Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Παναγιωτη σε εχω στειλει 2 πμ με τα στοιχεια μου ,ολα ενταξει γιατι φαινεται οτι δεν το χεις διαβασει Ναι βρε, τα έχω διαβάσει μην γουώρυ........ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 άντε και μετράω μέρες "σαν τις κατάδικοι!" βολτααααααααααααααααααααααα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Βόλτα! Βόλτα! Βόλτα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Βόλτα! Βόλτα! Βόλτα!!! Και με τι λάστιχα κιόλας!!! Θα στρίβουμε δυο φορές παραπάνω εμείς 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Και με τι λάστιχα κιόλας!!! Θα στρίβουμε δυο φορές παραπάνω εμείς πόσο κάνει 2 φορές το 0;;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 εγω πάντως είμαι πρόθυμος να μου κάνετε μια επίδειξη! Καλου κακου παντως κρατα τα δαχτυλα σου μεσα στις τσεπες σου κατα την επιδειξη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Καλου κακου παντως κρατα τα δαχτυλα σου μεσα στις τσεπες σου κατα την επιδειξη Να υποθέσω πως σου αρέσει το... finger food ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Να υποθέσω πως σου αρέσει το... finger food ; Αυτο ειναι γνωστο περαν πασης αμφιβολιας και διατι να το κρυψωμεν αλλωστε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Θα γεμίσουμε βενζίνη μόλις περάσουμε τα σύνορα? γιατί εγώ βγάζω 220 χιλιόμετρα ανα ντεπόζιτο το ίδιο και το τερατάκι, λογικά κάπου τόσα και ο this_is_was με το ΧΤ και λογικά ο Viper πρέπει να βγάζει καμια 99 χιλιόμετρα ανα ντεπόζιτο με την βενζινοφάγα του! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Άμα δεν βγάζεις 220 χιλιόμετρα με χαλαρούς ρυθμούς Μιχάλη, πάνε πέτα το και πάρε ένα άλλο GSR, σωστό αυτή τη φορά... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Σωστό και GSR μπορεί να υπάρξει μόνο αν φέρει πάνω του λογότυπο απο Kawasaki, ducati, aprilia , KTM... αργό GSR μπορεί να υπάρχει αν γράφει πάνω Χόνδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Σωστό και Καφασάκι είναι λέξεις ασύνδετες!!! :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Σωστό και GSR μπορεί να υπάρξει μόνο αν φέρει πάνω του λογότυπο απο Kawasaki, ducati, aprilia , KTM... αργό GSR μπορεί να υπάρχει αν γράφει πάνω Χόνδα Παίζεις με την φλόγα και ήρθε η ώρα ο ανορθωτής σου να καεί... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 αχαχαχαχαχααχχαχααχχαχαχαχαχααχχαχαχααχαχχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Δεν μασάω θα περιμένω να κοιμηθεί κανένας Χονδάκιας και θα του κλέψω έναν ανορθωτή! σίγουρα θα κουβαλάει 2-3 μαζί του 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Θα γεμίσουμε βενζίνη μόλις περάσουμε τα σύνορα? γιατί εγώ βγάζω 220 χιλιόμετρα ανα ντεπόζιτο το ίδιο και το τερατάκι, λογικά κάπου τόσα και ο this_is_was με το ΧΤ και λογικά ο Viper πρέπει να βγάζει καμια 99 χιλιόμετρα ανα ντεπόζιτο με την βενζινοφάγα του! Άμα δεν βγάζεις 220 χιλιόμετρα με χαλαρούς ρυθμούς Μιχάλη, πάνε πέτα το και πάρε ένα άλλο GSR, σωστό αυτή τη φορά... Ακόμα και την περίοδο που είχα θέμα με την κατανάλωση 200+ χιλιόμετρα έβγαζα άνετα, τώρα που έχει πέσει, με χαλαρούς ρυθμούς βγάζω αρκετά παραπάνω! Οδυσσέα μην ακούς το άλλο το ρεμάλι! θέλει να διαβάλει την καλή φήμη (λέμε τώρα) της οικονομικής μηχανής που λέγεται GSR! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Tι ώρα και που θα συναντηθούμε εμείς από Θεσ/νίκη την Κυριακή για να φύγουμε για Προμαχώνα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Την κυριακή αλλάζει και η ώρα πάει ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΣΩ! πρέπει να έχουμε τον νού μας να μήν κάνουμε λάθος! απο θεσσαλονίκη πόσοι είμαστε? toni Shark με Toni Sharkina και pit_halias με coccinelle? 3 μηχανές δηλαδή? αν δεν είναι άλλοι κανονίζουμε μεταξύ μας ή πάμε και ξεχωριστά αν θές να έχεις πιο γρήγορο ρυθμο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Την κυριακή αλλάζει και η ώρα πάει ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΣΩ! πρέπει να έχουμε τον νού μας να μήν κάνουμε λάθος! απο θεσσαλονίκη πόσοι είμαστε? toni Shark με Toni Sharkina και pit_halias με coccinelle? 3 μηχανές δηλαδή? αν δεν είναι άλλοι κανονίζουμε μεταξύ μας ή πάμε και ξεχωριστά αν θές να έχεις πιο γρήγορο ρυθμο! Είναι κ ο Reedemer.O Stami θα πάει από Σάββατο.Να βρισκόμασταν 9 στο BP στο Δερβένι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) 9 νομίζω είναι μια καλή ώρα! δεν έχω πάει άλλη φορά αλλά μια ώρα είναι μέχρι Σέρρες μετά ώς προμαχώνα πόσο να είναι?σκεφτόμουν να πάω εκτός εγνατίας αξίζει άραγε ή να το κόψουμε μια ευθεία? Ωχ τώρα είδα ότι ο Reedemer έχει Χόνδα! χα θα είναι ένας εναντίον 3 ιταλικών θα δεί αυτός! να σε πώ θα είσαι αύριο στην μπύρα? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 22 , 2013 από τον pit_hal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Dy 9 νομίζω είναι μια καλή ώρα! δεν έχω πάει άλλη φορά αλλά μια ώρα είναι μέχρι Σέρρες μετά ώς προμαχώνα πόσο να είναι?σκεφτόμουν να πάω εκτός εγνατίας αξίζει άραγε ή να το κόψουμε μια ευθεία? Ωχ τώρα είδα ότι ο Reedemer έχει Χόνδα! χα θα είναι ένας εναντίον 3 ιταλικών θα δεί αυτός! να σε πώ θα είσαι αύριο στην μπύρα? Δυστυχώς όχι δεν θα είμαι γιατί σχολάω αργά. Πέρυσι είχαμε πάει από Σέρρες και στρίψαμε αριστερά πριν την πόλη.Δεν θυμάμαι πόση ώρα κάναμε αλλά αν ξεκινήσουμε 9 δεν νομίζω να έχουμε θέμα.Ας μας διαφωτίσει λίγο ο Παναγιώτης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim.k 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 υπολογιστε και μενα απο θεσσαλονικη και αν υπαρχει διαθεση για εναλλακτικη διαδρομη εκτος εθνικης(πχ κερκινη) ακομη καλυτερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Θερμή παράκληση 1: Οριστικοποιήστε τις συμμετοχές σας μέχρι Τετάρτη απόγευμα. Επίσης, ρωτώντας για κάποιους που ίσως ενδιαφερόταν για διανυκτέρευση και το Σάββατο, σήμερα πήρα αυτή την απάντηση:Dear Mr. Panos,The price will be the same, but you have to inform us, because for the period 25-27.10.2013 we just few rooms left.Please discuss with them and inform us As soon as possible.Best regards Ivelina Εάν λοιπόν κάποιοι έχετε πει σε κάποιους κλπ, για να μην γίνει σκορποχώρι και υπάρξουν παρεξηγήσεις, αν πάμε και δεν φτάνουν τα δωμάτια, αυτοί που έχουν δηλώσει εδώ μέσα θα έχουν δωμάτιο σίγουρα, οι υπόλοιποι ίσως ναι ίσως όχι.Θερμή παράκληση 2: Παρακαλώ, είτε έρχεστε είτε δεν έρχεστε στην εκδρομή, σπαμάρετε κάπου αλλού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Χαμένη μέσα στο σπαμ, τρείς σελίδες πίσω, η τελευταία λίστα συμμετοχών είναι αυτή: Παναγιώτης Κ. & Αγγελική Κ.ΑΛΛΟΣ + ΑΛΛΗRedeemer+Μαρίαthis_is_was + this_is_wasίναViper4 + Δανάηkakos+kakia?pit_hal + coccinelleToni Shark + Margaritasotosvfr - stamiαδερφός stami + κυρά τουdim.k + Κωνσταντινα Αύριο το απόγευμα λοιπόν στέλνω την παραπάνω λίστα και όσους τυχόν δηλώσουν (και βρεθούν δωμάτια) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Χαμένη μέσα στο σπαμ, τρείς σελίδες πίσω, η τελευταία λίστα συμμετοχών είναι αυτή: Αύριο το απόγευμα λοιπόν στέλνω την παραπάνω λίστα και όσους τυχόν δηλώσουν (και βρεθούν δωμάτια) Παναγιώτη η σωστή λίστα είναι αυτή ξέχασες εμένα!!! Παναγιώτης Κ. & Αγγελική Κ.ΑΛΛΟΣ + ΑΛΛΗRedeemer+Μαρίαthis_is_was + this_is_wasίναViper4 + Δανάηkakos+kakia?pit_hal + coccinelleToni Shark + Margaritasotosvfr - stamiαδερφός stami + κυρά τουdim.k + Κωνσταντιναgiwrgos2012 μονοκλεινο δωμάτιο Και αν μπορείς για το Σαββάτο ένα δωμάτιο εμένα και τον stami, σε πήρε τηλ χθες να στο πει από ότι μου είπε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες