ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Είναι 14cm και υποψιάζομαι ότι 16cm θα είναι το 500ευρω που σίγουρα τους αρέσει περισσότερο. ^_^ Σαν την ..τσα δεν έχει στο λέω εκ πείρας Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Σαν την ..τσα δεν έχει στο λέω εκ πείρας Καλά βγάλτην εσύ έξω, να βγάλω και εγώ 2 500ευρα και μιλάμε.... :D 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Δεν την πολυβγάζω γιατί δεν έχει ασφάλεια, δεν είμαστε για να τρέχουμε 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CIVIL 615 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Κι άλλη άσπρη τρίχα! Μάλλον μεταμορφώνομαι σε κύκνο (.) Το σωστό ζεϊμπέκικο χορεύεται προσπαθώντας να βγεις από θάλασσα που έχει κάτω πέτρες. Άμα αργήσει και άλλο ο τύπος στο ΑΤΜ θα πάω να τον ρωτήσω σε ποια πίστα είναι. Τρίτη μέρα δίαιτας και άρχισα να ρουφάω τα σουσάμια μέσα απ 'το πληκτρολόγιο Όταν λέει ένας άντρας "θα το φτιάξω", εμπιστέψου τον. Θα το φτιάξει. Δεν είναι ανάγκη να του το θυμίζεις κάθε μήνα...!! 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Tα ανέκδοτα τη κρίσης ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Η δουλειά δεν είναι ντροπή, .....είναι παρελθόν ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - Έχεις κάτι να πιούμε; - Νερό. - Κάτι πιο σκληρό; - Παγάκια. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - Πόσο χρονών είσαι; - 24 - Α, στο άνθος της ανεργίας σου. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - Αδερφέ, πόσο το έχεις το σάντουιτς;; - 2 $. - Και τι βάζεις μέσα;; - Ό,τι θες. - Ωραία βάλε 5 σουβλάκια, 2 σαλάτες και μια μπύρα... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ευτυχώς τελικά ειχα μόνο 18 ευρώ κοινόχρηστα .....χαλάλι η πνευμονία. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - Τί δουλειά κάνεις; - Είμαι ερευνητής. - Και τι ψάχνεις; - Δουλειά. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - Αφεντικό, πότε θα πάρουμε άδεια;;; - Αχαχαχαχαχαχαχα, καλό!!! Το άλλο με το πότε θα πληρωθείτε, το ξέρεις;;; ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Σήμερα έχει γενέθλια το ΠΑΣΟΚ!! - Πόσα έκλεισε; - ΠΟΛΛΑ!!!! Σπίτια, μαγαζιά, επιχειρήσεις... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Επίσης βρήκα φοβερή ταξιδιωτική προσφορά ...Βερμούδες με 10 ευρώ !!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - Αφεντικό, φέτος θα πάρουμε άδεια;; - Βλέπεις εκείνα τα κουτιά; - Ναι.. - Ε, άδεια είναι ...πάρτα όλα!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Μου χτύπησε κάποιος την πόρτα και μου ζήτησε μία μικρή δωρεά για το κολυμβητήριο της πόλης. ...ε του έδωσα ένα ποτήρι νερό !!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Επιτέλους! Φέτος θα πάω διακοπές 9 με 15. Ξέρετε κανένα καλό μέρος για αυτές τις έξι ώρες; ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Με μισθό σαν χαρτζιλίκι ...θα αποκαλούμε το αφεντικό "πατέρα" σε λίγο. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - Από που θα πάρετε φέτος μολύβια για τα παιδιά; - Από την είσοδο των ΙΚΕΑ... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Με πήραν απ' τη Hellas Online για συνδεση στο ιντερνετ. Τους είπα: "Ευχαριστώ, κλέβω Conn-X απ' τον γείτονα, ...δεν αλλάζω εταιρεία" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Συγγνώμη αφεντικό, αλλά μου χρωστάς 5 μήνες. - Δεκτή η συγγνώμη. 8 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaskantekas 1.384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Πάει ο Θεός σε ένα μπαρ, κάθεται στην μπάρα και λέει στον μπάρμαν: «Φτιάξε δυο ποτά και πήγαινέ τα στις κοπέλες σε εκείνο το τραπέζι». Τα φτιάχνει ο μπάρμαν, τα βάζει στο δίσκο, τα πηγαίνει στις κοπέλες και τους λέει «Τα ποτά είναι από τον Κύριο» 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tomasxd 539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Γυναίκες: Οταν βλέπουν εναν αντρα.... 8 μέρες ανάλυση 14 καφέδες 1.356 μηνύματα 856 παραδείγματα 5 τελικά ενδεχόμενα. Άντρες: Οταν βλέπουν μια γυναικα -Της τον έδινες; -Εύκολα 7 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Τι κάνει μια μεγάλη τηλεόραση πλάσματος, 44 ιντσών, πάνω στο κλαδί μιας αιωνόβιας βελανιδιάς; . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . TVTVζει.. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Τι κάνει μια μεγάλη τηλεόραση πλάσματος, 44 ιντσών, πάνω στο κλαδί μιας αιωνόβιας βελανιδιάς; . TVTVζει.. Αγαπητέ φίλε Δημήτρη... στην παρέα μου είμαι αυτός που λέει τα πιο κρύα ανέκδοτα. Αυτό όμως που έγραψες..... με έκανε να θέλω να κρεμαστώ!!! :mB_kalo_e: 7 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Αγαπητέ φίλε Δημήτρη... στην παρέα μου είμαι αυτός που λέει τα πιο κρύα ανέκδοτα. Αυτό όμως που έγραψες..... με έκανε να θέλω να κρεμαστώ!!! :mB_kalo_e: Same story here!! Διαβαζωντας το, πηρα την φατσα, που παιρνουν οι αλλοι στην παρεα μου, οταν λεω ανεκδοτα!! Πηγαινε στο κοριτσι της ημερας, που σε παει πιο πολυ!! :P 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Αγαπητέ φίλε Δημήτρη... στην παρέα μου είμαι αυτός που λέει τα πιο κρύα ανέκδοτα. Αυτό όμως που έγραψες..... με έκανε να θέλω να κρεμαστώ!!! :mB_kalo_e: κι εγω αυτος ο τυπος ειμαι :mB_kalo_e: 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ 621 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Σε μία κίνηση που αναμένεται σίγουρα να προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις σε όλα τα άλλα πολιτικά κόμματα αλλά και σε μεγάλα κομμάτια της ελληνικής κοινωνίας ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προχωρήσει η Χρυσή Αυγή. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο εκπρόσωπος τύπου και βουλευτής του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης, η Χρυσή Αυγή αναμένεται σύντομα να καταθέσει προς ψήφιση στη Βουλή σχέδιο νόμου το οποίο θα ποινικοποιεί την ηλιοθεραπεία λόγω του μαυρίσματος που αυτή προκαλεί στο δέρμα. Κατά την άποψη της Χρυσής Αυγής, η ηλιοθεραπεία αποτελεί μια ξεκάθαρα ανθελληνική και νεοταξίτικη ενέργεια αφού προκαλεί αλλοίωση του παραδοσιακού λευκού χρώματος του Έλληνα με αποτέλεσμα να καταστρέφεται το ελληνικό έθνος το οποίο και ανήκει στην λευκή φυλή. Μεγάλη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Χρυση Αυγή πέρα από το ότι αποκαλεί εθνοπροδότες όσους επιλέγουν να προβαίνουν σε ηλιοθεραπεία, καταγγέλλει ανοιχτά και τον καλοκαιρινό ήλιο ως όργανο της νέας τάξης πραγμάτων που με δόλιο και ύπουλο τρόπο προσπαθεί να επέμβει στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των φυλών και των εθνών. Η πρόταση νόμου που ετοιμάζει η Χρυσή Αυγή προβλέπει επίσης την απαγόρευση διάθεσης και πώλησης όλων των αντηλιακών λαδιών και κρεμών σώματος και προσώπου που ως γνωστόν επιταχύνουν το μαύρισμα του δέρματος. Όπως σημείωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, το σχέδιο νόμου αναμένεται να κατατεθεί από το κόμμα του από τώρα, λόγω του διάχυτου φόβου που επικρατεί στον Λαϊκό Σύνδεσμο ότι μέχρι το καλοκαίρι που είναι η εποχή που πραγματοποιείται η εν λόγω ανθελληνική ενέργεια από τους λουόμενους, υπάρχει το ενδεχόμενο να βρίσκεται ήδη στην φυλακή όλη η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 ΤΙ ΛΕΝΕ ΡΕ;;; ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΜΑΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΗΛΑΔΗΣ;;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Σε μία κίνηση που αναμένεται σίγουρα να προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις σε όλα τα άλλα πολιτικά κόμματα αλλά και σε μεγάλα κομμάτια της ελληνικής κοινωνίας ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προχωρήσει η Χρυσή Αυγή. ....................... Και γιατί δεν κάνανε υπομονή 2 βδομάδες ν' ανεβάσουνε την "είδηση" Πρωταπριλιά? Μάλλον ούτε για φάρσα δεν κάνει..... :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Μπαινει ενας τυπος σ ενα μπαρακι, παει στον μπαρμαν. -Βαλε 12 σφηνακια τεκιλα! -Γιατι ρε φιλε 12 σφηνακια μονος σου, τι εγινε????? -Σημερα ηταν η πρωτη μου πιπ@ φιλε.... -Ε ναι!! Αυτο αξιζει να το γιορτασεις μεγαλε!!! Αλλα 2 σφηνακια κερασμενα απο μενα!!!! -Φιλε αν δεν φυγει η γευση με τα 12 σφηνακια που σου ζητησα, δεν θα φυγει με τιποτα...... 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Τι κοινό έχουν ο Άδωνις κι ο Λεωνίδας Γεωργιάδης; . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Μαλάκα αδερφό.. 14 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Σε γκάλοπ που έγινε για το "τι κάνουν οι Έλληνες άντρες μετά από μια ερωτική πράξη" έλαβαν τα παρακάτω ποσοστά: Το 15% ανάβει τσιγάρο.. Το 10% γυρίζει πλευρό.. Το 5% τρωει.. Και το 70% γυρίζει σπίτι.. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Σε γκάλοπ που έγινε για το "τι κάνουν οι Έλληνες άντρες μετά από μια ερωτική πράξη" έλαβαν τα παρακάτω ποσοστά: Το 15% ανάβει τσιγάρο.. Το 10% γυρίζει πλευρό.. Το 5% τρωει.. Και το 70% γυρίζει σπίτι.. Αυτο κανει το 50% Το αλλο 50% κλεινει την ανωνυμη περιηγηση ή σβηνει το ιστορικο :P 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tomasxd 539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) - Γιατί φοράς επίδεσμο στο στήθος;;;; - Στράπλες είναι..!! - Στράπλες θα ήταν αν είχε και βυζιά μέσα... Θα μου καθόσουν για 1.000 ευρώ; - χμμμμ... - έλα πες θα μου καθόσουν; - για 1.000 ναι!!! - για 30 ευρώ; - σε παρακαλώ τι νομίζεις ότι είμαι;; - το τι είσαι το ξεκαθαρίσαμε, τώρα κάνουμε παζάρια για την τιμή!!! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 13 , 2014 από τον tomasxd 9 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
srk 1.534 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τι κοινό έχουν ο Άδωνις κι ο Λεωνίδας Γεωργιάδης; Μαλάκα αδερφό.. Γιατί τον αποκαλείς έτσι τον Αλέξανδρο; Επειδή τά'φτιαξε με την Πέπη; Τροποποιήθηκε Μάρτιος 13 , 2014 από τον srk Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 - Τι σχολή έχεις τελειώσει; - marketing - και με τι ασχολείσαι; - construction manager of suvlaki (τυλιχτης πιτογυρου) Αν δε φύγει σύντομα το μανάρι από δίπλα μου με βλέπω να πηγαίνω από ανακοπή ρουφήγματος κοιλιάς... Το πρώτο τάμπλετ της ιστορίας ήταν χαλαρά το Καρέλια κασετίνα.Έγραφες από διευθύνσεις και τηλέφωνα έως και σχεδιάγραμμα οικοδομής! Δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι που πάνε και τρέχουν ;;; Έτσι απλά ;;; Χωρίς να τους κυνηγάνε ;;;; 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 Το πρώτο τάμπλετ της ιστορίας ήταν χαλαρά το Καρέλια κασετίνα.Έγραφες από διευθύνσεις και τηλέφωνα έως και σχεδιάγραμμα οικοδομής! Χαχαχα ναι ρε φίλε. Η γιαγιά μου όταν εστέλνε τον παππού για ψώνια κτλπ, τα έγραφε πάντα πάνω στα τσιγάρα του. Τα πάντα εκει. Σημειώσεις, πράξεις τηλέφωνα και μάλιστα απο τότε είχανε data transfer τεχνολογία και μεταφέρανε τα τελευταία 1-2 τσιγάρα που ήταν μέσα και ότι σημείωση χρειαζόντουσαν :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzitziloni 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 - Γιατί φοράς επίδεσμο στο στήθος;;;; - Στράπλες είναι..!! - Στράπλες θα ήταν αν είχε και βυζιά μέσα... Θα μου καθόσουν για 1.000 ευρώ; - χμμμμ... - έλα πες θα μου καθόσουν; - για 1.000 ναι!!! - για 30 ευρώ; - σε παρακαλώ τι νομίζεις ότι είμαι;; - το τι είσαι το ξεκαθαρίσαμε, τώρα κάνουμε παζάρια για την τιμή!!! Κλέβω το τελευταίο...χαχαχαχααχαχαχαχα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 Χαχαχα ναι ρε φίλε. Η γιαγιά μου όταν εστέλνε τον παππού για ψώνια κτλπ, τα έγραφε πάντα πάνω στα τσιγάρα του. Τα πάντα εκει. Σημειώσεις, πράξεις τηλέφωνα και μάλιστα απο τότε είχανε data transfer τεχνολογία και μεταφέρανε τα τελευταία 1-2 τσιγάρα που ήταν μέσα και ότι σημείωση χρειαζόντουσαν :D ήταν και wireless 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 ήταν και wireless Ο συχωρεμένος ο πατέρας μου έφτιαχνε σχεδιαγράμματα για κάγκελα, η μάνα μου όμως δεν ξέρει να το δουλέψει 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες