aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Ειναι 3 φιλοι πανε στον σταθμο ΟΣΕ ρωτανε το ταδε τραινο τι ωρα φευγει? Σε 2 ωρες τους λεει το γκισε. λεει ο ενας τι κανουμε τωρα για να περασει η ωρα? πεταγεται ο δευτερος λεει: εχω ενα καλο μπαφο παμε τουαλετες.... αφου τον εκαναν πηγαν εξω στις καρεκλες τις πλαστικες που ειναι στη σειρα και αραζουν και τους περνει και τους 3 η νταγκλα (οντως καλως ο μπαφος) το τραινο φτανει, αυτοι χαμπαρι.... αφου μπηκε ο κοσμος ο σταθμαρχης (αυτος με το καπελακι που κραταει συνηθως μια μικρη στρογγυλη ταμπελα) κανει νοημα στον οδηγο να φυγει φευγοντας το τραινο σφυραει με αποτελεσμα να ξυπνησουν οι 3 φιλοι και πανικοβλητοι αρχιζουν να τρεχουν απο πισω του ο πρωτος κανει ενα σαλτο και μπαινει μεσα ο δευτερος στη σειρα εχει πεθανει στα γελια πηδαει πιανεται απο τα γκαγκελα αλλα απο τα γελια δεν εχει δυναμη να ανεβει με αποτελεσμα τα γονατα του να χτυπανε στα ξυλα τον γραμμων (ο σταθμαρχης τους παρακολουθει εντωμεταξη) ο τριτος βρισκει ευκαιρια παταει στο κεφαλι του δευτερου πηδαει και μπαινει και αυτος ο δευτερος δεν αντεχει απο τα γελια αφηνει το τραινο περνει αγκαλια τα σκισμενα γονατα του και γελαει σαν τρελλος παει ο σταθμαρχης απο πανω του και τον ρωταει αν ειναι καλα γιατι τα γονατα ειναι κοματια και αυτος γελαει. Τον ρωταει τον σταθμαρχη αν ειδε την φαση απο την αρχη (μπηκε ο πρωτος εγω δεν μπορεσα ο τριτος πατησε στο κεφαλι μου και μπηκε και αυτος?) ναι λεει ο σταθμαρχης.... εεε του λεει ο τυπος εγω εφευγα αυτοι με συνοδευαν...... :_zeppelin: 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 πες τους να το κάνουν πάσα γιατί δεν το πιάνουμε το ανέκδοτο αλλιώς :D 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlando M@gic 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ένας φουκαράς αποκοιμήθηκε μέρα μεσημέρι στην πλαζ και ο ήλιος τού κατάκαψε τα μπούτια. Τον πάνε στο νοσοκομείο σε κακά χάλια. Το δέρμα του ήταν κατακόκκινο, γεμάτο φουσκάλες και οτιδήποτε άγγιζαν τα μπούτια του τού προκαλούσε φοβερό πόνο. Ο γιατρός τού έγραψε ενδοφλέβιες ενέσεις με νερό και ηλεκτρολύτες, ένα ήπιο ηρεμιστικό και Βιάγκρα. Ξαφνιασμένη η νοσοκόμα ρώτησε:-τι καλό θα τού κάνει το Βιάγκρα σ` αυτή την κατάσταση; Και ο γιατρός:-θα κρατάει το σεντόνι μακριά απο τα μπούτια του. Περπατάει κάποιος στον δρόμο και καθώς βλέπει μια πολύ όμορφη γυναίκα να περνάει δίπλα του την σταματάει και της λέει: - "Γά...έ με αν κάνω λάθος, αλλά Ανδρομέδα δεν σε λένε;"! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2014 από τον Orlando M@gic 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 Η Μαρία έχει 12 σοκοφρετες. Τρώει τις 6. Ανταλλάζει τις 3 για 2 Lacta. Πουλάει 3 σοκοφρετες και παίρνει 2 πιτογυρα. Γιατί φοράει κολάν; - Κατάλαβες; Με είπε και αλλήθωρο η γελοία ! - Και εσύ τι έκανες ; - Δε μιλάω σε σένα ! Όταν βαριέμαι... πάω σε κάποιον που μοιράζει φυλλάδια... τα μαζεύω από πίσω του... και μόλις τελειώσει του λέω: Φίλε σου έπεσαν αυτά...!!! Όταν ο Παπακαλιάτης ηταν μικρός και έκλαιγε φώναζε "θελω την μαμααααααά σουυυυυυυ" Συζήτηση με συγγενή: -Ναι ναι χαχα ναι, καλά ναι ναι ναι, χαχα όχι, ναι, ναι, πάρε την μαμά... Μην είσαι κότα ρε φίλε, τράβα πες της ότι μου αρέσει... "Αυτόν θέλω να τον πηδήξω".....λένε οι γκόμενες πλέον... Κοντεύει η μέρα που θα λέμε "Δε νιώθω έτοιμος ακόμα.." Η αμηχανη στιγμή που έρχεται το γυφτακι που πουλάει λουλούδια και σου λεει "Ελα πάρε λουλούδια για την κοπέλα σου,μην είσαι γύφτος" Ψήνομαι να προσλάβω δυο ντετέκτιβ και να τους βάλω να παρακολουθεί ο ένας τον άλλον.. Μου στέλνουν οι μπάτσοι φωτογραφία που έτρεχα στην εθνική. Βγάζω κι εγώ φωτογραφία ένα 100ευρο.Τους το στέλνω.. Γιαγια τι βρωμαει ψοφιο?.....γιαγια..?ΓΙΑΓΙΑ..??? μέχρι 5 χρονών νόμιζα οτι με λένε "αστοκάτωαυτο" 4,5 ευρώ ο φρέντο εσπρέσσο.Πήρα και μετοχές του μαγαζιού. Καναμε βιντεοκληση και καλυψα το προσωπο μου με ενα πανι... με ρωταει "Ποιoς εισαι;" και της λεω "Εγω ειμαι σε παιρνω με αποκρυψη".. -Πόσο καιρό έχεις να κάνεις sex? -Σημασία δεν έχει ο καιρός που περνάει αλλά να ζεις την κάθε στιγμή, να αγαπάς τη ζωή, να... -Άσε κατάλαβα. H γριά θα τρέξει σαν πούμα να προλάβει το λεωφoρείο, αλλά με το που μπει με τη μία θα σου πει "σήκω να κάτσει η γιαγιάκα η καημένη". -Σε θελω... -Έχεις Mercedes.? -Οχι. -Τότε φύγε -Στενοχωρημένος μπαίνει στην Ferrari... -Καλησπέρα,θα'θελα να επιστρέψω αυτα τα υποθετα -Τι λέτε κύριε,δε γίνονται αλλαγές στα υποθετα -Κι εγω τι να τα κάνω; -Βαλ'τα στον κωλο σου Ποτά : 80€. Δείπνο : 90€. Δωμάτιο : 250€. Η φάτσα του όταν έμαθε ότι έχει περίοδο : Ανεκτίμητη...! δεν μπορώ να βλέπω τις γριούλες να στέκονται όρθιες στο αστικό, γιαυτό πάντα κοιτάω προς τα έξω Εχω κανει γλειφοκουτι σε μερεντα....! Περνουσα απο ενα καταστημα ΜΠΕΡΜΠΕΡΙ και ειχε μια ομπρελα 150ευρω.Λογικα οταν την ανοιγεις σταματαει να βρεχει......... 16 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 Ειλικρινά απορώ με τις γυναίκες που έχουν ωραίο κώλο... . . και συνεχίζουν να βάφονται... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 Η Μαρία έχει 12 σοκοφρετες. Τρώει τις 6. Ανταλλάζει τις 3 για 2 Lacta. Πουλάει 3 σοκοφρετες και παίρνει 2 πιτογυρα. Γιατί φοράει κολάν; Ρε μάγκα, και εσύ αν έτρωγες 6 σοκοφρέτες, 2 λάκτα και 2 πιτόγυρα στο καπάκι, κολάν θα φορούσες. Το τζινάκι δεν θα σε χωρούσε πλέον :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 Ρε μάγκα, και εσύ αν έτρωγες 6 σοκοφρέτες, 2 λάκτα και 2 πιτόγυρα στο καπάκι, κολάν θα φορούσες. Το τζινάκι δεν θα σε χωρούσε πλέον :D Μην το λες....... :lol: 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 Μην το λες....... :lol: Γι αυτο σε παω ρε μπαγασα.(μαλλον ΚΑΙ γι αυτο) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 Ρε μάγκα, και εσύ αν έτρωγες 6 σοκοφρέτες, 2 λάκτα και 2 πιτόγυρα στο καπάκι, κολάν θα φορούσες. Το τζινάκι δεν θα σε χωρούσε πλέον :D Ρε όχι μόνο το τζινάκι θα μου μπαίνει, αλλά και τα μωρουδιακά μου μη σου πω... Έτσι και τα φάω όλα αυτά, θα με πάει τόσο αίμα, που υπολογίζω να χάσω καμιά 50αριά κιλάκια για καλημέρα... :rotfl: :rotfl: 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ειδησεις σε ποντιακο καναλι.... Διθεσιο αεροπλανο επεσε σε νεκροταφειο. Εχουν βρεθει 300 νεκροι κ οι ερευνες συνεχιζονται! Θα αγόραζα το τελευταίο cd του Παντελίδη, αλλά τελικά έβαλα ένα κομμάτι φελλό κάτω απ' το τραπέζι και δεν κουτσαίνει πια... Τι ειναι πρασινο, εχει 6 τρυπες και αν σου πεσει στο κεφαλι την γ@μησες? - - - - - - - - - - - - - Το μπιλιαρδο. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2014 από τον Jimskeet 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 Ένα ζευγάρι από την Ιαπωνία τσακώνεται Ο άντρας λέει "Sukitaki!" Η γυναίκα απαντάει "Kowanini!" Ο άντρας της ξαναφωνάζει "Toka a anji rodi roumi yakoo!" Η γυναίκα στα γόνατα παρακαλάει "Mimi nakoundinda tinkouji!" Τότε ο άντρας της λέει έξαλλος "Kina tim kouji!" . . . . . . . . . . . . .. Και εσύ σαν μαλάκας συνεχίζεις και διαβάζεις τις μαλακίες που γράφω λες και ξέρεις ιαπωνικά! 7 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 Όταν ο καλύτερος σου φίλος σου τρώει το γκομενάκι, του γαμάς την αδερφή. Χάρι Πότερ. 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 Σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Αρη επισκέφθηκαν ένα ορφανοτροφείο. "Είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπεις στα πρόσωπα τους οτι δεν υπάρχει ελπίδα" δήλωσε ο 6χρονος Νικόλας... 22 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2014 :tooth: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
srk 1.534 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 - Με είπε κοντό! - Μη δίνεις σημασία, σήκω να πάμε βόλτα. - ...Όρθιος είμαι. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Μου λέει η άλλη θέλω έναν άντρα ρομαντικό και ταυτόχρονα άγριο και σέξυ...Της λέω.. - Το βλέπεις το φεγγάρι;.. - Ναι! - Ε θα σου σκίσω τον πάτο! 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Πωλείται GLX παπι σε καλή τιμή λογω μεταγραφής στην Φούλαμ.. Αρχοντικά, βίλες, παραδοσιακά κτήρια της Θεσσαλονίκης και ο Τζιόλης είναι μερικά από τα δεκάδες ακίνητα που έχει στην κατοχή του ο Ιβάν Σαββίδης. 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Μια καλόγρια προχωράει στο δρόμο όταν τη σταματάει ένας λαχανιασμένος στρατιώτης και της λέει: -Συγνώμη, πρέπει να κρυφτώ κάτω από το ράσο σας, θα σας εξηγήσω μετά! Και χώνεται από κάτω.Δευτερόλεπτα μετά περνάνε από δίπλα της τρέχοντας 2 στρατονόμοι.Αφού απομακρύνθηκαν, ο φαντάρος βγαίνει έξω και της λέει: -Βλέπετε, δε θέλω να πάω στο Ιράκ. Η καλόγρια κουνάει το κεφάλι της καταφατικά. -Ξέρετε, συνεχίζει ο φαντάρος, τώρα που ήμουν κάτω από το ράσο σας παρατήρησα ότι έχετε δύο υπέροχα πόδια. Και λέει η καλόγρια: -- Αν κοιτούσες λίγο πιο πάνω θα έβλεπες και δύο υπέροχα @@χίδι@. Ούτε εγώ θέλω να πάω στο Ιράκ! 8 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tomasxd 539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Σ'ενα λυκειο θηλεων ο φιλολογος εβαλε ασκηση στις μαθητριες να γραψουν μια πολυ μικρη ιστορια, οσο το δυνατον μικροτερη που να περιλαμβανει τις εξης εννοιες: 1.ΘΡΗΣΚΕΙΑ 2.ΣΕΞ 3.ΜΥΣΤΗΡΙΟ το πρωτο βραβειο το κερδισε η ελενιτσα που εγραψε : "Θεε μου ειμαι εγγυος, απο ποιον αραγε?" 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 ΣΥΝΤΑΓΗ : Κοτόπουλο με Ουίσκι Αγοράζετε ένα κοτόπουλο 1200 γρ. και ένα μπουκάλι Ουίσκι Προβλέψτε, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, και μπέικον σε λωρίδες. Για καλό και για κακό βεβαιωθείτε ότι έχετε και ένα βάζο μαγιονέζα. Τυλίξτε το κοτόπουλο με τις λωρίδες, αλατοπιπερώστε, και ρίξτε μια υποψία ελαιόλαδου . Προθερμάνετε τον φούρνο σε μεσαία θερμοκρασία, (220 βαθμοί ή θερμοστάτης στο 5 ) για 10 λεπτά. Σερβιριστήτε ένα ποτήρι Ουίσκι και πιείτε το. Βάλτε το κοτόπουλο στον φούρνο αφού πρώτα το τοποθετήσετε σε κατάλληλο σκεύος. Βάλτε και πιείτε ακόμα ενα ποτήρι Ουίσκι. Επαναλάβατε αυτό το βήμα άλλες δυο φορές. Μετά από ένα τέπαρτο φουρνίστε το άνοιγμα για να επιβλέψετε το κλείσιμο του ψοτόπουλου. Λιάστε ξανά το ουικάλι του Μπίσκη και καπιατήτε μια καλή λουγία. Μετά από ένα κετα.. οχι πέταρτο της ώρας, αργότερα τελος πάτνων .... κλιτρίστε μέχρι τον μπούρνοανοίφτε την χόρτα, ξεγυρνίστε, απαναδονήστε...βάλτε τελος παντων το φωτόπουλο απ την αλλη καφήστε σε μια λωκο καλέκρα και καβετάστε κανα'δυό φατήρια Κίσκη αμόκα. Νυστε, λυστε ψηστε το κουφόλουπο για μιση φώρα ακόμα. 3 λοτήρια αρφότερα .... Ζαμέψτε το γατόπουλο απο χαμω, (επεσε το μακαλισμένο) , καφαρίστε το και γάλτε το σε μιάτο. Φτάτε τα κούτρα σας απο το νέσιμο στο κάτωμα απ τα γάδια που μυθικαν στα κλαπάκια της μουζινας μην αποχειραθητε να κησωθειτε, μια φαρά ειμαστε εδω μάτω απομελειώστε το δουκάλι του Ρίσκι αργόμπερα σαρθήτε ως το κρεμάτι και κοιθωμητε ως το χρωι Την επομενη μέρα , παρτε ενα αλκα σελτζερ Πηγαινετε να φάτε κρύο kοτόπουλο με μαγιονεζα και καθαρίστε το μπουρδέλο που δημιουργήσατε στην κουζινα! Tην αλλη βδομάδα θα δοκιμάσουμε την Κρητική συνταγή : Κατσικάκι με τσικουδιά !!! 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
srk 1.534 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Παραγγείλαμε πίτσα, σε μισή ώρα μου 'παν θά'ρθει. Λέω στη δικιά μου: - Μωρό μου, κάνουμε σεξ μέχρι να έρθει η πίτσα; - Και τα υπόλοιπα 25 λεπτά τι θα κάνουμε; 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Εδω δεν μπορειτε να ισορροπησετε σε 12 ποντους τακουνι.. Μου θελετε και 20 ποντους πουτσα... 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bart Allen 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Ξέμεινα απο φιλτράκια στο οικογενειακό τραπέζι και μου λέει ο μικρός μου αδελφός: - Γιατι δε κανεις εκεινο το κολπο με το εισιτήριο που κάνατε χτες με τους φίλους σου? Με γάμησε... 8 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2014 Δώδεκα χρονών και μιλάνε για αγάπες!! -Εγώ στα δώδεκα μου έλεγα ''πικατσου διαλέγω εσένα'' 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες