cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Για εμένα η απάντηση είναι ….. Αδρεναλίνη η άσφαλτος κάτω από τα πόδια σου α αέρας στο κράνος το ουρλιαχτό του 4κ τα στροφιλίκια ……. Τα όριά σου ……. Ελευθερία και πάντα στο τέλος της διαδρομής αυτό το ΄΄ηλίθιο΄΄ χαμόγελο που κάνεις τους άλλους να ανησυχούν…………. Πολύ!!!!! Οκ πρέπει να το παραδεχτώ έχω πρόβλημα είμαι εξαρτημένος τι να κάνω? (δεν θέλω να απεξαρτηθώ μου ΑΡΕΣΕΙ )!!!! Εσείς;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Γιατι στην Αθηνα γινετε της πιπιτσας απο κίνηση. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Επειδή μας κάνει καλύτερους ανθρώπους. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Γιατι στην Αθηνα γινετε της πιπιτσας απο κίνηση. Πέραν από τους προφανείς λόγους ……….. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Έτσι γουστάρω ρε φίλε, λογαριασμό θα σου δώσω? Κοίτα ρε κάτι τύπους πωωωωωωω 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Έτσι γουστάρω ρε φίλε, λογαριασμό θα σου δώσω? Κοίτα ρε κάτι τύπους πωωωωωωω Μην απαντας τότε :crazy: :crazy: ....... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Γιατι δεν υπαρχει ομορφοτερο και αγνοτερο συναισθημα... Γιατι ξεχνας τα παντα οταν ανεβαινεις την πλαγια ξεμπαζονωντας τα παντα στο περασμα σου... Γιατι σου σηκωνεται η τριχα καγκελο πηγαινοντας ΤΑΠΑ σε ενα ορεινο στροφιλικι, διχως αυριο... Γιατι ολες σου οι αισθησεις οργιαζουν.... Γιατι ειναι καβλα... Γιατι........ Τροποποιήθηκε Ιούνιος 17 , 2013 από τον panagiotis_enduro 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 δεν υπαρχει γιατι....ειναι τροπος ζωης 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Για αυτό το ηλίθιο χαμόγελο που έχεις μέσα στο κράνος απο τη στιγμή που θα ανέβεις στη μηχανή και τον αέρα που χτυπάει το σώμα σου ολο και περισσότερο όσο ανοίγεις το γκάζι!!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 γιατι τη πρωτη φορα που οδηγησα μηχανη με συμπλεκτη χαρηκα πιο πολυ και απ τη πρωτη φορα που γ@μhς@ :D :D :D 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 γιατι τη πρωτη φορα που οδηγησα μηχανη με συμπλεκτη χαρηκα πιο πολυ και απ τη πρωτη φορα που γ@μhς@ :D :D :D Είσαι άπαιχτος................. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Είσαι άπαιχτος................. για πλακα το γραψα αλλα τωρα που το σκεφτομαι παιζει να ναι και αληθεια :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 όπως καταλάβατε μόλις γύρισα απο βόλτα και το χαμόγελο δεν λέει να φύγει............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 για πλακα το γραψα αλλα τωρα που το σκεφτομαι παιζει να ναι και αληθεια :D Μήπως ηταν αυτη η γκόμενα που γ@μhς@ 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 χαχαχαχαχα . . . .ΟΧΙ μετρια ηταν,με αριστα το δεκα της βαζεις ενα 6αρακι :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) μυρίζομαι μεταμεσονύκτια βόλτα :) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 17 , 2013 από τον Toumpas 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 μυρίζομαι μεταμεσονύκτια βόλτα :) τοτε γραφτη στο τοπικ μου για τη νυχτερινη συναντηση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Γιατί γουστάρουμε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Imbas 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Για να αρέσω στα γκομενάκια. Χαχαχα οχι νταξ. Γιατί είμαι άρρωστος από κούνια με μηχανομοτορο-καταστάσεις. ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 τώρα που έσφιξαν οι ζέστες δε με βλέπω να μαζεύομαι ολη τη μέρα (περοσότερο νυχτα) βόλτες με το μωρό μου Για να αρέσω στα γκομενάκια. Χαχαχα οχι νταξ. Γιατί είμαι άρρωστος από κούνια με μηχανομοτορο-καταστάσεις. ! 'Ελα να μαζευόμαστε ολοι οι άρρωστοι.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Διοτι το αισθημα οπου κατα την εκκινηση βαζεις πρωτη, αφηνεις συμπλεκτη, ξεκινας και ο αερας αρχιζει και σε χτυπαει στο προσωπο δεν συγκρινεται με τιποτα. Τουλαχιστον, προσωπικα δεν εχω βρει ακομα ομοια ευχαριστηση. Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε το γεγονος οτι καθε μερα, ολη μερα σκεφτομαι τα δικυκλα. Ωραια αισθηση, επισης, ειναι τα γκαζια, το στριβειν κλπ αλλα τα βαζω σε δευτερη μοιρα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaskantekas 1.384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Ολα τα προαναφερθεντα, συμφωνω απολυτα με ολα και να προσθεσω και κατι ακομα (επι του πολυ πρακτεου) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Ολα τα προαναφερθεντα, συμφωνω απολυτα με ολα και να προσθεσω και κατι ακομα (επι του πολυ πρακτεου) KAI γιατι......... είναι το καλύτερο ψυχοτρόπο ναρκωτικό που κυκλοφορεί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Για να μην τρελαθώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 αγχολυτικο και καταπραυντικο. ξεχνιεμαι απο ολα οσο ειμαι πανω στην κουκλα μου. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες