Έbeerος 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Καλησπερα σε ολους! Θα ηθελα τη βοηθεια σας στο θεμα της ασφαλειας στο μοτορι!! Ποσο κυμαινεται η ασφαλεια για μια μοτοσυκλετα 125-250 κυβικα; Ειμαι εκτος Αθηνας για λιγο καιρο, και χρειαζομαι τα φωτα σας...! Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε απαντηαη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Κάνα 55-70€/6μηνο αλλά εξαρτάται απο διάφορα πράγματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Παίζουν πολλά με τις τιμές πλέον, ότι και να σου πούμε από εδώ... Εσύ τι θέλεις (οδική π.χ.); Έχω την αίσθηση ότι έπεσαν λιγάκι οι τιμές στα ασφάλιστρα, εγώ έδωσα 104 interamerican με οδική. Πέρυσι στην Interamerican ήταν 124 το ίδιο συμβόλαιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
socratis13 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Αν εισαι νεος οδηγος παει λιγο παραπανω αποτι για πλαιοτερους[η αν εχει ατυχηματα] Εγω που ημουν νεος οδηγος για ινξα 250 μου πηραν 70 ευρω στην interlife.Στην επαρχεια θα βρεις και καλυτερες τιμες νομιζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kairoseki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Εμενα ως νεο οδηγο μου πηραν 120 το χρονο με την Road Safe Insurance αλλα μου ειπαν οτι μετα θα πεσει γυρω στα 80-90 το χρονο.Παντα για 125 κυβικα.Για 250 ισως και να ειναι ποιο ακριβα αλλα δεν το ξερω ακριβως αυτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 αν εχεις σπιτι στην επαρχεια και δηλωσεις οτι μενεις εκει με καποιο δημοσιο εγγραφο η τιμες ειναι χαμηλοτερες σε σχεση με το αν δηλωσεις οτι κατοικεις αθηνα.επισης αν εχεις κλεισει τα 23 και το διπλωμα σου εχει κλεισει χρονο στα χερια σου παλι οι τιμες ειναι χαμηλοτερες. Πχ εγω για το 600 στη πρωτη ασφαλεια πληρωσα 145 ευρω επειδη ημουν κατω απο 23 και το διπλωμα μου δεν ειχε κλεισει χρονο,ενω τωρα θα πληρωσω 110 αφου και τα 23 εκλεισα και το διπλωμα το εχω απ τον ιουνιο του 2012.αυτες οι τιμες που ανεφερα ειναι τιμες αθηνας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Εξαρτάται τι ασφάλιση θα κάνεις βασικά και αν έχεις επασφάλιστρο.. Θα βάλεις κλοπή? 100%? 70%? Θα βάλεις πυρκαγιά? Θα βάλεις εμπρησμούς/τρομοκρατικά? Θα βάλεις προστασία από ανασφάλιστα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 και νομικη προστασια ειναι καλο να εχεις,δηλαδη σε περιπτωση που γινει κατι να σε εκπροσωπήσει δικηγόρος της ασφαλιστικής 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) . Τροποποιήθηκε Αύγουστος 13 , 2013 από τον ktm power Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Έbeerος 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2013 Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις! Μιλησα και με ενα γνωστο και με κατατοπισε αναλυτικα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 (τροποποιήθηκε) Έχει κάποιος καταλήξει αν η road safe είναι η φτηνότερη στα δίκυκλα (όπως μου έχει προκύψει εμένα), ή τελικά παίζει ρόλο το πρακτορείο που ίσως μπορεί να κάνει επιπλέον έκπτωση; edit : εννοώ στις βασικές καλύψεις μόνο, στα πιο σύνθετα πακέτα δεν γνωρίζω. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 από τον cbk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι μας δουλευουν κανονικα ολοι. ακου να πληρωνω 90 ευρω το 6μηνο για το xt660 με τις βασικες καλυψεις του 05 μοντελο και το κορυφαιο δε ειναι οτι ολες οι ασφαλειες μεσω ιντερνετ βγαινουν παραπανω απο τον ασφαλιστη μου (που υποτιθεται οτι μεσω ιντερνετ ειναι καλθτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι μας δουλευουν κανονικα ολοι. ακου να πληρωνω 90 ευρω το 6μηνο για το xt660 με τις βασικες καλυψεις του 05 μοντελο και το κορυφαιο δε ειναι οτι ολες οι ασφαλειες μεσω ιντερνετ βγαινουν παραπανω απο τον ασφαλιστη μου (που υποτιθεται οτι μεσω ιντερνετ ειναι καλθτερα Ποτέ δεν είναι καλύτερα όπως φαίνεται απ'το internet, κυρίως γιατί τείνουν να τα τσουβαλιάζουν όλα σ'ένα πολύ ενιαιοποιημένο μπουλούκι. Χώρια που με τον ασφαλιστή μπορείς να βγάλεις κάποιο συνδυαστικό πακετάκι και να την βγάλεις πιο οικονομικά. Πέραν αυτού όμως, γιατί τόσα πολλά για το 660; Έχεις ακόμα επασφάλιστρα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 οχι δεν εχω δεν ξερω.τοσα μου βγαζει και στο νετ και παραπανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες