ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2013 Πολύ θέλω να δω, πόσες σελίδες θα φτάσουμε για τα αυτονόητα.......... Σε τελική ανάλυση, είναι εύκολο να αντιληφθούμε πότε ενοχλούμε, ακόμα κι αν δε παρανομούμε 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelER 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2013 Ναι ρε μαγκες, δε θα το ξανακανω, νομικα ομως μπορει να υπαρχει διαταραξη κοινης ησυχιας ? Απο περιεργεια ρωταω γιατι αυτα με τους νομους τα ψαχνω. Κι αν ναι, με ποιο τροπο, δεν πρεπει να υπαρχει μηχανημα ? Υγ. Γιατι μπορει -Αν παμε στην αντιπερα οχθη- να υπαρχει καποιος περιεργος παππους που κοιμαται με το αυτι στο δρομο & ξυπναει με το τιτιβισμα των πουλιων. Ε δεν ειναι δυνατον να μη μετακινουμαι. (εχουμε οντως εναν που βριζει οποτε περναμε) Ε αφού δεν θα το ξανακάνεις τι το ψάχνεις το νομικό? Βγες έξω από το χωριό σου με την μηχανή την επόμενη φορά και άντε εκεί να ξεκ@υλώσεις μπας και κλείσει κανα μάτι και κανας φουκαράς.. Είναι πολύ σπαστικό αυτό.. Αυτό και οι άλλοι οι κ@γκουρες με τα ηχοσυστήματα.. άααααλλη τρέλα αυτή.. και νιώθουν και πολύ γ@μ@τοι που το κάνουν.. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2013 ρε παιδια καλο ειναι για να μην υπαρχει παρανοηση να διαχωριζεται το παραβατικο απο το ηθικο. Θα ξεκινησει κανεις να παει διακοπες σε κανενα νησι και θα αναρωτιεται '' να παρει μαζι το μηχανακι η θα φαει καμμια κληση για διαταραξη κοινης ησυχιας '' Μια και εξω και τελος Δεν διατρεχεις κινδυνο εαν ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΑΙ ,οπουδηποτε ,οποτεδηποτε για διαταραξη ησυχιας με διτροχο η Ι.Χ το οποιο δεν εκπεμπει ηχητικους ρυπους περισσοτερους απο αυτους που αναγραφωνται στην αδεια κυκλοφοριας.Τελος. Εαν ηχορυπαινεις μπορουν να σε γραψουν ανα πασα στιγμη και οπου μετακινησαι. Το να μην ενοχλεις ειναι αλλου παπα ευαγγελιο και εναποκειται στην παιδια και στην ευαισθησια και κατανοηση του κοινωνικου σου περιγυρου 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2013 Πολύ θέλω να δω, πόσες σελίδες θα φτάσουμε για τα αυτονόητα.......... Σε τελική ανάλυση, είναι εύκολο να αντιληφθούμε πότε ενοχλούμε, ακόμα κι αν δε παρανομούμε Τετοιο θεμα που ανοιξε το παιδι και ετσι οπως το διατυπωσε τι περιμενεις....??? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2013 Το να μην ενοχλεις ειναι αλλου παπα ευαγγελιο και εναποκειται στην παιδια και στην ευαισθησια και κατανοηση του κοινωνικου σου περιγυρου Εδω ξεχνας οτι εναποκειται στην παιδεια,στην ευαισθησια,κατανοηση ΚΑΙ του οδηγου ή καγκουρα ή απλα αλλου ενα ανοητου που δεν οδηγει για ευχαριστηση αλλά για να δειξει στους γυρω οτι "υπαρχω και δειγματιζω το μεγαλο μου τσουτσουνι"...τα γνωστα! Αρα ειναι αμφιδρομο Ωριωνα...και εγω και οι αλλοι...οχι μονο οι αλλοι,αλλά ΠΡΩΤΑ εγω :) Και επι του θεματος ειναι πολυ δυσκολο να προσπαθησεις να μεταφρασεις εναν Νόμο να πιανει ισονομα και ισοδικαια ολες τις περιπτωσεις.Αναλογα την περιπτωση μπορει να μιλαμε για εντελως διαφορετικο περιστατικο και ευθυνες στην αλλη μερια...οπότε οσο και να μιλαμε θεωρητικα δυστυχως μονο κακο κανουμε :) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2013 Η σωστή διατύπωση είναι η εξής: Παρανομώ και το ξέρω. Σκίζω το μηχανάκι και μάλιστα σε περίεργες ώρες. Έχω μαμά εξάτμιση αλλά με το σκίσιμο ξέρετε πως ακούγεται. Έχω κανά 2 που μου πρήζουν τον φούτσο, και αναρωτιέμαι, μπορούν να μου κάνουν κάτι ή να συνεχίσω να τους τα σπάω; Και η απάντηση είναι η εξής, για τον θόρυβο όχι, αφού και να σε σταματήσουν σε ρελαντί θα ακούγεται κανονικά, και υπάρχει μηχάνημα που μετράει, αλλά για το σκίσιμο που ρίχνεις σε σκίζουν και αυτοί άνετα. Αν π.χ. κάποιος πει ότι ένας....... περνάει μαμιόντας κάθε βράδυ από εδώ, ε θέμα χρόνου είναι... Για το νομικό... Για το ηθικό, άστο καλύτερα, δεν νομίζω και να σε πολυενδιαφέρει... μεταξύ μας... 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2013 Το να μην ενοχλεις ειναι αλλου παπα ευαγγελιο και εναποκειται στην παιδια και στην ευαισθησια και κατανοηση του κοινωνικου σου περιγυρου εκ μερους σου ,εσου του οδηγου ,(γενικη ενικου) Εδω ξεχνας οτι εναποκειται στην παιδεια,στην ευαισθησια,κατανοηση ΚΑΙ του οδηγου ή καγκουρα ή απλα αλλου ενα ανοητου που δεν οδηγει για ευχαριστηση αλλά για να δειξει στους γυρω οτι "υπαρχω και δειγματιζω το μεγαλο μου τσουτσουνι"...τα γνωστα! Αρα ειναι αμφιδρομο Ωριωνα...και εγω και οι αλλοι...οχι μονο οι αλλοι,αλλά ΠΡΩΤΑ εγω :) Και επι του θεματος ειναι πολυ δυσκολο να προσπαθησεις να μεταφρασεις εναν Νόμο να πιανει ισονομα και ισοδικαια ολες τις περιπτωσεις.Αναλογα την περιπτωση μπορει να μιλαμε για εντελως διαφορετικο περιστατικο και ευθυνες στην αλλη μερια...οπότε οσο και να μιλαμε θεωρητικα δυστυχως μονο κακο κανουμε :) το ιδιο ακριβως λεμε .Μπορει να λειπω χρονια απο το μπουρδελοχωρι μας (Πατρινος και,γω) αλλα ακομα τα μιλαω (τα καλιαρντα). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.770 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2013 Ο καθένας για τη πάρτη του και να πάνε να ..μηθούνε οι υπόλοιποι, καιι δεν αναφέρομαι μόνο στο συγκεκριμένο ατυχές παράδειγμα. Πολύ ωραίος λαός είμαστε τελικά. :( 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2013 Εγω απορω γιατι πρεπει να ξεκαυλωνει καποιος μεσα στην πολη,και ειδικα στην επαρχια,οπου η προσβαση σε καποιον δρομο εκτος αστικου ιστου,ειναι γρηγορη και ευκολη. Υπαρχουν και δρομοι εκτος πολης,οπου δεν θα ενοχλεις κανεναν.Τοσο απλο ειναι,εαν ενδιαφερεσαι να ''ξεσπασεις'',μονο για την παρτη σου. Αντιστοιχη περιπτωση,με τα παλληκαρια των 20ιντσων subwoofer και των πολυκαναλων ενισχυτων, που ''τους αρεσει η μουσικη'',αλλα εντελως συμπτωματικα μονο μεσα στην πολη. Αστειο το θεμα,απο ολες τις αποψεις. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σάτυρος 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Παιδια ευχαριστω, την απαντηση μου την πηρα -το ηξερα λιγο πολυ αλλα ηθελα να ειμαι σιγουρος-. Για αυτους που ψαχνουν ευκαιρια να "κραξουν" θα δωσω δυο απαντησεις. 1. Ελπιζω γενικως να εισαστε απολυτα νομιμοι, ειτε στα ορια ταχυτητας (90 εθνικο οριο) ειτε στο δρομο για οτιδηποτε, κι αν ειστε σας χαιρομαι μπραβο παιδια 2. Θα ανοιξω μια ημερα ενα αλλο θεμα που να μη μιλαει για εξατμιση προβλεπομενη, αλλα στο στιλ "Γιοσιμουρα ή Ακραποβιτς καλυτερα", συνηθως αυτα τα θεματα τελειωνουν πιο ήπια. Υγ. Κλειστε το θεμα οι διαχειριστες δεν εξυπηρετει πλεον. Υγ. Ευχαριστω και παλι και προσοχη σημερα κυριακη στο δρομο ολοι Τροποποιήθηκε Ιούλιος 28 , 2013 από τον Σάτυρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2013 Εχεις ακουσει κατι το λαθος απο τα παλικαρια πιο πανω?? Περιμενες πιο πολλη κατανοηση και αλληλεγγυη για τους κοφτες εν ωρα κοινης ησυχιας? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τελικά, αυτοί που δεν σέβονται τους γύρω τους, αποδεικνύουν ότι έχουν και περίσιο θράσος. Χαζό παιχνίδι με τις λέξεις, και προσπάθεια να ακροβατούν με τα όρια της νομιμότητας (όπου ξεκάθαρα τα έχουν ξεπεράσει). Αν δείτε τις απαντήσεις του Σάτυρου, το μόνο που ψάχνει είναι μια επιβεβαίωση οτι νομικά δεν παρανομεί, οπότε να μπορεί άνετα να συνεχίσει να σπάει αρχίδια επειδή αυτός έχει καύλες. Γιατί αυτό θέλει, άσχετα που μετά το κράξιμο το γύρισε σε απλή διέλευση επειδή κάπου θέλει να πάει βραδιάτικα. Το αν ενοχλείς κάποιον τις ώρες κοινής ησυχίας, με λίγο στοιχειώδες μυαλό το καταλαβαίνεις και μόνος σου. Στο παράδειγμα της μηχανής, ξέρεις πόσο θόρυβο κάνει είτε στον κόφτη είτε στις 4.000στρ. Αν θεωρείς πως κάνει σαματά, ε τότε πέρνα όσο πιο διακριτικά γίνεται, τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει κάποιος; Για τους άλλους είναι εύκολο να κρίνει αν η διέλευσή σου είναι προκλητική ή όχι. Προσωπικά, απο την γειτονιά μου περνάνε αρκετοί μαλάκες καυλωμένοι, στην κυριολεξία με κόφτες ή με ηχοσυστήματα στο τέερμα. Μιλάμε για τον ορισμό του κομπλεξικού... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 28 , 2013 από τον sorath 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2013 Καλύφθηκε το θέμα, το παληκαρι δεν είναι κατηγορούμενος, ερώτηση έκανε. Εφόσον πήρε τις απαντήσεις που ζητούσε και δήλωσε και στους "εισαγγελείς" οτι δεν το ξανακάνει, αρκετά. Το οτι άνοιξε ενα τέτοιο θέμα, δείχνει καλη προαίρεση και σε αυτή πρεπει να βασιστούμε και να δίνουμε απαντήσεις, για να γινει πραξη η συσταση μας κι όχι να αναπαραγουμε στείρες κριτικές πέρι καγκουραίων. Το θέμα κλείνει , μιας και το ζήτησε ο συγγραφέας του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2013 Χρήστο, θα πρότεινα τέτοια θέματα να μην κλειδώνουν (γιατί θα χαθούν σε βάθος χρόνου) αλλά να μένουν ανοιχτά και να συντονίζονται. Όλο και κάποιος πιθανόν να βοηθηθεί ή να συνετιστεί στο μέλλον. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2013 Το αφήνω ανοιχτό μέχρι να μας πει ο ίδιος αν συμφωνεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2013 Ελα ρε Χρηστο τωρα...Βαφτιζομαστε εισαγγελεις,επειδη λεμε τα αυτονοητα,ομορφα και με προσοχη διατυπωμενα ? Αποψεις ζητησε,αποψεις πηρε το παλληκαρι.Που ειναι η κακη προαιρεση δηλαδη ?? 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2013 Το παλικαρι εκανε συγκεκριμενη ερωτηση. Οι λεξεις που χρησιμοποιησε δεν ηταν δυνατον να μην σχολιαστουν αναλογα. Το μηνυμα εληφθει απ' ολους. Ενας πιτσιρικας να τυχει να διαβασει το θεμα και να "ξυπνησει" ειναι κερδος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2013 Ελα ρε Χρηστο τωρα...Βαφτιζομαστε εισαγγελεις,επειδη λεμε τα αυτονοητα,ομορφα και με προσοχη διατυπωμενα ? Αποψεις ζητησε,αποψεις πηρε το παλληκαρι.Που ειναι η κακη προαιρεση δηλαδη ?? Μα δεν ξερεις ΠΟΣΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ρε Κωστα!!! παμε να βαλουμε τα λανθασμενα σκεπτικα στη σωστη κατευθυνση.Παμε να δωσουμε μια βοηθεια στο παιδι να σκεφτει οτι κανει λαθος.περα απο Νόμους περα απο Αστυνομιες...Να του δειξουμε οτι ενας μοτοσυκλετιστης σκεφτεται αλλιως σημερα και οχι οπως ενας περιθωριακος στο Μπρονξ που γραφει στα παπαρια του τούς παντες και απλα οδηγει τη μηχανη του .... Ισως πρεπει να απολογουμαστε κιολας επειδη χωρις να εχουμε και καμμια υποχρεωση στο φιναλε,καθομαστε και γραφουμε και λεμε στον καθενα εδω μεσα τι ισχυει πραγματικα και που επιπροσθετα τού λεμε με κραξιμο ή με το γαντι οτι αυτα που κανει δεν συναδουν με λογικη και σεβασμο στον συνανθρωπο.Δεν συναδουν με μοτοσυκλετισμο και συμπεριφορα ανθρωπου που σεβεται τη μοτοσυκλετα και τους υπολοιπους μοτοσυκλετιστες. Να το κλειδωσουμε κιολας το θεμα διοτι ειμαστε εμεις οι μαλακες που καταλαβαινουμε οτι ο αλλος θελει να ξεκαυλωνει την ωρα που ενα σωρο αλλοι φουκαραδες,αρρωστοι,ανημποροι,παιδια,γέροι,ή απλα εργαζομενοι σε χωραφια μαγαζια και σπιτια θελουν να πανε να κοιμηθουν στις 2-3 η ωρα τη νυχτα.και καποιοι με το ζορι προσπαθουν να πεισουν-μαλλον τους εαυτους τους-οτι δεν ειναι και παρανομο να γαμας τα νευρα τού αλλου που ετυχε να κανει το φυσιολογικοτερο ολων να παει να κοιμηθει τη νυχτα και που μαλιστα δεν σου εχει κανει απολυτως τιποτα. Παραπανε ορισμενα πραγματα,ειδικα οταν λεγονται δημοσια.Αν καποιος δεν το θελει,απο Διαχειριστης ως το τελευταιο Μελος ας στελνει ΠΜ και να συννενοειστε ετσι χωρις να σαςς ενοχλουμε....οχι ομως και να βγαινουμε και κατηγορουμενοι να "τ'ακουμε" ολοι εμεις οι "εισαγγελεις" επειδη κανουμε τον κοπο να απανταμε ευθεως και επι σοβαρου ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ... Αν ειναι ετσι ας παμε να γαμηθουμε εμεις και ας αφησουμε ενα myBike στην ηρεμια που το θελουν οι αλλοι...Εμεις μαλλον δεν σκεφτομαστε λογικα εμεις το παραγαμαμε με την σοβαροτητα στις απαντησεις και δεν λεει....ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕ! Επομενο βημα να γινω μπαν...τοσα χρονια εδω μεσα μόνο αυτο δεν εχω δει... Και οχι ΜΗ ΣΒΗΣΕΤΕ αυτο το γαμωμηνυμα,δεν το επιθυμω και δεν μιλαω σε παρθενες μιλαω δημοσια και απανταω ευθεως...Εμεις δεν ειμαστε ουτε Εισαγγελεις ουτε καγκουρες...αλλά καποια πραγματα ξεπερνανε τα ορια μου!!!!!Και ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ την αληθεια γραφω οπως τη βλεπω μεσα απο τα ματια μου...! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Κωστα ηρεμησε ρε φιλε. Περι παρεξηγησεως προκειται. Μη στεκεσαι σε μια λεξη διοτι οι μπλε και οι κοκκινοι εχουν αποδειξει τη σταση τους καιρο τωρα σε αναλογα θεματα, και η λεξη "εισαγγελεις" δεν μου λεει τιποτα μιας και οι ιδιοι συχνα πυκνα καταδικαζουν τετοιες καταστασεις. Απλα ο δημιουργος του θεματος ζητησε κλειδωμα και "προστασια" και ετσι ξεκινησαν ολα..... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 28 , 2013 από τον gkourmoul1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2013 1. Ελπιζω γενικως να εισαστε απολυτα νομιμοι, ειτε στα ορια ταχυτητας (90 εθνικο οριο) ειτε στο δρομο για οτιδηποτε, κι αν ειστε σας χαιρομαι μπραβο παιδια Αυτό γιατί το γράφεις; Τι επιχείρημα θέλεις να στηρίξεις με αυτό; Ελπίζω να μην εννοείς, ''αφού και εσείς είστε παράνομοι πως κρίνετε εμένα'' ή ''αφού και εσείς είστε παράνομοι άρα κι εγώ δεν ενοχλώ με κόφτες στις ώρες κοινής ησυχίας''. Αν ατυχώς, ατυχέστατα το έγραψες για να στηρίξεις κάτι τέτοιο, κάτι τόσο βλακώδες, πραγματικά δεν απορώ καθόλου με την υποτιμητική έννοια του ''νεοέλληνας''. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σάτυρος 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ρε παιδια Σαφως & το οτι ανοιξα ολοκληρο θεμα, σημαινει οτι εχω επιγνωση, συνηθως οι περισσοτεροι δεν καταλαβαινουν (ή για να το πουμε καλυτερα ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να καταλαβουν οτι δημιουργουν προβλημα) αφηστε το ανοιχτο απλα δε θα διαβαζω -προσωπικα- απαντησεις μια και καλυφθηκα πληρως. Ευχαριστω απαντες. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 28 , 2013 από τον Σάτυρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2013 Δεν κατονομασα κανεναν παιδες, ποσο μαλλον να το γραψω για να προκαλεσω αντιδρασεις, οπως αυτες του Κωστα (matho)παραπανω. Δεν πιασατε αυτο που ηθελα να πω με τον ορο εισαγγελεας . Eπισης Κωστα(icelover) δεν εγραψα για κακοπροαιρετα σχολια, αλλα μονο για καλη προαιρεση. Στο θεμα υπαρχουν και ορθα και στραβα σχολια. Τα ορθα δεν τα κατακρινω και δεν πηρα το μερος του συγγραφεα οπως πολλοι θα υποθεσατε. Το θεμα ειναι να βγει καλο απο το ολο θεμα, οχι να κλειδωθει και να μεινει πικρα εκατερωθεν. Δεν θα δωσω συνεχεια εδω , δεν υπαρχει λογος αλλωστε. Οποιος νομιζει οτι θιχτηκε απο τα γραφομενα μου μπορει να μου κανει ενα πμ να το συζητησουμε εκει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2013 Δεν θα δωσω συνεχεια εδω , δεν υπαρχει λογος αλλωστε. Οποιος νομιζει οτι θιχτηκε απο τα γραφομενα μου μπορει να μου κανει ενα πμ να το συζητησουμε εκει. Kραταω αυτο κ επαυξανω...ισως φταιει ο γραπτος λογος...αλλά αν νομιζεις οτι θιχτηκες εσυ,απο την αλλη...εχεις 3 επιλογες(ειδες εγω δεν ειμαι ρατσιστης να δωσω μια επιλογη ): 1)με κανεις μπαν 2)Χρωστας κατι παϊδακια Γιαννιωτικης προβατινας καιρο τωρα οπότε τα βρισκουμε απο κοντα ...σ'εχω ανετα!!! 3)Εχεις το τηλεφωνο μου... ΠΜ δεν προκειται να λαβεις... αλλωστε η επεξηγηση που δινεις με καλυπτει και επεξηγει τα οσα δεν εννοησα καλως πιο πανω στο πρωτο σου ποστ... :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2013 νομικα παιζει και τι θα του ρθει αυτου που θα σε σταματησει και μετα αντε να βγαλεις ακρη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ektelonisths 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2013 Βαλε ανακλινομενη βαση πινακιδας να μην φαινεται και εισαι κοπμλε !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες