xanthi13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Συγνωμη μπορει καποιος να μου απαντηση αμα βαλω συμπλεχτη εχω μαθει η ταχυτητες 1η προστα και ολλες η αλλες πισω ωραια οταν αλλαξω ταχυτητα κραταω το συμπλεχτι στο χερι μου αλλαζω ταχυτητα και μετα απο ποσα δευτερολεπτα αφηνω το συμπλεχτι απο το χερι;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 μετράς απο μέσα σου μέχρι το 10 αργά και σταθερά. Μην βιαστείς. Κάπως έτσι. 1..... 2...... 3....... 4........ 5....... 6....... 7....... 8...... 9...... 10....... και μετά αφήνεις. Πρόσεξε το θέμα χρόνου όμως, γιατί αν το πάς 1..2..........3.4.5.....6.7....8......9....10 η ταχύτητα θα επιστρέψει εκει που ήταν. Βέβαια αυτό παίζει και ανάλογα τα λάδια που έχεις σαν χρόνο, αλλά πάνω κάτω εκεί είναι. Υ.Γ. δεν ειναι αναγκαίο να κρατάς το συμπλέκτη στο χέρι σου. Μπορείς να τον αφήνεις σπίτι να στον κρατάει κάποιος άλλος. Αρκεί να τηρήσεις τους χρόνους αλλαγής. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nihil004 954 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Προσπάθησε να το αφήσεις μετά από 2,35 δευτερόλεπτα ακριβώς. Στο λέω επειδή είναι υπερκυβισμένο. Διαφορετικά 3 δευτερα είναι μια χαρά, όπως κάνουμε όλοι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaskantekas 1.384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 ...... συμπλέκτη ........ Συνπλεκτης. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xanthi13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) αα ευχαριστω πολλη παιδια γιατι ο αλλος ο χαζος λεει μπουρδες Τροποποιήθηκε Αύγουστος 30 , 2013 από τον xanthi13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Αρχικά καλώς όρισες στο mybike. Να σου αναφέρω πως το thread θα το μεταφέρω, σε λίγο για να διαβάσεις την απάντηση, στη σωστή κατηγορία. Και θα διορθώσω τον τίτλο: συνπλεχτης----> Συμπλέκτης. Πάμε στο θέμα? Λοιπόν. Πατάμε τη μανέτα του συμπλέκτη μέχρι να ακουμπήσει στο αριστερό γκριπ. Βάζουμε 1η στο σασμάν. Αφήνουμε σιγά σιγά τον συμπλέκτη, ανοίγοντας ταυτόχρονα το γκάζι προοδευτικά. Στη διαδρομή της μανέτας, από τέρμα τραβηγμένη (στο γκριπ) μέχρι τέρμα απελευθερωμένη, υπάρχει ένα σημείο, χοντρικά στη μέση ± της διαδρομής, που συμπλέκει/αποσυμπλέκει ο συμπλέκτης. Πρακτικά το καταλαβαίνεις ακόμα και στο ρελαντί γιατί σε εκείνο το σημείο θα δεις το μηχανάκι να κυλάει εμπρός και να πέφτουν οι στροφές. Εκείνο το σημείο είναι το σημείο κλειδί της σωστής σύμπλεξης/αποσύμπλεξης. Με πρώτη στο σασμάν, πρέπει να είσαι προσεκτικός και γλυκός στην απελευθέρωση της μανέτας, κυρίως στην 1η ταχύτητα. Με τις υπόλοιπες σχέσεις, η απελευθέρωση της μανέτας μπορεί να γίνει αρκετά πιο γρήγορα και όσο ανεβαίνεις τις σχέσεις (3η-4η κοκ) μειώνεις ακόμα περισσότερο το χρόνο απελευθέρωσης. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iliasAND 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 συνμπλεχτης... μαλιστα... αμα περασεις απο 1 σε 5η τα εμπλεξες ολλα! γαμημενη συνταξη... :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xanthi13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 ναι ρε φιλε ξερω στην πρωτη ταχυτητα 3 δευτερολεπτα ανοιγω γκαζι σιγα σιγα και στην 2η ταχητητα μετα απο 2.30 δευτερολεπτα αφυνο την μανετα και στην στην 6 ταχυτητα δυλαδη σε 1 δευτερολεπτο ξερω εγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Εγω εχω ενα αλλο ερωτημα... πως το σαζμαν σου απο "ολες κατω" που εχει το παπι θα γινουν "μια κατω" και "ολες πανω" ? αυτο θα το κανει ο συμπλεκτης? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Στην σχολή οδηγών δεν σας το μαθαίνουνε αυτό; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Τι ειναι το διπλωμα οταν εχεις φτιαγμενο crypton x στα 180cc? Aπλα περιττο........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Victhor 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) ναι ρε φιλε ξερω στην πρωτη ταχυτητα 3 δευτερολεπτα ανοιγω γκαζι σιγα σιγα και στην 2η ταχητητα μετα απο 2.30 δευτερολεπτα αφυνο την μανετα και στην στην 6 ταχυτητα δυλαδη σε 1 δευτερολεπτο ξερω εγω Μπορείς να βάλεις το κιβώτιο seamless της Honda. Αλλάζει τις ταχύτητες σε χρόνο 0,009 δευτερόλεπτα παρακαλώ!!! Η αν θέλεις περιμένεις 2 μήνες να βγάλει και η Yamaha γιατί το τεστάρει τώρα. Πέρα από τη πλάκα και τον χαβαλέ, εγώ σου προτείνω να το αφήσεις το καημένο το Crypton έτσι όπως είναι, ήδη το λυπάμαι. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 30 , 2013 από τον Victhor Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) γιατι κοροϊδευετε το παιδι? μη μου πειτε οτι εσεις μαθατε να οδηγατε στην σχολη οδηγων γιατι θα τρελαθω. μη δουλευομαστε και μεταξυ μας. @xanthi 13 δεν υπαρχει χρονος που αφηνεις το συμπλεκτη φιλε μου. αυτο θα το μαθεις μονος σου στην πορεια. η 1η ταχυτητα θελει να τον αφησεις σιγα σιγα με λιγο γκαζι για να ξεκινησεις χωρις να σβησει. οι υπολοιπες με το που αλλαξεις ταχυτητα τον αφηνεις αμεσως, δεν υπαρχει λογος να τον κρατας πολυ. τι μηχανακι εχεις? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 30 , 2013 από τον vaggelisK8600 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες