crazy_human 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Γειά σας παιδεία ,ενδιαφέρομαι για αυτά τ 2 μηχανάκια αλλά δεν έχω αποφασίσει πίο από τα δύο. Εννοείτε ότι άμα καταλήξω στο yamahaki μεταχείρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 δουκα μονο κ μονο λογο δυναμης...Αλιως δαγκωτο wr! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Κι εγω για το duke θα σου ελεγα....μπορει το WR να ειναι απο τα καλυτερα 250αρια αλλα η αληθεια ειναι οτι ο δουκας ειναι μια κατηγορια πανω....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crazy_human 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 ευχαριστώ πολύ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crazy_human 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 κανένας άλλος ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Αποψη μου DUKE, απλά πανέμορφο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 και εγω μονο λογο δυναμης.. ολα τα αλλα wr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spyrakoc 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Και εγώ θα σου προτείνω τον δούκα. Πανέμορφο(κατ εμέ ) και πολύ δυνατό. Απο κατανάλωση στην πόλη θα παίζει γύρω στο 4+, Εξώ σίγουρα θα κατεβαίνει, 3-3.5. Έχει και ABS, και στα 5350 που διατίθεται πιστεύω ότι είναι τρελό value for money. Όρμααααααα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crazy_human 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Eυχαριστώ όλους για τις απατνήσισας. το κτΜ από τι είδα είναι 43 άλογα 3,2 ροπή τελική 170 και κάνι 300 χιλ. με ένα ντεπόζιτοκαι +αβς μάλλον αυτό θα πάρω ευχαριστώ και πάλι όλους για τις απαντήσισας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 περιμενουμε τελικη αποφαση + φωτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crazy_human 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 η φώτο θα αργήσει λιγάκι αλλα θα προσπαθισω να γινει οσο πιο γρηγορα μπορω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Φανταζομαι οτι δεν σε ενδιαφερουν εντουροδιαδρομες αλλιως δεν θα εβαζες τον δουκα στην κουβεντα. Οποτε μονοδρομος το ΚΤΜ και απο μενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 To duke χωρίς 2η σκέψη. Πολύ όμορφο, δυνατό και οικονομικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 To duke χωρίς 2η σκέψη. Πολύ όμορφο, δυνατό και οικονομικό. πωπω και αλλος που δεν θα αφησει συνεργειο ορθιο ... ρε τι επιδημια ειναι αυτη ρε ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες