zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Αγόρασα ένα ξυστό. Το ξύνω και τι να δω?? . . . . . . . . . . . . . . . . . . Τελικά ήταν κάρτα υποψήφιου δημοτικού συμβούλου 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Σε τι μεταμορφώνεται το τέρας του Λοχ Νες το καλοκαίρι..; . . . . . . . . . . Σε τέρας του Λοχ Φραπέ..! 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 -Γεια σας, φέρατε επιτελους προφυλακτικα; -Ναι, τώρα έχουμε. -Ωραία. Βάλτα τωρα στον κώλο σου και φέρε μου ενα τεστ εγκυμοσύνης. Εχω πεσει κατω ............. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 Σε τι μεταμορφώνεται το τέρας του Λοχ Νες το καλοκαίρι..; Οχι Λοχ Fredo? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 Αγόρασα χτες κάτι γαμάτες μαγιονέζες από τα LIDL άλλο πράμα.... Παω να κολλήσω τώρα κάτι πλακάκια στο δωμάτιο που έπεσαν....... 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 -Μωρό μου γιατί σταμάτησες να μου στέλνεις μηνύματα ; -Έχω ξεσουρωσει. 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 Θες γλυκό. Πας στο ψυγείο και βλέπεις κουτί από ζαχαροπλαστείο.Το ανοίγεις και έχει μέσα αβγά από το χωριό.Τρόλλαρε με κι άλλο γιαγιά, μπορείς.. 8 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εχετε δει τα ψηφοδελτια πως ειναι? Λες κι εχουνε βγαλει το Ζητα απο ταμειακη μηχανη..... Με τέτοιο αέρα θα μας έρθει κανένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο κεφάλι. Όσες φορές και να μπει στο νοσοκομείο ο Μητσοτάκης, οι γιατροί πάντα θα βρίσκουν ότι πάσχει από νεκρική ανεπάρκεια. Τροποποιήθηκε Μάιος 15 , 2014 από τον giorgoschef 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 Θες γλυκό. Πας στο ψυγείο και βλέπεις κουτί από ζαχαροπλαστείο.Το ανοίγεις και έχει μέσα αβγά από το χωριό.Τρόλλαρε με κι άλλο γιαγιά, μπορείς.. Το τρολαρισμα συνεχιζεται, με το κουτι απο τα μπισκοτα που εχει μεσα ραφτικα/και-ο,τι-αλλη-μλκια-δεν-τρωγεται! 7 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πανος VFR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 -Συγνωμη αφεντικο εχεις να με πληρωσεις 2 μηνες... -Δεκτη η συγνωμη σου! Νοιωθω τοσο μονος και ομως δεν θα επρεπε...αφου με περιμενει η δεη, η εφορια, η citybank, η eurobank, το ενοικιο.....κ.τ.λ -Γιατρε δεν μπορω να γ@μησω! -Σοβαρο προβλημα!Τιποτα ρε παιδι μου? -Τιποτα ... -Νοσοκομα ελα εδω και στησου στα 4! Αχ ,βαχ ουγκ μαχη κανονικη.. -Καλα ρε δεν ειπες οτι δεν γ@μας? -Ε οταν βρισκω γυναικα γιατρε γ@μαω!! 8 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tomasxd 539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) O αντρας ο σωστος πριν κανει φραπε, . . . . .............. μαρσαρει τη φραπεδιερα!!! -Οι εξετάσεις φωνάζουν Παντελίδη... -Δηλαδή; -Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς Τροποποιήθηκε Μάιος 16 , 2014 από τον tomasxd 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 ΚΑΙ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: 30χρονος βρηκε τραγικο θανατο, οταν καταπλακωθηκε απο φυλλαδια υποψηφιων δημοτικων συμβουλων,την ωρα που ανοιξε την εξωπορτα του σπιτιου του... 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tomasxd 539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2014 (τροποποιήθηκε) ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΧΕΛΩΝΟΝΙΤΖΑΚΙ ΓΥΦΤΟΣ ΠΟΥ ZΗΤΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;;; . . . . . . . ΝΤΟΝΑ-ΤΕΛΩ-ΤΕΛΩ Πώς λέγεται το σουτιέν για άβυζες..? Pretty μπαααααα... Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2014 από τον tomasxd 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 Μια οικογένεια κάθεται στο τραπέζι για το βραδινό φαγητό. Ο γιος ρωτά τον πατέρα του. - Μπαμπά, πόσα είδη από γυναικεία στήθη υπάρχουν; Ο πατέρας, έκπληκτος, απαντά: - Γιε μου υπάρχουν τρία είδη από στήθη ανάλογα με την ηλικία της γυναίκας. Στα 20 χρόνια, τα στήθη των γυναικών είναι όπως τα πεπόνια, στρογγυλά και στητά. Στα 30 και στα 40, είναι όπως τα αχλάδια, εξακολουθούν να είναι όμορφα αλλά είναι και λίγο πεσμένα. Μετά από τα 50, είναι σαν τα κρεμμύδια. - Τα κρεμμύδια; - Ναι, τα βλέπεις και βάζεις τα... κλάματα. Αυτό εξαγρίωσε τη σύζυγο και την κόρη που άκουγαν. Λέει λοιπόν η κόρη στη μαμά. - Μαμά , πόσα είδη από ανδρικά 'πουλιά' υπάρχουν; Η μητέρα, έκπληκτη, χαμογελά κοιτάζει την κόρη της και απαντά: - Κόρη μου υπάρχουν τρία είδη 'πουλιά' ανάλογα με την ηλικία του άντρα. Στα 20, το 'πουλί' είναι σαν την βελανιδιά, γερό και σκληρό. Στα 30 και στα 40 του, είναι σαν την λυγαριά, εύκαμπτο αλλά αξιόπιστο. Μετά τα 50 του, είναι σαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο. - Σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο; - Ναι, νεκρό από τη ρίζα και επάνω και οι μπάλες είναι διακοσμητικές.... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tomasxd 539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 Πάντα να κρατάτε τουλάχιστον 500€ στο πορτοφόλι σας, μπορεί να βρεθείτε σε αεροδρόμιο και να θέλετε τυρόπιτα και καφέ απ’ τα Everest 9 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parlapipas25 277 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 Ποιός είναι ο κωδικός του wifi; -Ρε μαλακά έναν καφέ ήρθαμε να πιούμε, ξεκολλά. -Όπως το ακούω έτσι; Χωρίς κενά; 13 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 Οταν ριχνει χαλαζι........ειναι απλα ενα φυσικο φαινομενο ή μας ψεκαζουν ON THE ROCKS..?? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 Ήταν 2 σκίουροι που ανέπνεαν από τον κώλο. Ε μία μέρα ο ένας έκατσε και πέθανε.... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CIVIL 615 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 -Αυτό που μου δίνεις να πιάσω δεν είναι ο Μάης αγάπη μου! -Δε βαριέσαι στο όνομα θα κολλήσουμε;;; -Πήδα με, τι περιμένεις; -Κοπελιά το σεξ είναι σαν την γκαραζόπορτα, άμα δε σηκωθεί, δεν μπαίνεις ... - Ωραία μάτια έχεις!! - Aαααχχχ! Τί γλυκός!!! Σ' ευχαριστώ!!!! - Θες να στα πετάξω έξω;;;; -Μωρό μου έχω όρεξη απόψε! -Ωραία, να παραγγείλουμε σουβλάκια... -Για άλλο πράγμα έχω όρεξη... -Ωραία, να πάρουμε πίτσα τότε... -Πλησιάζεις... -Δεν ξαναβγαίνω μαζί του... -Γιατί;;; -Με έστησε ο τρελός στο 1ο ραντεβού... -Πόση ώρα; -Δέκα λεπτά στα τέσσερα & μετά όρθια στον τοίχο... Σύμφωνα με νέες έρευνες το σεξ ανακουφίζει τον πονοκέφαλο... Να δω τι καινούργια δικαιολογία θα βρείτε τώρα;;;;... Δεν θα σε κουράσω πολύ... Θα είμαι σύντομη. Η απάντηση μου θα είναι απλή, λιτή, κομψή, περιεκτική, λακωνική και άκρως αφροδισιακή............... άντε γαμήσου...!!! Αυτό που με τρελαίνει περισσότερο είναι ότι θα κόψουμε και το σεξ γιατί δεν θα έχουμε λεφτά για τσιγάρο μετά... Γαμώ την Τρόικα... 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MitsarasGreece 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 κ. Ψινάκη στέγνωσε η λίμνη άι μωρή με τη γούρνα, θα βάλουμε τζακούζι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 αν ο μαρινακης κερδισει το δημο του πειραια, θα τον δωσει δανεικο στον εργοτελη !! 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2014 Μαραθώνας 490 π.Χ............. Νενικήκαμεν !!!!!! Μαραθώνας 2014 μ.Χ.............Νενικήκαμεν μώρη κουλή !!!!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠετροςΤΤ 187 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2014 Η δυσκολια του να επιλεξεις password... "Πατατα" Συγγνωμη ο κωδικος πρεπει να αποτελειται απο τουλαχιστον 8 χαρακτηρες" "Βραστη Πατατα" Συγγνωμη ο κωδικος δεν μπορει να περιεχει κενα. "Βραστηπατατα" Συγγνωμη ο κωδικος πρεπει να περιεχει τουλαχιστον 1 αριθμητικό χαρακτήρα. "1βραστηκωλοπατατα" Συγγνωμη ο κωδικος πρεπει να περιεχει τουλαχιστον 1 κεφαλαίο γραμμα. "50βραστεςΚΩΛΟπατατες" Συγγνωμη ο κωδικος δεν μπορει να περιεχει περισσοτερα απο ενα διαδοχικα κεφαλαια γραμματα "60ΒραστεςΚωλοΠατατεςΤουΚωλου,ΠουΘαΣαςΤιςΧωσωΣτονΚωλο" Συγγνωμη ο κωδικος δεν μπορει να περιεχει σημεία στίξης . "ΕχωΑρχισειΝαΤαΠαιρνω50ΒραστεςΚωλοπατατεςΠουΘαΣαςΤιςΧωσωΣτονΚωλοΑνΔενΤοΔεχτειςΤωρα" Συγγνωμη ο κωδικος αυτος ηδη χρησιμοποιείται...!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2014 Η πρώην μου όταν χωρίσαμε έπιασε όλες τις φίλες της και τους είπε ότι τον έχω μικρό.. Διαφώνησαν μαζί της.Όλες.. 12 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2014 .Σε λίγα χρόνια στο χωριό. - Tίνος είσαι εσύ παιδίμ; - Έλα ρε γιαγιά,ο Κώστας εξ ντι είμαι. Της "Μαρίας κ άμα γουστάρεις" γιος.... - Ααα τώρα κατάλαβα του Βαγγέλη του ντα φακ ο αδερφός,,, 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες