Jump to content
ax_ena_honda

CBR 400 RR (NC23K) Remorse is for the dead.

Recommended Posts

Παω να φερω σφουγγαριστρα να μαζεψω τα σαλια μου....

Τι σου ειναι η ποιοτητα Χοντα (εκεινης της εποχης).... ενα φρεσκαρισματακι και ετοιμος παλι....

Μ ενα φρεσκαρισματακι και στις λεπτομερειες, θα γινει καινουργιο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τσ , τσ , τσ!!

Μα που βγάζεις φωτογραφίες! Πήγαινε εδώ στη φυσική της θέση! :peep:

muslim-cemetery.jpg

Πλακίτσα!!

Καλοριζικο! Τούμπανο φαίνεται!

Με πολύ λίγα λ7 έχεις ένα από τα καλύτερα μοτόρια που κυλοφόρησαν!

Πάντα όρθιος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τα χρήματα που έδωσες, απλά δεν υπάρχει...

Θα μπορούσες και με ένα fzr 400, αλλά χαλάλι....

01Yamaha-FZR400RR.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό δεν είναι που είχε αναλώσιμες μπιέλες??? :devil:

Όχι τίποτ άλλο, αλλά τα μόνα 400ρια που κυκλοφοράνε, είναι Ηοnda, άντε και κανα ZXR... Oύτε FZR, μηδέ GSXR...

Για τα χρήματα που έδωσες, απλά δεν υπάρχει...

Θα μπορούσες και με ένα fzr 400, αλλά χαλάλι....

Τροποποιήθηκε από τον ax_ena_honda

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα κρινω απ το ax 1 θα εχουμε και εδω συγκλονιστικες εξελιξεις!

Μόνο ζάντα πίσω θα μπει 17ρα, καθαρά για πρακτικούς λόγους. Δεν θέλω να το σοδομίσω και αυτό...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό δεν είναι που είχε αναλώσιμες μπιέλες??? :devil:

Όχι τίποτ άλλο, αλλά τα μόνα 400ρια που κυκλοφοράνε, είναι Ηοnda, άντε και κανα ZXR... Oύτε FZR, μηδέ GSXR...

Καλή επιλογή σου είπα, τώρα μην το τραβάς κι εσύ... :sopase:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξέχασα να βάλω φωτό του πάτου της...

468628_10200791713729073_911371630_o.jpg

Είμαι λίγο σεισμοχέρης, συμπαθάτε με!

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ζηλεύω το κέφι, το μεράκι και το εργαλείο σου! :_thumbsup:

Μου τρέχουν τα σάλια βλέποντας το, καθώς ήταν για 'μένα παιδικό όνειρο ένα δαιμονισμένο 400άρι Ι4.

Φρόντιζε την όσο μπορείς την κούκλα σου και postαρε φωτογραφίες να φτιαχνόμαστε και εμείς... :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τραλαλα μολις του σφυριξα κατι στο αυτι και θα τον κανω να χασει τον υπνο του μαλλον....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με 1200 σχεδόν ευρώ δηλαδή έχεις μια μηχανή που θερίζει! Και άλλοι σκάνε 2 και 3 χιλιάδες για κάτι μοτοσυκλετάκια που σκύβουν απο ντροπή μπροστά στα τετρακοσάρια του τότε.Επιλογή του καθενός βέβαια,δε λεω...

Για το ρεζερβουάρ,αφού σ'αρέσει να ασχολείσαι μόνος σου,κοίτα μήπως το βρείς χρήσιμο.Αν δεν είσαι σίγουρος,σε επαγγελματία.Προσωρινή λύση,φιλτράκι μετά το ρεζερβουάρ για να μην περνά σκουριά στα καρμπυρατέρ και βουλώσουν,αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

http://www.mybike.gr/topic/62446-how-toπλαστικοποίηση-ρεζερβουάρ/page__p__1395858#entry1395858

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τραλαλα μολις του σφυριξα κατι στο αυτι και θα τον κανω να χασει τον υπνο του μαλλον....

Μάλλον θα ξαναπροτιμήσω RaceGuns, γιατί μου άρεσε η αισθητική του τύπου, και το ότι στο ΑΧ-1 που φοράω R/G, έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος

Έχω ακούσει Tyga carbon σε VFR 400... Άστο... Μιλάμε για τραγουδάρα...

Με 1200 σχεδόν ευρώ δηλαδή έχεις μια μηχανή που θερίζει! Και άλλοι σκάνε 2 και 3 χιλιάδες για κάτι μοτοσυκλετάκια που σκύβουν απο ντροπή μπροστά στα τετρακοσάρια του τότε.

Και 6 μη σου πω...

Επιλογή του καθενός βέβαια,δε λεω...

Σάμπως από την τσέπη μας τους δώσαμε για να τα πάρουν? Αυτό ήθελαν, αυτό πήραν.

Για το ρεζερβουάρ,αφού σ'αρέσει να ασχολείσαι μόνος σου,κοίτα μήπως το βρείς χρήσιμο.Αν δεν είσαι σίγουρος,σε επαγγελματία.Προσωρινή λύση,φιλτράκι μετά το ρεζερβουάρ για να μην περνά σκουριά στα καρμπυρατέρ και βουλώσουν,αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

http://www.mybike.gr...58#entry1395858

Φιλτράκι μπήκε ήδη, θα γίνει προσεχώς και πλαστικοποίηση εσωτερικά. Τώρα, μόνος μου θα το κάνω? Θα πάω σε επαγγελματία? Θα μου το κάνεις εσύ? :mB_kalo_e: Θα δείξει. Ευχαριστώ για το λινκ πάντως!!!!

Τροποποιήθηκε από τον ax_ena_honda

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω μιλούσα περισσότερο για το Bodywork παρα για την εξάτμιση... Αν ρίξεις μια ματια εδω θα καταλάβεις πως μπορεις να κανεις αυτο το εργαλειο να κανει μπαμ και στο ματι... Εκτος κι αν σκοπευεις να το αφησεις οπως ειναι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου αρέσει το ρετρό. Δεν μπορώ να του κάνω τίποτα εικαστικό, όλα είναι σε μια πλήρη αρμονία. Ίσως άλλα αυτοκόλλητα, αλλά παρέμβαση στη βασική δομή του σχήματός του δεν μπορώ να κάνω. Τόση καγκουριά δεν την έχω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξερεις οτι εσυ μου εβαλες το μικροβιο να θελω ενα Old School SS.. επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι και το XR μου ζητησε να του παρω Up Side Down πιρουνι που το χρειαζεται, βρηκα ενα FZR250 στην εκπληκτικη τιμη του τζαμπα απο πολυ δικο μου ατομο, βεβαια εχει καποια θεματα επειδη καθεται περιπου 3-4 χρονια αλλα θα παω να το παραλαβω και να κανω μια εκτημηση του κοστους, αν συμφερη θα γινει και μεταβιβαση να ειμαστε νομιμοι, ολα αυτα για συναισθηματικους λογους και τον αξεπεραστο ηχο ενος μοτερ στις 17000+ RPM.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα