peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Ας καβαλησουν οσο θελουν ,οσο περισσοτεροι/ες τοσο το καλυτερο, εξάλλου η μοτοσυκλετα δεν κοιταζει φυλα. Και ναι υπαρχουν αρκετες γρηγορες εκει εξω, και ταξιδιαρες και χωματινες και απ΄όλα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Τα επιβεβαιωνεις αυτα που γραφεις με την Volpe στην πιστα ;Σου κερναω το τρακ ντευ και πληρωνω και τις μπυρες αν δεν σου ριξει ενα γυρο στους πεντε ... B) Εγώ πάντως πολύ θα 'θελα να μου "ρίξει" έναν γύρο... :3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 πατατες,κρεμυδι,τζατζικι ; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
socratis13 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Στις περισσοτερες γυναικες δεν αρεσει ο κινδυνος,θελουν τις ανεσεις του αυτοκινητου επισης.Και αν δω γυναικα να ειναι πανω σε μηχανη το πολυ να ειναι κανα σκουτερακι.Αν και προχθες ειδα μια κουκλαρα πανω σε μια καταπρασινη kawasaki. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τα επιβεβαιωνεις αυτα που γραφεις με την Volpe στην πιστα ;Σου κερναω το τρακ ντευ και πληρωνω και τις μπυρες αν δεν σου ριξει ενα γυρο στους πεντε ... B) Ειναι τελειως αστοχη η συγκριση που κανεις φιλε μου Ωριων.Το γιατι το αφηνω σε εσενα ειμαι σιγουρος οτι θα το καταλαβεις. Αφ ετερου το θεμα του θρεντ δεν νομιζω να λεει εαν η γυναικα ειναι καλυτερο τιμονι απο τον ανδρα στο δικυκλο.Ριξε μια ματια. Και για να σου δωσω να καταλαβεις αυτο που εγραψα στο ποστ που μου κανεις παραθεση ειναι οτι θιγω το πως μου φαινεται οταν μια γυναικα οδηγει αυτοκινητο,δικυκλο η αεροπλανο. Ας το πω αλλη μια φορα Αντε κανενα διχρονο για δικη της ευκολια! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 από τον ΚωσταςΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Τα επιβεβαιωνεις αυτα που γραφεις με την Volpe στην πιστα ;Σου κερναω το τρακ ντευ και πληρωνω και τις μπυρες αν δεν σου ριξει ενα γυρο στους πεντε ... B) δεν θελω τις μπυρες, δωσε μου το πιστολι που εχεις για τα τρακ ντευ και κερναω εγω τα παντα, αν μου ριξει 1 στους 4 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Ειναι τελειως αστοχη η συγκριση που κανεις φιλε μου Ωριων.Το γιατι το αφηνω σε εσενα ειμαι σιγουρος οτι θα το καταλαβεις. Αφ ετερου το θεμα του θρεντ δεν νομιζω να λεει εαν η γυναικα ειναι καλυτερο τιμονι απο τον ανδρα στο δικυκλο.Ριξε μια ματια. Και για να σου δωσω να καταλαβεις αυτο που εγραψα στο ποστ που μου κανεις παραθεση ειναι οτι θιγω το πως μου φαινεται οταν μια γυναικα οδηγει αυτοκινητο,δικυκλο η αεροπλανο. Ας το πω αλλη μια φορα Αντε κανενα διχρονο για δικη της ευκολια! Δεν το πολυκαταλαβαινω πως το εννοεις .Παντως αστοχο ειναι να γενικευουμε για υποτιθεμενες διαφορες μεταξυ ανδρων γυναικων.Οι διαφορες βρισκωνται οχι στις βιολογικες ικανοτητες των δυο φυλων (αν και στην οδηγηση οι ανδρες ειναι απλα πιο επιθετικοι ) αλλα στην κυριαρχη κουλτουρα .Π.χ υποθετω πως οι Αμερικανιδες οδηγουν πολυ περισσοτερο απο τις Ελληνιδες μοτοσυκλετες και ασχολουνται περισσοτερο με τον μηχανοκινητο αθλητισμο.Για τα Ελληνικα δεδομενα ,συγκρινετε καλυτερα την οδηγο της ΕΑΣ που κουμανταρει το διπλο λεωφορειο με την 25χρονη παρθενωπη που οδηγαει με τον πατροπαραδοτο τροπο το χιλιογδαρμενο smart της ,αργα και αριστερα του δρομου ,με το υφος της νυσταγμενης αγελαδας.Και μην παρεξηγιεσαι ,φιλικα μιλαω. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 .Για τα Ελληνικα δεδομενα ,συγκρινετε καλυτερα την οδηγο της ΕΑΣ που κουμανταρει το διπλο λεωφορειο με την 25χρονη παρθενωπη που οδηγαει με τον πατροπαραδοτο τροπο το χιλιογδαρμενο smart της ,αργα και αριστερα του δρομου ,με το υφος της νυσταγμενης αγελαδας.Και μην παρεξηγιεσαι ,φιλικα μιλαω. πωπω φιλε τι ειπες τωρα...αχαχαχαχαχαχα...επεσα απ την καρεκλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Το φεμινηστικο κινημα ξεκινησε οταν καποιος μ@λ!κ!ς ξεχασε την πορτα της κουζινας ανοιχτη.. (πλακιτσα οι φορουμιτισες μην το παρουν με μετρητα) Φτασαμε στην τριτη σελλιδα και απο οτι φαινεται οι συμφορουμιτισες ειναι εξω και το γλεντανε ή ειναι στην αγκαλια του Μορφεα ή του δικου τους ατομου αντι να ασχολουνται με τις φαφαριες που ασχολουμαστε εμεις τωρα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KonTheCool 363 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 η μάνα μου καβαλάει το scooter για τις δουλειές συνήθως αλλά και για βόλτα. πάντα με μπουφάν κράνος γάντια.. η αδερφή μου καβαλάει επίσης το σκούτερ και πηγαίνει μινι-εξορμήσεις..αν και δεν τις εχει μεγαλη αγαπη της μηχανές.. έβγαλε μάλιστα πρόσφατα το Α2.. εγώ ακόμα δεν έχω δίπλωμα,και με έχουν φάει λάχανο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 εγώ ακόμα δεν έχω δίπλωμα,και με έχουν φάει λάχανο!! Προσεχε η τροχαια μην σε "φαει" λαχανο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KonTheCool 363 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Προσεχε η τροχαια μην σε "φαει" λαχανο περιορισμενες οι βολτες(1-2 φορες τον μηνα,και παντα για χρηση "wannabe enduro") Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 περιορισμενες οι βολτες(1-2 φορες τον μηνα,και παντα για χρηση "wannabe enduro") Ασχετο επι του θεματος αλλα βγαλε κι ενα διπλωματακι.Δεν ποναει :D :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KonTheCool 363 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Ασχετο επι του θεματος αλλα βγαλε κι ενα διπλωματακι.Δεν ποναει :D :lol: ανυπομονώ φίλε μου! σε 276 μέρες θα είμαι νόμιμος!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) ρε όχι μόνο οδηγανε,αλλα εχουν και πλεονεκτήματα. Την άλλη φορά μου πετάχτηκε ένα αμαξι από στοπ και πάνω που πάω να αρχίσω τις παναγίες βλέπω ότι ηταν γυναικα(ωραία κιόλας) ,ε τελικά αντί να φάει παναγίες μόνο facebook δεν ανταλλάξαμε :crazy: Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 από τον bill_daytona Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaskantekas 1.384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Θεμα ιδιοσυγκρασιας και χαρακτηρα καθαρα νομιζω οπως αναφερθηκε και παραπανω. Και πιο συγκεκριμενα ειναι θεμα ριψοκινδυνοτητας κατα κυριο λογο που σε πολλους ανθρωπους δεν αρεσει και πολυ η ιδεα! Τις ιδιες πιθανοτητες εχουμε αν πουμε σε μια γυναικα για μηχανη και να ξετρελαθει κα τις ιδιες να το πουμε σε εναν αντρα και την ιδια στιγμη να ξερασει ή να μας κοιταξει στραβα. Οσο για το ποσα κυβικα θα καβαλαει πως θα το πηγαινει, γρηγορα,αργα κλπ κλπ αυτα πανε παλι στα κλασσικα περι ''σωστου μοτοσυκλετιστη-μοτοσυκλετισμου'' και λοιπων ταμπελων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Θα συμφωνήσω με αυτούς που λένε ότι είναι θέμα κουλτούρας και υποβάθρου. Το δίτροχο για τους περισσότερους είναι απλά μια διευκόλυνση, δεν έχουν όλοι την ψώρα τη δικιά μας. Σκεφτείτε τώρα ότι αν δούμε στατιστικά πόσες γυναίκες οδηγάνε γενικά (οποιοδήποτε όχημα), οι γυναίκες σε δίτροχα θα είναι ποσοστό του ποσοστού. Με αυθαίρετα νούμερα απλά για να δώσω παράδειγμα, αν πούμε ότι υπάρχει ένα 10% των οδηγών γενικά που είναι άρρωστοι με μοτοσυκλέτα και οι γυναίκες είναι ένα 30% του συνόλου των οδηγών, τότε χοντρικά οι γυναίκες μοτοσυκλετίστριες θα είναι ένα 10% του 30%. Δεν είναι πολύ. Για το ρίσκο και τις ανέσεις θα συμφωνήσω, οι περισσότερες βάζουν ψηλά τέτοια κριτήρια. Η μηχανή πάντως αν και πιο απαιτητική στην οδήγηση (τεχνική και αντανακλαστικά) είναι πιο εύκολη να την κουμαντάρεις "νοητικά" σαν όγκο σε σχέση με ένα αμάξι. Ούτε άχρηστες πιστεύω ότι είναι, ούτε τιμονάρες. Απλά οι περισσότερες αδιαφορούν και γι'αυτό δεν κοιτάνε να βελτιωθούν. Από την άλλη τώρα, αν κάποια φεμινιστικά site ενοχλούνται που δεν υπάρχουν γυναίκες στο άθλημα ας τις πείσουν να ασχοληθούν αντί να κράζουν το μοτοσυκλετισμό. Το πόσο θα τα καταφέρουν (αν σκεφτούμε και τα κριτήρια της πλειοψηφίας των γυναικών στην επιλογή μεταφορικού μέσου: άνεση/ευκολία/απροβλημάτιστη λειτουργία) είναι άλλη ιστορία, αλλά εκεί πλέον είναι δική τους επιλογή τι θα κάνουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) Θα απαντήσω με μια φωτο(τραβηγμένη φέτος το καλοκαίρι κάπου εκεί στην Τουρκία) στο θέμα σας γιατί είμαι πολύ κουρασμένη μιας και την ώρα που εσείς παίζατε με τα πληκτρολόγιά σας, δύο από τις συμφορουμίτισές σας ξεφορτώναμε τα αλογάκια μας μετά από μια υπέροχη εκδρομή..... Παίδες, αφήστε τα πληκτρολόγια και πιάστε τα τιμόνια....Η ζωή είναι εκεί έξω και είναι δίτροχη!!! Καλημέρα μας... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 από τον xamogelo 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loz 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 και καπως ετσι τελείωσε και αυτό το θέμα. Καλήμέρα μας 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Προφανώς έχει να κάνει με τις περιστάσεις, οι περισσότερες γυναίκες θέλουν απλά μεταφορικό μέσο και πιο εύκολα θα πάνε σε αυτοκίνητο. Παρ' όλα αυτά έχω δει γυναίκα οδηγό varadero, vsrom, και hayabusa όπου η τύπισσα ήταν topmodel με το ανάλογο ύφος, ένδυση, κόμμωση και ξεκράνωτη φυσικά με το γυαλί ηλίου. Μέχρι που κοίταξα τα υποδήματα και ξενέρωσα αφού είδα 15ποντο τακούνι παραλιακής εξόδου, εκεί κατάλαβα ότι η μηχανή είναι του γκόμενου. Το κορυφαίο είναι σε επαρχία που πέτυχα μια θείτσα 60άρα ξεκράνωτη πάνω σε μια ολοκαίνουργια hornet και ερχόταν από λαϊκή με τα ψώνια, Θεικό άλλο να στο λέω και άλλο να το βλέπεις. Από την άλλη πριν κάνα δυο χρόνια στην Αυστρία το πολιτισμικό σοκ ήταν έντονο αφού παντού στους επαρχιακούς δρόμους έβλεπες ΚΤΜ και γυναίκες οδηγούς. Bonus round: jamie routley και ami houde που τρέχουν και σε αγώνες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Isis 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Η μοτοσυκλέτα είναι παθιασμένος έρωτας, έχει τα ρίσκα του,τις απογοητεύσεις του,τις απολαύσεις του. Η αγάπη είναι παντα το ταξίδι. Τα κοινωνικά στερεότυπα καταρρέουν μπροστά σε αυταποδεικτες αληθειες κι οι στατιστικές ισορροπίες θα επέλθουν σύντομα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) οι γυναικες λειτουργουν εγκεφαλικα διαφορετικα απο τους αντρες οποτε εχουν αλλες προτεραιοτητες και σκεφτονται μακροπροθεσμα... γιαυτό και παίρνουν μόνο HONDA! με κόκκινα είναι το σχόλιο μου τόσο σε αυτό το θρεντ όσο και στο στο "καμμένο" μπλογκ που αναφέρθηκε. Καλημέρα και καλά μυαλά! (γιατί αυτό κι αν είναι θέμα κοινωνικής δικαιοσύνης και ανισοτήτων...) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 από τον vaelsod 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αρνητικα σχολια και υποτιμητικα γενικοτερα, τα θεωρω γελοια και δυστυχως δειχνουν ενα κακο μερος της κοινωνιας μας. Στο θεμα μας τωρα εγω πιστευω πιο πολυ οτι τιθεται θεμα ταμπου που εχουμε σαν ανθρωποι ( ισως και σαν ελληνες) και οχι δυνατοτητων μεταξυ των δυο φυλων. Απλα απο μικροι εμεις παιζουμε με αυτοκινητακια και σταστρατιωτακια και οι γυναικες με κατσαρολικα και τηνμοδα κλπ.. Αυτο αυτοματα δημιουργει καποια ταμπου και ''ορια''. Και ισως αυτοματα (παλι) δημιουργει φοβιες και αποστροφη στο ωραιο φυλο Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 από τον HLIAS 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 με κόκκινα είναι το σχόλιο μου τόσο σε αυτό το θρεντ όσο και στο στο "καμμένο" μπλογκ που αναφέρθηκε. Καλημέρα και καλά μυαλά! (γιατί αυτό κι αν είναι θέμα κοινωνικής δικαιοσύνης και ανισοτήτων...) :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Αρνητικα σχολια και υποτιμητικα γενικοτερα, τα θεωρω γελοια και δυστυχως δειχνουν ενα κακο μερος της κοινωνιας μας. Στο θεμα μας τωρα εγω πιστευω πιο πολυ οτι τιθεται θεμα ταμπου που εχουμε σαν ανθρωποι ( ισως και σαν ελληνες) και οχι δυνατοτητων μεταξυ των δυο φυλων. Απλα απο μικροι εμεις παιζουμε με αυτοκινητακια και σταστρατιωτακια και οι γυναικες με κατσαρολικα και τηνμοδα κλπ.. Αυτο αυτοματα δημιουργει καποια ταμπου και ''ορια''. Και ισως αυτοματα (παλι) δημιουργει φοβιες και αποστροφη στο ωραιο φυλο +1000!!! Και όταν οι ελληνίδες μαμάδες σταματήσουν να ευνουχίζουν τα αγοράκια τους και σταματήσουν να εκπαιδεύουν τα κοριτσάκια τους ότι γεννήθηκαν ΜΟΝΟ για να γίνουν μανούλες και να σπρώχνουν καροτσάκια, τότε έχουμε αρκετές ελπίδες να αλλάξουν ΡΙΖΙΚΑ πολλά δυσλειτουργικά επικοινωνιακά θέματα μεταξύ των δυο φύλων.... Οι αλλαγές, όμως, θέλουν χρόνο και ξεκινούν ΠΑΝΤΑ από προσωπικό επίπεδο....Πρώτα αλλάζουμε εμείς για να αλλάξει ο κόσμος και όχι όπως συνέβαινε μέχρι πρόσφατα που όλοι περιμένανε/με να αλλάξει ο κόσμος για να αλλάξουμε κι εμείς... Ας κάνουμε, λοιπόν, εμείς την αρχή και την προσπάθεια γιατί όπως ΟΛΟΙ γνωρίζουμε πίσω από τα κράνη μας κρύβονται ανοιχτά μυαλά και αρκετά συχνά πληγωμένες, λόγω των παραπάνω λόγων, καρδιές.... .....παρασύρθηκα λίγο αλλά έχω τους λόγους μου! Να είμαστε όλοι καλά και μακάρι να προσθέτουμε όλοι και όλες ένα θετικό κι αισιόδοξο λιθαράκι, καθημερινά....!!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες