ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μάιος του σωτήριου και ζωοποιού έτους 2013, και μετά από ακριβώς 3 χρόνια γεμάτα κολασμένο πάθος με το ΑΧ-1, είπα να πάρω άλλο ένα μοτό, αφενός μεν επειδή μου τρέχουν από τα μπατζάκια , αφετέρου δε επειδή στα ταξίδια με 100+ χ.α.ω. χόρευα http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=kVRJl_fC6Ww#t=26s με το ΑΧ-1. Έψαχνα εν ολίγοις μικρομεσαία κυβικά για οικονομία πάγιων εξόδων, Ι4 για μουσική υπόκρουση, καρμπυρατέρ για να το χουφτώνω και όλα αυτά με φτερούγα στο ντεπόζιτο. Και εκείνο το απόγευμα ήρθε που πήρα στα χέρια μου ενα γνήσιο δείγμα γραφής Honda. Σε άριστη φαινομενικά κατάσταση, έπρεπε όμως να τη γδύσουμε τη γριά, για να δούμε αν κρεμάσαν τα μαστάρια της μέχρι το πάτωμα, ή όχι. Πήγαμε λοιπόν σε παράρτημα της Moriwaki Engineering Co. jp, όπου μας υποδέχθηκε ένας καλοσυνάτος Ιάπων, του οποίου το όνομα δεν θα σας αναφέρω, όχι επειδή δεν θέλω, αλλά επειδή ήτανε δύσκολο Ποιός καλύτερος λοιπόν να λύσει τα πλαστικά αποοοοοοοοο Μέχρι που φτάσαμε εδώ Απολογισμός: Σπασμένες συναρμογές πλαστικών,πλαισιάκι οργάνων στραβό, ανάρτηση μπροστά δακρυσμένη και άλλα ωραία... Στην πρώτη βόλτα έδειξε πως τα carbς δεν ήταν και σε πολύ καλή κατάσταση, οπότε αρχίσαμε άνοιγμα για να δούμε κατάσταση Τόση σαπίλα, ούτε η Βουλή... Και κάπως έτσι αρχίσανε οι εργασίες, με σκοπό να είναι έτοιμο μέχρι να βγάλω δίπλωμα Α, για να μπορώ να το κυκλοφορήσω σαν άνθρωπος. Αρχίζουμε από τα εύκολα. Το δοχειάκι υγρών φρένου μπροστά, είχε γίνει τόσο σουρωτήρι από τα χρόνια, που το μηχανάκι φρέναρε με ότι είχε μείνει στην τρόμπα...Βρέθηκε άλλο δοχειάκι, με πατεντούλα στηρίχθηκε-συναρμολογήθηκε και έγινε καλή αλλαγή υγρών και εξαέρωση στο σύστημα. Έπεσε και ένα πρώτο πλύσιμο για να μην γινόμαστε Babayaro όποτε το κοιτάμε, και το γηρασμένο του κορμί, ξανάνιωσε Στα κάρμπς, βρέθηκε: Κόκκινη σκόνη, λάσπη, σκουριά, ένα δίευρο, αμμοχάλικο, τσιμέντο, λίγο ακόμα και θα χρειαζόταν οικοδομική άδεια... Όλα ήταν τόσο βουλωμένα, που απορώ πως λειτουργούσε το μοτέρ! Λύθηκαν, καθαρίστηκαν επιμελώς, διορθώθηκαν παρεμβάσεις προηγουμένων τύπου φλατζόκολα στα λεκανάκια, μπήκαν νέα λαστιχάκια, συναρμολογήθηκαν, τεστ στεγανοτητας, έτοιμα. Πλήρες λύσιμο και καθάρισμα στις μποτίλιες (sic), 12.5W λαδάκι (μιξη 10 και 15) στην σωστή ποσότητα-στάθμη, και νέες τσιμούχες. Και εκτενές εξωτερικό καθάρισμα, να φύγουν τα ξεραμένα χωματολάδια. Επιμελές καθάρισμα δαγκανών-φτερού, συντήρηση γλυστρών στις δαγκάνες, επιμελές καθάρισμα εμβόλων. Το φρένο τώρα ακούει στην μανέτα, καλό σημάδι. Λύσιμο τα όργανα, ίσιωμα το πλαισιάκι των οργάνων, καθάρισμα παντού, βάψιμο το υποπλαισιάκι του πλαισιακίου, γενικά ζωντάνεμα στο ''γραφείο'' του αναβάτη. Σωστή και τελική κατάργηση, του κόφτη ταχυμέτρου. B) Κολλήματα και επιδιορθώσεις του ποδαριού, αλλά αποτελεσματικές στα πλαστικά, και διάφορες επιδιορθωσούλες, π.χ. πίσω μαρσπιέ συνεπιβάτη που δεν ασφάλιζε στην ανοικτή θέση, κλειδαριά σέλας συνεπιβάτη, σωστοί αποστάτες στις βίδες της ουράς, στήριξη της τρόμπας βενζίνης, αποκατάσταση σωλήνων βενζίνης, προσθήκη φίλτρου βενζίνης, νέες αλουμινένιες τάπες στις βαλβίδες της μπροστινής ανάρτησης, αυτά τα ολίγα Μια πρώτη συναρμογή, και η διαφορά είναι αισθητή, όλα δένουν χωρίς να πιέζοντα, τίποτα δεν κουνιέται και γενικά κάτσανε όλα κουφέτο. Το ντεπόζιτο έχει σκουριά και θα χρειαστεί μόνιμη λύση το θέμα του στο μέλλον. Τα τακάκια μπροστά θέλουν άλλαγμα, έχουν ''ψηθεί''. Θα χρειαστεί και ρουλεμάν διεύθυνσης προσεχώς. Ανόρθωση-γεννήτρια λειτουργούν αλλά όχι και πολύ φανατικά (ρίχτε λάσπη εσείς στη διαπασών) Αλλαγή λαδιών-φίλτρου, βαλβίδες, συχρονισμός καρμπς, και πρώτη αναγνωριστική βόλτα. Το μοτέρ πλέον Gillette Fusion Pro Glide... Πρώτες εντυπώσεις οδήγησης στην πόλη, μου τη σπάει που δεν καβαλάει πεζοδρόμια, μου τη σπάει που δεν είναι 120 κιλά, μου τη βαράει άτσαλα που δεν μπατιλικιάζει στις χαμηλές RPM, αλλά δεν το πήρα για αυτό. Σύντομη βόλτα την Κυριακή για να δούμε Ριτσώνα, μαζεύοντας εμπειρίες περι θέσης οδήγησης κατανάλωσης κ.ο.κ. Πρέπει να μάθω να κάθομαι, γιατί πόνεσα παντού, αυχένα, πόδια, χέρια. Πρέπει να μάθω να μην ανοίγω το γκάζι σαν τον Ούννο γιατί από το τράβα-άσε + κάτι κοφτιάσματα (καθαρά για ξεμπούκωμα, όχι τίποτα άλλο, μην παρεξηγηθώ ) έφτασα στο 6+/100. Γυρνώντας από Ριτσώνα (συνολική Μ.Ω.Τ. 100χ.α.ω.) με 1 άνοιγμα ξεμπουκωματικού χαρακτήρα μέχρι τα 180 σε πίστα (σέρνονται και ρουφιάνοι) έδειξε 5,8/100. Θέλει επειγόντως λάστιχα βέβαια, καθότι πρέπει να τα φόραγε το αγωνιστικό κάρο του Καίσαρα στη Ρώμη, αλλά κρατάνε αρκετά καλά σε ρυθμούς βόλτας και όχι γιουρούσι. Σύνοψις/κοστολογίου: Αγορά: 650€ Επισκευές/σέρβις (μέχρι τώρα) 170€ Επικείμενες επισκευές: 300€ (λάστιχα, τακάκια, ανορθωτής) Το δέος που σε κυριεύει όταν το 24 χρονών SS αρχίζει και μαζεύει χιλιόμετρα με μουσική υπόκρουση τα γρανάζια των εκκεντροφόρων και το θερμοσίφωνα της Micron (προσεχώς σωλήνας Petzetakis): Τά'παμεεεεεεεεεε€ Σύνολο:1120€. Δεν υπάρχει λογική, μόνο συναίσθημα. Απλά, υπάρχει και αυτή η τηλεόραση Ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο σας, μέχρι την επόμενη δημοσίευσή μας, σας ευχόμαστε καλά και ασφαλή χιλιόμετρα! Κααααλό σας βράδυ Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 από τον innova 04 Προσθήκη ετικετών. 69 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yiannis21 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 κουκλα..!καλα και ασφαλη χιλιομετρα.μερακλιδικο μηχανακι και πολυ καλη επιλογη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Παω να φερω σφουγγαριστρα να μαζεψω τα σαλια μου.... Τι σου ειναι η ποιοτητα Χοντα (εκεινης της εποχης).... ενα φρεσκαρισματακι και ετοιμος παλι.... Μ ενα φρεσκαρισματακι και στις λεπτομερειες, θα γινει καινουργιο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Τσ , τσ , τσ!! Μα που βγάζεις φωτογραφίες! Πήγαινε εδώ στη φυσική της θέση! Πλακίτσα!! Καλοριζικο! Τούμπανο φαίνεται! Με πολύ λίγα λ7 έχεις ένα από τα καλύτερα μοτόρια που κυλοφόρησαν! Πάντα όρθιος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Για τα χρήματα που έδωσες, απλά δεν υπάρχει... Θα μπορούσες και με ένα fzr 400, αλλά χαλάλι.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 αμα κρινω απ το ax 1 θα εχουμε και εδω συγκλονιστικες εξελιξεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Είσαι λεβέντης ρα! Jo κουράγιο, θα μεγαλώσει και θα ωριμάσει! :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αυτό δεν είναι που είχε αναλώσιμες μπιέλες??? Όχι τίποτ άλλο, αλλά τα μόνα 400ρια που κυκλοφοράνε, είναι Ηοnda, άντε και κανα ZXR... Oύτε FZR, μηδέ GSXR... Για τα χρήματα που έδωσες, απλά δεν υπάρχει... Θα μπορούσες και με ένα fzr 400, αλλά χαλάλι.... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 17 , 2013 από τον ax_ena_honda 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Πολύ καλή δουλειά!!!! Να τη χαίρεσαι την κούκλα σου.... +618 απο μένα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 αμα κρινω απ το ax 1 θα εχουμε και εδω συγκλονιστικες εξελιξεις! Μόνο ζάντα πίσω θα μπει 17ρα, καθαρά για πρακτικούς λόγους. Δεν θέλω να το σοδομίσω και αυτό... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Αυτό δεν είναι που είχε αναλώσιμες μπιέλες??? Όχι τίποτ άλλο, αλλά τα μόνα 400ρια που κυκλοφοράνε, είναι Ηοnda, άντε και κανα ZXR... Oύτε FZR, μηδέ GSXR... Καλή επιλογή σου είπα, τώρα μην το τραβάς κι εσύ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Μπράβο ρε τσάκαλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Ξέχασα να βάλω φωτό του πάτου της... Είμαι λίγο σεισμοχέρης, συμπαθάτε με! Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Πολυ σωστος Κι αφου πιανουν τα χερια σου τζιτζι το κανες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Εντάξει δε λέω... Για Honda καλό είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlxTs 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Ζηλεύω το κέφι, το μεράκι και το εργαλείο σου! Μου τρέχουν τα σάλια βλέποντας το, καθώς ήταν για 'μένα παιδικό όνειρο ένα δαιμονισμένο 400άρι Ι4. Φρόντιζε την όσο μπορείς την κούκλα σου και postαρε φωτογραφίες να φτιαχνόμαστε και εμείς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Τραλαλα μολις του σφυριξα κατι στο αυτι και θα τον κανω να χασει τον υπνο του μαλλον.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Με 1200 σχεδόν ευρώ δηλαδή έχεις μια μηχανή που θερίζει! Και άλλοι σκάνε 2 και 3 χιλιάδες για κάτι μοτοσυκλετάκια που σκύβουν απο ντροπή μπροστά στα τετρακοσάρια του τότε.Επιλογή του καθενός βέβαια,δε λεω... Για το ρεζερβουάρ,αφού σ'αρέσει να ασχολείσαι μόνος σου,κοίτα μήπως το βρείς χρήσιμο.Αν δεν είσαι σίγουρος,σε επαγγελματία.Προσωρινή λύση,φιλτράκι μετά το ρεζερβουάρ για να μην περνά σκουριά στα καρμπυρατέρ και βουλώσουν,αν δεν το έχεις κάνει ήδη. http://www.mybike.gr/topic/62446-how-toπλαστικοποίηση-ρεζερβουάρ/page__p__1395858#entry1395858 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τραλαλα μολις του σφυριξα κατι στο αυτι και θα τον κανω να χασει τον υπνο του μαλλον.... Μάλλον θα ξαναπροτιμήσω RaceGuns, γιατί μου άρεσε η αισθητική του τύπου, και το ότι στο ΑΧ-1 που φοράω R/G, έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος Έχω ακούσει Tyga carbon σε VFR 400... Άστο... Μιλάμε για τραγουδάρα... Με 1200 σχεδόν ευρώ δηλαδή έχεις μια μηχανή που θερίζει! Και άλλοι σκάνε 2 και 3 χιλιάδες για κάτι μοτοσυκλετάκια που σκύβουν απο ντροπή μπροστά στα τετρακοσάρια του τότε. Και 6 μη σου πω... Επιλογή του καθενός βέβαια,δε λεω... Σάμπως από την τσέπη μας τους δώσαμε για να τα πάρουν? Αυτό ήθελαν, αυτό πήραν. Για το ρεζερβουάρ,αφού σ'αρέσει να ασχολείσαι μόνος σου,κοίτα μήπως το βρείς χρήσιμο.Αν δεν είσαι σίγουρος,σε επαγγελματία.Προσωρινή λύση,φιλτράκι μετά το ρεζερβουάρ για να μην περνά σκουριά στα καρμπυρατέρ και βουλώσουν,αν δεν το έχεις κάνει ήδη. http://www.mybike.gr...58#entry1395858 Φιλτράκι μπήκε ήδη, θα γίνει προσεχώς και πλαστικοποίηση εσωτερικά. Τώρα, μόνος μου θα το κάνω? Θα πάω σε επαγγελματία? Θα μου το κάνεις εσύ? Θα δείξει. Ευχαριστώ για το λινκ πάντως!!!! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 17 , 2013 από τον ax_ena_honda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Τραλαλα μολις του σφυριξα κατι στο αυτι και θα τον κανω να χασει τον υπνο του μαλλον.... Εγω μιλούσα περισσότερο για το Bodywork παρα για την εξάτμιση... Αν ρίξεις μια ματια εδω θα καταλάβεις πως μπορεις να κανεις αυτο το εργαλειο να κανει μπαμ και στο ματι... Εκτος κι αν σκοπευεις να το αφησεις οπως ειναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Μα, αγαπητέ, όλα τα σοβαρά εργαλεία είχαν στρογγυλά φανάρια... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 χαχαχαχαχα οτι πεις!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaskantekas 1.384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Αρχοντας!! Με 2 εργαλεια μπανικα και αλητοαλητικα! :spiteful: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Μου αρέσει το ρετρό. Δεν μπορώ να του κάνω τίποτα εικαστικό, όλα είναι σε μια πλήρη αρμονία. Ίσως άλλα αυτοκόλλητα, αλλά παρέμβαση στη βασική δομή του σχήματός του δεν μπορώ να κάνω. Τόση καγκουριά δεν την έχω... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Ξερεις οτι εσυ μου εβαλες το μικροβιο να θελω ενα Old School SS.. επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι και το XR μου ζητησε να του παρω Up Side Down πιρουνι που το χρειαζεται, βρηκα ενα FZR250 στην εκπληκτικη τιμη του τζαμπα απο πολυ δικο μου ατομο, βεβαια εχει καποια θεματα επειδη καθεται περιπου 3-4 χρονια αλλα θα παω να το παραλαβω και να κανω μια εκτημηση του κοστους, αν συμφερη θα γινει και μεταβιβαση να ειμαστε νομιμοι, ολα αυτα για συναισθηματικους λογους και τον αξεπεραστο ηχο ενος μοτερ στις 17000+ RPM. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες