Jump to content
paramedicgf

Multistrada 620 vs DL 650

Recommended Posts

αυτο με το ξυροκαμπανο που λες το εχω ξανακουσει στα αρνητικα του multi αλλα δεν ξερω τι ακριβως ειναι θα με διαφωτισει κανεις??

Ο ξηροκάμπανος συμπλέκτης βρίσκεται εκτός του λουτρού του λαδιού και γι' αυτό ακούγεται περισσότερο. Αντίθετα, οι μη ξηροκάμπανοι (που είναι και η πλειοψηφία) κολυμπούν μέσα σε λουτρό λαδιού και είναι πολύ πιο "ήσυχοι".

Δεν είναι "αρνητικό" λοιπόν για το multi ο ξηροκάμπανος συμπλέκτης. Απλά είναι θέμα επιλογής. Εμένα ο ήχος του ξηρού συμπλέκτη που κάνει σαν να σπάνε κόκκαλα δε μου αρέσει. Σε άλλους αρέσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ο ξηροκάμπανος συμπλέκτης βρίσκεται εκτός του λουτρού του λαδιού και γι' αυτό ακούγεται περισσότερο. Αντίθετα, οι μη ξηροκάμπανοι (που είναι και η πλειοψηφία) κολυμπούν μέσα σε λουτρό λαδιού και είναι πολύ πιο "ήσυχοι".

Δεν είναι "αρνητικό" λοιπόν για το multi ο ξηροκάμπανος συμπλέκτης. Απλά είναι θέμα επιλογής. Εμένα ο ήχος του ξηρού συμπλέκτη που κάνει σαν να σπάνε κόκκαλα δε μου αρέσει. Σε άλλους αρέσει.

α! ενταξει αν προκειτε μονο για τη στιγμη που αλλαζεις ταχυτητα δεν υπαρχει προβλημα νομιζω ... ειχα την εντυπωση πως ηταν καποιος μονιμος ηχος απο τον κινητηρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι μόνο τη στιγμή που αλλάζεις ταχύτητα ο "αλλιώτικος" ήχος. Γενικά το δούλεμα αυτών των κινητήρων δε μπορεί να χαρακτηριστεί "γλυκό". Εχουν - πώς να το πω - κάπως "τσαμπουκαλεμένο" και τραχύ ήχο τα ξηροκάμπανα μηχανάκια.

Πάντως σε πολλούς αυτό αρέσει και η Ducati το ξέρει καλά. Οι φαν της ιταλικής εταιρίας πίνουν νερό στην υγειά αυτού του ήχου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπως τα λενε!Οσο γυρναει το μοτερ εμενα μου σηκωνεται!!!ΧΑχαχαχα..Πραγαμτικα μου αρεσει πολυ αυτος ο ηχος!!

Παρε μια ιδεα για τον ηχο!! Κολαση λεμε!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ω ναι ...δεν ειναι!μαλιστα λεει εχει κ ενα συστηματακι για να κανει πιο smooth τα αγρια κατεβασματα..ουσιαστικα για προστασια μπλοκαρισματος τροχου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ω ναι ...δεν ειναι!μαλιστα λεει εχει κ ενα συστηματακι για να κανει πιο smooth τα αγρια κατεβασματα..ουσιαστικα για προστασια μπλοκαρισματος τροχου!

δεν εχει κατι τετοιο το 620,τα εχουμε ξαναπει καλο μηχανακι,σε οποιον δεν αρεσει αυτος θα χασει:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θεμα ειναι αν θες κατι διαφορετικο.Το θες?Παρε το μουλτι

Θες κατι πιο συνηθισμενο που εχει κυκλοφορησει πολυ?Παρε το στρωμα.

Λιγο πιο αδυνατο το μουλτι με περιεργο ντιζαιν και καλυτερα στημενο.

Το στρωμα μπορεις να το βρεις και με ABS αν σε προβληματιζει αυτο ενω το ντουκ καπουτ.

Ελα παρε παρε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια εχετε μπερδεψει τα πραγματα,ποιος σας ειπε οτι ειναι ποιο δυνατο το Vstrom ,καμια σχεση απλα το ducati ειναι κορυφη σε ολλα σχεδον κρατημα δυναμη εμφανιση και αντοχη στο χρονο,το μονο μεμπτο που βρισκω ειναι τα πανακριβα ανταλακτικα και αυτο το λεω επειδει εχω multi 620 και εχω πατησει και παταω για πλακα τα vstrom το οποιο μονο σε ανεση αξειζει σε καθε κατηγορια εχει και το καλυτερο,παρτε ιταλικο και θα με θυμαστε οι ανθρωοι απλα αντε γεια!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θέμα έχει ανοιχτεί το 2005 :_zeppelin:

Και το Ducati 620 έχει σταματήσει να παράγεται εδώ και κάτι χρόνια :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

multi 620 και εχω πατησει και παταω για πλακα τα vstrom

Πλακα κανεις!!!!! :grin: Ασε που απαγορευονται οι αρχαιοκαπηλιες εδω μεσα,2005?????

Τροποποιήθηκε από τον vagelisv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια εχετε μπερδεψει τα πραγματα,ποιος σας ειπε οτι ειναι ποιο δυνατο το Vstrom ,καμια σχεση απλα το ducati ειναι κορυφη σε ολλα σχεδον κρατημα δυναμη εμφανιση και αντοχη στο χρονο,το μονο μεμπτο που βρισκω ειναι τα πανακριβα ανταλακτικα και αυτο το λεω επειδει εχω multi 620 και εχω πατησει και παταω για πλακα τα vstrom το οποιο μονο σε ανεση αξειζει σε καθε κατηγορια εχει και το καλυτερο,παρτε ιταλικο και θα με θυμαστε οι ανθρωοι απλα αντε γεια!!!!

μεταξυ μας....μην το πεις παραξεω γιατι θα σε πανε μεσα για αρχαιοκαπηλια :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλακα κανεις!!!!! :grin: Ασε που απαγορευονται οι αρχαιοκαπηλιες εδω μεσα,2005?????

To μαθαμε και αυτο!!!!grin.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

suzuki vstrom 650 abs

Ο πρωταθλητής των πωλήσεων εως 2010 στην κατηγορία on-off με ABS και χυμάει στο ελληνικό τερέν, εντείνοντας την αίσθηση σιγουριάς των αναβατών του. Δεν χωράει αμφιβολία το γεγονός ότι η δικύλινδρη συνταγή της Suzuki έχει μπει για τα καλά στην καρδιά των Ελλήνων μοτοσικλετιστών. Πρόκειται για μία μοτοσικλέτα που συνδυάζει την άνεση με τις επιδόσεις, όπως επίσης την καθημερινή μετακίνηση με την τουριστική χρήση. Με λίγα λόγια, τα κάνει όλα και συμφέρει.

Αλεξίσφαιρος κινητήρας

Ο κινητήρας της δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, μιας κι έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε άλλες εκδόσεις. Τετράχρονος, δικύλινδρος σε διάταξη V2, 90 μοιρών, κερδίζει τις εντυπώσεις με την ομαλή λειτουργία του, αλλά και την αξιοπιστία του, η οποία έχει περάσει τις εξετάσεις του κοινού. Την τροφοδοσία του αναλαμβάνει ηλεκτρονικός ψεκασμός, ο οποίος παίζει σημαντικό ρόλο στη χαμηλή κατανάλωσή του, χωρίς να βάζει φρένο στις επιδόσεις του. Ο συμβατικός του συμπλέκτης είναι μαλακός κι εύχρηστος, και συνεργάζεται σε πλήρη αρμονία με το βελούδινο κιβώτιο των έξι σχέσεων.

Και με ABS

Πλέον, η νέα μοτοσικλέτα απέκτησε και σύστημα ABS, στην κάθε άκρη του συστήματος πέδησης. Στοιχείο που ενισχύει σημαντικά την ενεργητική ασφάλεια, εφόσον η επιβράδυνση γίνεται πλέον με μεγαλύτερη ασφάλεια, ιδίως από τους αναβάτες με μικρότερη εμπειρία στην οδήγηση. Το ABS ενεργοποιείται πιο άμεσα στο πίσω σύστημα της μοτοσικλέτας, ίσως δε πιο γρήγορα απ' ό,τι θα έπρεπε. Από την άλλη πλευρά, στο εμπρός φρένο η ενεργοποίηση έρχεται την κατάλληλη στιγμή, χωρίς να επιφέρει τον πανικό, αποτυπωμένο στο πρόσωπο του οδηγού.

Χιλιομετροφάγος

Η μοτοσικλέτα της δοκιμής μας ήταν εξοπλισμένη με εξάτμιση της Yoshimura, γεγονός που άλλαξε ελαφρώς την κλιμάκωση της ισχύος. Πλέον, οι 70 ίπποι του δικύλινδρου εργοστασίου παραγωγής ενέργειας φθάνουν με ομαλό, γραμμικό τρόπο στον πίσω τροχό. Ένα χαρακτηριστικό που θα εκτιμήσουν περισσότερο οι αναβάτες της τουριστικής οδήγησης. Το νεύρο και οι εκρηκτικές εκκινήσεις μπαίνουν στο περιθώριο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο αναβάτης δεν μπορεί να πιάσει γρήγορο ρυθμό. Σταθερή είναι η μοτοσικλέτα στην ευθεία, και δεν επηρεάζεται, σε ανησυχητικό επίπεδο τουλάχιστον, από τους πλευρικούς ανέμους. Οι εναλλαγές κατεύθυνσης και κλίσης γίνονται με ευκολία, αρκεί να διατηρείς αρμονικό ρυθμό. Αν οδηγήσεις το DL 650 με επιθετικό τρόπο, οι πρώτες αντιδράσεις θα έρθουν από τις αναρτήσεις και στη συνέχεια από τα φρένα, μιας και δεν είναι σχεδιασμένα γι' αυτή τη χρήση. Η δυνατότητα ρύθμισης της προφόρτισης του ελατηρίου της πίσω ανάρτησης αποτελεί σημαντικό ατού για τον ταξιδιώτη. Τα φώτα του είναι ισχυρά και το σχήμα της δέσμης αφήνει ικανοποιημένο τον οδηγό κατά τη νυχτερινή οδήγηση.

Στα ατού της μοτοσικλέτας συγκαταλέγεται η άνεση που παρέχει και στους δύο αναβάτες, όπως επίσης και η καλή προστασία που παρέχει στην εκτός πόλης οδήγηση. Ο ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακας παρέχει καλή προστασία και μπορεί κανείς, ανάλογα με τις απαιτήσεις του, να τον φέρει στη θέση που προτιμά. Επιπλέον, η σέλα του παρέχει αρχοντικές ανέσεις και δύσκολα θα εκφράσει κανείς παράπονα, ακόμα κι έπειτα από πολύωρη οδήγηση. Το ίδιο ισχύει και για το συνεπιβάτη, ο οποίος κάθεται με τα κάτω άκρα σε λογικές γωνίες και πιάνεται σωστά από τις χειρολαβές.

Στο μονο που παραδεχομαι το multi, ειναι φρενα κρατηματα..
:_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον vagelisv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για το Multi 620 δε ξερω αλλα με το 690sm καποιοι ιδιοκτητες V-strom 650 δεν ειδαν να γινεται αυτο που φανταζοντουσαν οταν κοιταζαν με υφος + ξερογκαζα στο φαναρι.. :whistling:

lipton-tea-2.jpg

tea.jpg

Kαι παγωμενο !

long-island-iced-tea1-1.jpg

Ετσι να ριξω κι εγω το λαδακι μου στη φωτια.. :_innocent:

:grin: :grin:

:popcorn:

Τροποποιήθηκε από τον Smias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για το Multi 620 δε ξερω αλλα με το 690sm καποιοι ιδιοκτητες V-strom 650 δεν ειδαν να γινεται αυτο που φανταζοντουσαν οταν κοιταζαν με υφος + ξερογκαζα στο φαναρι.. :whistling:

Ετσι να ριξω κι εγω το λαδακι μου στη φωτια.. :_innocent:

:grin: :grin:

Εδω συμφωνω μαζι σου βασιλαρα...:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρεεεεεεεεεεεεε εσεις θα περασετε και τον Ελγιν!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πολλα λες... μη σε πετυχω κι εσενα με το 690.. :knuppel2:

Με το drz νταξει.. ξερω τι θα γινει.. :sopase:

laughing4.giflaughing4.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλα λες... μη σε πετυχω κι εσενα με το 690.. :knuppel2:

Με το drz νταξει.. ξερω τι θα γινει.. :sopase:

laughing4.giflaughing4.gif

Δεν σου λεω τιποτα γιατι πρεπει να συμμαχησουμε κατα των ποζεραδων βεστρομακιδων του στυλ ''παταω τα xt400 artesia αρα τους εχω ολους'' :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν σου λεω τιποτα γιατι πρεπει να συμμαχησουμε κατα των ποζεραδων βεστρομακιδων του στυλ ''παταω τα xt400 artesia αρα τους εχω ολους'' :2funny:

beee.gif :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Βαγγελη συγνωμη κιολας αλλα πως εισαι τοσο σιγουρος οτι το στρωμα ειναι πιο δυνατο απο το 620;

Εχεις ανοιξει ποτε και το ειδες εσυ; ή το λες επειδη ειχες στρωμα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι καλα ενω το versys ανασταινει νεκρους χο χο χο.για ελα καμμια βολτα piraeus να παμε κοντριτσες :bruce_h4h:

ο χαμενος κερναει τις μπυρες :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ν αι ηλια μου το εχω δοκιμασει ,δεν το λεω τυχαια...αλλα εαν στεναχωριεσε δεν θα το ξανακανω...:sopase: :sopase:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα