Jump to content
Έbeerος

Help... Τι παίζει με τιμές για ασφάλεια;

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους!

Θα ηθελα τη βοηθεια σας στο θεμα της ασφαλειας στο μοτορι!!

Ποσο κυμαινεται η ασφαλεια για μια μοτοσυκλετα 125-250 κυβικα;

Ειμαι εκτος Αθηνας για λιγο καιρο, και χρειαζομαι τα φωτα σας...!

Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε απαντηαη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παίζουν πολλά με τις τιμές πλέον, ότι και να σου πούμε από εδώ... Εσύ τι θέλεις (οδική π.χ.);

Έχω την αίσθηση ότι έπεσαν λιγάκι οι τιμές στα ασφάλιστρα, εγώ έδωσα 104 interamerican με οδική. Πέρυσι στην Interamerican ήταν 124 το ίδιο συμβόλαιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν εισαι νεος οδηγος παει λιγο παραπανω αποτι για πλαιοτερους[η αν εχει ατυχηματα]

Εγω που ημουν νεος οδηγος για ινξα 250 μου πηραν 70 ευρω στην interlife.Στην επαρχεια θα βρεις και καλυτερες τιμες νομιζω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα ως νεο οδηγο μου πηραν 120 το χρονο με την Road Safe Insurance αλλα μου ειπαν οτι μετα θα πεσει γυρω στα 80-90 το χρονο.Παντα για 125 κυβικα.Για 250 ισως και να ειναι ποιο ακριβα αλλα δεν το ξερω ακριβως αυτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν εχεις σπιτι στην επαρχεια και δηλωσεις οτι μενεις εκει με καποιο δημοσιο εγγραφο η τιμες ειναι χαμηλοτερες σε σχεση με το αν δηλωσεις οτι κατοικεις αθηνα.

επισης αν εχεις κλεισει τα 23 και το διπλωμα σου εχει κλεισει χρονο στα χερια σου παλι οι τιμες ειναι χαμηλοτερες.

Πχ εγω για το 600 στη πρωτη ασφαλεια πληρωσα 145 ευρω επειδη ημουν κατω απο 23 και το διπλωμα μου δεν ειχε κλεισει χρονο,ενω τωρα θα πληρωσω 110 αφου και τα 23 εκλεισα και το διπλωμα το εχω απ τον ιουνιο του 2012.αυτες οι τιμες που ανεφερα ειναι τιμες αθηνας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εξαρτάται τι ασφάλιση θα κάνεις βασικά και αν έχεις επασφάλιστρο..

Θα βάλεις κλοπή? 100%? 70%?

Θα βάλεις πυρκαγιά?

Θα βάλεις εμπρησμούς/τρομοκρατικά?

Θα βάλεις προστασία από ανασφάλιστα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και νομικη προστασια ειναι καλο να εχεις,δηλαδη σε περιπτωση που γινει κατι να σε εκπροσωπήσει δικηγόρος της ασφαλιστικής

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις! Μιλησα και με ενα γνωστο και με κατατοπισε αναλυτικα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει κάποιος καταλήξει αν η road safe είναι η φτηνότερη στα δίκυκλα (όπως μου έχει προκύψει εμένα), ή τελικά παίζει ρόλο το πρακτορείο που ίσως μπορεί να κάνει επιπλέον έκπτωση;

edit : εννοώ στις βασικές καλύψεις μόνο, στα πιο σύνθετα πακέτα δεν γνωρίζω.

Τροποποιήθηκε από τον cbk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι μας δουλευουν κανονικα ολοι. ακου να πληρωνω 90 ευρω το 6μηνο για το xt660 με τις βασικες καλυψεις του 05 μοντελο

και το κορυφαιο δε ειναι οτι ολες οι ασφαλειες μεσω ιντερνετ βγαινουν παραπανω απο τον ασφαλιστη μου (που υποτιθεται οτι μεσω ιντερνετ ειναι καλθτερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι μας δουλευουν κανονικα ολοι. ακου να πληρωνω 90 ευρω το 6μηνο για το xt660 με τις βασικες καλυψεις του 05 μοντελο

και το κορυφαιο δε ειναι οτι ολες οι ασφαλειες μεσω ιντερνετ βγαινουν παραπανω απο τον ασφαλιστη μου (που υποτιθεται οτι μεσω ιντερνετ ειναι καλθτερα

Ποτέ δεν είναι καλύτερα όπως φαίνεται απ'το internet, κυρίως γιατί τείνουν να τα τσουβαλιάζουν όλα σ'ένα πολύ ενιαιοποιημένο μπουλούκι. Χώρια που με τον ασφαλιστή μπορείς να βγάλεις κάποιο συνδυαστικό πακετάκι και να την βγάλεις πιο οικονομικά.

Πέραν αυτού όμως, γιατί τόσα πολλά για το 660; Έχεις ακόμα επασφάλιστρα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα