Lukhash 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 Ακριβώς ετσι θέλει πολύ δουλεια αλλα εχω ολη τη διαθεση να το μάθω ειναι θέμα καθαρα χρόνου!~ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sonic 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 Αν εισαι πανω απο ολα προσεκτικος θα μαθεις,γιατι και νεος εισαι και το γουσταρεις. :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 ειναι θέμα καθαρα χρόνου!~ ΟΧι ρε!!!! Τι χρόνου! Θέμα εβδομάδας είναι.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lukhash 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 ΟΧι ρε!!!! Τι χρόνου! Θέμα εβδομάδας είναι.... Νιώθεις αντρας οταν ειρωνευεσαι για να ξερω με τι ατομο έχω να κάνω? Η απλα δεν εχεις κατι να κανεις στη ζωη σου και σε ανγχώνει η διαφορετικοτητα των αλλων? Πιστευεις οτι μονο εσυ μπορεις και οι αλλοι οχι? Και αν ναι τι σε κανει να το πιστευεις αυτο? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 Να το πηγαίνεις όσο νιώθεις εσύ πιο άνετα και θα είσαι κομπλέ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 Νιώθεις αντρας οταν ειρωνευεσαι για να ξερω με τι ατομο έχω να κάνω? Η απλα δεν εχεις κατι να κανεις στη ζωη σου και σε ανγχώνει η διαφορετικοτητα των αλλων? Πιστευεις οτι μονο εσυ μπορεις και οι αλλοι οχι? Και αν ναι τι σε κανει να το πιστευεις αυτο? Αυτό είναι και το πρώτο σου ποστ που δείχνει ότι έχεις αρχίσει και χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Μην σε αγχώνει. Δεν είμαι καθόλου ειρωνικός. Εαν ήθελα να σε ειρωνευτώ θα σου έγραφα "κοίτα να το ευχαριστηθείς, σιγά-σιγά, και τέτοια..........". Η άποψή μου είναι πως είσαι ετοιμοθάνατος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 Φίλε αν έχεις το κεφάλι μέσα δεν έχεις πρόβλημα. Πρόσεξε όμως εκεί που θα νομίζεις ότι το έχεις "μάθει" εκεί θα τη πατήσεις Ξεκίνα σχολεία, CSS και ότι άλλο υπάρχει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 Τουλάχιστον είναι πιο χαρούμενο το να διαβάζεις πως κάποιος πήγε από μπεβερλυ σε χιλιάρι παρά το αντίθετο λόγω κρίσης. Κοίτα λοιπόν να ΜΗΝ το ευχαριστηθείς ( ακόμα ) διότι σίγουρα δεν είσαι έτοιμος. Αυτό που σου είπε ο Τόνι Σαρκ το θεωρώ το Α και το Ω. Πήγαινε με όσα εσύ νιώθεις άνετα. Μην κάνεις κάποιο σχολείο πριν μαζέψεις αρκετά χιλιόμετρα. Όταν δεις πως σταδιακά βελτιώνεσαι και του παίρνεις τον αέρα τότε να το κάνεις. Πάντα όρθιος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lukhash 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Προς το παρων την εχω βαλει μεσα γιατι εχει δουλιτσα παλι ισως τη βγαλω καμια βολτα τη κυριακη τριγυρω. Εκτος αυτου για css δεν μπορω να παω γιατι χρειαζεσαι και εξοπλισμος που δεν εχω αλλα μαζευω λεφτα για ενα καλο κράνος μαλλον ενα Shoei θα παρω που μάρεσε: Προέχει ο εξοπλισμος για την ωρα. με τη μηχανη δε βιαζομαι χαλαρα 60 - 80 αν και ξερω οτι ζοριζεται τι να κανουμε τωρα εγω τη βολτουλα μου τη κανω και το γουσταρω. Ειχα παει και σε μια ευθεια που ειχα πολυ χωρο και το ανοιξα λιγο για να το δω το ειδα και μετα στην επιστροφη χαλαρα παλι.Εχω λατρεψει τις στροφες παντως αν και με μπερδευουνε αρκετα. Αυτα πανω κατω δεν εχω κατι με το παιδι απο πανω απλα το υφος του ηταν οντως ειρωνικο και τα υπολοιπα ειναι λογακια του αερα. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 28 , 2013 από τον Lukhash Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 Ωραίο κρανάκι..πόσο κάνει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 Λουκά να σε ρωτήσω κάτι; Γιατί προτίμησες 1000άρι αντί για το 600άρι; Ξέρω ότι οι διαφορές δεν είναι μόνο στα κυβικά αλλά προσωπικά πιστεύω το 1000 είναι για αυτούς που έφτασαν το 600αρι στα όρια του και δεν τους έφτανε = πίστα. Καθαρά φιλική ερώτηση έτσι δεν ειρωνεύομαι ή τίποτα τέτοιο αλλά μου έκανε εντύπωση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basstard 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Επειδή το διάβαζα το θέμα απ'την αρχή αυτό που έχω να πω είναι ότι με το 1000 μαθαίνεις πολύ πιο αργά απ'ότι με ένα 600 ας πούμε. Ειδικά εσύ που ξεκινάς απ'το 0 ουσιαστικά για να φτάσεις να το πας αξιοπρεπώς για τα δεδομένα της μηχανής θα πάρει πάααρα πολύ καιρό - δε λέω στα όρια του, γιατί το 99% των αναβατών δεν μπορεί ούτε καν να πλησιάσει τα όρια των σύγχρονων superbike, ειδικά των 1000 και ακόμη πιο ειδικά αν έχει ένα τέτοιο και δεν μπαίνει βδομάδα παρά βδομάδα πίστα. Δεν λέω ότι είσαι κουλάδι και τα σχετικά επ'ουδενί, αλλά είναι πάρα πολλά αυτά που πρέπει να μάθεις και εν συνεχεία να αφομοιώσεις στην οδήγηση μηχανής γενικότερα, στρίψιμο, φρενάρισμα, να μάθεις να 'ακούς' τη μοτοσυκλέτα και πάρα πολλά ακόμα, όλα ξεχωριστά και πολύ μεγάλα κεφάλαια από μόνα τους. Και μετά είναι ο συνδυασμός τους και κάπου εκεί απλά έχεις 'νιώσει' κάπως αλλά και πάλι έχεις (και όλοι μας έχουμε έτσι, δεν πάνε σε εσένα μόνο αυτά) πολύ δρόμο. Άνθρωποι με χρόνια εμπειρίας και πιο στρωτά μοτοσυκλετιστικά βήματα (μικρότερες μηχανές-σχολεία κοκ) δεν τα χουν κατακτήσει. Αυτά με τον ενδόμυχο φόβο ότι έχω 1000 που ανά πάσα στιγμή θα με δαγκώσει κάνουν την εξέλιξη ακόμη δυσκολότερη. Το σημείο που πρέπει να προσέξεις δε είναι ότι κάποια στιγμή θα σου ρθει, θα σου τη βαρέσει και θα πεις να πάω πιο γρήγορα, εκεί την πάτησες. Και είναι σίγουρο ότι θα σου ρθει, από κει και πέρα έχει να κάνει με τη σύνεση και την αυτοσυγκράτηση και μόνο. Ακόμα χειρότερα αν πεις ότι το ψιλοέχω (και δεν θα χεις ούτε το 5% δεδομένα), εκεί κι αν την πάτησες. Εκτός αν σου αρκεί για πολύ καιρο, ας μην προσδιορίσω το πόσο, ειδικά αν δεν οδηγείς και συχνά, να πηγαίνεις τη μηχανή στο 10-20% των δυνατοτήτων της. Και μετά να φτάσεις στο 30, 40 κ.ο.κ. Αλλά αυτό θα πάρει χρόνια, εκτός κι αν γράφεις 300 χλμ τη μέρα και μπαίνεις πίστα κάθε δεύτερη Κυριακή αφού έχεις πρώτα κάνει 2-3 σχολεία. Απλά προσπαθώ να σου εξηγήσω γιατί ήταν λάθος επιλογή ένα ss1000. Και κυρίως την περίπτωση να ξενερώσεις και να το ανοίξεις. Γνώμη και δικιά μου είναι να το ανταλλάξεις με ένα 600, με τα ρέστα πάρε και εξοπλισμό για πίστα. Και μόνο ενδόμυχα με το που ανέβεις σε ένα 600άρι ας πούμε θα νιώσεις πολύ πιο άνετα, απλά γιατί δεν είναι 1000. Προσωπικά ακόμα τρομάζω στο άκουσμα τέτοιων κυβικών και είχα πολλά χιλιόμετρα με 125 2Τ και 400 στο ενεργητικό μου. Ακόμα και με 600 βέβαια ισχύουν τα ίδια και μπορεί ανετότατα να σε δαγκώσει αλλά οκ, είναι σαφέστατα πιο βατό ειδικά για αναβάτες που δεν είναι ούτε στο 5%. Αυτά από μένα. Πάντα όρθιος και ότι κι αν κάνεις, που θα κρατήσεις το 1000 φαντάζομαι, να το ευχαριστηθείς και ας σου πάρει και χρόνια να το 'πας' όπως του αρμόζει. Πάντα με σύνεση και μυαλό μέσα στο κεφάλι. Υ.Γ.: πάρε εξοπλισμό asap! Δεν νοείται να οδηγείς τέτοιο πράγμα χωρίς κράνος, γάντια, μπουφάν, μπότες απ'το πάνω ράφι. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 28 , 2013 από τον basstard 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lukhash 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 Ωραίο κρανάκι..πόσο κάνει? Απο οτι ειδα γυρω στα 400 + ειναι τσιμπιμένο αλλα αμα δουλεψω λιγο παραπανω το περνω πιστευω, δεν ειναι βεβαια η τελικη μου αποφαση απλα ειναι το πρωτο που μου αρεσει μεχρι στιγμης. Λουκά να σε ρωτήσω κάτι; Γιατί προτίμησες 1000άρι αντί για το 600άρι; Ξέρω ότι οι διαφορές δεν είναι μόνο στα κυβικά αλλά προσωπικά πιστεύω το 1000 είναι για αυτούς που έφτασαν το 600αρι στα όρια του και δεν τους έφτανε = πίστα. Καθαρά φιλική ερώτηση έτσι δεν ειρωνεύομαι ή τίποτα τέτοιο αλλά μου έκανε εντύπωση. Κοιτα οπως εχω γράψει και στην αρχη για 600 πηγαινα απλα ηρθανε ετσι τα πραγματα που αγορασα αυτο και τα αξιζει τα λεφτα του οσο δε παει. Το μονο που φοβομουνα ηταν το βαρος νομιζα θα ητανε θεοβαρο λογο μεγεθους που το εβλεπα αλλα οκ, τωρα το μονο που με φοβηζει ειναι αυτοι οι τρελοι που κυκλοφορουνε στο δρομο, οι δρομοι τις ελλαδας και οι παραγοντες που δεν μπορεις να υπολογισεις. Μιχάλη με λένε :P Επειδή το διάβαζα το θέμα απ'την αρχή αυτό που έχω να πω είναι ότι με το 1000 μαθαίνεις πολύ πιο αργά απ'ότι με ένα 600 ας πούμε. Ειδικά εσύ που ξεκινάς απ'το 0 ουσιαστικά για να φτάσεις να το πας αξιοπρεπώς για τα δεδομένα της μηχανής θα πάρει πάααρα πολύ καιρό - δε λέω στα όρια του, γιατί το 99% των αναβατών δεν μπορεί ούτε καν να πλησιάσει τα όρια των σύγχρονων superbike, ειδικά των 1000 και ακόμη πιο ειδικά αν έχει ένα τέτοιο και δεν μπαίνει βδομάδα παρά βδομάδα πίστα. Δεν λέω ότι είσαι κουλάδι και τα σχετικά επ'ουδενί, αλλά είναι πάρα πολλά αυτά που πρέπει να μάθεις και εν συνεχεία να αφομοιώσεις στην οδήγηση μηχανής γενικότερα, στρίψιμο, φρενάρισμα, να μάθεις να 'ακούς' τη μοτοσυκλέτα και πάρα πολλά ακόμα, όλα ξεχωριστά και πολύ μεγάλα κεφάλαια από μόνα τους. Και μετά είναι ο συνδυασμός τους και κάπου εκεί απλά έχεις 'νιώσει' κάπως αλλά και πάλι έχεις (και όλοι μας έχουμε έτσι, δεν πάνε σε εσένα μόνο αυτά) πολύ δρόμο. Άνθρωποι με χρόνια εμπειρίας και πιο στρωτά μοτοσυκλετιστικά βήματα (μικρότερες μηχανές-σχολεία κοκ) δεν τα χουν κατακτήσει. Αυτά με τον ενδόμυχο φόβο ότι έχω 1000 που ανά πάσα στιγμή θα με δαγκώσει κάνουν την εξέλιξη ακόμη δυσκολότερη. Το σημείο που πρέπει να προσέξεις δε είναι ότι κάποια στιγμή θα σου ρθει, θα σου τη βαρέσει και θα πεις να πάω πιο γρήγορα, εκεί την πάτησες. Και είναι σίγουρο ότι θα σου ρθει, από κει και πέρα έχει να κάνει με τη σύνεση και την αυτοσυγκράτηση και μόνο. Ακόμα χειρότερα αν πεις ότι το ψιλοέχω (και δεν θα χεις ούτε το 5% δεδομένα), εκεί κι αν την πάτησες. Εκτός αν σου αρκεί για πολύ καιρο, ας μην προσδιορίσω το πόσο, ειδικά αν δεν οδηγείς και συχνά, να πηγαίνεις τη μηχανή στο 10-20% των δυνατοτήτων της. Και μετά να φτάσεις στο 30, 40 κ.ο.κ. Αλλά αυτό θα πάρει χρόνια, εκτός κι αν γράφεις 300 χλμ τη μέρα και μπαίνεις πίστα κάθε δεύτερη Κυριακή αφού έχεις πρώτα κάνει 2-3 σχολεία. Απλά προσπαθώ να σου εξηγήσω γιατί ήταν λάθος επιλογή ένα ss1000. Και κυρίως την περίπτωση να ξενερώσεις και να το ανοίξεις. Γνώμη και δικιά μου είναι να το ανταλλάξεις με ένα 600, με τα ρέστα πάρε και εξοπλισμό για πίστα. Και μόνο ενδόμυχα με το που ανέβεις σε ένα 600άρι ας πούμε θα νιώσεις πολύ πιο άνετα, απλά γιατί δεν είναι 1000. Προσωπικά ακόμα τρομάζω στο άκουσμα τέτοιων κυβικών και είχα πολλά χιλιόμετρα με 125 2Τ και 400 στο ενεργητικό μου. Ακόμα και με 600 βέβαια ισχύουν τα ίδια και μπορεί ανετότατα να σε δαγκώσει αλλά οκ, είναι σαφέστατα πιο βατό ειδικά για αναβάτες που δεν είναι ούτε στο 5%. Αυτά από μένα. Πάντα όρθιος και ότι κι αν κάνεις, που θα κρατήσεις το 1000 φαντάζομαι, να το ευχαριστηθείς και ας σου πάρει και χρόνια να το 'πας' όπως του αρμόζει. Πάντα με σύνεση και μυαλό μέσα στο κεφάλι. Υ.Γ.: πάρε εξοπλισμό asap! Δεν νοείται να οδηγείς τέτοιο πράγμα χωρίς κράνος, γάντια, μπουφάν, μπότες απ'το πάνω ράφι. Συμεριζομαι οσα λες δε θα πουλησω τη μηχανη θα πάρω οπωσδηποτε εξοπλισμο και θα κανω τα μαθήματα οτι και να γίνει. Τωρα δε ξερω τι αλλο να σου απαντησω τα εχω απαντησει αρκετες φορες το προβλημα μου ειναι οτι δουλευω παρα πολλες ωρες οποτε οτι αλλο και να ειχα τον ιδιο χρονο θα διεθετα για να το μαθω και εδω που τα λεμε δε με βιαζει και κανεις. Ετσι και αλλιως δε παω για αγωνες ^_^ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 Το 1000άρι πάντως (για κάποιον που ξέρει και το έχει συνηθίσει) θεωρώ πως βολεύει κάπως παραπάνω απ'το 600άρι σε ορισμένες καθημερινές καταστάσεις. Ο 1000άρης κινητήρας έχει και μεγαλύτερη ροπή στα χαμηλά και δεν νιώθεις τόσο ότι το "ζορίζεις" το μηχανάκι σε σχέση με τα 600άρια, πηγαίνει λίγο πιο άνετα. Τώρα όταν τ'ανοίγεις είναι άλλο θέμα, και προσωπικά το βρίσκω περιττό (για μένα βέβαια, που δεν έχω σκοπό ποτέ να πάρω παραμάζωμα τις πίστες). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 Το 1000άρι πάντως (για κάποιον που ξέρει και το έχει συνηθίσει) θεωρώ πως βολεύει κάπως παραπάνω απ'το 600άρι σε ορισμένες καθημερινές καταστάσεις. Ο 1000άρης κινητήρας έχει και μεγαλύτερη ροπή στα χαμηλά και δεν νιώθεις τόσο ότι το "ζορίζεις" το μηχανάκι σε σχέση με τα 600άρια, πηγαίνει λίγο πιο άνετα. Τώρα όταν τ'ανοίγεις είναι άλλο θέμα, και προσωπικά το βρίσκω περιττό (για μένα βέβαια, που δεν έχω σκοπό ποτέ να πάρω παραμάζωμα τις πίστες). Ισχύει. Ειδικά μέσα στην πόλη το 1000άρι είναι πιο άνετο από το 600άρι για αυτό άλλωστε πουλάνε σαν τρελά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lukhash 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 Στη πολη δε νομιζω να το πηγαινα ποτε χαχαχα πολυ σταματα ξεκινα ρε σεις|~ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 Ισχύει. Ειδικά μέσα στην πόλη το 1000άρι είναι πιο άνετο από το 600άρι για αυτό άλλωστε πουλάνε σαν τρελά. Ειρωνεία; Στη πολη δε νομιζω να το πηγαινα ποτε χαχαχα πολυ σταματα ξεκινα ρε σεις|~ Αν ήταν το μοναδικό σου όχημα τι θα'κανες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 Πούλα το ρε και πάρε ένα ΑΧ-1 να γίνεις άντρας μη σε κουτουλήσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 Ειρωνεία; Προφανώς. Αυτά τα μηχανάκια δεν είναι για καθημερινή χρήση. Αλλά θα το πάμε αλλού οπότε ο καθένας έχει την άποψη του.- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 Προφανώς. Αυτά τα μηχανάκια δεν είναι για καθημερινή χρήση. Αλλά θα το πάμε αλλού οπότε ο καθένας έχει την άποψη του.- Η ειρωνεία δεν είναι ευπρόσδεκτη. Να φέρεσαι όπως θες να σου φέρονται παλίκαρε. Δεν το συνεχίζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lukhash 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ειρωνεία; Αν ήταν το μοναδικό σου όχημα τι θα'κανες; Στη δουλεια θα πηγαινα με το λεωφοριο και μετρο οπως κανω τωρα που επισκευαζω το beverly. Γιατι ειναι και το αλλο δε μπορω να το αφησω οπου να νε ρε συ, παρκινγ κλπ Πούλα το ρε και πάρε ένα ΑΧ-1 να γίνεις άντρας μη σε κουτουλήσω Καλα παρε κανα δουκα εσυ μπας και ησυχασουμε που με εχεις φαει :P αλλα αν επερνα θα επερνα το dominator :P Τροποποιήθηκε Αύγουστος 28 , 2013 από τον Lukhash Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 Πάσο. Εγώ άμα το'χα θα το χρησιμοποιούσα πάντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsagos 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) οταν θα εκανες το σερβις και ακουγες την τιμη (αναλώσιμα) θα σταματούσες να το πηγαίνεις στην πολη :) :) :) υγ. ενας απο τους πολλους λογους ! Δεν ειναι μηχανακι καθημερινής χρήσης ! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 28 , 2013 από τον Tsagos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lukhash 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Σκεψου και οτι κανω και 60 χιλιομετρα τη μερα πηγαινε ελα για να παω στη δουλεια μου ετσι ειναι και η βενζινη, οποτε προτιμω να παω με το σκουτερ στη δουλεια μου ηρεμα και ωραια και το σκ να κανω τη βολτουλα μου "Με το καλο να παω στη πιστα οταν ερθει η ωρα" κλπ. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 28 , 2013 από τον Lukhash Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nihil004 954 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 Σκεψου και οτι κανω και 60 χιλιομετρα τη μερα πηγαινε ελα για να παω στη δουλεια μου ετσι ειναι και η βενζινη, οποτε προτιμω να παω με το σκουτερ στη δουλεια μου ηρεμα και ωραια και το σκ να κανω τη βολτουλα μου "Με το καλο να παω στη πιστα οταν ερθει η ωρα" κλπ. Άστα αυτά, ας είχε κανά καλό γκομενάκι στη δουλειά, και σου λεγα εγώ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες