Jump to content
Sign in to follow this  
hondakias21

ταξιδι στη Θάσο με 2χρονο

Recommended Posts

καλησπέρα μαγκες σε 4 μερες παω θάσσο με τη κοπέλα μου με ενα 2χρονο σκουτερ honda x8rs.εγω μένω κεραμωτή οπότε το ζόρι θα το φάει στο νησί το μηχανακι πριν 1μιση βδομαδα μου εκανε κατι νουμερα σε μια ανηφόρα της καβαλας λόγω ζέστης και χαμηλής στάθμης λαδιού μου κόλησε 2 μέρες δεν έπερνε καθόλου μπρος μετα δούλεψε κανονικά.επειδη η θασσος εχει ανηφορες και θα έχει ζέστη το φοβάμαι λίγο και με 2 ατομα επάνω σκέφτομαι να του βάλω ενα καλό λάδι να ρίξω και λίγο στο ντεποζιτο της βενζινας ενα καινούργιο μπουζί και νομίζω είμαι καλα.ο γύρως της θασσου είναι περίπου 87χλμ.να το κάνω η όχι??ακούω προτάσεις

και συγνώμη για το λάθος φόρουμ επέιδη το ταξίδι θα γίνει με 50αρι θεώρησα σωστό να πάει στο φόρουμ για μηχανακια μέχρι 125cc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγω δεν θα το ρισκαρα,εσυ φυσικα ξερεις καλυτερα το μηχανακι σου,οτι και να πουμε εμεις η αποφαση ειναι δικη σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το να φορτωνεις 50αρι σκουτερ δικαβαλο συνεχεια και να το ταλαιπωρεις σε ανηφορες ειναι μεγαλο μαρτυριο για το μηχανακι. Αν μπορεις βρες ενα τροπο να αγορασεις καποιο φθηνο 125 παπι θα κανεις πολυ πιο ευκολα τη δουλεια σου..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω λεω να πας και μη φοβασαι τιποτα, το πολυ πολυ αν μεινει να ερθει κανενς γνωστος με αγροτικο να το φορτωσει και να το παει Κεραμωτη, εγω παρατησα το παπι μου στην εγνατια κοντα στον Ιασμο και συνεχισα το ταξιδι με τον φιλο μου δικαβαλο, μη μασας ολα ειναι εμπειριες, εξαλου θα εισαι πολυ κοντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω λεω να πας και μη φοβασαι τιποτα, το πολυ πολυ αν μεινει να ερθει κανενς γνωστος με αγροτικο να το φορτωσει και να το παει Κεραμωτη, εγω παρατησα το παπι μου στην εγνατια κοντα στον Ιασμο και συνεχισα το ταξιδι με τον φιλο μου δικαβαλο, μη μασας ολα ειναι εμπειριες, εξαλου θα εισαι πολυ κοντα.

+1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς ρε ψηλέ. Χώρια που η Θάσσος είναι επίπεδο νησί, δεν θα έχεις πολλές ανηφοκατηφόρες, αν είσαι εντός των Σκαλών, εκτός κι αν θες να βγάλεις το σκουτ βόλτα παραλία :Ρ

Για το Θεό όμως, έλεγξε λάστιχα και ετοιμάσου να φας χαλικόδρομο με το κουτάλι. Επίσης τυφλές στροφές, παντού. Πρόσεχε στην οδήγησή σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπέρα μαγκες σε 4 μερες παω θάσσο με τη κοπέλα μου με ενα 2χρονο σκουτερ honda x8rs.εγω μένω κεραμωτή οπότε το ζόρι θα το φάει στο νησί το μηχανακι πριν 1μιση βδομαδα μου εκανε κατι νουμερα σε μια ανηφόρα της καβαλας λόγω ζέστης και χαμηλής στάθμης λαδιού μου κόλησε 2 μέρες δεν έπερνε καθόλου μπρος μετα δούλεψε κανονικά.επειδη η θασσος εχει ανηφορες και θα έχει ζέστη το φοβάμαι λίγο και με 2 ατομα επάνω σκέφτομαι να του βάλω ενα καλό λάδι να ρίξω και λίγο στο ντεποζιτο της βενζινας ενα καινούργιο μπουζί και νομίζω είμαι καλα.ο γύρως της θασσου είναι περίπου 87χλμ.να το κάνω η όχι??ακούω προτάσεις

και συγνώμη για το λάθος φόρουμ επέιδη το ταξίδι θα γίνει με 50αρι θεώρησα σωστό να πάει στο φόρουμ για μηχανακια μέχρι 125cc

Κοίτα, εμείς κάνουμε και 100 χιλιόμετρα με τα δίχρονα χωρίς στάση αλλά με συντηρημένα μηχανάκια. Αν δεν βάλεις λάδι στο δίχρονο που είναι η ζωή του λογικό μου φαίνεται αυτό που περιγράφεις. Πάρε και ένα πιστόνι μαζί σου και καλό δρόμο :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βουρ αγορι μου, εγω εκανα τον γυρο της χαλκιδικης με leed 50cc με παρα πολες στασεις και αυτο ειναι το μυστικο του να τα καταφερεις με μικρο 2χρονο.

επησης πηγα ηρθα Καβαλα, Κατερινη και γενικα το ετρωγα στους δρομους, με τις καταλληλες στασεις θα το καταευχαριστιθεις, με χαμηλες ταχυτητες θα δεις και θεα!

καλο ταξιδι φιλαρακι και προσοχη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εαν κολησε-ξεκολησε θελεις τουλαχιστον αλλαγη ελατηρια πιστονιου και γυαλισμα κυλινδρου

πρωτα πρεπει να το φτιαξεις και μετα στρωσιμο

εαν το αφησεις ετσι θα σε αφησει και αυτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εαν κολησε-ξεκολησε θελεις τουλαχιστον αλλαγη ελατηρια πιστονιου και γυαλισμα κυλινδρου

πρωτα πρεπει να το φτιαξεις και μετα στρωσιμο

εαν το αφησεις ετσι θα σε αφησει και αυτο

+1000 :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού μένεις Κεραμωτή, πάνε να το δεί ο μηχανικός του Γιαμαχάκια, ο Χρήστος στο Αγίασμα, πολύ καλός μηχανικός. 2591111209 το τηλ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τετάρτες και Κυριακές απογευματάκι από τις 7:00 και μετά, όποιος θέλει περνάει από Μοτολέσχη ΠΕΡΑΜΟΣ, εδώ: https://www.google.g...sp=1&sz=18&z=18

Για άλλη μέρα κανονίστε με την γνωστή διαδικασία (άνοιγμα θέματος κλπ).

Τα λέμε από κοντά λοιπόν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα