Jump to content
nikos 07

gsx-1000r vs r1 vs ninja-1000 vs bmw s1000

Recommended Posts

καλησπερα.θα ηθελα να συγκρινω αυτες τις 4 street.αν ξερετε οποιαδηποτε πληροφορια(φωτα,φρενα,τελικη,αλογα,ανετη οδηγηση,δασκαλος κλπ) παρακωλ θα ηθελα να μαθω για να εχω μια γενικη εικονα...αν και ποτε δεν προκειται να τις φτασω στα ορια τους...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καλησπερα.θα ηθελα να συγκρινω αυτες τις 4 street.αν ξερετε οποιαδηποτε πληροφορια(φωτα,φρενα,τελικη,αλογα,ανετη οδηγηση,δασκαλος κλπ) παρακωλ θα ηθελα να μαθω για να εχω μια γενικη εικονα...αν και ποτε δεν προκειται να τις φτασω στα ορια τους...

Ωχ,Παναγία μου !! :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι αξιοθαυμαστη αυτη η επιγνωση του κινδυνου κ η εγκρατεια που χαρακτηριζει την σημερινη νεολαια!... :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παντως θα διαλεγα μια gsxr γιατι τρβαει στην ανηφορα εχει διπλο διαφορικο :crazy:

Περαν της πλακας ομως εγω οντως θα επαιρνα μια gsxr γιατι μ'αρεσει περισσοτερο οπτικα χωρια το γκαζι που εχει.Εσυ βεβαια αφου δεν θα φτασεις τα ορια τους γιατι θελεις τις συγκεκριμενες;

ειναι αξιοθαυμαστη αυτη η επιγνωση του κινδυνου κ η εγκρατεια που χαρακτηριζει την σημερινη νεολαια!... :wallbash:

Ο καθεις με τα χρονια του και την ηλικια του ετσι και οι επιλογες του φιλτατε συντροχε και συναδελφε Γεωργιε :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα.θα ηθελα να συγκρινω αυτες τις 4 street.αν ξερετε οποιαδηποτε πληροφορια(φωτα,φρενα, τελικη ,αλογα,ανετη οδηγηση,δασκαλος κλπ) παρακωλ θα ηθελα να μαθω για να εχω μια γενικη εικονα...αν και ποτε δεν προκειται να τις φτασω στα ορια τους...

Τελική: 308, 309, 309,3, 311,658

Δάσκαλος: Και τα 4 μηχανάκια είναι μεγάλοι δάσκαλοι. Πάνω απ' όλα σου μαθαίνουν πως να ξύνεις πατητήρια ή να σουζάρεις στα 200+ και αν κάνεις και καμιά μαλακία, στη συγχωρούν πάντα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι ρε παιδια 17 χρονων ειμαι και απλα θελω να μαθω και να ακουω για μεγαλυτερες μηχανες.. το να μαθαινεις καλο ειναι..

εγω ειμαι yamahakias...καμια συγκριση πανω στο θεμα μπορειτε να κανετε?

κυριως οσο αφορα τα φρενα,φωτα,εκκινηση,τελικη και ανετη οδηγηση θα ηθελα να ξερω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το καταλαβα απο την πρωτη στιγμη οτι εχουμε να κανουμε με ανηλικο...

χαχα

παντως 1000αρι και σχολειο μαζι.. τι να πω... παντως μπορω να προβλεψω πως θα παει παρακατω το θεμα...

εχω crypton x αυτη τη στιγμη και λεω να παω σε κατι μεγαλυτερο

η παρεα μου συζηταει ολο γι αυτα τα μηχανακια θελω ενα χιλιαρι που να μαθω με αυτο

να πηγαινω για μπανι μ αυτο και να ειναι γκομενοπαγιδα

δεν εχω οδηγησει κατι μεγαλυτερο απο 200cc αλλα ειμαι ετοιμος για το μεγαλο βημα

τα 400 ειναι μικρα τα 600 λιγα αλλα τα 1000αρια οτι πρεπει

αληθεια καινε πολυ?θελουν συχνα λαστιχα απο ανταλακτικα που θα βρω φτηνα?

εχω οδηγησει μονο παπακι αλλα το ονειρο ειναι 1000αρι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι ψαχνουν ολοι για 1000αρι και δεν παιρνουν HAYABUSA που τα παταει :waycon1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι ψαχνουν ολοι για 1000αρι και δεν παιρνουν HAYABUSA που τα παταει :waycon1:

ελα ντε λογικο επιχειρημα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μην παρεις 1000αρι θα λενε οτι εχεις μικρο πουλι...

και προσπαθεις να το καλυψεις με τα κυβικα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλεγα να πάω για μπάνιο και τελικά κατέληξα να διαβάζω εδώ.

Έκανα μαλακία; :think:

παρε καρεκλα Νικ,κανει ζεστη οξω....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρε καρεκλα Νικ,κανει ζεστη οξω....

Τζώρτζ, το υποψιαζόμουν αλλά τώρα που μου το είπες με καταρράκωσες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να δεις πόσο τρολλ είσαι φίλε δεν μας λες καν πιο GSXR, R1 και Ninja σε ενδιαφέρει.

Απλά βρήκες ένα φόρουμ που ασχολούνται με μηχανές οι άνθρωποί του και είπες να ρωτήσεις ότι κατέβασε η κούτρα σου.

Όλα μάπα είναι λοιπόν, μη πάρεις κανένα.

Πάρε κάνα παπάκι και πολύ σου είναι.

Και για μετά...

:popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα