steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2013 Tης έστειλα:''Σ' αγαπώ πεταλουδίτσα μου''. Μου απάντησε:''Κι εγώ σ’ αγαπώ ζουζουνάκι μου''. Τρέφουμε έντομα συναισθήματα ο ένας για τον άλλον.. 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaskantekas 1.384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2013 -Σερβιτορος: Οριστε η μπυρα σας κυριε.. -Τυπας: Ποσο εχει? -Σερβιτορος:0,01 ευρω! -Τυπας: ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ? τοσο φθηνα? μπραβο το καταστημα... Απο φαγητα τι εχουμε? -Σερβιτορος:Εχουμε... πληρες μενου με μπριζολα, πατατες, και σαλατα στα 0,03 ευρω! -Τυπας: Καλα ρε εσεις ειστε καταπληκτικοι! που ειναι ο ιδιοκτητης του μαγαζιου? θελω να τον συγχαρω! -Σερβιτορος: Στον επανω οροφο μαζι με την γυναικα μου! -Τυπας: Και τι κανουνε εκει? -Σερβιτορος: Οτι κανω και εγω στην επιχειρηση του... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2013 Ο Αδωνις θα κάνει όλη νύχτα εντατικά στο Grey's Anatomy. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 Ήπια ένα τσάι και μου ήρθε στο μυαλό η λίμνη των κύκνων. Μάλλον ήταν τσαϊκόφσκι... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 Ο σύζυγος κάθεται στον καναπέ στο σαλόνι κάνοντας συνεχώς ζάπινγκ ανάμεσα σε δυο κανάλια. Από το βάθος ακούγεται η φωνή της συζύγου- Τι κάνεις ρε?????? θα την κάψεις την τηλεόραση... - Τι να κάνω ρε γυναίκα? αφού βάλανε το μπάσκετ μαζί με την τσόντα....δεν ξέρω ποιο από τα δυο να δω... - Την τσόντα δες...............................μπάσκετ ξέρεις..... Ταξιδεύουν ο Παπανδρέου, η Μπιρμπίλη και ο Παπακωνσταντίνου με το Πρωθυπουργικό αεροπλάνο για τις Βρυξέλλες. Κάπου πάνω απο την Αττική, κάνει μια το βλέμμα του κάτω στο δάπεδο του αεροπλάνου η Μπιρμπίλη και βλέπει ένα χαρτονόμισμα των 200 ευρώ. Το μαζεύει και με ύφος γυρίζει στον Παπακωνσταντίνου και του λέει: ” Να μπορούσα να άνοιγα τωρα το παράθυρο, να το πέταγα κάτω και να έκανα έναν Έλληνα που θα το έβρισκε ευτυχισμένο…”. Απαντάει και ο Παπακωνσταντίνου: “Γι’ αυτό Τίνα μου είσαι εσύ στο ΥΠΕΧΩΔΕ και εγώ στο οικονομίας, γιατί αυτό που θα έκανα εγώ, ήταν να χαλάσω τα 200 ευρώ σε 2 κατοστάρικα, που θα πέταγα απο το παράθυρο και έτσι θα έκανα 2 Έλληνες ευτυχισμένους”. Τα ακούει και ο Παπανδρεου αυτά που λέγανε, παρατάει το PSP και λέει και στους δυο. “Τρίχες…γι’ αυτό κανείς απο τους 2 σας δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός, γιατί αυτό που θα έκανα εγώ είναι να το χαλάσω σε τέσσερα 50άρικα και έτσι θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!!!” Ακούνε και οι κακομοίρηδες οι πιλότοι την όλη κουβέντα και των τριών και λέει ο ένας στον άλλο: “Να το καρφώσω τώρα στην Πάρνηθα και να κάνω 10 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;” 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) ποιο ειναι το αντιθετο του αρνιόμουνα? Γιδόπ0υτσeς Τροποποιήθηκε Ιούνιος 26 , 2013 από τον bill_daytona 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 Εγώ το ξέρω κατσικόπ0υτσες! :P 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 ε νταξι και τα 2 ταιριαζουν :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 Βοϊδόπουτσα είναι βρεεεεε 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 3 μεθυσμένοι μπαίνουν σε ένα ταξί.. Ο οδηγός καταλαβαίνει ότι είναι μεθυσμένοι, ανάβει την μηχανή και μετα απο 10 δευτερολεπτα την ξανασβηνει και τους λέει "φτάσαμε". Ο πρώτος του έδωσε λεφτά ο δεύτερος του είπε και ευχαριστω Ο τρίτος του τραβάει μια σφαλιάρα!! Ο ταξιτζής σοκαρίστηκε και σκέφτηκε ότι τον κατάλαβε.. Τότε τον ρώτησε γιατι τον χτύπησε. Και ο μεθυσμένος του είπε "για να μάθεις μαλακα να μην τρέχεις ,παραλίγο να μας σκοτώσεις..." 10 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ststgr74 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 3 μεθυσμένοι μπαίνουν σε ένα ταξί.. Ο οδηγός καταλαβαίνει ότι είναι μεθυσμένοι Ανάβει την μηχανή και την ξανασβηνει! Τους λέει "φτάσαμε" Ο πρώτος του έδωσε λεφτά ο δεύτερος του είπε και ευχαριστω Ο τρίτος του τραβάει μια σφαλιάρα!! Ο ταξιτζής σοκαρίστηκε και σκέφτηκε ότι τον κατάλαβε.. Τότε τον ρώτησε γιατι τον χτύπησε? Και ο μεθυσμένος του είπε "για να μάθεις μαλακα να μην τρέχεις ,παραλίγο να μας σκοτώσεις...!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Τρεις μεθυσμένοι μπαίνουν σε ένα ταξί... Ο οδηγός καταλαβαίνει ότι είναι μεθυσμένοι, ανάβει την μηχανή και μετά από 10 δευτερόλεπτα την ξανασβήνει και τους λέει "φτάσαμε". Ο πρώτος του έδωσε λεφτά, ο δεύτερος του είπε και ευχαριστώ. Ο τρίτος του τραβάει μια σφαλιάρα! Ο ταξιτζής σοκαρίστηκε και σκέφτηκε ότι τον κατάλαβε... Τότε τον ρώτησε γιατί τον χτύπησε. Και ο μεθυσμένος του είπε "για να μάθεις μαλάκα να μην τρέχεις ,παραλίγο να μας σκοτώσεις..." 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Χαμογελάστε ρε. Αύριο μπορεί να σας πέσει το μπροστινό δόντι.. 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ststgr74 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Τρεις μεθυσμένοι μπαίνουν σε ένα ταξί... Ο οδηγός καταλαβαίνει ότι είναι μεθυσμένοι, ανάβει την μηχανή και μετά από 10 δευτερόλεπτα την ξανασβήνει και τους λέει "φτάσαμε". Ο πρώτος του έδωσε λεφτά, ο δεύτερος του είπε και ευχαριστώ. Ο τρίτος του τραβάει μια σφαλιάρα! Ο ταξιτζής σοκαρίστηκε και σκέφτηκε ότι τον κατάλαβε... Τότε τον ρώτησε γιατί τον χτύπησε. Και ο μεθυσμένος του είπε "για να μάθεις μαλάκα να μην τρέχεις ,παραλίγο να μας σκοτώσεις..." Συγνώμη φίλε μου!!!!!!!!!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Πετρο εγραψε! ακομα γελαω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Μπαίνει ένας με γεμάτο πιστόλι στο καφενείο της γειτονιάς και φωνάζει: -Ποιος από σας γ@μησε την γυναικά μου;;;; Και ακούγεται από το βάθος μια φωνή: -Δεν σου φτάνουν οι σφαίρες ρεεεεε..... (Πέτρο σε βοηθάω εγώ ρε. ) 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Άμα ξαναγραφτεί πάλι αυτό το ανέκδοτο θα βάλω τον ksino να κάτσει πάνω σας.......και είναι σαν αρκούδα τρομάρα μου. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Και τι ζητάω στην τελική; Μια γυναίκα που θα μ' αγκαλιάζει, θα με καταλαβαίνει και θα της κατουράω το καπάκι της τουαλέτας. Αγάπη. 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 -Εκεί που έκανα ντουζάκι, ξαφνικά γέμησε η μπανιέρα αίματα ρε συ.. -Γιατί ρε, τι έγινε??.. -Κόπηκε το νερό... 7 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Mπαίνει ο James Hetfield σε ένα ψιλικατζίδικο. Τον βλέπει ο πιτσιρικάς, πωρώνεται. "Καλημέρα σας κύριε Hetfield! Tί θα θέλατε να σας δώσουμε?" Και ο Hetfield αποκρίνεται με το δικό του, γνώριμο στυλ: 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 6 LIIIIIIIIIIIIIIIIGHT!!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Spoiler alert!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Που'ν'τονε ωρε;; :hunter: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 ΑΑΑΑΑΑληηηηητάααριουυυυμ λιιιιιβ μιιι μπιιιιιιιιι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Συγνώμη φίλε μου!!!!!!!!!!!!!! Σιγά ρε συ, τι συγνώμη! Για καλαμπούρι το έγραψα και εγώ γιατί γέλαγα όταν το είδα, όχι για να στην πω! Μπαίνει ένας με γεμάτο πιστόλι στο καφενείο της γειτονιάς και φωνάζει: -Ποιος από σας γ@μησε την γυναικά μου;;;; Και ακούγεται από το βάθος μια φωνή: -Δεν σου φτάνουν οι σφαίρες ρεεεεε..... (Πέτρο σε βοηθάω εγώ ρε. ) τιιι θες να πεις? ξέρεις κάτι που δεν ξέρω? είσαι μεγάααλος αλήτης...! :tooth: :P Mπαίνει ο James Hetfield σε ένα ψιλικατζίδικο. Τον βλέπει ο πιτσιρικάς, πωρώνεται. "Καλημέρα σας κύριε Hetfield! Tί θα θέλατε να σας δώσουμε?" Και ο Hetfield αποκρίνεται με το δικό του, γνώριμο στυλ: και σε οπτικοακουστικό! :lol: 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες