dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Τα πήρες με λάθος σειρά. Πρώτα Βγάζεις δίπλωμα και μετά αγοράζεις μεταφορικό μέσο.- 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Ποιός τα λέει αυτά? Στην Ελλάδα ζούμε, πρώτα αγοράζεις μεταφορικό μέσο, μετά βγάζεις δίπλωμα. Αν δεν έχεις μεταφορικό μέσο, τι να το κάνεις το δίπλωμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
netrionio 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 (τροποποιήθηκε) Οκ άρα πουλάω το μηχανάκι, κάνω με οτοστόπ να πάω στη δουλειά μου όταν αποφασίσουν να κάνουν εξετάσεις παίρνω το δίπλωμα και ξανααγοράζω τη μηχανή μου. Ωραίες συμβουλές στο φορουμ χαχαχχα Τροποποιήθηκε Ιούνιος 20 , 2013 από τον netrionio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.371 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Αν συμβεί μια στραβή και προκύψει ατύχημα, εσύ θα είσαι ανασφάλιστος. Ανασφάλιστος σε περίπτωση που ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ατυχήματος, σημαίνει πως ότι ζημειά κάνεις, ακόμα κι αν δεν φταίς τεχνικά στο ατύχημα, πληρώνεις ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ. Ένα σύνολο ανθρώπων θα σε τρέχει αν θέλει στα δικαστήρια, για να διεκδικήσει αποζημειώσεις από εσένα. Από υλικές ζημειές μέχρι αποζημειώσεις λόγω τραυματισμών. Το πρόστιμο των 200 ευρώ, είναι παντελώς ασήμαντο σε σύγκριση. Θα πρότεινα, όσο δεν έχεις δίπλωμα στα χέρια σου, για οποιονδήποτε λόγο, ΑΣΕ το όχημα και βρες άλλο τρόπο μετακίνησης. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Ρε παιδιά το παιδί αγόρασε το μηχανάκι ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με την έκδοση του διπλωματος του. Που 'να ξερε σε τι ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ζουμε. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Οκ άρα πουλάω το μηχανάκι, κάνω με οτοστόπ να πάω στη δουλειά μου όταν αποφασίσουν να κάνουν εξετάσεις παίρνω το δίπλωμα και ξανααγοράζω τη μηχανή μου. Ωραίες συμβουλές στο φορουμ χαχαχχα Με το να κυκλοφορήσεις ανασφάλιστος θα αλλάξει κάτι προς το καλύτερο ή θα έχεις βάλει κι εσύ το χεράκι σου ώστε η χώρα αυτή να συνεχίσει να είναι ένα μπουρδέλο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
netrionio 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Πρέπει να το παραδεχτώ τότε... Φταίω!! Πουλάω το μηχανάκι μου, παραιτούμαι απο τη δουλειά μου αφου δεν θα μπορώ να πηγαίνω γιατί ενω θέλω να δώσω για δίπλωμα, δεν γίνεται! Άρα για να μη κάνω μπουρδέλο την Έλλαδα και να τη βοηθήσω, δεν θα κυκλοφορώ! Όποιος ενδιαφέρεται πμ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Δεν σου είπα πως φταις ούτε να πουλήσεις το μηχανάκι σου. Ο θυμός σου είναι πέρα για πέρα ορθός. Σκέψου όμως και το άλλο. Μόνο σε αυτό το μπουδέλο κράτος γίνονται τέτοιου είδους συζητήσεις. Μόνο σε αυτό το μπουρδέλο ένας ανασφάλιστος την βγάζει με ένα 200αρι πρόστιμο. Σου ξαναλέω έχεις ΔΙΚΙΟ για τον θυμό σου. Αυτό όμως δεν σου δίνει κανένα δικαίωμα να κυκλοφορείς στον δρόμο χωρίς να έχεις δώσει έστω και αυτές τις αστείες εξετάσεις για το δίπλωμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
netrionio 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Φίλε μου ακριβώς αυτό είναι το θέμα! Εγώ δε λέω να βγω έτσι στο δρόμο. Παρακαλάω να δωσω αυτες της ριμαδοεξετάσεις 6 μήνες! Αλλα θα κάνω αυτο που είπανε τα παιδιά πιο πάνω θα πάω σε άλλο νομό για να δώσω!Και καταννοώ οτι είναι λάθος αλλα πρέπει να πηγαινω στη δουλεία μου. Για να έχω καταλήξει με παπί σημαίνει οτι δεν έχω τα χρήματα να έχω αυτοκίνητο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aniwthos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Με τόσα που διαβάζω καθημερινά απορώ με μερικούς που λένε ότι είναι περήφανοι που είναι Έλληνες. Εγώ πάντως δεν είμαι. Τι να πω φίλε εγώ μαζί σου είμαι γτ αλλιώς τα υπολόγιζες και αλλιώς σου ήρθαν. Αγόρασες μηχανάκι και ήτανε θέμα ημερών να βγάλεις δίπλωμα. Και έγινε θέμα μηνών. Η λύση δεν είναι να μην κυκλοφορείς. Να κυκλοφορείς απλά να είσαι έτοιμος να αναλάβεις τις ευθύνες σε περίπτωση που τρακάρεις ή σε τρακάρουν δεν βρίσκεις το δίκιο σου με τίποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Φίλε μου ακριβώς αυτό είναι το θέμα! Εγώ δε λέω να βγω έτσι στο δρόμο. Παρακαλάω να δωσω αυτες της ριμαδοεξετάσεις 6 μήνες! Αλλα θα κάνω αυτο που είπανε τα παιδιά πιο πάνω θα πάω σε άλλο νομό για να δώσω!Και καταννοώ οτι είναι λάθος αλλα πρέπει να πηγαινω στη δουλεία μου. Για να έχω καταλήξει με παπί σημαίνει οτι δεν έχω τα χρήματα να έχω αυτοκίνητο... Σου ξαναλέω , έχεις δίκιο αλλά μην αφήσεις το σύστημα να σε καταστρέψει. Γιατί η κακιά στιγμή παραμονεύει και τότε δεν θα υπάρξει καμιά δικαιολογία. Κάπου έγραψες ειρωνικά πως " ωραίες συμβουλές από το φόρουμ ". Τι περίμενες να διαβάσεις φίλε μου; Απόψεις σαν του άνιωθου; Το εύκολο θα ήταν να σου πούμε να καβαλήσεις το παπί και να τους γράψεις όλους στ @@ σου. Κατάλαβε όμως πως εκτός από το μεροκάματό σου και την δουλεία σου , παίζεται και το υπόλοιπο της ζωής σου!! Τέλοσπάντων σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις γρήγορα ξεμπερδέματα με το κωλόχαρτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagos1435 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Οκ άρα πουλάω το μηχανάκι, κάνω με οτοστόπ να πάω στη δουλειά μου όταν αποφασίσουν να κάνουν εξετάσεις παίρνω το δίπλωμα και ξανααγοράζω τη μηχανή μου. Ωραίες συμβουλές στο φορουμ χαχαχχα Καταρχην δεν αναφερθηκε σε κανενα ποστ να πουλησεις το μηχανακι σου.Υπομονη σου ειπαμε να κανεις. Πριν στην δουλεια σου πως πηγαινες? Δεν φτανει που ασχολουμαστε να σου απαντησουμε μας τη λες και για τις συμβουλες μας. Ανοιξε thread στο oraiessimvoules.gr λοιπον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
netrionio 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Καταρχην δεν αναφερθηκε σε κανενα ποστ να πουλησεις το μηχανακι σου.Υπομονη σου ειπαμε να κανεις. Πριν στην δουλεια σου πως πηγαινες? Δεν φτανει που ασχολουμαστε να σου απαντησουμε μας τη λες και για τις συμβουλες μας. Ανοιξε thread στο oraiessimvoules.gr λοιπον Συγγνώμη που σε απασχολώ απο τις μεταδιδακτορικες διατριβές σου. Σε ευχαριστω πολυ για το χρόνο σου υπερμέγιστε άρχοντα. Εισαι ευσπλαχνος! Σε υμνω και σε δοξολογω γιατο πολυτιμο χρόνο σου στο ίντερνετ φαντάζομαι στο δίπλα παράθυρο υπάρχει αναφορα σε κβαντική ηλεκτροδυναμικη ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Ήρεμα, μπόιζ. Δεν χρειάζεται ν'ανεβαινουν άσκοπα οι τόνοι. Αδερφέ, το άργησες το θεμα. Απο τον Φλεβαρη κακώς περίμενες. Επρεπε μεχρι αρχες Μαρτίου να περιμενεις, και μετα βαποράκι κι απέναντι μονοημερη για να δωσεις εξετασεις. Τωρα ειναι αργά + ''καίγεσαι''. ξερεις οτι ΔΕΝ ειναι οκ να κυκλοφορεις ετσι, αλλά χρειαζεται να λυσεις το πρόβλημα ΕΣΤΩ και τωρα. Κι ας χασεις 5 μεροκάματα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Ποιός τα λέει αυτά? Στην Ελλάδα ζούμε, πρώτα αγοράζεις μεταφορικό μέσο, μετά βγάζεις δίπλωμα. Αν δεν έχεις μεταφορικό μέσο, τι να το κάνεις το δίπλωμα! Δηλαδή εγώ που έχω βγάλει απεριόριστο τον χειμώνα για να πάρω μηχανή μετά το καλοκαίρι είμαι ??? χαχαχα πλάκα πλάκα καλύτερα πρώτα δίπλωμα και μετά να πάρεις την μηχανή γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Πρωτα εξοπλισμο, μετα διπλωμα και μετα μηχανακι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Και εξοπλισμό έχουμε φίλε,τα πάντα όλα,λείπει το κύριο όργανο της δουλειά αλλά ελπίζουμε μετά το καλοκαίρι να δέσει το γλυκό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 (τροποποιήθηκε) Επρεπε μεχρι αρχες Μαρτίου να περιμενεις, και μετα βαποράκι κι απέναντι μονοημερη για να δωσεις εξετασεις. Τωρα ειναι αργά + ''καίγεσαι''. ξερεις οτι ΔΕΝ ειναι οκ να κυκλοφορεις ετσι, αλλά χρειαζεται να λυσεις το πρόβλημα ΕΣΤΩ και τωρα. Κι ας χασεις 5 μεροκάματα. +μφωνω με Θανασεν Οσο θα εκανε καποιος της επαρχιας οδικως να παει σε καποιο αλλο νομο να παει να δωσει διπλωμα, θα εκανες και εσυ για να πας Ηγουμενιτσα. Ποσο κανει το F/B για Ηγουμενιτσα....20 λεπτα...μιση ωρα? Απορω πως δεν το σκεφτηκες μετα απο τοση ταλαιπωρια.... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 20 , 2013 από τον Verbal Kint 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2013 +μφωνω με Θανασεν Οσο θα εκανε καποιος της επαρχιας οδικως να παει σε καποιο αλλο νομο να παει να δωσει διπλωμα, θα εκανες και εσυ για να πας Ηγουμενιτσα. Ποσο κανει το F/B για Ηγουμενιτσα....20 λεπτα...μιση ωρα? Απορω πως δεν το σκεφτηκες μετα απο τοση ταλαιπωρια.... 1μιση-2 ώρες κάνει το βαπόρι από την περσία για Ηγουμενίτσα. Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο:Ρ Αλλά δεν κολλάμε εκεί, η μόνη λύση είναι να πάει το παιδί να δώσει αλλού και θα πάει, αφού το είπε είδη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2013 πάρε το Piaggio MP3 που οδηγείται με δίπλωμα αυτοκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmakos 234 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2013 Ειμασταν και θα ειμαστε μια ζωη μπουρδελο σαν χωρα.Η λυση ειναι μια ....τραβα Ηγουμενιτσα ή οπου αλλου θες και δωσε.Οποιαδηποτε μετακινηση χωρις διπλωμα ειναι εγκληματικη απο μερους σου γτ αν κτυπησεις αμαξι θα θες οχι 200 αλλα παραπανω ενω αν κτυπησεις καποιον απλα μετα καταστραφηκες οικονομικα για πολυυυυ καιροοοοο.Εχεις χιλια δικια αλλα εισαι παρανομος και κανεις δεν θα σε δικαιωσει γτ τον παιζουν αλλοι και δεν φτιαχνουν μια πιστα (σιγα την πιστα μη χεσω).Απορω με τους ασφαλιστες που προκειμενω να κανουν μια κωλοασφαλεια βγαζουν οτι να ναι και οπως να ναι.Μετα βεβαια θα αρχισουν μα δεν ειχες διπλωμα,εισαι νεος οδηγος και δεν εχεις επασφαλιστρο,εισαι κατω απο 23 και ολες τις μαλακιες που εινσαι στα ψηλα γραμματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bebis 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2013 Επίσης κάποιος να μας σώσει από οδηγούς χωρίς δίπλωμα, με λαδωμένο δίπλωμα, ανασφάλιστους, τυφλούς/κουφούς κωλόγερους, πιτσιρικάδες κάγκουρες, και γενικά από όσους κάνουν αυτή τη χώρα μπουρδέλο. Ενίοτε και από μαϊμουδιάρηδες/λαμόγια ασφαλιστές που ασφαλίζουν οχήματα χωρίς καν ο ιδιοκτήτης να έχει δίπλωμα μόνο και μόνο για να βουτήξουν το παραδάκι. Αν ένα μπουρδέλο είναι χάλια, περισσότερο φταίνε οι πουτάνες (πολίτες) παρά η τσατσά (κυβέρνηση). Τα ίδια θα ισχυρίζονταν και οι συγγενείς ενός άτυχου πεζού που παρασύρθηκε από πιτσιρικά μηχανόβιο χωρίς δίπλωμα: "Τι μπουρδέλο κράτος έχουμε που ρίχνει ένα απλό πρόστιμο στον κάθε ασυνείδητο που οδηγεί χωρίς δίπλωμα, μεθυσμένος, ανασφάλιστος, περνάει με κόκκινο, κ.τ.λ." Όποιος δεν έχει δίπλωμα χρησιμοποιεί ΜΜΜ, ποδήλατο, ταξί ή carpooling.gr 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
netrionio 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2013 Επίσης κάποιος να μας σώσει από οδηγούς χωρίς δίπλωμα, με λαδωμένο δίπλωμα, ανασφάλιστους, τυφλούς/κουφούς κωλόγερους, πιτσιρικάδες κάγκουρες, και γενικά από όσους κάνουν αυτή τη χώρα μπουρδέλο. Ενίοτε και από μαϊμουδιάρηδες/λαμόγια ασφαλιστές που ασφαλίζουν οχήματα χωρίς καν ο ιδιοκτήτης να έχει δίπλωμα μόνο και μόνο για να βουτήξουν το παραδάκι. Αν ένα μπουρδέλο είναι χάλια, περισσότερο φταίνε οι πουτάνες (πολίτες) παρά η τσατσά (κυβέρνηση). Τα ίδια θα ισχυρίζονταν και οι συγγενείς ενός άτυχου πεζού που παρασύρθηκε από πιτσιρικά μηχανόβιο χωρίς δίπλωμα: "Τι μπουρδέλο κράτος έχουμε που ρίχνει ένα απλό πρόστιμο στον κάθε ασυνείδητο που οδηγεί χωρίς δίπλωμα, μεθυσμένος, ανασφάλιστος, περνάει με κόκκινο, κ.τ.λ." Όποιος δεν έχει δίπλωμα χρησιμοποιεί ΜΜΜ, ποδήλατο, ταξί ή carpooling.gr Φίλε μου μάλλον μπερδεύτηκες δεν κατάλαβες σε ποιο θέμα απαντάς. Ξαναδιάβασε το και αν έχει να προτείνεις κάποια λύση οκ. Αν η πρόταση σου είναι να μη κυκλοφορώ οκ. Από το έκτο σχόλιο έχει σημειωθεί αυτό. Επίσης κάποιος να μας σώσει από οδηγούς χωρίς δίπλωμα, με λαδωμένο δίπλωμα, ανασφάλιστους, τυφλούς/κουφούς κωλόγερους δηλαδη ποιός? Το υπουργείο συγκοινωνιών!! Εγω δεν είπα οτι θέλω να κυκλοφορώ έτσι αλλά οτι η τσατσά δε κάνει εξετάσεις. Πίστεψε με είμαι καλή πουτάνα και υπάκουη. γιατί αν δεν ήμουν τώρα θα είχα πάει με ένα μπιτόνι βενζίνη και θα τους είχα κάψει ζωντανούς στο γαμημένο μπουρδέλο που λέγεται κωλοδημόσιο. Το οτι 6 μήνες δεν έχει κάνει εξετάσεις και πληρώνονται εκει μέσα δεν εχεις να πεις κατι έτσι? Αυτη τη στιγμή η γαμημένη η τσατσά ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ τουλάχιστον 250 300 ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΆΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ. ΝΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΩ? ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 300 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΤΣΙ. Τώρα θα απαντήσεις μα δεν τους υποχρεώνει, κανονικά δεν θα έπρεπε να βγουν στο δρόμο. Άντε πες σε 300 άτομα οκ έχετε πληρώσει δασκάλους, έχετε περάσει τα σήματα τωρα σε 17 μήνες θα εξεταστείτε. Εσυ τι λες θα πούνε ααα δεν θα πάρω τη μηχανή? Δεν λέω οτι είναι σωστό απλα λέω οτι το γαμημένο το κράτος τα έχει κάνει σαν τα μούτρα του. Εδω πήρα στη τροχαία τηλέφωνο και ξέρεις τι μου είπανε? Αστο δε λέω βαρέθηκα να αντιδικώ με τις αθώες περιστερές που κολυμπήσανε στη κολυμπήθρα του σιλωάμ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filkal 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2013 Είναι δυστυχώς δίκοπο μαχαίρι..... όλες οι πλευρές έχουν δίκιο..... φίλε μου μάλλον η καλύτερη λύση είναι να πας σε άλλο νομό να δώσεις....... Πάντως δεν νομίζω οτί υπάρχει λόγος να ανάβουν τα αίματα....... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
netrionio 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2013 Και ναι ειναι αλήθεια χτες πέρασα τη κωλοεξετάσεις και πήρα το δίπλωμα!! Τώρα άλλους 3 μήνες για να το πάρω στα χέρια μου. Άρα στην Ελλάδα για να βγάλεις το δίπλωμα θές ένα σεβαστό ποσο + 9 μήνες λές και θα γεννήσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες