peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Για διπλη εμφανιση μιλαω βεβαιως βεβαιως στις εκδρομες που εχουν κανονιστει στις 27-28-29/9. Πανελληνια MyBike.gr στο Γαλαξιδι, και την καθοδο των βορειων στην Ευρυτανια. Η ιδεα που εχω ειναι ΑΥΤΗ για την διαδρομη ,οπου οι διανυκτερευσεις θα γινουν κατα το προφανες. 1η διανυκτερευση Γαλαξιδι 2η διανυκτερευση Καρπενησι Επιστροφη απο Θερμο και στην συνεχεια μεσω Πατρων Κορινθου για πιο "γρηγορα" Η προταση μου ειναι κατα βαση διερευνητικη για το ποσοι θα ενδιαφερονταν να συμμετασχουν σε αυτη την ομολογουμενως μεγαλη εκδρομη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Κοιτα τους ακοινωνητους ρε! Πειτε μια κουβεντα βρε μαλλητες! Μπαινουν - βλεπουν - φευγουν. Αμα θετε τροποποιουνται ολα ,κουβεντα να γινεται. Υπαρχει ας πουμε και η σκεψη για μία και εξω Καρπενησι με ενα συντομο "γεια" στο Γαλαξειδι ,και τους ξαναβλεπουμε στον γυρισμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Πολυ ευχαριστως να το κανω αλλα οχι με διανυκτερευση.Ειμαι εκτος διανυκτερευσεων φιλτατε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Πιστεύω πως θα κανονιστεί όπως φαντάζομαι το Σάββατο μια συνάντηση με τα παιδιά απ΄την Θεσ/νίκη εαν όχι στο Καρπενήσι τουλάχιστον κάπου ενδιάμεσα ή για Ναύπακτο κάτι που ακούγεται. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Αυτο λεω ρε παιδια,απο μονο του δεν κανονιζετε τιποτα. Να μαστε εμεις εδω ολοι μαζι που μπορουμε να κανονισουμε κατι. Ποσοι απο εμας εχουμε προθεση για αυτο -την ενδιαμεση συναντηση και ποσοι απο εμας να ανεβουμε μεχρι επανω Καρπενησι. Απλα να ξεκαθαρισουμε λιγο και τι σημαινει ενδιαμεση. Γαλαξειδι - Ναυπακτος Καρπενησι - Ναυπακτος Αν σκεφτουμε και απο που ερχονται οι βοριοι ,δεν ειναι και πολυ δικαιο πιστευω. Πολυ ευχαριστως να το κανω αλλα οχι με διανυκτερευση.Ειμαι εκτος διανυκτερευσεων φιλτατε Δηλαδη εισαι για αυτη την διαδρομη μονοκοπανια?! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αυτο λεω ρε παιδια,απο μονο του δεν κανονιζετε τιποτα. Να μαστε εμεις εδω ολοι μαζι που μπορουμε να κανονισουμε κατι. Ποσοι απο εμας εχουμε προθεση για αυτο -την ενδιαμεση συναντηση και ποσοι απο εμας να ανεβουμε μεχρι επανω Καρπενησι. Απλα να ξεκαθαρισουμε λιγο και τι σημαινει ενδιαμεση. Γαλαξειδι - Ναυπακτος Καρπενησι - Ναυπακτος Αν σκεφτουμε και απο που ερχονται οι βοριοι ,δεν ειναι και πολυ δικαιο πιστευω. Δηλαδη εισαι για αυτη την διαδρομη μονοκοπανια?! Σωστα..αν σκεφτεις οτι εκανα μονοκοπανια Αθηνα-Ριο-Ναυπακτος-Καρπενησι-Λαμια-Αθηνα Ρε δεν μασανε τα CBF Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 από τον ΚωσταςΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Παναγιώτη αυτό που γράφεις είναι κομματάκι δύσκολο. Εμείς από πάνω θα έχουμε το πρόγραμμα μας και εσείς το δικό σας. Άσε που ο αρχικός σχεδιασμός για την Πανελλήνια προέβλεπε δύο Δ/Ν στο Γαλαξίδι. Μην τα αλλάξουμε όλα τώρα, έχουν γίνει ήδη τα κουμάντα από τον Χρήστο. Βρισκόμαστε αν θέλετε για ενα καφεδάκι στη Ναύπακτο το Σάββατο το απόγευμα αλλά και αυτό θα το δούμε λίγες μέρες πριν. Σηκώνουμε ενα θέμα τότε και αν βολέψει το κανονίζουμε. Απλά πράγματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πετρο μαλλον δεν εγινα κατανοητος και δεν θελω να παρεξηγηθω. Εγω πρωτιστως διερευνω την προθεση απο οποιον υπαρχει για να γινουν τα χιλιομετρα και να ευχαριστηθουμε βολτα. Σε δευτερη φαση και αν υπαρχουν ενδιαφερομενοι ,εννοειται οτι το που θα ερθω να σας βρω και ποτε ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΕΓΩ αλλα βεβαια θα ενημερωθω απο εσας για το που θα ειστε πχ το Σαββατο το απογευμα και αναλογως θα διαμορφωσω και το δρομολογιο μου. Μιλαω σε πρωτο προσωπο μονο και μονο επειδη δεν βλεπω συμμετοχες στην ιδεα που προτεινα, και απλα θελω να κανω μπολικα χιλιομετρα για να ευχαριστηθω βολτα. Και ποια καλυτερη αφορμη απο το να συναντησω ολους οσους ειναι στο Γαλαξιδι ΚΑΙ ολους οσους ερθετε στο Καρπενησι με κερασακι στην τουρτα ,την διαδρομη που θα περασω απο ορεινη Ναυπακτια? Αν οντως φανηκε οτι θελω να σας κανονισω εγω το που θα κατεβητε για να συναντηθουμε ,πρεπει να ακουστηκε/διαβαστηκε πολυ τρελο ε? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 από τον pantheman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Βγαλε μια διαδρομη και τι ακριβως προτεινεις Παναγιωτη.Αν το παμε αοριστα δεν θα υπαρχουν και ενδεχωμενες συμμετοχες φιλε. Δωσε πλανο να ξερουμε που θα βαδισουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 ΑΝ ανεβουμε το Σαββατο να συνατησουμε τους βοριους στο Καρπενησι ,και δεν εχουν κατεβει αυτοι καπου πιο κατω , η διαδρομη που σκεφτομαι ,ειναι αυτη. Βασικα γουσταρω να κανω αυτη τη διαδρομη πολυ ,απο Ευπαλιο μεχρι Καρπενησι (καλα εννοειται οτι μετα θα γουσταρα να συνεχισω για Φουρνα Ρεντινα,Σμοκοβο αλλα αυτα ειναι απο αλλο τευχος), οποτε ακομα και Θερμο πχ να κατεβουν για να συναντηθουν στην μεση με τους νοτιους, εγω θα γουσταρα και παλι να ανεβω μεχρι επανω και να κατεβω κυκλο να τους βρω ολους μαζι μετα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Αυτα απο εμενα για σημερα ,αυριο δεν θα μπορεσω λογω δουλειας να μπω στο ιντερνετ, οποτε αν καποιος θελει να συμμετασχει στο θεμα μην απογοητευτει αν δεν δει απαντηση απο εμενα, η προθεση μου ισχυει και επικοινωνω απο Παρασκευη μεσημερι και μετα. Καληνυχτα, Ψηθειτεεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εγω οπως ειπα δεν εχω καταληξει. Πολλα θα εξαρτηθουν απο το τι τελικα θα γινει στη σουμα. Υπαρχουν αρκετες παραμετροι που δεν μπορουν να αξιολογηθουν ακομα οπως... 1)Θα γινει τελικα η συναντηση των δυο τμηματων καπου στη μεση? αν γινει μαλλον θα προσανατολιστω να την πεσω στο πρωτο κλιμακιο στο Γαλαξιδι μεχρι τη συναντηση, και στη συναντηση επανω να μεταπηδησω στο αλλο. 2) Οι βοριοι κατα την επιστροφη τους ποιο δρομολογιο θα ακολουθησουν? Αν φυγουν μεσω Λαμιας εθνικης εχει ενδιαφερον η διαδρομη που εβαλες αλλα απο την αναποδη. Αν φυγουν ομως νωρις νωρις και ακολουθησουν το Φουρνα Σμοκοβο θα προτιμησω να ακολουθησω μεχρι το υψωμα της Ρεντινας και απο εκει να παρακαμψω για Βιτολη και μεσω Λαμιας Μπραλου Αμφικλειας Ορχομενου να επιστρεψω αθηνα κανοντας τα τελευταια χιλιομετρα απο εθνικη. 3) Αν δεν ευοδωθει η συναντηση και επειδη εχω εκδηλωσει ενδιαφερον απο πολλου χρονου για την καθοδο των βορειων και πριν οριστει η Πανελινια για λογους ηθικης ταξεως θα αποπλευσω πρωι παρασκευης απο αθηνα για γαλαξιδι και θα αραξω να δω οσους ερθουν απο παρασκευη μεχρι τις 18:00 και μετα την κανω σφεντονα για Ναυπακτο Θερμο να ειμαι μεχρι τις 21:00 στο Καρπενησι να κανω την περισσοτερη διαδρομη με το φως της ημερας. Προς το παρον δεν μπορω να κανω κανενα σχεδιασμο γιατι δεν υπαρχουν σταθερα δεδομενα που να εχουν κλειδωσει. Οποτε μπορει να προκυψουν και αλλα θεματα που θα παραμετροποιησουν διαφορετικα και αυτα που εγραψα παρα πανω. Θα τηρησω σταση αναμονης και σιγη ιχθυος μεχρι να οριστικοποιηθουν τα παντα. Δεν εχει νοημα να παρω καποια αποφαση τωρα που θα αναιρεσω αργοτερα. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 από τον naftilos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Εχω τις ιδιες σκεψεις ,ολα ειναι ρευστα ,αυτο που ξερω ειναι οτι θελω να κανω οσο περισσοτερη βολτα γινεται. Και στα 3 που εβαλες ειμαι μαζι σου και ακολουθω αν με θες παρεα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εχω τις ιδιες σκεψεις ,ολα ειναι ρευστα ,αυτο που ξερω ειναι οτι θελω να κανω οσο περισσοτερη βολτα γινεται. Και στα 3 που εβαλες ειμαι μαζι σου και ακολουθω αν με θες παρεα.. Αναμφιβολως Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 από τον naftilos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2013 Κι εγω μαζι σας εκτος απο το Νο3 που ειπε ο Θωμας. Μονο Σαββατο μπορω να αποπλευσω καθοτι Πεμπτη δουλευω βραδυ οποτε Παρασκευη θα χρειαστω την ημερα για ξεκουραση. ΑΝ ανεβουμε το Σαββατο να συνατησουμε τους βοριους στο Καρπενησι ,και δεν εχουν κατεβει αυτοι καπου πιο κατω , η διαδρομη που σκεφτομαι ,ειναι αυτη. Βασικα γουσταρω να κανω αυτη τη διαδρομη πολυ ,απο Ευπαλιο μεχρι Καρπενησι (καλα εννοειται οτι μετα θα γουσταρα να συνεχισω για Φουρνα Ρεντινα,Σμοκοβο αλλα αυτα ειναι απο αλλο τευχος), οποτε ακομα και Θερμο πχ να κατεβουν για να συναντηθουν στην μεση με τους νοτιους, εγω θα γουσταρα και παλι να ανεβω μεχρι επανω και να κατεβω κυκλο να τους βρω ολους μαζι μετα. και σ'αυτο ειμαι μεσα Παναγιωτη. 755 χλμ για μενα και την μηχανη μου ειναι προκληση και μ'αρεσουν οι προκλησεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2013 Κοιτα τους ακοινωνητους ρε! Πειτε μια κουβεντα βρε μαλλητες! Μπαινουν - βλεπουν - φευγουν. .................... ΑΝ ανεβουμε το Σαββατο να συνατησουμε τους βοριους στο Καρπενησι ,και δεν εχουν κατεβει αυτοι καπου πιο κατω , η διαδρομη που σκεφτομαι ,ειναι αυτη. Βασικα γουσταρω να κανω αυτη τη διαδρομη πολυ ,απο Ευπαλιο μεχρι Καρπενησι (καλα εννοειται οτι μετα θα γουσταρα να συνεχισω για Φουρνα Ρεντινα,Σμοκοβο αλλα αυτα ειναι απο αλλο τευχος), οποτε ακομα και Θερμο πχ να κατεβουν για να συναντηθουν στην μεση με τους νοτιους, εγω θα γουσταρα και παλι να ανεβω μεχρι επανω και να κατεβω κυκλο να τους βρω ολους μαζι μετα. Αν μου δώσεις το CBF ΜΟΥ στη βόλτα, έρχομαι μαζί σου.... Πλάκα-πλάκα, επειδή εμπιστεύομαι με τυφλά μάτια τον Θωμά όσον αφορά τις διαδρομές, με τρώει το κ^λαράκι μου να τον ακολουθήσω, αν και εφόσον κανονίσει κάτι σχετικό. Είδωμεν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2013 Αν μου δώσεις το CBF ΜΟΥ στη βόλτα, έρχομαι μαζί σου.... Δηλαδη και αν θελεις να κρατησεις μουτρα σ'αυτον τον ανρθωπο που λεγεται μοτο.....λης δεν μπορεις.σε κανει και γελας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2013 Δηλαδη και αν θελεις να κρατησεις μουτρα σ'αυτον τον ανρθωπο που λεγεται μοτο.....λης δεν μπορεις.σε κανει και γελας Μέσα απ' τα χέρια μου την άρπαξε ρε συ την κοκκινούλα. Δική μου τη θεωρώ κι ας έχει τ' όνομά του στην άδεια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2013 Μέσα απ' τα χέρια μου την άρπαξε ρε συ την κοκκινούλα. Δική μου τη θεωρώ κι ας έχει τ' όνομά του στην άδεια... Το θεμα ειναι φιλε μου ποιο ονομα γραφει ΤΩΡΑ η αδεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2013 :( 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2013 Η ιδέα σου και η διαδρομή που έχεις βάλει είναι εξαιρετική. Βέβαια σε διαβεβαιώ πως δεν είναι εύκολα τα χιλιόμετρα στην ορεινή Ναυπακτία και το κομμάτι απο Ευπάλιο μέχρι Καρπενήσι και μετά προς Θέρμο ζήτημα είναι να βγάζει μέσες ωριαίες 40-45km/h. Εγώ επειδή τα έχω κάνει 2 φορές αυτά τα κομμάτια φέτος είμαι πιο πολύ στο να αράξω Γαλαξείδι, άντε και Ναυπακτο μια βόλτα που λένε για καφεδάκι. Ότι πληροφορία όμως θέλετε απο μένα που τα χω φρέσκα ευχαρίστως. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2013 Εχει δικιο ο Βαγγελης. Ειναι δυσκολοι δρομοι ιδιαιτερα απο Θερμο που τον πηγα προσφατα. Η προσοχη πρεπει να ειναι συνεχεια στο κοκκινο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2013 Εχει δικιο ο Βαγγελης. Ειναι δυσκολοι δρομοι ιδιαιτερα απο Θερμο που τον πηγα προσφατα. Η προσοχη πρεπει να ειναι συνεχεια στο κοκκινο! Ντάξει μιλάμε εκεί στον Προυσσό έπαθα πλάκα. Συνήθως δεν υπάρχει πρόβλημα να είναι στενός ένας επαρχιακός. Αλλά εκεί ήταν στενός και όλο στροφές και και είχε και πολύ κίνηση απο αυτοκίνητα! Διπλό πρόβλημα. Δεν βγαίνουν έτσι τα χλμ, θέλει χρόνο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2013 + ότι γλιστράει η άσφαλτος στον Προυσσό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2013 Ντάξει μιλάμε εκεί στον Προυσσό έπαθα πλάκα. Συνήθως δεν υπάρχει πρόβλημα να είναι στενός ένας επαρχιακός. Αλλά εκεί ήταν στενός και όλο στροφές και και είχε και πολύ κίνηση απο αυτοκίνητα! Διπλό πρόβλημα. Δεν βγαίνουν έτσι τα χλμ, θέλει χρόνο. + ότι γλιστράει η άσφαλτος στον Προυσσό. Τί είπαμε? Θα βρεθούμε για καφεδάκι με τους βόρειους κατά Ναύπακτο μεριά και όλα κομπλέ? :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες