Kourt 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Καλησπερα!μιας και το καλοκαιρι τελειωνει σιγα σιγα και ξεκιναω με την σχολη αποφασισα με τους γονεις μου να παρουμε μια μηχανη ως μεταφορικο μεσο για να πηγαινοερχομαι..αποσταση περιπου 8-10 χιλιομετρα καθημερινα..αντε και +-5 χιλιομετρα για αλλες δουλειες..να πω πως ειμαι 18 χρονων και ετσι οπως εχουν αλλαξει τα διπλωματα δικαιουμαι να οδηγησω μεχρι 125 κ.ε. και μεχρι 15 αλογα..δεν θελω να παρω παπακι ουτε σκουτερ καθως δεν μου αρεσουν και απο αποψη αισθητικης και απο θεμα οδηγησης..οποτε κοιταμε οτιδηποτε αλλο σε αλλη κατηγορια..την μηχανη την θελω καθαρα για μεταφορικο μεσο και οχι για ''νεανικες καγκουριες''..μεχρι στιγμης ειμαι αναμεσα στην yamaha r125 και την καινουργια honda cbr 125..αν επαιρνα πριν 2 χρονια μηχανη θα επαιρνα με κλειστα ματια την kawasaki ninja 250r αλλα τωρα μου το απαγορευει το υπουργειο!:Ρ θελω να μου πειτε την γνωμη σας καθως και αμα εχετε καποια προταση αλλη.. Υ.Γ μιλαω παντα για καινουργια μηχανη και εκτος απο παπι και σκουτερ.. σας ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 ολα αυτης της κατηγοριας ειναι σχεδον ιδια. εγω θα κοιτουσα και για duke 125 λογω καλυτερων περιφερειακων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Η γνώμη μου είναι πολλά λεφτά για 125 κυβικά που θα τα βαρεθείς γρήγορα.. Εκτός και αν δεν υπάρχει θέμα με το οικονομικό πάω πάσο..Και τα δύο μηχανάκια έχουν αποδειχτεί πολύ καλά και αξιόπιστα! Η απόφαση είναι δικιά σου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kourt 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 ολα αυτης της κατηγοριας ειναι σχεδον ιδια. εγω θα κοιτουσα και για duke 125 λογω καλυτερων περιφερειακων οντως!αυτο μου διεφυγε τελειως..ισως επειδη δεν εχουμε αντιπροσωπεια εδω στην πολη μου...θα του ριξω μια ματια ομως! Η γνώμη μου είναι πολλά λεφτά για 125 κυβικά που θα τα βαρεθείς γρήγορα.. Εκτός και αν δεν υπάρχει θέμα με το οικονομικό πάω πάσο..Και τα δύο μηχανάκια έχουν αποδειχτεί πολύ καλά και αξιόπιστα! Η απόφαση είναι δικιά σου.. οπως ειπα και πριν δεν το θελω για κατι αλλο εκτος απο μεταφορικο μεσο..θελω να με πηγαινει απλως εκει που θελω..τωρα οντως ειναι πολλα τα λεφτα για 125 αλλα τα σκουτερ και τα παπακια που ειναι φθηνοτερα δεν μου αρεσουν καθολου..προσοχη δεν λεω οτι δεν ειναι καλα απλως εμενα δεν μου αρεσουν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Θες να αγοράσεις τίποτα μεγαλύτερο στο μέλλον ή θα κάτσεις με αυτό;Γιατί αν θες να αλλάξεις στο μέλλον καλύτερα να δώσεις λίγα χρήματα να πάρεις κανένα cbf 125,ybr 125,xt 125 x(ή r ό,τι θες εσύ) μεταχειρισμένο με λίγα χρήματα για να πάρεις σε 2 χρόνια κάτι καλύτερο(ninja 300,cbr 500 που είναι και του γούστου σου). Αν δεν έχεις σκοπό να αλλάξεις γρήγορα ή δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα πάρε ένα καινούριο που θα έχεις σίγουρη αξιοπιστία και θα υπάρχει και μεταπολιτική αξία. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skim 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Αν θες οπωσδήποτε καινούριο και δεν έχεις οικονομικό θέμα παρε yamaha wr125x Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DT200 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 +1 yamaha r125 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lelos 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 αφου δεν γουσταρεις παπια , ψαξε δες για cbf 125 η ybr 125 , προσωπικα θα επελεγα το cbf ... και καλυτερα μην επιλεξεις μηχανη στην οποια θα εισαι "ξαπλωμενος" αφου την θες για μεσα στην πολη παρε μια με ορθιο στυλ ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Θα σου ελεγα και εγω να κοιταξεις σε καποιο on-off. Και εγω στην ηλικια σου supersport ηθελα αλλα το εψαξα λιγο καλυτερα μετα απο προτροπες και καταλαβα οτι τα enduro-supermoto ειναι απλα ΤΕΛΕΙΑ για την πολη. Δε σταματας πουθενα, τα περνας ολα απο πανω(πεζοδρομια,σκαλια,χωματα,λακουβες) και ειναι και πολυ πιο ανετα λογω ορθιας στασης οδηγησης. Οποτε θα σου ελεγα για duke 125 δαγκωτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billakos13 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 cbf125,cbr125 Θα τα βαρεθεις παρα πολυ γρηγορα.Για μενα απλα δεν ειναι worth καθως ειναι ποιο αργα απο παπια και σκουτερ ποιο δυσκινητα και πανακρηβα.το μονο ωραιο ειναι το στησιμο που εχουν και φυσικα ο συμπλεκτης.στεναχωριεμαι διοτι εχουν παρει 2 συμφοιτητες μου και ενας παλιος συμαθητης και τα αναθεματιζουν.σε 1 χρονο και λιγοτερο θα θελεις κατι παραπανω στανταρ.ετσι λεγανε και αυτοι το θελω μονο για σχολη και δουλεια κλπα αλλα μολις βλεπεις να μην μπορεις να ξεπερασεις τα 100-110 θα θες να το πεταξεις στη θαλασσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Derek_ 283 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 εμένα πάντως αυτό το "το θέλω μόνο για σχολή και δουλειά" μου θυμίζει το "το θέλω για να κάνω εργασίες για το σχολείο" που λέγαμε μικρά για να μας πάρουν PC!!! σόρρυ για το οφφ τόπικ, παρακαλώ συνεχίστε!!!! 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 αφου θες καινουριο παρε το duke 125 να βρεις την υγειά σου.αφου θα τα δωσεις που θα τα δωσεις τα λεφτα.αμα κοιταγες για μεταχειρισμένο αλλαζε το πραμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kourt 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 καταρχην σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας..δεν ειμαι και στην καλυτερη οικονομικη κατασταση αλλα με την οικογενεια μου τα κουτσοκαταφερνουμε..εννοειται καινουργιο θα το παρω με δοσεις και αυτο μας διευκολυνει παρα πολυ..την ktm την γλυκοκοιταζω απο το μεσημερι καθως ανακαλυψα οτι ειναι κουκλα και εχει καλυτερο στησιμο..φαινεται αλλωστε..καταρχην cbr 125 ειπα το καινουργιο μοντελο κοιταζω οχι το παλιο που μονο ss δεν εμοιαζε..την r125 την αγαπω αλλα μου φαινεται οτι θα ειναι πολυ κουραστικη για μεσα στην πολη..οποτε αναθεωρω και ειμαι πιο πολυ για την cbr και την duke.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Κανε ενα test ride και τα δυο και αποφασισε. Αλλα για μενα δεν υπαρχει καμια περιπτωση να σου αρεσει περισσοτερο απο το duke(και να σε καλυψει καλυτερα) οτιδηποτε αλλο σε αυτα τα κυβικα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinjaChaos93 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 Για καινουριο αφου ολα παιζουν εκει κοντα ριξε μια ματια σ αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2226786/.Κατα την γνωμη μου το πιο ομορφοξαναβαζω το λινκ γιατι δεν δουλευει http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1829306/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 δεν παίρνεις κανένα μεταχειρσμένο λέω εγώ ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 Θα βάλω κι εγώ μια επιλογή. Honda msx. Το έχω καβαλήσει και είναι ωραίο για πόλη αλλά αν είσαι ψηλός, απλά ξέχνα το, όπως και αν θέλεις δικαβαλα. Έχει ωραίο στήσιμο με επιθετικό στιλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kourt 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 λοιπον..τα δεδομενα αλλαξαν..πλεον κοιταω και παπακια αλλα συγκεκριμενα (βλεπε crypton x,modenas dinamik 125)..μεταχειρισμενα κιολας να μην ξεπερνανε τα 1300-1500...μακαρι σε αυτα τα λεφτα να εβρισκα μηχανη αλλα δυστυχως..οποτε ψαχνω και για παπακι..συγνωμη αν σας κουρασα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonis28 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Μη κανεις το λαθος και δωσεις τοσα λεφτα για 125!!!...σε 6 μηνες θα τα κλαις γιατι θα το εχεις βαρεθει.Στο λεω εγω που δεν ειμε γκαζοφονιας...κρατα τα για αργοτερα να παρεις μια μηχανη να εχεις ανεση,να πηγαινεις με τη κοπελια τις βολτες σας κτλ κτλ...στο Α2 μετα υπαρχουν ωραιες μηχανες που αξιζει να τα σκασεις....υπομονη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 λοιπον φιλε μου. με 1300-1500 ευρώ παίρνεις cbr 125 του 08 και πανω. το μηχανακι ειναι πολυ πιο ωραιο απο το πρωτο μοντελο που εβγαλε και ειναι αυτό. http://www.carsexy.com/356/honda-cbr125r-desktop-wallpaper-images-pictures/ οσον αφορα τα cbr vs παπι. Ξέρω ότι δεν σε ενδιαφέρει η ταχύτητα αλλά μην παραπληροφορήσε. κάποιος πιο πάνω είπε οτι είναι πιο αδύναμα απο παπί.μαλλον δεν έχει οδηγησει τιποτα αλλο απο το crypton του.στον 1 χρόνο που το έχω ότι και αν έχω συναντήσει στα 125 εχει μεινει πολυ πισω,εκτος απο 1 υπερκυβισμενο crypton με προγραμματα ιστοριες στα 180cc. μην το ψαχνεις. μια χαρά είναι τα μηχανήματα και μην ακούς κανέναν. προσωπικά 73 κιλά άνθρωπος πιάνω ΑΝΕΤΑ 120 και ανεβαίνει μέχρι 140. και άσε τους να λένε για 100 με το ζόρι πιο πάνω. όσον αφορά το στήσιμο.δεν υπάρχει,με την καλή έννοια.Πολλές φορές έχω πάει Σούνιο με φίλους με μεγαλύτερες μηχανες και μπαίνουμε μαζί στις στροφές.φυσικά εγώ βαράω κόφτες 140 σε ευθείες ενω αυτοί έχουν ακομα οπότε πανε με τα νερά μου. στις στροφές πάντως έχουν υπάρξει φορές που έχω μπεί πολύ πιο ωραία και γρήγορα και μετα το θαυμαζουν ολοι τους το μικρο.το μηχανάκι είναι φοβερό.μην διανοηθείς να το συγκρίνεις με κανένα παπί ούτε δίχρονο ούτε crypton.το παπι ειναι εργατης και δεν βγαζει τετοια γουστα.ασε τους να λενε οτι θελουνε.κοιτα να το μαθεις καλα.φορα του σωστα λαστιχάκια και μαθε να το οδηγάς ομορφα. όσον αφορά την οικονομία του.αν δεν είσαι ανήσυχο πνεύμα θα είσαι στα 2.8λ/100χλμ αλλιως θα ανέβεις μέχρι τα 3.2λ/100χλμ. οπως και να το κάνουμε οικονομικό είναι! 1 χρόνο δεν μου έχει βγάλει καμία ζημιά.βενζίνη κάθε 280 χλμ και τα σερβις του σε λαδια(καθε 5000-7000) μπουζι φιλτρα καλη συντηρηση σε αλυσιδα λαστιχα και φρενα. πάρε μεταχειρισμένο ένα cbr και θα με θυμηθείς.δίνεις λίγα,παίρνεις παρα πολλά.για οτι αλλο χρειαστεις στειλε πμ σε εμενα η στον A7Xbilly... διαβασε και εδώ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinjaChaos93 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Kανεις δεν αποθαρυνε το παιδι.και εγω ειμαι της αποψης οτι καλυτερα να παρει μικρη μηχανη παρα παπια..γιατι ετσι την πατησα και γω παλια και πηρα παπια αντι για R125.τελος παντων στο θεμα μας.φοβερο πανεμορφο και με καλουτσικο γκαζακι το cbr.σε καμια περιπτωση δεν θα το βαρεθεις τοσο γρηγορα οσο ενα παπι.Αλλα ρε φιλαρακι..μην του λεμε του παιδιου οτι θα παρει και καμια μηχανη που δεν μαζευεται.το Χ αν το περναει αυτο ειναι με το ζορι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 είπα εγώ πως δεν μαζεύετε; δεν ειπα για 300αρες. φίλε μου η διαφορά μας είναι ότι μιλάω με πειστήρια και γεγονότα ενώ εσύ με υποθέσεις και αν!! εχω το μηχανάκι και του λέω τι έχω κάνει μεχρι τώρα για να έχει εικόνα.ούτε μετοχος της honda είμαι ούτε ποσοστά παίρνω.δεν με νοιάζει αν θα το πάρει ούτε θα κερδίσω χρήματα αν γράψω ότι πήγα με 200 και μπηκα πιο γρηγορα απο το ροσσι... φιλικά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinjaChaos93 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Σιγουρα ρε αδερφε.αν δεις τα προηγουμενα μου ποστ του προτεινω το ιδιο μηχανακι με σενα..μονο και μονο επειδη θα εχει μηχανη και οχι παπακι.απο αυτη την αποψη.οχι ομως οτι θα περναει και crypton x χαλαρα..αυτο λεω γιατι ειχα Χ και ο κολητος μου το cbr 125...ξερω τι λεω δν λεω αερολογιες..φιλικα παντα εννοειται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kourt 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Μη κανεις το λαθος και δωσεις τοσα λεφτα για 125!!!...σε 6 μηνες θα τα κλαις γιατι θα το εχεις βαρεθει.Στο λεω εγω που δεν ειμε γκαζοφονιας...κρατα τα για αργοτερα να παρεις μια μηχανη να εχεις ανεση,να πηγαινεις με τη κοπελια τις βολτες σας κτλ κτλ...στο Α2 μετα υπαρχουν ωραιες μηχανες που αξιζει να τα σκασεις....υπομονη! οπως ειπα και στην αρχη την μηχανη την θελω για την σχολη μου και για την δουλεια οποτε δεν γινεται να περιμενω δυο χρονια για το Α2.. λοιπον φιλε μου. με 1300-1500 ευρώ παίρνεις cbr 125 του 08 και πανω. το μηχανακι ειναι πολυ πιο ωραιο απο το πρωτο μοντελο που εβγαλε και ειναι αυτό. http://www.carsexy.c...mages-pictures/ οσον αφορα τα cbr vs παπι. Ξέρω ότι δεν σε ενδιαφέρει η ταχύτητα αλλά μην παραπληροφορήσε. κάποιος πιο πάνω είπε οτι είναι πιο αδύναμα απο παπί.μαλλον δεν έχει οδηγησει τιποτα αλλο απο το crypton του.στον 1 χρόνο που το έχω ότι και αν έχω συναντήσει στα 125 εχει μεινει πολυ πισω,εκτος απο 1 υπερκυβισμενο crypton με προγραμματα ιστοριες στα 180cc. μην το ψαχνεις. μια χαρά είναι τα μηχανήματα και μην ακούς κανέναν. προσωπικά 73 κιλά άνθρωπος πιάνω ΑΝΕΤΑ 120 και ανεβαίνει μέχρι 140. και άσε τους να λένε για 100 με το ζόρι πιο πάνω. όσον αφορά το στήσιμο.δεν υπάρχει,με την καλή έννοια.Πολλές φορές έχω πάει Σούνιο με φίλους με μεγαλύτερες μηχανες και μπαίνουμε μαζί στις στροφές.φυσικά εγώ βαράω κόφτες 140 σε ευθείες ενω αυτοί έχουν ακομα οπότε πανε με τα νερά μου. στις στροφές πάντως έχουν υπάρξει φορές που έχω μπεί πολύ πιο ωραία και γρήγορα και μετα το θαυμαζουν ολοι τους το μικρο.το μηχανάκι είναι φοβερό.μην διανοηθείς να το συγκρίνεις με κανένα παπί ούτε δίχρονο ούτε crypton.το παπι ειναι εργατης και δεν βγαζει τετοια γουστα.ασε τους να λενε οτι θελουνε.κοιτα να το μαθεις καλα.φορα του σωστα λαστιχάκια και μαθε να το οδηγάς ομορφα. όσον αφορά την οικονομία του.αν δεν είσαι ανήσυχο πνεύμα θα είσαι στα 2.8λ/100χλμ αλλιως θα ανέβεις μέχρι τα 3.2λ/100χλμ. οπως και να το κάνουμε οικονομικό είναι! 1 χρόνο δεν μου έχει βγάλει καμία ζημιά.βενζίνη κάθε 280 χλμ και τα σερβις του σε λαδια(καθε 5000-7000) μπουζι φιλτρα καλη συντηρηση σε αλυσιδα λαστιχα και φρενα. πάρε μεταχειρισμένο ένα cbr και θα με θυμηθείς.δίνεις λίγα,παίρνεις παρα πολλά. για οτι αλλο χρειαστεις στειλε πμ σε εμενα η στον A7Xbilly... διαβασε και εδώ. http://www.mybike.gr...B5%CE%B4%CF%8E/ Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για τον χρονο σου..να σου πω την αληθεια ειχα μια διαφορετικη εικονα για το cbr αλλα με τις πληροφοριες σου με βοηθησες να κατανοησω για τι μηχανη επροκειτο..ηδη εχω βρει 2-3 cbr σε αυτες τις τιμες και θα ερθω σε επικοινωνια.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Σιγουρα ρε αδερφε.αν δεις τα προηγουμενα μου ποστ του προτεινω το ιδιο μηχανακι με σενα..μονο και μονο επειδη θα εχει μηχανη και οχι παπακι.απο αυτη την αποψη.οχι ομως οτι θα περναει και crypton x χαλαρα..αυτο λεω γιατι ειχα Χ και ο κολητος μου το cbr 125...ξερω τι λεω δν λεω αερολογιες..φιλικα παντα εννοειται τι να σου πω φίλε μου δεν ξέρω...με ότι crypton εχω ανοιξει φευγω μπροστα παντα στην εκκινηση και στα 400 τα βλεπω αρκετα πίσω απο τους καθρεπτες μου . και καθε φορα μου λενε οτι κολλανε στα 110 χλμ και αλλοι στα 120. το δικο μου ανεβαινει μεχρι 130-140. ισως ειναι καλοστρωμμενο το δικο μου.τι να σου πω δεν ξερω!!!!! οπως ειπα και στην αρχη την μηχανη την θελω για την σχολη μου και για την δουλεια οποτε δεν γινεται να περιμενω δυο χρονια για το Α2.. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για τον χρονο σου..να σου πω την αληθεια ειχα μια διαφορετικη εικονα για το cbr αλλα με τις πληροφοριες σου με βοηθησες να κατανοησω για τι μηχανη επροκειτο..ηδη εχω βρει 2-3 cbr σε αυτες τις τιμες και θα ερθω σε επικοινωνια.. να προσεξεις παρα πολυ να μην εχει σπασμενες βασεις πλαστικων. δηλαδη τα σημεια που βιδωνουν οι βιδεν και δενουν τα πλαστικα.επισης να κοιταξεις τους δισκους μην εχουν φαγωθει απο μη αλλαγμενα τακακια και εχουν νυχι. αν εισαι αθηνα πολυ ευχαριστως να παμε να το δουμε μαζι το μηχανακι που θες :) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες