pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 εσένα δεν μπορω και να σε πειράξω γιατί μπήκες στον σωστό δρόμο και απο Χόντα πήγες σε ευρωπαικό! να παρκάρουμε το μονστεράκι παραπέρα μήν πιάσουν κουβέντα και τα 2 και αρχίζουν και κάνουν ντιν ντιν ντιν ντιν και μας την πούν στο πάρκινγκ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 εσένα δεν μπορω και να σε πειράξω γιατί μπήκες στον σωστό δρόμο και απο Χόντα πήγες σε ευρωπαικό! να παρκάρουμε το μονστεράκι παραπέρα μήν πιάσουν κουβέντα και τα 2 και αρχίζουν και κάνουν ντιν ντιν ντιν ντιν και μας την πούν στο πάρκινγκ! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim.k 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Παναγιωτη αν προλαβαινω βαλε και μεναΠαναγιώτης Κ. & Αγγελική Κ.ΑΛΛΟΣ + ΑΛΛΗRedeemer+Μαρίαthis_is_was + this_is_wasίναViper4 + Δανάηkakos+kakia?pit_hal + coccinelleToni Shark + Margaritasotosvfr - stamiαδερφός stami + κυρά τουdim.k + Κωνσταντινα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Να βάλω και εγώ το όνομα μου κανονικά στην λίστα.Παναγιώτης Κ. & Αγγελική Κ.ΑΛΛΟΣ + ΑΛΛΗRedeemer+Μαρίαthis_is_was + this_is_wasίναViper4 + Δανάηkakos+kakia?pit_hal + coccinelleToni Shark + Margaritasotosvfr - stamiαδερφός stami + κυρά τουdim.k + Κωνσταντιναgiwrgos2012 μονοκλεινο δωμάτιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Προς Γιώργο: Θα σε ενδιέφερε να μοιραστείς δωμάτιο σε περίπτωση που κάποιος ακόμα θέλει να έρθει μονός; Επίσης περιμένω ΠΜ με ονοματεπώνυμο.Εσένα σε βλέπω που βλέπεις, ναι εσύ με το μαύρο μουλτιμίξερ........ πάρε άδεις ρε, δεν διαβάζεις; ..............το κομμάτι που έβαλες στο κατέβασμα από Μπατάκ μέχρι Ντόσπατ είναι απλά Κ Ο Ρ Υ Φ Α Ι Ο !!! Περάσαμε τέλη Αυγούστου κάνοντας τον γύρο της Βουλγαρίας , και ναι είναι φρεσκοστρωμμένος ! Κορυφαία άσφαλτος με αρκετό γυαλί μέσα , σωστές κλήσεις , καλύτερα να το δείτε από κοντά . Δεν μπορώ να το περιγράψω ! Το δε τοπίο , Αλπικό . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Προς Γιώργο: Θα σε ενδιέφερε να μοιραστείς δωμάτιο σε περίπτωση που κάποιος ακόμα θέλει να έρθει μονός; Επίσης περιμένω ΠΜ με ονοματεπώνυμο. ...... Παναγιώτη σου έχω στείλει πμ χθες μάλλον δεν το είδες, όσο αφορά το δωμάτιο δεν έχω πρόβλημα καθόλου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Εσένα σε βλέπω που βλέπεις, ναι εσύ με το μαύρο μουλτιμίξερ........ πάρε άδεις ρε, δεν διαβάζεις; Το ανέκδοτο με το πόσοι πόντιοι χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα το ξέρετε? Ε αν έρθει και άλλο Ιταλικό στην εκδρομή θα γίνει πόσα Ιταλικά χρειάζεται για να πάει εκδρομή ένα Χόνδα! Ένα Ιταλικό για να του δίνει ροπή... Ένα Ιταλικό για να του δίνει ομορφιά... Ενα Ιταλικό για να του δίνει ήχο... Ένα Ιταλικό για να του δίνει χαρακτήρα... Ενα Ιταλικό για να του δίνει οδηγική ευχαρίστηση.. Συμπληρώστε μόνοι σας..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Παναγιώτη εντάξει με το πμ γιατι βλέπω ακόμα δεν το έχεις διαβάσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Πότε θα μάθουμε ωράρια αναχώρησης από Σαλόνικα κτλ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το ανέκδοτο με το πόσοι πόντιοι χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα το ξέρετε? Ε αν έρθει και άλλο Ιταλικό στην εκδρομή θα γίνει πόσα Ιταλικά χρειάζεται για να πάει εκδρομή ένα Χόνδα! Ένα Ιταλικό για να του δίνει ροπή... Ένα Ιταλικό για να του δίνει ομορφιά... Ενα Ιταλικό για να του δίνει ήχο... Ένα Ιταλικό για να του δίνει χαρακτήρα... Ενα Ιταλικό για να του δίνει οδηγική ευχαρίστηση.. Συμπληρώστε μόνοι σας..! Βρε ριφακι δεν σου εχουν πει να μην ξυνεσαι στη γκλιτσα του τσομπανη? Φιρι φιρι το πας να σου συμβει καμια στραβη και να σε παρατησουν πανω στα βουνα να σε φαει ο φιδις Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 17 , 2013 από τον naftilos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Πότε θα μάθουμε ωράρια αναχώρησης από Σαλόνικα κτλ; Αγχώνεσαι για να ξεκινήσεις νωρίτερα για να μπορέσεις να φτάσεις την ίδια ώρα με τους υπόλοιπους ε;;; Βρε ριφακι δεν σου εχουν πει να μην ξυνεσαι στη γκλιτσα του τσομπανη? Φιρι φιρι το πας να σου συμβει καμια στραβη και να σε παρατησουν πανω στα βουνα να σε φαει ο φιδις Δεν τρώω Ευρωπαίους... πολύ λαδίλα ρε παιδί μου και μου κάθονται στο στομάχι! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Αγχώνεσαι για να ξεκινήσεις νωρίτερα για να μπορέσεις να φτάσεις την ίδια ώρα με τους υπόλοιπους ε;;; Δεν τρώω Ευρωπαίους... πολύ λαδίλα ρε παιδί μου και μου κάθονται στο στομάχι! :P Ου ρε... Έλληνας είσαι εσύ;;; Ο Έλληνας το τιμάει το λάδι ρε!!! Το λάδι είναι από τα ιερότερα πράγματα στη διατροφή του Μεσογειακού ανθρώπου... Ου ρε! Μείνε με την γιαπωνεζιά σου να τρως ρύζια και να στουμπώνει ο κ...ς σου... :rotfl: 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 Άντε να πλησιάζει ο καιρός!!! Βάζω και τα καινούργια λαστιχάκια την Τετάρτη! Ό,τι πρέπει για βολτούλα!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 Επίσης, η εντός Βουλγαρίας διαδρομή θα είναι αυτή: http://goo.gl/maps/mUlNo Ωράρια κλπ (για όποιον θέλει να ακολουθήσει) εν ευθέτω χρόνω. παναγιώτη σόρυ που σε την σπάω ερωτευμένος άνθρωπος (να το χαίρεσαι το νεό απόκτημα) αλλά το εν ευθέτω χρόνω σχεδόν φτάνει! υπάρχει κάποιο πλάνο για να τυπώσω σιγά σιγά τις διαδρομές να ξέρουμε τί παίζει με τις ώρες καθώς την μέρα της επιστροφής θα πρέπει να υπολογίσω +2 ώρες περίπου απο το σημείο εισόδου στην Ελλάδα μέχρι την θεσσαλονίκη και πλέον νυχτώνει κατα τις 6μιση! τέσπα σε ζάλισα απλά μέσα στη βδομάδα δεν προλαβαίνω και πολύ να ασχοληθώ και θέλω να είμαι προετοιμασμένος καθώς πήγασος και τερατάκι φημίζονται για τα γνωστά κουλάδια κατόχους τους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 Λοιπόν, τα πράγματα είναι απλά:Κυριακή: Συνάντηση στο Α στις 11:00 το πρωί της Κυριακής και πορεία προς το Β με μία στάση για φωτογράφιση στο βουνό και μία στάση για καφέ στο Γκότσε - Ντέλτσεφ. Εκτιμώμενη ώρα άφιξης στο Β περίπου 15:00 με ελεύθερο πρόγραμμα αθλοπαιδιών - ξεκούρασης κλπ. Δείπνο στο ξενοδοχείο, μετά όποιος θέλει αράζει για καφέ, ποτό κλπ.Δευτέρα: Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση περίπου στις 10.30 και άφιξη στα σύνορα εξοχής (Γ) μετά από στάσεις για φώτο και καφέ, περίπου στις 15:00. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 όπου Α είναι τα σύνορα προμαχώνα οπότε εμάς απο θεσσαλονίκη μας βολεύει να έρθουμε κατευθείαν εκεί. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιος είναι ο εκτιμώμενος ρυθμός της βόλτας καθότι οι περισσότεροι δικάβαλοι, αν θα υπάρξουν καταδρομικές διαδρομές και ρυθμοί για να δούμε αν είμαστε σε θέση να ακολουθούμε το υπόλοιπο γκρούπ! Επίσης θεσσαλονίκη-κερκίνη- προμαχώνας αν κάποιος ξέρει σε πόση ώρα βγαίνει(με τουριστικούς ρυθμούς) ώστε το πρωί της κυριακής αν μας παίρνει χρονικά να περνούσαμε πρώτα απο εκεί πρίν έρθουμε στα σύνορα για να δώ και την λίμνη που δεν την έχω δεί! Παναγιώτη απο βουλγαρία υπάρχει μήπως εναλλακτικό σενάριο ώστε π.χ να κόψουμε οι 2 μας και να μήν βγούμε εξοχή? γιατί απο εξοχή-θεσσαλονίκη τις θέλουμε τις ωρίτσες μας! Δεν υπάρχει άγχος γενικά απλά μελετάω όλα τα πιθανά σενάρια απο πρίν σε περίπτωση που δεν μας βγεί κάτι και σεβόμενοι τους ρυθμούς των άλλων να μπορούμε να ακολουθήσουμε άλλη λύση αν χρειαστεί! αν και νομίζω ότι μια χαρά θα ακολουθήσουμε και άδικα το συζητάω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 όπου Α είναι τα σύνορα προμαχώνα οπότε εμάς απο θεσσαλονίκη μας βολεύει να έρθουμε κατευθείαν εκεί. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιος είναι ο εκτιμώμενος ρυθμός της βόλτας καθότι οι περισσότεροι δικάβαλοι, αν θα υπάρξουν καταδρομικές διαδρομές και ρυθμοί για να δούμε αν είμαστε σε θέση να ακολουθούμε το υπόλοιπο γκρούπ! Επίσης θεσσαλονίκη-κερκίνη- προμαχώνας αν κάποιος ξέρει σε πόση ώρα βγαίνει(με τουριστικούς ρυθμούς) ώστε το πρωί της κυριακής αν μας παίρνει χρονικά να περνούσαμε πρώτα απο εκεί πρίν έρθουμε στα σύνορα για να δώ και την λίμνη που δεν την έχω δεί! Παναγιώτη απο βουλγαρία υπάρχει μήπως εναλλακτικό σενάριο ώστε π.χ να κόψουμε οι 2 μας και να μήν βγούμε εξοχή? γιατί απο εξοχή-θεσσαλονίκη τις θέλουμε τις ωρίτσες μας! Δεν υπάρχει άγχος γενικά απλά μελετάω όλα τα πιθανά σενάρια απο πρίν σε περίπτωση που δεν μας βγεί κάτι και σεβόμενοι τους ρυθμούς των άλλων να μπορούμε να ακολουθήσουμε άλλη λύση αν χρειαστεί! αν και νομίζω ότι μια χαρά θα ακολουθήσουμε και άδικα το συζητάω! /Flame on Άδικα το συζητάς, αφού θα υπάρχουν HONDA στην παρέα αντιλαμβάνεσαι ότι οι ρυθμοί θα είναι εξαιρετικά αργοί! :P /Flame off Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 Ρε με την κόρη μου θα είμαι, τί καταδρομικούς ρυθμούς λέτε. Τουριστικά θα πηγαίνουμε. Το ραντεβού μας θα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ στο Α, είναι βενζινάδικο της AEGEAN και δίπλα καφέ.Μιχαλάκη, θα σΕ λιανίσω τα παΐδια............. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 Και γω θα τα ψησω στα κάρβουνα και θα τα φαω 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 ώχ ξέχασα ότι υπάρχει αυτή η γνωστή φήμη του ΑΛΛΟΥ στο φαί! άντε να σε δώ στην πράξη στον μπουφέ να μου δίνεις μαθήματα! γιατί εχασα κανα 2 κιλά τελευταία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 Και γω θα τα ψησω στα κάρβουνα και θα τα φαω Μα πετσί και κόκκαλο είμαι ρε... τι θα φας;; ώχ ξέχασα ότι υπάρχει αυτή η γνωστή φήμη του ΑΛΛΟΥ στο φαί! άντε να σε δώ στην πράξη στον μπουφέ να μου δίνεις μαθήματα! γιατί εχασα κανα 2 κιλά τελευταία! Δεν πρόκειται περί φήμης, αλλά περί πραγματικότητας!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Παναγιωτη σε εχω στειλει 2 πμ με τα στοιχεια μου ,ολα ενταξει γιατι φαινεται οτι δεν το χεις διαβασει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Μα πετσί και κόκκαλο είμαι ρε... τι θα φας;; Δεν πρόκειται περί φήμης, αλλά περί πραγματικότητας!!! Άλλος έχει το όνομα και άλλος την χάρη...μόνο στα γλυκά κρατάει την φήμη στα άλλα... -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 εγω πάντως είμαι πρόθυμος να μου κάνετε μια επίδειξη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες