Jump to content
Παναγιώτης Κ.

''Παρέλαση'' στην Βουλγαρία...... 27-28 Οκτωβρίου 2013

Recommended Posts

Παναγιωτη σε εχω στειλει 2 πμ με τα στοιχεια μου ,ολα ενταξει γιατι φαινεται οτι δεν το χεις διαβασει

Ναι βρε, τα έχω διαβάσει μην γουώρυ........ :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

άντε και μετράω μέρες "σαν τις κατάδικοι!" βολτααααααααααααααααααααααα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βόλτα! Βόλτα! Βόλτα!!!

Και με τι λάστιχα κιόλας!!! Θα στρίβουμε δυο φορές παραπάνω εμείς :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και με τι λάστιχα κιόλας!!! Θα στρίβουμε δυο φορές παραπάνω εμείς :crazy:

πόσο κάνει 2 φορές το 0;;; :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω πάντως είμαι πρόθυμος να μου κάνετε μια επίδειξη!

Καλου κακου παντως κρατα τα δαχτυλα σου μεσα στις τσεπες σου κατα την επιδειξη :baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλου κακου παντως κρατα τα δαχτυλα σου μεσα στις τσεπες σου κατα την επιδειξη :baby:

Να υποθέσω πως σου αρέσει το... finger food ; :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να υποθέσω πως σου αρέσει το... finger food ; :crazy:

Αυτο ειναι γνωστο περαν πασης αμφιβολιας και διατι να το κρυψωμεν αλλωστε :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα γεμίσουμε βενζίνη μόλις περάσουμε τα σύνορα? γιατί εγώ βγάζω 220 χιλιόμετρα ανα ντεπόζιτο το ίδιο και το τερατάκι, λογικά κάπου τόσα και ο this_is_was με το ΧΤ και λογικά ο Viper πρέπει να βγάζει καμια 99 χιλιόμετρα ανα ντεπόζιτο με την βενζινοφάγα του!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άμα δεν βγάζεις 220 χιλιόμετρα με χαλαρούς ρυθμούς Μιχάλη, πάνε πέτα το και πάρε ένα άλλο GSR, σωστό αυτή τη φορά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστό και GSR μπορεί να υπάρξει μόνο αν φέρει πάνω του λογότυπο απο Kawasaki, ducati, aprilia , KTM...

αργό GSR μπορεί να υπάρχει αν γράφει πάνω Χόνδα :mB_kalo_e::lipssealed::crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστό και GSR μπορεί να υπάρξει μόνο αν φέρει πάνω του λογότυπο απο Kawasaki, ducati, aprilia , KTM...

αργό GSR μπορεί να υπάρχει αν γράφει πάνω Χόνδα :mB_kalo_e::lipssealed::crazy:

Παίζεις με την φλόγα και ήρθε η ώρα ο ανορθωτής σου να καεί...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μασάω θα περιμένω να κοιμηθεί κανένας Χονδάκιας και θα του κλέψω έναν ανορθωτή! σίγουρα θα κουβαλάει 2-3 μαζί του :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα γεμίσουμε βενζίνη μόλις περάσουμε τα σύνορα? γιατί εγώ βγάζω 220 χιλιόμετρα ανα ντεπόζιτο το ίδιο και το τερατάκι, λογικά κάπου τόσα και ο this_is_was με το ΧΤ και λογικά ο Viper πρέπει να βγάζει καμια 99 χιλιόμετρα ανα ντεπόζιτο με την βενζινοφάγα του!

Άμα δεν βγάζεις 220 χιλιόμετρα με χαλαρούς ρυθμούς Μιχάλη, πάνε πέτα το και πάρε ένα άλλο GSR, σωστό αυτή τη φορά...

Ακόμα και την περίοδο που είχα θέμα με την κατανάλωση 200+ χιλιόμετρα έβγαζα άνετα, τώρα που έχει πέσει, με χαλαρούς ρυθμούς βγάζω αρκετά παραπάνω! Οδυσσέα μην ακούς το άλλο το ρεμάλι! θέλει να διαβάλει την καλή φήμη (λέμε τώρα) της οικονομικής μηχανής που λέγεται GSR!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tι ώρα και που θα συναντηθούμε εμείς από Θεσ/νίκη την Κυριακή για να φύγουμε για Προμαχώνα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την κυριακή αλλάζει και η ώρα πάει ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΣΩ! πρέπει να έχουμε τον νού μας να μήν κάνουμε λάθος! απο θεσσαλονίκη πόσοι είμαστε? toni Shark με Toni Sharkina και pit_halias με coccinelle?

3 μηχανές δηλαδή?

αν δεν είναι άλλοι κανονίζουμε μεταξύ μας ή πάμε και ξεχωριστά αν θές να έχεις πιο γρήγορο ρυθμο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την κυριακή αλλάζει και η ώρα πάει ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΣΩ! πρέπει να έχουμε τον νού μας να μήν κάνουμε λάθος! απο θεσσαλονίκη πόσοι είμαστε? toni Shark με Toni Sharkina και pit_halias με coccinelle?

3 μηχανές δηλαδή?

αν δεν είναι άλλοι κανονίζουμε μεταξύ μας ή πάμε και ξεχωριστά αν θές να έχεις πιο γρήγορο ρυθμο!

Είναι κ ο Reedemer.O Stami θα πάει από Σάββατο.Να βρισκόμασταν 9 στο BP στο Δερβένι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

9 νομίζω είναι μια καλή ώρα! δεν έχω πάει άλλη φορά αλλά μια ώρα είναι μέχρι Σέρρες μετά ώς προμαχώνα πόσο να είναι?σκεφτόμουν να πάω εκτός εγνατίας αξίζει άραγε ή να το κόψουμε μια ευθεία?

Ωχ τώρα είδα ότι ο Reedemer έχει Χόνδα! χα θα είναι ένας εναντίον 3 ιταλικών θα δεί αυτός! να σε πώ θα είσαι αύριο στην μπύρα?

Τροποποιήθηκε από τον pit_hal

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Dy

9 νομίζω είναι μια καλή ώρα! δεν έχω πάει άλλη φορά αλλά μια ώρα είναι μέχρι Σέρρες μετά ώς προμαχώνα πόσο να είναι?σκεφτόμουν να πάω εκτός εγνατίας αξίζει άραγε ή να το κόψουμε μια ευθεία?

Ωχ τώρα είδα ότι ο Reedemer έχει Χόνδα! χα θα είναι ένας εναντίον 3 ιταλικών θα δεί αυτός! να σε πώ θα είσαι αύριο στην μπύρα?

Δυστυχώς όχι δεν θα είμαι γιατί σχολάω αργά. Πέρυσι είχαμε πάει από Σέρρες και στρίψαμε αριστερά πριν την πόλη.Δεν θυμάμαι πόση ώρα κάναμε αλλά αν ξεκινήσουμε 9 δεν νομίζω να έχουμε θέμα.Ας μας διαφωτίσει λίγο ο Παναγιώτης...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπολογιστε και μενα απο θεσσαλονικη και αν υπαρχει διαθεση για εναλλακτικη διαδρομη εκτος εθνικης(πχ κερκινη) ακομη καλυτερα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

• Θερμή παράκληση 1: Οριστικοποιήστε τις συμμετοχές σας μέχρι Τετάρτη απόγευμα. Επίσης, ρωτώντας για κάποιους που ίσως ενδιαφερόταν για διανυκτέρευση και το Σάββατο, σήμερα πήρα αυτή την απάντηση:
    Dear Mr. Panos,
    The price will be the same, but you have to inform us, because for the period 25-27.10.2013 we just few rooms left.
    Please discuss with them and inform us As soon as possible.
    Best regards Ivelina
    Εάν λοιπόν κάποιοι έχετε πει σε κάποιους κλπ, για να μην γίνει σκορποχώρι και υπάρξουν παρεξηγήσεις, αν πάμε και δεν φτάνουν τα δωμάτια, αυτοί που έχουν δηλώσει εδώ μέσα θα έχουν δωμάτιο σίγουρα, οι υπόλοιποι ίσως ναι ίσως όχι.
  • Θερμή παράκληση 2: Παρακαλώ, είτε έρχεστε είτε δεν έρχεστε στην εκδρομή, σπαμάρετε κάπου αλλού.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαμένη μέσα στο σπαμ, τρείς σελίδες πίσω, η τελευταία λίστα συμμετοχών είναι αυτή:

1. Παναγιώτης Κ. & Αγγελική Κ.
  2. ΑΛΛΟΣ + ΑΛΛΗ
  3. Redeemer+Μαρία
  4. this_is_was + this_is_wasίνα
  5. Viper4 + Δανάη
  6. kakos+kakia?
  7. pit_hal + coccinelle
  8. Toni Shark + Margarita
  9. sotosvfr - stami
  10. αδερφός stami + κυρά του
  11. dim.k + Κωνσταντινα

Αύριο το απόγευμα λοιπόν στέλνω την παραπάνω λίστα και όσους τυχόν δηλώσουν (και βρεθούν δωμάτια)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαμένη μέσα στο σπαμ, τρείς σελίδες πίσω, η τελευταία λίστα συμμετοχών είναι αυτή:

Αύριο το απόγευμα λοιπόν στέλνω την παραπάνω λίστα και όσους τυχόν δηλώσουν (και βρεθούν δωμάτια)

Παναγιώτη η σωστή λίστα είναι αυτή ξέχασες εμένα!!!

• Παναγιώτης Κ. & Αγγελική Κ.
  • ΑΛΛΟΣ + ΑΛΛΗ
  • Redeemer+Μαρία
  • this_is_was + this_is_wasίνα
  • Viper4 + Δανάη
  • kakos+kakia?
  • pit_hal + coccinelle
  • Toni Shark + Margarita
  • sotosvfr - stami
  • αδερφός stami + κυρά του
  • dim.k + Κωνσταντινα
  • giwrgos2012 μονοκλεινο δωμάτιο

Και αν μπορείς για το Σαββάτο ένα δωμάτιο εμένα και τον stami, σε πήρε τηλ χθες να στο πει από ότι μου είπε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα