HTA-PI 846 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) Οτι και να πω ειναι λιγο. Οταν βαρεθεις παντως (καλα λεμε οταααααννν) σε εχω ενα ακομα εδω πανω που σε περιμενει. Μπραβο και παλι μπραβο. Ο αγγλαρας κορυφη παντως.Τον εχω προτιμησει και εγω στο παρελθον (χαμηλωμενη γνησια σελλα για το FMX με 40 ευρω στην πορτα μου) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 10 , 2013 από τον HTA-PI 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2013 εχω ενα ακομα εδω πανω 1) pics or it didn't happen 2)περιμενει μονο τον αλιεκο δηλαδη, η γενικα ψαχνεται για νεες συγκινησεις-σεξοεπαφες τριτου τυπου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2013 τα χαρτομάντηλα μου τελείωσαν πριν λίγο ... πέρα δώθε στο μπάνιο είμαι. ΕΊΝΑΙ ΓΚΑΥΛΑ Μπράβο στο μεράκι σου! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zack 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2013 Απίστευτη δουλειά, χίλια μπράβο. Κοίταζα και ξανακοίταζα τις φωτό από την πλεξούδα και τα πηνία και δεν το πίστευα. Εκπληκτική η πατέντα για τον ανορθωτή. Συγχαρητήρια για το μεράκι και την υπομονή σου. Το αποτέλεσμα σε δικαίωσε. Απολαμβάνω πολύ τέτοια θέματα καθότι παλιός κάτοχος CBR 400 RR Gull Arm Nc 29. Καλούς δρόμους. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2013 Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο σου βγάζω το καπέλο πολλά μπράβο για αυτό που έκανες με μεγαλύτερη έμφαση τα πηνία και την πλεξούδα!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος.Κ 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2013 Μπράβο και απο εμένα για την , ομολογουμένως πανεμορφη, μηχανή που έχεις κ διατηρείς. Αμα υπάρχει όρεξη, μεράκι και μαθαίνεις, κ φτιάχνεις μονος σου. Ελάχιστοι μάστορες θα ήταν τόσο μερακλήδες ωστε να φτιάξουν μηχανή πελάτη έτσι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mob 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Μπα,κανενας μαστορας δεν εχει την υπομονη να σου προσεξει το μηχανακι,γιατι πολυ απλα εχει αλλα 10 μηχανακια απο πισω του να ''φτιαξει'' το θεμα ειναι οτι κανενας μαστορας δεν σου λεει δεν μπορω να το φτιαξω,γιατι δεν εχω τα καταλληλα εργαλεια,οπως με τον ροτορα-ρεγουλατορο της αλυσιδας. προσφατα περασα καινουρια αλυσιδογραναζα,και μου εκανε τον ρεγουλατορο σκ@τα με κατι κατσαβιδια και σφυρια.αποτελεσμα να ειμαι εγω ο ''περιεργος'' της υποθεσης. τυπικα ΔΕΝ φαινεται,αλλα μονο που το ξερω ξενερωνω. οποτε,συνοψιζουμε κ λεμε οτι δεν εχει σημασια ποσο ''μερακλης'' ειναι ο μαστορας,αλλα τι ''στανταρ'' εχουμε θεσει εμεις γαι τα μοτορια μας. τεσπα τρομερο το μηχανακι,η ανακατασκευη του λεπτομερης και με σεβασμο στον κατασκευαστη της. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Τι μανούλι είναι αυτό. Φτού σκόρδα Συγνώμη για το cencored δεν μπόρεσα να κρατηθώ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axelpap 160 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μπα,κανενας μαστορας δεν εχει την υπομονη να σου προσεξει το μηχανακι,γιατι πολυ απλα εχει αλλα 10 μηχανακια απο πισω του να ''φτιαξει''..........+1000 το θεμα ειναι οτι κανενας μαστορας δεν σου λεει δεν μπορω να το φτιαξω,γιατι δεν εχω τα καταλληλα εργαλεια,οπως με τον ροτορα-ρεγουλατορο της αλυσιδας......+1000 προσφατα περασα καινουρια αλυσιδογραναζα,και μου εκανε τον ρεγουλατορο σκ@τα με κατι κατσαβιδια και σφυρια.αποτελεσμα να ειμαι εγω ο ''περιεργος'' της υποθεσης. τυπικα ΔΕΝ φαινεται,αλλα μονο που το ξερω ξενερωνω......+1000 οποτε,συνοψιζουμε κ λεμε οτι δεν εχει σημασια ποσο ''μερακλης'' ειναι ο μαστορας,αλλα τι ''στανταρ'' εχουμε θεσει εμεις γαι τα μοτορια μας.....+1000 τεσπα τρομερο το μηχανακι,η ανακατασκευη του λεπτομερης και με σεβασμο στον κατασκευαστη της. ....+1000 Σύνολο: 5000 ...+οσα ακόμα θές...... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 12 , 2013 από τον axelpap Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axelpap 160 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Τι μανούλι είναι αυτό. Φτού σκόρδα Συγνώμη για το cencored δεν μπόρεσα να κρατηθώ! :winking: :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Φιλε, εισαι ΤΡΕΛΟΣ.. Πολυ ωραια δουλεια. Ευγε φιλος. Παντως ιδιαιτερα συχαρικια θες με την πλεξουδα και τα φυσακια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axelpap 160 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Φιλε, εισαι ΤΡΕΛΟΣ...... Εεεεε,....καλά δεν θα το 'λεγα....Απλα με πετυχες σε λιγο άκομψη φάση...... Να 'σαι καλα φίλε ευχαριστώ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Η αληθεια ειναι οτι ποσταρω απλα για να μην εχω τυψεις που δεν εγραψα σε αυτο το θεμα. Ειλικρινα δεν ξερω τι να γραψω.. Πιστευω πως το "μπραβο" κτλπ ειναι απλα λογια του αερα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 'Οαση φίλε, όαση.................... και το θέμα σου και το μηχανάκι σου. Γιατί κοντεύουμε να ξεχάσουμε πως μοτοσυκλετιστής σημαίνει αγαπάω την μοτοσυκλέτα και όχι απλά την καβαλάω. Την ξαναβάζω, έτσι απλά για να ευφρανθούν τα μάτια μας........... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 πραγματικά μπράβο για την προσπάθειά σου!!! (και για την περιγραφή στην αρχή ) να το χαίρεσαι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 :crazy:Ούτε ένα tie wrap δεν έχει πάνω του, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας αρέσει... :crazy: 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Ποσο δυσκολο θα ηταν να βαζαν ενα ψεκασμο και να το ξαναβαζαν στην παραγωγη ρε γμτ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.370 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Πόσες φορές το έχω σκεφτεί κι εγώ αυτό... Ψεκασμός, πιστόνια με στερεή αντιτριβική επίστρωση σύχρονης τεχνολογίας στα 58mm διάμετρο αντί του 55 (κυβισμός πάει στο 444 με αυτήν την αλλαγή), ελαφρύ υποπλαίσιο αλουμίνιο με 5cm ψηλότερα η θέση οδήγησης για τα λίγο πιο ψηλά ευρωπαικά αναστήματα, σηκώνει εύκολα και 1000 rpm ανέβασμα τα όρια παραπάνω με 1.4 m/sec/1000rpm γραμμική ταχύτητα πιστονιού δλδ πολύ μικρή. Πλαίσιο, μοτέρ, αναρτήσεις, φρένα, τροχοί, πλαστικά, ΙΔΙΑ. Εγω θα το έπερνα και ας είχε και 16000 ευρώ καινούριο. Ότι πιο κοντά σε motogp μπορεί να αγοράσει κανείς, απλά σε 444cc αντί για 1000. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bousnak 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 πολλα :respekt: σε σενα και σε οσους βοηθησαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες