Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 Οι κασετίνες για μένα δεν αξίζουν. Σε καμία περίπτωση η ποιότητα τους δεν είναι αυτή που πρέπει. Καλύτερα να πάρεις ένα ένα τα κομμάτια που χρειάζεσαι. Επίσης τα δυναμόκλειδα με μεγάλο εύρος δύναμης είναι καλύτερο να αποφεύγονται, καθώς χάνουν αρκετά στα άκρα τους. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι στο εξής θέλουμε να κάνουμε την συντήρηση της μηχανής μας μόνοι μας, σωστά και τυπικά. Αλλιώς είναι πολλά τα λεφτά και δύσκολα θα κάνεις απόσβεση. Και εγώ ψήνομαι αλλά έχω χαθεί στην αναζήτηση, και στην ανεργία... Άλλο θέμα ειναι η έλλειψη χώρου και 2ου οχήματος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 http://www.matatakitoyo.com/ Σειρά Τ60, το έχω. Είμαι ευχαριστημένος. Ποιότητα εξαιρετικά καλή.Κόστος 55 ευρώ από εγχώριο μαγαζί. Πολύ καλό για Taiwan! Όλοι οι ανατολίτες "κατασκευαστές" εργαλείων προμηθεύονται ροπόκλειδα από αυτούς και τη Kabo (αυτό που έχω και γω από τον μπαιυ). Και φυσικά τα πουλάνε ακριβότερα! Μπορείς να δώσεις παραπάνω λεπτομέρειες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 Eχω...ΑΥΤΟ Ικανοποιήμενος ?? ναί...με καλύπτει στο σύνολο των εργασιών μου.Τσεκαρισμένο με αντίστοιχο facom και πάει καλά.Μόνο στα ψηλά χάνει πολύ-πολύ λίγο,σχεδόν αμελητέο. Ελεγχο του κάνω που και που με καινούργιο αντίστοιχο επώνυμο,μιας και έχω αυτήν την τεχνική δυνατότητα.Αν χαλάσει και θέλει καλιμπράρισμα δεν ξέρω που και τότε θα δώ τι θα κάνω. Τώρα είμαι στο ψάξιμο για αγορά και μεγαλύτερου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 Δεν έχω κασετίνα η αλήθεια είναι, και ο λόγος ειναι και πάλι το κόστος, αλλα σε περίπτωση που επαιρνα το ροπόκλειδο θα έπαιρνα και καρυδακια. Πάμε από την αρχή... Πριν 3 χρόνια αποφάσισα και γω να μη δίνω λεφτά στα συνεργεία και να κάνω το service μόνος μου μιας και η δουλειά μου είναι παρόμοια. ξεκίνησα λοιπόν να αγοράζω εργαλεία (κάπου ξέφυγα φυσικά, είναι σαν αυτό που παθαίνουν οι γυναίκες με τα παπούτσια και τις τσάντες). Σε καμία περίπτωση όμως δε πήγα να πάρω κατευθείαν ροπόκλειδο. Ξεκίνα με μια συλλογή καρυδάκια (3/8 κατα προτίμηση). Πες τι λεφτά διαθέτεις να σου προτείνω μια από τις χιλιάδες ώρες που έχω φάει στα toolμάγαζα. Eχω...ΑΥΤΟ Ικανοποιήμενος ?? ναί...με καλύπτει στο σύνολο των εργασιών μου.Τσεκαρισμένο με αντίστοιχο facom και πάει καλά.Μόνο στα ψηλά χάνει πολύ-πολύ λίγο,σχεδόν αμελητέο. Ελεγχο του κάνω που και που με καινούργιο αντίστοιχο επώνυμο,μιας και έχω αυτήν την τεχνική δυνατότητα.Αν χαλάσει και θέλει καλιμπράρισμα δεν ξέρω που και τότε θα δώ τι θα κάνω. Τώρα είμαι στο ψάξιμο για αγορά και μεγαλύτερου. Αν είσαι Αθήνα θα πας στη Labo. Ελέγχει και καλυμπράρει όλα τα Gedore-Carolus. Παρεπιπτόντως το ροπόκλειδο που έχεις είναι καλύτερο από τα Facom. Πολύ καλή επιλογή. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 Αν είσαι Αθήνα θα πας στη Labo. Ελέγχει και καλυμπράρει όλα τα Gedore-Carolus. Παρεπιπτόντως το ροπόκλειδο που έχεις είναι καλύτερο από τα Facom. Πολύ καλή επιλογή. Ωραίος.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
solitary 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Πολύ καλό για Taiwan! Όλοι οι ανατολίτες "κατασκευαστές" εργαλείων προμηθεύονται ροπόκλειδα από αυτούς και τη Kabo (αυτό που έχω και γω από τον μπαιυ). Και φυσικά τα πουλάνε ακριβότερα! Μπορείς να δώσεις παραπάνω λεπτομέρειες; Το πήρα απο εδώ http://www.minasdamigos.gr/index.htm Η τιμή του ισχύει για 3/8" καρε καστάνιας. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2014 από τον solitary 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 Α, μιας και δε ξέρω, χρησιμοποιείται γενικά στα ελληνικά συνεργεία η πλαστελίνη μέτρησης διακένων κουζινέτων? Το κερονημα λες? Εδω πανω ξερω 1-2 που το χρησιμοποιουν, αλλα εχω την αισθηση οτι οι περισσοτεροι δεν.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 Μισκιν θα ήμουν χαρούμενος αν κάτι καλό έπαιζε κάτω απο 100 ευρώ, μιλώντας για σετάκια πάντα. Τώρα για ροπόκλειδο εμφανίστηκαν αρκετές απόψεις και θα τις εξετάσω, και σας ευχαριστώ όλους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 α και να εκφράσω μια ακόμα απορία... εργαλεία από το Praktiker τα εμπιστευόμαστε; μέχρι τώρα μόνο κάτι γερμανοπολύγωνα έχω απο εκεί και δεν έχω παράπονο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Οχιιιιι μακρια :P Τα περισσοτερα μου μεινανε στα χερια... Τα μετριας τιμης τουλαχιστον. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2014 από τον AnotherFace Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 Κάτι μύτες κατσαβιδιών που είχα πάρει δεν εφάρμοζαν ποτέ σωστά στις βίδες, με αποτέλεσμα να φθαρούν οι ίδιες και να κάνουν ζημιά και στις κεφαλές των βιδών. Με τις αντίστοιχες μύτες από την Bosch δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Απλά είναι άψογες παρότι ανήκουν στην ερασιτεχνική σειρά της (αμφιβάλω αν παίζει κανένα χρώμιο - βανάδιο...). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 εργαλεία Lidl γιατί το καβαλέτο του εκκεντροφόρου δε χρειάζεται να το λύσεις ούτε εσύ, ούτε οι επόμενοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 Μισκιν θα ήμουν χαρούμενος αν κάτι καλό έπαιζε κάτω απο 100 ευρώ, μιλώντας για σετάκια πάντα. Τώρα για ροπόκλειδο εμφανίστηκαν αρκετές απόψεις και θα τις εξετάσω, και σας ευχαριστώ όλους με 100 € παίρνεις εξαιρετικές συλλογές σε δημοπρασίες στο ebay.de. Εγώ πήρα μια Gedore η οποία κοστίζει πάνω-κάτω 200 €, μόνο 80 € μαζί με μεταφορικά, καινούργια στο κουτί της. Αυτό όμως θέλει χρόνο και ψάξιμο. Αυτή τη συλλογή π.χ. μπορείς να τη πάρεις από το ebay, μπορείς και από τη Labo. Εδώ (Pdf) έχει μια συλλογή που είναι 1/4 και 1/2 μαζί στα 100 €. α και να εκφράσω μια ακόμα απορία... εργαλεία από το Praktiker τα εμπιστευόμαστε; μέχρι τώρα μόνο κάτι γερμανοπολύγωνα έχω απο εκεί και δεν έχω παράπονο... Τα Proxxon(κλειδιά, καρυδάκια) είναι made in Taiwan, καλούτσικα, αλλά με τα λεφτά που έχουν (το Πρακτικερ είναι ακριβό) αγοράζεις καλύτερη ποιότητα. Τα Sora (κατσαβίδια) είναι made in Germany, πολύ καλά. Τα NWS (πενσοειδή) γαμάνε (made in Germany, εφάμιλλης ποιότητας με τα Knipex, μπορεί και καλύτερα) αλλά το Praktiker τα κοπανάει. Δεν υπάρχει λόγος να πας σε NWS γιατί τα Knipex στην Ελλάδα έχουν πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Εκτός αν είσαι άρρωστος σαν εμένα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2014 Το κερονημα λες? Εδω πανω ξερω 1-2 που το χρησιμοποιουν, αλλα εχω την αισθηση οτι οι περισσοτεροι δεν.... Αχά, κερόνημα εις την ελληνικήν ορολογία! 'στώ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2014 Κάτι μύτες κατσαβιδιών που είχα πάρει δεν εφάρμοζαν ποτέ σωστά στις βίδες, με αποτέλεσμα να φθαρούν οι ίδιες και να κάνουν ζημιά και στις κεφαλές των βιδών. Με τις αντίστοιχες μύτες από την Bosch δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Απλά είναι άψογες παρότι ανήκουν στην ερασιτεχνική σειρά της (αμφιβάλω αν παίζει κανένα χρώμιο - βανάδιο...). Για να μην έχουμε προβλήματα στις βίδες και πέρα από την ποιότητα,θα πρέπει να : Στα γιαπωνέζικα μηχανάκια και γενικώς στις γιαπωνέζικες βίδες θα πρέπει να χρησιμοποιούμε κατσαβίδια με προδιαγραφές τύπου << JIS >> για να μπαίνουν καλά και σταθερά μέσα στις εγκοπές της βίδας,ενώ για τις υπόλοιπες χρησιμοποιούμε κατσαβίδια τύπου << PH >> Εάν δεν το προσέξουμε,θα χαλάσουμε τα κεφάλια τους και μετά θα.... ..... :lol: 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2014 Για να μην έχουμε προβλήματα στις βίδες και πέρα από την ποιότητα,θα πρέπει να : Στα γιαπωνέζικα μηχανάκια και γενικώς στις γιαπωνέζικες βίδες θα πρέπει να χρησιμοποιούμε κατσαβίδια με προδιαγραφές τύπου << JIS >> για να μπαίνουν καλά και σταθερά μέσα στις εγκοπές της βίδας,ενώ για τις υπόλοιπες χρησιμοποιούμε κατσαβίδια τύπου << PH >> Εάν δεν το προσέξουμε,θα χαλάσουμε τα κεφάλια τους και μετά θα.... ..... :lol: Ο Μητρόπουλος στην Αθηνάς φέρνει τα Vessel. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2014 Ο Μητρόπουλος στην Αθηνάς φέρνει τα Vessel. Για πείτε, και για παχύμετρα. Που να ψαχτούμε σε ελληνικά μαγαζιά ? Προτασεις ? Μαρκες αξιοπιστες, ξερω ....μία ! Mitutoyo άλλες προτασεις ? Ναι, ψαχνω με ρολόι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2014 Τα ακριβά Tesa είναι ελβετικά. Τα Insize είναι καλή περίπτωση για τον ερασιτέχνη. Μη μπερδεύεσαι από τις γερμανικές σημαίες, κινέζικα είναι. Μόνο τα ultra Prazision είναι γερμανικά, γι' αυτό και είναι πανάκριβα. Επίσης υπάρχουν τα Helios Preiser, τα Starrett, κλπ. Επειδή στη δουλειά είμαι όλη μέρα με ένα παχύμετρο στο χέρι, τα Mitutoyo είναι ΚΟΡΥΦΗ. Εγώ τα πήρα από δημοπρασίες στο ebay.de. Στο 1/3 της πραγματικής τιμής τους. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chmavr 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2014 με 100 € παίρνεις εξαιρετικές συλλογές σε δημοπρασίες στο ebay.de. Εγώ πήρα μια Gedore η οποία κοστίζει πάνω-κάτω 200 €, μόνο 80 € μαζί με μεταφορικά, καινούργια στο κουτί της. Αυτό όμως θέλει χρόνο και ψάξιμο. Αυτή τη συλλογή π.χ. μπορείς να τη πάρεις από το ebay, μπορείς και από τη Labo. Εδώ (Pdf) έχει μια συλλογή που είναι 1/4 και 1/2 μαζί στα 100 €. Πανω που εψαχνα για ροποκλειδο ηρθε το thread απο το πουθενά…. Επειδη θεωρω οτι εχω μια κασετίνα αξιοπρεπεστατη με καρυδακια και αλλεν κλπ κλπ ενα ροποκλειδο μου ελειπε για να κανω τις εργασίες μονος οπως λεμε και να βάζω τα εργατικά βενζίνες. Ασε που για εμένα είναι απο τις καλίτερες ψυχοθεραπείες…. Αν ψαξω να βρω ebay μεταχειρισμένο αξίζει?? Σκεφτομαι να πάρω ψιλοφθηνο καινούργιο ή ενα αντιστοιχης τιμής μεταχειρισμένο το οποίο σίγουρα θα είναι καλύτερης ποιοτητας/αντοχής κλπ κλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2014 Πανω που εψαχνα για ροποκλειδο ηρθε το thread απο το πουθενά…. Επειδη θεωρω οτι εχω μια κασετίνα αξιοπρεπεστατη με καρυδακια και αλλεν κλπ κλπ ενα ροποκλειδο μου ελειπε για να κανω τις εργασίες μονος οπως λεμε και να βάζω τα εργατικά βενζίνες. Ασε που για εμένα είναι απο τις καλίτερες ψυχοθεραπείες…. Αν ψαξω να βρω ebay μεταχειρισμένο αξίζει?? Σκεφτομαι να πάρω ψιλοφθηνο καινούργιο ή ενα αντιστοιχης τιμής μεταχειρισμένο το οποίο σίγουρα θα είναι καλύτερης ποιοτητας/αντοχής κλπ κλπ. Όχι μεταχειρισμένο ροπόκλειδο! Καλύτερα ένα φθηνό καινούργιο. Εκτός αν ξέρεις τη χρήση του έχουν κάνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες