Jump to content
Toni Shark

ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΕ ΑΤΜΟ ;;

Recommended Posts

Θα ήθελα και εγώ να ξέρω είναι καλό για τα πλαστικά και γενικώς είναι καλύτερο από το νερό;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ειναι ενας τυπος στην Πολιχνη που πλενει μονο με ατμο . Το εχω πλυνει εκει αρκετες φορες αλλα δεν τρελαθηκα κι ολας .

Θεωρω καλυτερο το πλυσιμο του Κοσμα στο dirty girl .

Και που εισαι. Μην το πλενεις και πολυ, τα Ιταλικα χαλανε στο πλυσιμο :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι ενας τυπος στην Πολιχνη που πλενει μονο με ατμο . Το εχω πλυνει εκει αρκετες φορες αλλα δεν τρελαθηκα κι ολας .

Και που εισαι. Μην το πλενεις και πολυ, τα Ιταλικα χαλανε στο πλυσιμο :mB_kalo_e:

Και εγώ εκεί έπλυνα το Honda... :shades:

Α! Και τα ιταλικά άτια δεν μασάνε τίποτα :winking:

Καθαρισμός με Ατμό

Απολυμαίνουμε με ξηρό ατμό το εσωτερικό, σκοτώνοντας ακάρεα, βακτήρια και μικροοργανισμούς ακόμα και στους αεραγωγούς. Εξουδετερώνουμε δυσάρεστες οσμές και δημιουργούμε ευχάριστο και υγιεινό περιβάλλον για εσάς και τα παιδιά σας.

Καθαρίζουμε το εξωτερικό μέρος του οχήματος σας με την δύναμη του ατμού ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία προσφέροντας ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της χρήσης ξηρού ατμού είναι ότι μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε για τον καθαρισμό ακόμα και του κινητήρα ενός αυτοκινήτου ή μιας μοτοσυκλέτας. Δεν υπάρχει κανένας φόβος για τα ηλεκτρικά του οχήματος. Η περιποίηση και ο καθαρισμός του οχήματος γίνεται πιο αποτελεσματικά και ποιοτικά από οποιονδήποτε άλλο τρόπο εφαρμόζεται στην αγορ

....

Πείτε ΝΑΙ στον Καθαρισμό με Ατμό για τους Εξής Λόγους: tick.png

Πρόκειται για έναν οικολογικό τρόπο φιλικό στο περιβάλλον. tick.png

Γίνεται ελάχιστη κατανάλωση νερού και προστατεύονται οι υδάτινοι πόροι. tick.png

Δεν υπάρχουν απόνερα και απόβλητα ύδατα. tick.png

Ο ατμός καθαρίζει σε βάθος απομακρύνοντας την βρωμιά και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους. tick.png

Με τον ατμό αποφεύγονται τα βρώμικα χρησιμοποιημένα σφουγγάρια και οι περιστρεφόμενες βούρτσες που δημιουργούν γδαρσίματα στο χρώμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκει δεν ειναι πλυντηριο...εκει ειναι κομωτηριο ρε αδερφε....!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην Πάτρα υπάρχει ένα τέτοιο πλυντήριο!

Γιάννης Πλατανησιώτης, βρίσκεται Αμερικής κ Πανεπιστημίου (επί της Αμερικής)

Τέλειο πλύσιμο με μεγάλη διαφορά από όλα τα αντίστοιχα καταστήματα της Πάτρας.

Πέρα από τον ατμό, η χρήση αφαλατωμένου νερού και σωστών σαπουνιών, δίνει απίστευτη λάμψη στα πλαστικά και μεγάλη διάρκεια!

Πλένω και το αυτοκίνητο εκεί και το αποτέλεσμα είναι απλά τέλειο.

Τα καθίσματα γίνονται σαν καινούρια (το πέλος του βελούδου δείχνει σα καινούριο) τα πλαστικά φρεσκάρονται, φεύγουν μυρωδιές κοκ

Και επειδή έχω τρέλα με την καθαριότητα, το να γράφω τα παραπάνω, πιστέψτε με, είναι θαύμα!

Τον προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη για όσους μένουν εδώ γύρω.

Έχουν πλύνει πολλά οχήματα φίλοι-μέλη του mybike και μπορούν να σας πουν τη γνώμη τους (matho, klab, avatar, estebahn κοκ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με 5 πλυσίματα/εβδομάδα μπορώ να απαντήσω σε αυτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα στις χουφτες ο ατμος αφησε σημαδια... οταν γυρισα πισω μετα απο μια ωρα που το ειδα ...τα παλικαρια στο πλυντηριο το επαιζαν κινεζοι.

Ποτε ξανα ατμο απο εμενα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είμαι κατά. Το πιεστικό μια χαρά δουλειά κάνει.

Στη μηχανή, καθαρίζεις τα λάδια, γράσα κτλ με κηροζίνη ή wd40 όπου παίρνει, και τα υπόλοιπα με πιεστικό.

Ότι κάνει ο Κοσμάς δηλαδή.

Τις πατημασιές από τις κωλόγατες στη σέλα, έδωσα 6€ σε ατμοκαθαριστή αλλά πάλι είναι εκεί! :shoot: :shoot: :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω δοκιμάσει με ατμό ούτε σε μηχανή, ούτε σε αυτοκίνητο. Στο τελευταία θα το δοκίμαζα στο εσωτερικό του.

Σε μοτοσυκλέτα δεν θα το δοκίμαζα. Δεν μου γεμίζει το μάτι στο πόσο καλά μπορεί να καθαρίσει.

Θα προτιμούσα αφαλατωμένο νερό σε πιεστικό, και ας κάνει πιο πολλές ζημιές δυνητικά....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι είναι ο ξηρός ατμός?

Κανονικός ατμός είναι αλλά σε πολύ υψηλή θερμοκρασία κοντά στους 120 με 150 βαθμούς ώστε να έχει μειωμένη υγρασία (ισχυρίζονται 4% με 5%)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ όσες φορές έχω πάει αμάξι στον κύριο που είπε ο Γιάννης-Ksino έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Φοβερός επαγγελματίας ο τύπος.

Να συμπληρώσω πως και κάποιο πλυντήριο που χρησιμοποιεί πιεστικό μπορεί να προκαλέσει ζημιές με λάθος χρήση. Δε σημαίνει οτι η χρήση πεπιεσμένου νερού είναι λάθος για το καθάρισμα του οχήματός μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ απλά φοβάμαι τα χημικά που χρησιμοποιούν αυτοί με το νερό,τύπου "ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΦΡΟΣ" :unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1 στον Τονι,

Εχουνε καψει τα δικά μου αλουμίνια ΟΛΑ και το καπάκι μαγνησίου σε σημείο που είναι ορατά και δυσκολα ερχονται, με αυτους τους κωλοαφρους !!!

εδω να πω πως εχω βρει ενα τρομερό παλικάρι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ επαγγελματία που η δουλεια του είναι detailing, και αγόρασα απο αυτον καθαριστηκά και ειμαι απολυτα ικανοποιημένος....

Εαν θέλει καποιος στοιχεία του, ας στηλει πμ για να μην θεωρηθεί διαφημιση... Θεσ/νίκη - Ανατολικά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1 στον Τονι,

Εχουνε καψει τα δικά μου αλουμίνια ΟΛΑ και το καπάκι μαγνησίου σε σημείο που είναι ορατά και δυσκολα ερχονται, με αυτους τους κωλοαφρους !!!

εδω να πω πως εχω βρει ενα τρομερό παλικάρι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ επαγγελματία που η δουλεια του είναι detailing, και αγόρασα απο αυτον καθαριστηκά και ειμαι απολυτα ικανοποιημένος....

Εαν θέλει καποιος στοιχεία του, ας στηλει πμ για να μην θεωρηθεί διαφημιση... Θεσ/νίκη - Ανατολικά

Στείλε μου πμ φίλος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:_rock-on: ο κοσμας ειναι απλα αλλου..πολυ μερακι το τυπος..!

για τον ατμο δεν εχω ασχοληθει καθολου και δεν το γνωριζω το θεμα..

αν και για μενα το καλυτερο πλυσιμο ειναι κανα 3ωρο στην αυλη με τα χερακια σου :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανεις δεν αφιερωνει τοσο χρονο οσο εμεις οι ιδιοι... Οποτε μην περιμένουμε αναλογα αποτελεσματα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για κανα χρονο επλενα και το αμαξι και το μοτο σε ατμο

δεν ειχα κανενα προβλημα αλλα ηταν μονο για τα "εξωτερικα"

οταν ηταν για μοτερ-λαδια-εντονη βρωμα γενικοτερα,ο ατμος δεν κανει δουλεια κατα τα αλλα ηταν μια χαρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα