patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 να 200.000σεις! τελευταια εχω φαει κολημα με τα ktm τα βλεπω στον υπνο μου!!! Αλλαξε μαξιλαρι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelino46 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 Βαγγελη στα 50.000 χλμ που εχεις ,εχεις κανει καθολου συντηρηση στις αναρτισεις σου; Οταν εκανα το σερβις στα 45000 ο μηχανικος μου μουυ ειπε οτι δεν χρειαζεται ακομη και οτι η λειτουργεια τους ειναι πολυ καλη.Οποτε παλι θα γινει ελεγχος στα 52500. Δεν έχεις αλλάξει μπροστινά τακάκια και έχεις αλλάξει πίσω; Εγώ σε λιγότερα χιλιόμετρα έχω αλλάξει δύο φορές μπροστινά και μια πίσω. Και δεν έχουμε ούτε τα ίδια κιλά ούτε τα ίδια γκάζια, εντυπωση μου κάνει! Για τα υπόλοιπα δεν έχω να πω κάτι, εμείς που έχουμε ΚΤΜ ξέρουμε καλύτερα. Παροτι εχω μπει και πιστα καμια δεκαρια φορες δεν χρειαστηκε ακομα και πιστευω πως εχουν ψωμιγια τουλαχιστον 5000χλμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Ίσως το καλύτερο μηχανάκι που είχα ποτέ(950 sm). Το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή που το καβάλησα.Έχω φάει ένα ¨ξεσβέρκιασμα" στα Μέγαρα,αλλά όλα καλά. Έγινε πολύ καλύτερο όταν σταμάτησα να βάζω αυτά τα κωλόλαδα που προτείνει η ktm,τα motorex. Καλά λάδια,αλλά ρε παιδιά,όπα με το μαρκετιν τέλος πάντων. Full synthetic στον ινδιάνο;Στο 2 κύλινδρο πριόνι; 15-50 ημισυνθετικά και βρήκα την υγειά μου.Από αλλαγή σε αλλαγή ούτε 400γρ δεν είχε κάψει.Και το βασάνιζα έτσι; Να τον χαίρεσαι φιλαράκι τον χουλιγκάνο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Καλοτάξιδος φίλε μου! Περιμένουμε συνεχή update!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Ααααααααα γειά σου. Υπάρχουν και ντοκουμέντα :tooth: πασχαλιάτικο δώρο κατευθείαν από το mouse στο KTM....το ποδηλατάκι δίπλα παρά την ντόπια ατομική έκρηξη (πως λέμε τυρί φέτα...) παραμένει στη θέση του...yamaha πρέπει να είναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
teslafun 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Φίλε Βαγγέλη, Να τα πολλαπλασιάσεις τα χιλιόμετρα και να βγάλουμε ακόμα πολλά πολλά ταξίδια!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Να τα 100αρίσεις δικύλινδρε χουλιγκάνε! Δεν θελω τωρα GS. Ισως αργοτερα. Τωρα θελω να παλευω με τον αερα και τα υπολοιπα στοιχεια της φυσης. Θελω ενα 950/990 ή κατι παρεμφερες..... Αναρωτιέμαι αν αυτό το 7άρι στοκ Super Duke είναι ακόμα διαθέσιμο για 6.5Κ καινούργιο από την αντιπροσωπεία. [Και τι επίπτωση θα είχε στα ψωμιά που ψήνεις μία τέτοια αλλαγή στην ζωή σου.... ] Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelino46 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2013 Κοστος χρησης για 50000χλμ: 5σετ ελαστικων περιπου 1000ευρω 3 μεγαλα σερβις και 3 μικρα συν αυτο των 1000χλμ 1500ευρω Ενας ανωρθωτης 180ευρω Τελος μεση καταναλωση 7λιτρα στα 100χλμ χρειαστηκα περιπου 3500λιτρα βενζινης επι περιπου 1,7 το λιτρο μας κανουν περιπου 6000ευρω.Αν εδω βαλουμε οτι η αξια μεταπωλησης εχει πεσει στο μισο θα υπολογισουμε αλλες 5500ευρω.Ολα αυτα μας κανουν 14180ευρω σε αυτα δεν υπολογιζω τα εχτρα που εβαλα στη μηχανη και την αγορα του εξοπλισμου μου καθως και της κοπελας μου ετσι με ενα προχειρο υπολογισμο μου βγαινει περιπου 0,3ευρω το χλμ τελικα το χομπυ μας ειναι πολυ ακριβο σπορ αλλα και το συναισθημα που παιρνω ειναι αξιας ανεκτιμητης.Να μαστε γεροι και να εχουμε δουλειες να τα γουσταρουμε..... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelino46 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 Να μαι και πάλι. Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα συμπλήρωσα τα 60000 χλμΔυστυχώς οι υποχρεώσεις δεν με άφησαν τα τελευταία χρόνια να κάνω πολλά χλμΠαρόλα αυτά τα χλμ τώρα είναι πιο ποιοτικά και πάντα μόνος με ιδιαίτερη έμφαση στην ευχαρίστηση της οδήγησηςΑπ ο τα 50000 χλμ και μέχρι τώρα άλλαξα τακάκια φρένων μπροστά που δεν είχα αλλάξει πότε στις 55000χλμ Μια μπαταρία που δεν είχα αλλάξει πότε μετά από 6.5 χρόνιαΚαι μια αντλία βενζίνης που δεν με άφησε αλλά δύο φορές κόλλησε και αποφάσισα να την αλλάξω στις 57000χλμ και με κόστος 130 ευρώ. Χθες μόλις πήρα την μηχανή από το μεγάλο σέρβις των 60000χλμ και σύμφωνα με τον μηχανικό μου όλα είναι μια χαράΚαλά χλμ σε ολους και τα λέμε στα 700 00 χλμ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos dan 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 Ωραίος !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelino46 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2019 Να μαι και πάλι. Πέρασαν περίπου 3.5 χρόνια για να γράψω αλλα 10000χλμ με την μηχανή μου και να φτάσω τα 70000. Έφτασα σε αυτά τα χιλιόμετρα αλλάζοντας μόνο μια αντλία νερού και αυτή προληπτικά. Συνεχιζω να χρησιμοποιώ την μηχανή μου μόνο για βόλτες κυριακάτικες και σχεδόν ποτέ για καθημερινή χρήση. Κάνω όλα τα σέρβις όπως λέει ο κατασκευαστής και πάντα σε εξουσιοδοτημενο συνεργείο ΚΤΜ. Από τον Ιανουάριο πήρα και ιταλική πινακίδα όποτε έγινε ιταλιδα. Τι να πω άλλο. Είναι μια μοτοσικλέτα που σίγουρα δεν αρέσει πολύ και δεν έκανε καμιά μεγάλη εμπορική επιτυχία αλλά σε εμένα μου ταιριαξε και συνεχίζω μαζί της να καταναλώνω λάστιχα. Η ιταλική άσφαλτος είναι κλάσεις ανώτερη από την ελληνική και έτσι τα λάστιχα μου διαρκούν περίπου 4000 χλμ. Τα λέμε πάλι στα 80000χλμ Καλές βόλτες σε όλους 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες