nikos 07 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 καλησπερα.θα ηθελα να συγκρινω αυτες τις 4 street.αν ξερετε οποιαδηποτε πληροφορια(φωτα,φρενα,τελικη,αλογα,ανετη οδηγηση,δασκαλος κλπ) παρακωλ θα ηθελα να μαθω για να εχω μια γενικη εικονα...αν και ποτε δεν προκειται να τις φτασω στα ορια τους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 καλησπερα.θα ηθελα να συγκρινω αυτες τις 4 street.αν ξερετε οποιαδηποτε πληροφορια(φωτα,φρενα,τελικη,αλογα,ανετη οδηγηση,δασκαλος κλπ) παρακωλ θα ηθελα να μαθω για να εχω μια γενικη εικονα...αν και ποτε δεν προκειται να τις φτασω στα ορια τους... Ωχ,Παναγία μου !! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 καλησπερα.θα ηθελα να συγκρινω αυτες τις 4 street.αν ξερετε οποιαδηποτε πληροφορια(φωτα,φρενα,τελικη,αλογα,ανετη οδηγηση,δασκαλος κλπ) παρακωλ θα ηθελα να μαθω για να εχω μια γενικη εικονα...αν και ποτε δεν προκειται να τις φτασω στα ορια τους... ειναι αξιοθαυμαστη αυτη η επιγνωση του κινδυνου κ η εγκρατεια που χαρακτηριζει την σημερινη νεολαια!... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 Εγω παντως θα διαλεγα μια gsxr γιατι τρβαει στην ανηφορα εχει διπλο διαφορικο Περαν της πλακας ομως εγω οντως θα επαιρνα μια gsxr γιατι μ'αρεσει περισσοτερο οπτικα χωρια το γκαζι που εχει.Εσυ βεβαια αφου δεν θα φτασεις τα ορια τους γιατι θελεις τις συγκεκριμενες; ειναι αξιοθαυμαστη αυτη η επιγνωση του κινδυνου κ η εγκρατεια που χαρακτηριζει την σημερινη νεολαια!... Ο καθεις με τα χρονια του και την ηλικια του ετσι και οι επιλογες του φιλτατε συντροχε και συναδελφε Γεωργιε :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 καλησπερα.θα ηθελα να συγκρινω αυτες τις 4 street.αν ξερετε οποιαδηποτε πληροφορια(φωτα,φρενα, τελικη ,αλογα,ανετη οδηγηση,δασκαλος κλπ) παρακωλ θα ηθελα να μαθω για να εχω μια γενικη εικονα...αν και ποτε δεν προκειται να τις φτασω στα ορια τους... Τελική: 308, 309, 309,3, 311,658 Δάσκαλος: Και τα 4 μηχανάκια είναι μεγάλοι δάσκαλοι. Πάνω απ' όλα σου μαθαίνουν πως να ξύνεις πατητήρια ή να σουζάρεις στα 200+ και αν κάνεις και καμιά μαλακία, στη συγχωρούν πάντα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iliasAND 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 μηπως εισαι 16 αλλα δεν σε νοιαζει το διπλωμα κτλ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 ποιος ειχε ανοιξει θεμα και ειχε πει οτι εξαφανιστηκαν? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos 07 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 ναι ρε παιδια 17 χρονων ειμαι και απλα θελω να μαθω και να ακουω για μεγαλυτερες μηχανες.. το να μαθαινεις καλο ειναι.. εγω ειμαι yamahakias...καμια συγκριση πανω στο θεμα μπορειτε να κανετε?κυριως οσο αφορα τα φρενα,φωτα,εκκινηση,τελικη και ανετη οδηγηση θα ηθελα να ξερω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 http://www.youtube.com/watch?v=iVwzagczq2M 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos 07 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 εσυ με καλυψες πληρως.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 εσυ με καλυψες πληρως.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iliasAND 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 το καταλαβα απο την πρωτη στιγμη οτι εχουμε να κανουμε με ανηλικο... χαχα παντως 1000αρι και σχολειο μαζι.. τι να πω... παντως μπορω να προβλεψω πως θα παει παρακατω το θεμα... εχω crypton x αυτη τη στιγμη και λεω να παω σε κατι μεγαλυτερο η παρεα μου συζηταει ολο γι αυτα τα μηχανακια θελω ενα χιλιαρι που να μαθω με αυτο να πηγαινω για μπανι μ αυτο και να ειναι γκομενοπαγιδα δεν εχω οδηγησει κατι μεγαλυτερο απο 200cc αλλα ειμαι ετοιμος για το μεγαλο βημα τα 400 ειναι μικρα τα 600 λιγα αλλα τα 1000αρια οτι πρεπει αληθεια καινε πολυ?θελουν συχνα λαστιχα απο ανταλακτικα που θα βρω φτηνα? εχω οδηγησει μονο παπακι αλλα το ονειρο ειναι 1000αρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι ψαχνουν ολοι για 1000αρι και δεν παιρνουν HAYABUSA που τα παταει 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iliasAND 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι ψαχνουν ολοι για 1000αρι και δεν παιρνουν HAYABUSA που τα παταει ελα ντε λογικο επιχειρημα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bill_DR_125 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 Τα φωτα προσεξε γιατι στο οριο ειναι λιγο επικινδυνα, ειδικα στο gsxr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iliasAND 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 φιλε μην παρεις 1000αρι θα λενε οτι εχεις μικρο πουλι... και προσπαθεις να το καλυψεις με τα κυβικα.. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 Έλεγα να πάω για μπάνιο και τελικά κατέληξα να διαβάζω εδώ. Έκανα μαλακία; 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 Έλεγα να πάω για μπάνιο και τελικά κατέληξα να διαβάζω εδώ. Έκανα μαλακία; παρε καρεκλα Νικ,κανει ζεστη οξω.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iliasAND 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 εχει θεαμα δεν λεω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 παρε καρεκλα Νικ,κανει ζεστη οξω.... Τζώρτζ, το υποψιαζόμουν αλλά τώρα που μου το είπες με καταρράκωσες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parlapipas25 277 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 Μονο cbr μην παρεις γιατι θα σε περνανε και οι πεζοι.. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 Για να δεις πόσο τρολλ είσαι φίλε δεν μας λες καν πιο GSXR, R1 και Ninja σε ενδιαφέρει. Απλά βρήκες ένα φόρουμ που ασχολούνται με μηχανές οι άνθρωποί του και είπες να ρωτήσεις ότι κατέβασε η κούτρα σου. Όλα μάπα είναι λοιπόν, μη πάρεις κανένα. Πάρε κάνα παπάκι και πολύ σου είναι. Και για μετά... :popcorn: :popcorn: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες