Jump to content
Sign in to follow this  
nikos 07

το ktm 690 smc ειναι αξιοπιστο?

Recommended Posts

Την καλησπερα μου σε ολους!!ειμαι καινουργιος στο φορουμ και θα ηθελα να εχω την βοηθεια σας στο προβλημα μου!!Εδω και καιρο ακουω καλα και κακα πραγματα οσον αφορα την ποιτητα της ktm την αξιοπιστια την συντηρηση των μοντελων της κλπ!!Τωρα σκεφτομαι να αγορασω το 690 smc της ktm καινουργιο γιατι δεν ειμαι και πολυ των μεταχειρισμενων και γιατι επισης ξερω οτι κατι τετοια εργαλεια ειναι καλυτερα αμα εχεις βεβαια και την χρηματικη ανεση να τα παιρνεις πρωτο χερι και να κανεις εσυ το πρωτο μετρο μηχανακι ετσι ωστε να το ξερεις απο την αρχη!!Αμα προχωρισω στην αγορα του στην πορεια σε θεματα συντηρησης αξιοπιστιας θα ειμαι ανετος και ηρεμος η θα χρειαστει να το κανω κουμπαρα και να τρεχω καθε λιγο και λιγακι στα συνεργεια!!Ευχαριστω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εφυγες για αγορα αν μπορεις να τηρεις Ο,ΤΙ ακριβως αναφερει το manual.

με την ευκαιρια σε καλωσοριζω κιολας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιάς χρονολογίας θα πάρεις ;

του 2013!!

εφυγες για αγορα αν μπορεις να τηρεις Ο,ΤΙ ακριβως αναφερει το manual.

με την ευκαιρια σε καλωσοριζω κιολας.

Σε ευχαρηστω πολυ!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα το γουσταρεις, και εχεις αυτο το διολου ευκαταφρονητο ποσο, με το χέρι στο παντελόνι επηδη μιλαμε για κουτα.

παρτο.

(δεν ειμαι ktmakias απλα συμπαθω το συγκεκριμενο)

Μόνο σε R δεν βγαίνει του ΄13 ή κάνω λάθος ; :think:

γιατι να μη βγαινει και σε νορμαλ? Τροποποιήθηκε από τον panos1995

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόνο σε R δεν βγαίνει του ΄13 ή κάνω λάθος ; :think:

Ναι μονο σε Ρ βγαινει!!το ερωτημα μου ομωσ ειναι αμα στην πορεια δηλαδη οταν θα χρειαστει τα σερβις του θα πρεπει να βαλω το χερι βαθια στην τσεπη η θα μπορω να ανταπεξελθω στις απαιτησεις του??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι μονο σε Ρ βγαινει!!το ερωτημα μου ομωσ ειναι αμα στην πορεια δηλαδη οταν θα χρειαστει τα σερβις του θα πρεπει να βαλω το χερι βαθια στην τσεπη η θα μπορω να ανταπεξελθω στις απαιτησεις του??

Απο την στιγμή που μπορείς να το πάρεις καινούριο,δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα στα service του :P

Γνωριζετε ποια η διαφορα του R απο το νορμαλ??

To απλό ήταν 654 cc,ενώ το R ήταν 690.Πιο πολλά άλογα το R,αλλά δεν μένει μόνο εκεί... Ψάξου λίγο.

http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/88394.asp

Καταρχήν,είσαι με το ένα πόδι πριν την αντιπροσωπεία ή απλά το έχεις σαν σκέψη ;

Τροποποιήθηκε από τον Μανώλης93

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο την στιγμή που μπορείς να το πάρεις καινούριο,δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα στα service του :P

Δεν ξερω η αληθεια ειναι οτι αυτα που ακουω για την KTM ειναι και καλα και κακα!!Τκαι πριν κανω μια τοσο μεγαλη κινιση θα ηθελα να γνωριζω καποια πραγματα για το συγεκριμενο μοντελο

To απλό ήταν 654 cc,ενώ το R ήταν 690.Πιο πολλά άλογα το R,αλλά δεν μένει μόνο εκεί... Ψάξου λίγο.

http://www.mototriti..._news/88394.asp

Καταρχήν,είσαι με το ένα πόδι πριν την αντιπροσωπεία ή απλά το έχεις σαν σκέψη ;

Το εχω σαν σκεψη εννοειται θελω να το ψαξω το θεμα πριν το αγορασω αλλα δεν ξερω γενικα λενε οτι τα τελευταια μοντελα της ktm εχουν βελτιωθεια πααρα πολυ και εναι αξιοπιστα..Τωρα απο τιν αλλη εχω και τις υποψιες μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προσωπικα πιστεύω οτι αμα το παρεις και καινούριο και το συντηρεις όπως ακριβως πρέπει δεν θα χεις κανένα θέμα. . .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλα κάτσε γιατι θα με πεις κακο τωρα.

Εσυ δε μας έλεγες εδω οτι είσαι 17 και ρωτάς εγκυκλοπαιδικά και δεν πρόκειτε να παρεις μηχανη τα επομενα 6 χρόνια μεχρι να βγάλεις διπλωμα?

Εχεις την εντύπωση οτι το 690 δεν θελει απεριόριστο δίπλωμα?

μετά φταίγαν αυτοι που σε εκραζαν τοτε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

του 2013!!

ή παλι πληροφοριακά ρωτας και σκοπευεις να παρεις καινουριο το μοντέλο του 2013 σε 6 χρόνια?

Τροποποιήθηκε από τον bill_daytona

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.mybike.gr/topic/66521-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%84%CE%B1-ktm-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B1/page__pid__1528043__st__90#entry1528043

παρομοιο θεμα που ξεκινησα προσφατα εγω .. θα δεις διαφορες αποψεις και θα σε βοηθησει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλα κάτσε γιατι θα με πεις κακο τωρα.

Εσυ δε μας έλεγες εδω http://www.mybike.gr...__fromsearch__1 οτι είσαι 17 και ρωτάς εγκυκλοπαιδικά και δεν πρόκειτε να παρεις μηχανη τα επομενα 6 χρόνια μεχρι να βγάλεις διπλωμα?

Εχεις την εντύπωση οτι το 690 δεν θελει απεριόριστο δίπλωμα?

μετά φταίγαν αυτοι που σε εκραζαν τοτε

οχι φιλε εγω ειμαι ο αδερφος του.. 20 χρονων

ο μικρος ανοιξε το θεμα με τα street(gsxr κλπ..)

απλα μπηκα απο το account του..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι φιλε εγω ειμαι ο αδερφος του.. 20 χρονων

ο μικρος ανοιξε το θεμα με τα street(gsxr κλπ..)

απλα μπηκα απο το account του..

Ούτε εσένα σε καλύπτει το δίπλωμα αν έχεις το Α2, εκτός αν το πάρεις με περιοριστή ιπποδύναμης (νομίζω σου βάζουν διαφορετική χαρτογράφηση από την αντιπροσωπεία).

Τροποποιήθηκε από τον BurningBeard

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ούτε εσένα σε καλύπτει το δίπλωμα αν έχεις το Α2, εκτός αν το πάρεις με περιοριστή ιπποδύναμης (νομίζω σου βάζουν διαφορετική χαρτογράφηση από την αντιπροσωπεία).

και ομως ειμαι τυχαιρος..τον σεπτεμβρη μου ερχεται το απεριοριστο ετσι μου εχουν πει..τωρα αααααν στη χχειροτερη ΔΕΝ θα διχνω το αυτο που εχω τωρα :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν σου έρθει απεριόριστο δίπλωμα, βάλε περιοριστή ιπποδύναμης να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Δε νομίζω να μη σου φτάνουν 40κάτι άλογα σε μηχανάκι 140 κιλών για μερικά χρονάκια.

Το θέμα δεν είναι μη σε γράψουν σε έλεγχο, είναι ότι στο παραμικρό ατύχημα ακόμα κι αν δεν φταις η ασφαλιστική σου (ναι, η δική σου) θα σου κόψει των κώλο γιατί δε σε καλύπτει το δίπλωμα και θεωρούν ότι τους εξαπάτησες. Μπορεί να σε ασφαλίσουν κανονικά στην αρχή, μπορεί μέχρι και να πάρεις και τα λεφτά για τις επισκευές, αλλά μετά μπορούν να σε κυνηγήσουν δικαστικά. Στην καλύτερη μπορεί να παραβιάσει κάποιος κανένα στοπ, να σου ρίξει το μηχανάκι και να σου σπάσει απλά τα πλαστικά και αντί να σε πληρώσει ενώ φταίει να πληρώνεις εσύ (από την τσέπη σου, όχι μέσω ασφαλιστικής) και για τους δύο. Στη χειρότερη, αν ο άλλος μείνει κανένα νοσοκομείο, χάσει μεροκάματα, κλπ του τα πληρώνεις ΟΛΑ εσύ από την τσέπη σου, άσχετα ποιος έκανε παράβαση, γιατί απλά θεωρείσαι de facto φταίχτης αν δε σε καλύπτει το δίπλωμα. Πληροφοριακά, έχει κόσμο που έχασε σπίτια έτσι για να καλύψει τέτοια έξοδα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν σου έρθει απεριόριστο δίπλωμα, βάλε περιοριστή ιπποδύναμης να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Δε νομίζω να μη σου φτάνουν 40κάτι άλογα σε μηχανάκι 140 κιλών για μερικά χρονάκια.

Το θέμα δεν είναι μη σε γράψουν σε έλεγχο, είναι ότι στο παραμικρό ατύχημα ακόμα κι αν δεν φταις η ασφαλιστική σου (ναι, η δική σου) θα σου κόψει των κώλο γιατί δε σε καλύπτει το δίπλωμα και θεωρούν ότι τους εξαπάτησες. Μπορεί να σε ασφαλίσουν κανονικά στην αρχή, μπορεί μέχρι και να πάρεις και τα λεφτά για τις επισκευές, αλλά μετά μπορούν να σε κυνηγήσουν δικαστικά. Στην καλύτερη μπορεί να παραβιάσει κάποιος κανένα στοπ, να σου ρίξει το μηχανάκι και να σου σπάσει απλά τα πλαστικά και αντί να σε πληρώσει ενώ φταίει να πληρώνεις εσύ (από την τσέπη σου, όχι μέσω ασφαλιστικής) και για τους δύο. Στη χειρότερη, αν ο άλλος μείνει κανένα νοσοκομείο, χάσει μεροκάματα, κλπ του τα πληρώνεις ΟΛΑ εσύ από την τσέπη σου, άσχετα ποιος έκανε παράβαση, γιατί απλά θεωρείσαι de facto φταίχτης αν δε σε καλύπτει το δίπλωμα. Πληροφοριακά, έχει κόσμο που έχασε σπίτια έτσι για να καλύψει τέτοια έξοδα.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου!!δεν εχω καμια ορεξη να τρεχω και να πληρωνω!!θα δω τι θα κανω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι δεν ειμαι το παιδι που τα ρωταγε ολα αυτα!!ειμαι ο αδερφος του !!οποτε chill

Ναι... και 'γω είμαι ο Valentino Rossi :yawn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απ' τις καλυτερες μηχανες που εχουν υπαρξει τα 690 και ειδικοτερα το smc. Το R ειδικα ΞΕΦΕΥΓΕΙ.

Οχι δεν εχουν θεματα αξιοπιστιας τα 690, οχι δεν εχουν εξωφρενικα ακριβα service, οχι δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος περα της ελειψης χρηματων γενικα για να μην παρεις ενα. Αλλα εδω εσυ θα δωσεις 9 χιλιαρικα για μηχανη και μιλαμε για ελειψη χρηματων? Εγω που επρεπε να δανειστω κιολας για να παρω 2μισι χιλιαρικα το 640 τι να πω, θα πρεπε να το ειχα πουλησει ηδη. Χτυπα το οπως ειναι. Με περιοριστη αφου εισαι 20 αν θες να χεις το κεφαλι σου ησυχο ο οποιος αφαιρειται πανευκολα στο συνεργειο και θα χεις και full δυναμη και νομιμοτητα(λες και θα σου κανει κανεις δυναμομετρηση και ακομα και απο ηθικης αποψης, θα πρεπε να χες απεριοριστο διπλωμα τωρα)

Τροποποιήθηκε από τον Angel13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα