Jump to content
cris_cb

Γιατί καβαλάτε……;;;

Recommended Posts

οταν παταω το γκαζι τιποτα δεν με πειραζει δεν πα να κανει κρυο η να ριχνει χαλαζι, η εξατμιση φωναζει και καπου εκει μπαινει 1η και 2α και μιλαει ροπη.. και για αλλους πολους λογους, δεν ξερω αλλα μου βγαζει πολλα συναισθηματα απεριγραπτα καθε φορα που την καβαλαω. ειναι αρρωστια για μενα

Τροποποιήθηκε από τον yamahakias sr 250

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

χαχαχαχαχα . . . .ΟΧΙ μετρια ηταν,με αριστα το δεκα της βαζεις ενα 6αρακι :D

Δηλαδη...πριν της το βαλεις ...το μετρησες κιολας; :crazy::rotfl: :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα ρε τοσο πολυ σας αρεσε αυτο που εγραψα?9 like? :P

Δηλαδη...πριν της το βαλεις ...το μετρησες κιολας; :crazy::rotfl: :rotfl: :rotfl:

χαχαχα οχι ρε.αφου το σκεφτομαι τωρα τη βαθμολογω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικα δεν ξερω. Ολα ειναι χαλια. Δεν μπορεις να πινεις καφε και να καπνιζεις :smoke: . Πρεπει να κρατας ολη την ωρα το τιμονι.

Δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις την "κινηση" ως δικαιολογια για οταν εχεις αργησει :bop: .

Αναγκαζεσαι να χωνεσαι ολη την ωρα αναμεσα στα αυτοκινητα για να βγεις πρωτος στο φαναρι...και μετα δεν εχεις σε ποιον να κορναρεις :ranting3: .

Με το που αναψει πρασινο, αυτη η ριμαδα η επιταχυνση δεν παλευεται :shock: . Ασε που αμα ανοιξεις λιγο παραπανω το γκαζι αρχιζει και χορευει ο κωλος(σα δε ντρεπεται :oops: ) (επικινδυνα πραγματα, δεν παιζουμε με αυτα, τζιζ κακο ), μεχρι να πεις κυμινο εχεις κατοσταρησει (τς τς τς τς :lac: ) και αναγκαζεσαι να ακους και την ακραποβιτς να ουρλιαζει (χάλια χάλια :puke: ).

Σε βριζουν οι κουτακιδες (φτου σκορδα) και κινδυνευεις να γλυστρησεις απο το κακο ματι :vava: .

Επισης αναγκαζεσαι να κυκλοφορας με πιο ωραιες γκομενες αλλα οι πιο ομορφες ειναι και πιο πολυεξοδες(ποτανακριση :swear: ).

Καθομαι και σκεφτομαι τι το θετικο υπαρχει σε ολο αυτο...αλλα...δεν.

http://www.youtube.com/watch?v=7grXt8SyYio

http://www.youtube.com/watch?v=plV0ES_VMko

Δεν βρισκω κατι που να μπορει να σε συναρπασει. :what:

Μακρια παιδια μακρια!!! Δεν λεει!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικα δεν ξερω. Ολα ειναι χαλια. Δεν μπορεις να πινεις καφε και να καπνιζεις :smoke: . Πρεπει να κρατας ολη την ωρα το τιμονι.

Δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις την "κινηση" ως δικαιολογια για οταν εχεις αργησει :bop: .

Αναγκαζεσαι να χωνεσαι ολη την ωρα αναμεσα στα αυτοκινητα για να βγεις πρωτος στο φαναρι...και μετα δεν εχεις σε ποιον να κορναρεις :ranting3: .

Με το που αναψει πρασινο, αυτη η ριμαδα η επιταχυνση δεν παλευεται :shock: . Ασε που αμα ανοιξεις λιγο παραπανω το γκαζι αρχιζει και χορευει ο κωλος(σα δε ντρεπεται :oops: ) (επικινδυνα πραγματα, δεν παιζουμε με αυτα, τζιζ κακο ), μεχρι να πεις κυμινο εχεις κατοσταρησει (τς τς τς τς :lac: ) και αναγκαζεσαι να ακους και την ακραποβιτς να ουρλιαζει (χάλια χάλια :puke: ).

Σε βριζουν οι κουτακιδες (φτου σκορδα) και κινδυνευεις να γλυστρησεις απο το κακο ματι :vava: .

Επισης αναγκαζεσαι να κυκλοφορας με πιο ωραιες γκομενες αλλα οι πιο ομορφες ειναι και πιο πολυεξοδες(ποτανακριση :swear: ).

Καθομαι και σκεφτομαι τι το θετικο υπαρχει σε ολο αυτο...αλλα...δεν.

http://www.youtube.c...h?v=7grXt8SyYio

http://www.youtube.c...h?v=plV0ES_VMko

Δεν βρισκω κατι που να μπορει να σε συναρπασει. :what:

Μακρια παιδια μακρια!!! Δεν λεει!!!

Τα είπες όλα όπως έπρεπε....!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..........................

Οκ πρέπει να το παραδεχτώ έχω πρόβλημα είμαι εξαρτημένος τι να κάνω? (δεν θέλω να απεξαρτηθώ μου ΑΡΕΣΕΙ )!!!!

Εσείς;;;;

Εγώ και να ήθελα ΔΕΝ μπορώ ν' απεξαρτηθώ...... :huh:

Το δοκίμασα 2-3 φορές και γέλασε ο κάθε πικραμένος. :sopase:

Γιατι στην Αθηνα γινετε της πιπιτσας το κάγκελο απο κίνηση.

Βάλε κι ένα "κάγκελο" ρε συ.... "δένει" καλύτερα η φράση :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι τα αμαξια δεν γερνουν στην σωστη μερια οταν στριβουν..

Γιατι τα (συμβατικα) αμαξια, δεν εχουν αυτη την επιταχυνση που νιωθεις οταν ανοιγεις το γκαζι...

Γιατι τα αμαξια, δεν σηκωνονται σουζα..

Γιατι τα αμαξια δεν χωνονται στην κινηση...

Γιατι οταν ταξιδευεις με το αμαξι, δεν μπορεις να μυρισεις στο 100% ΟΛΕΣ τις μυρωδιες τις φυσης.

Γιατι οταν ταξιδευεις με το αμαξι, δεν μπορεις να δεις στο 100% ολα τα χρωματα της φυσης.

Γιατι οταν κατεβαινεις απο βολτα, και πονανε οι καρποι σου, η πλατη σου κλπ, νιωθεις μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευχαριστηση, και το χαμογελο αργει να σβησει..

Γιατι οπως ειπαν ολοι νωριτερα, σου δινει μικρες ενεσεις αδρεναλινης, ακομα και με μια 10λεπτη βολτα...

(Ελα ας το παραδεχτουμε, μετραμε και περισσοτερο με τα δερματινα και τα κρανη, και τσιμπανε τα γκομενακια!! :crazy: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εύκολη η απάντηση...

Επειδή οι γονείς μου δε μου δίνουν το αυτοκίνητο, αλλά ο αδερφός μου μου δίνει το παπί. :peep:

:crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί είναι οικονομικό, γρήγορο, απαιτεί μεγαλύτερη ευστροφία μυαλού απο το αυτοκίνητο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χμμμμμμ, παίζει να έχω τη πιο χαζή δικαιολογία αλλά δεν ξέρω πως να την εκφράσω ακριβώς.

Με την μοτοσυκλέτα (μεγάλη η μικρη) τα ποιο ρουτινιάρικα και βαρετά πράγματα, γίνονται παιχνίδι, χαβαλές και ξεσκάω. Το σπιτι/δουλειά/σπιτι με το δίκυκλο μου τσικρίκι είναι μια ωραία περιπέτεια, ανάμεσα απο ένα πανικό θλιμμένες φάτσες, που βράζουν μέσα σε μεταλλικά κουτάκια περιμένοντας με τις ώρες να περάσουν 1 ρημαδοφάναρο.

Μπορώ να βγάλω τον πιτσιρικά μέσα μου και να κάνω 2-3 παντηλίκια (σουζα δεν κάνω γιατί πέφτω :D).

Μπορώ να πάω όσο αργά ή γρήγορα εγώ θέλω, χωρίς να μου δίνει ρυθμό η υπόλοιπη κίνηση.

Μπορώ να πετύχω ένα φίλο σε κάποιο στέκι και να μην σκέφτομαι "που να βρώ πάρκινγκ τώρα" και τσούπ να σταματάω εκει μπροστά η έστω παραδίπλα να πεταχτώ 10 λεπτά να πω ένα γεια.

Μπορώ να βγάλω το κωλόπαιδο απο μέσα μου και να δοκιμάσω αν η ακράπα τρομάζει γιαγιάδες στο φανάρι.

Μπορώ να τα κάνω (και τα κάνω) όλα αυτά σε μια βαρετή διαδρομη που την κάνω κάθε μέρα 1 χρόνο τώρα και να μην την βαρεθώ ποτέ όμως.

Γιατί μου δίνει αυτή την δυνατότητα το μοτοσακό μου.......

:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τσικρίκι

λιγο ασχετο... αλλα εχω απορια τι σημαινει και σε ποια διαλεκτο ειναι, γιατι νομιζω οτι την εχω ακουσει καπου βορεια αυτη την λεξη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί ολα ειναι δρόμος.

Γιατί ειναι φάρμακο για την ψυχή.

Γιατί μου αρέσει να πέφτουν τα βλέμματα πάνω μου. :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λιγο ασχετο... αλλα εχω απορια τι σημαινει και σε ποια διαλεκτο ειναι, γιατι νομιζω οτι την εχω ακουσει καπου βορεια αυτη την λεξη.

Τούρκικη λέξη για το καρούλι. Παλιά ήταν για το καρούλι που μαζεύανε το νήμα, και μετά για διάφορα καρούλια (στρόγγυλες ξύλινες κατασκευες).

Πλέον και τουλάχιστον απο Θεσσαλονίκη μεριά, είναι το σαράβαλο ποδήλατο, η μηχανοκίνητο όχημα. Σαν καρούλι ένα πράγμα :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ήθελα να πω ότι καβαλάω αποκλειστικά για το αμόρε, την ελευθερία κτλ αλλά η πικρή αλήθεια είναι ότι αν δεν υπήρχε το πρόβλημα της καθημερινής μετακίνησης μπορεί και να μην είχα ξανακαβαλήσει ποτέ.

Μικρός με το GLX και τα άλλα καγκουροπαπιά είδα φίλους να φεύγουν εις τόπον χλοερό και τα παράτησα νωρίς.

Όμως σιγά σιγά και μετά από δεκαετία και βάλε η δουλειά με υποχρέωσε να ανέβω πάλι.

Αυτό όμως που διαπίστωσα είναι ότι παρότι ξεκίνησα αποκλειστικά για να κάνω τη δουλειά μου ξαναερωτεύτηκα τις δυο ρόδες και κάνω λες και είμαι πάλι 16 χρονών και καμαρώνω που έβγαλα τα πλαστικά από το Astrea.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι μου εχει παρει η γυναικα το αυτοκινητο για να μεταφερει τον πιτσιρικα.....Αλλα ευτυχως την ειχα προλαβει και πηρα το Τιγρακο πριν την γνωρισω....

Νομιζω οτι ο καθενας μπορει να πρωτανεβηκε σε μηχανη για διαφορετικους λογους αλλα το θεμα ειναι οτι αφου ανεβεις μετα δεν θες να κατεβεις ειτε εισαι πιτσιρικι και κουμανταρεις αντε το πολυ 10 αλογα ειτε εχεις καμια παπουδιερα και χει περασει τα 2α ηντα.

Αυτο που συμβαινει αναμεσα στα ποδια σου με καθε γκαζια και σε σπρωχνει μπροστα ειναι αλλο πραγμααααα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δύσκολα αποτυπώνονται σε λέξεις τα συναισθήματα που μου βγάζει η μηχανή, αλλά ένα είναι σίγουρο ότι οι μοτοσυκλετιστές είναι μια εντελώς διαφορετική παστα ανθρώπων που δένονται με το όχημα τους σε σημείο να του μιλάνε και να του βγάζουν ονόματα (μεταξύ μας ποιος δεν το έχει κάνει),η για παράδειγμα πόσες φορές έχετε βρεθεί σε άκυρη παρέα και ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι υπάρχει ακομα ένας μοτοσικλετιστής και μετά από ένα τέταρτο έχετε αρχίσει τα σφηνάκια και τις ιστορίες! Χαίρομαι λοιπόν που καβαλάω την μηχανη μου και ανήκω σε αυτήν την επίλεκτη παστα ανθρώπων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα μου αρεσει να καβαλαω μηχανη.....γιατι εχω δωσει 2 χιλιαρικα για να κανω μηχανη το Ερ και πρεπει να γινει αποσβεση!! :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα