερο από την προηγούμενη.....Αυτό θα φέρει ουσιαστικά και εξελίξιμα αποτελέσματα.... Όσο αναλωνόμαστε στο ποιός είναι ο μεταξύ μας καλύτερος τόσο θα παραμένουμε στην υπάρχουσα κατάσταση.... Και θα επαναλάβω....Δεν είναι εύκολες οι αλλαγές....Θέλουν επιμονή και υπομονή.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Οντως, Ισως το μεγαλυτερο ποσοστο να φοβαται γιατι δεν πιστευει να μπορει να κουμανταρει μια μηχανη, και λιγες ειναι που το κανουν απο γουστο και καπελο . Οι υπολιπες αναγκαζονται πιστευω λογο οικονομιας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες