CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 ΚΤΜ χωρις εξατμισεις = gay allert! χαχα δεν με χαλαει παντως. Δεν με παιρνει χαμπαρι κανεις... Καλα και εγω χαιρομουνα με τη μαμα που δεν ενοχλουσα κανεναν αλλα ειναι αααααλλο πραγμα με εξατμιση(ποσο μαλλον το δικο σου με 2). Εγω ειδα και μεγαλη διαφορα στην αποδοση εκτος των αλλων. Ειχα και το 15αρι γραναζι βεβαια και ανεβαζε σαν τρελο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 Ενα δοκιμαστικο timelapse στο μπαλκονι μου...θα βγαλω καλυτερο την επομενη φορα τωρα που το μαθα 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tommy_triple 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 timelapse http://youtu.be/NkgQyRax-0k Ενα δοκιμαστικο timelapse στο μπαλκονι μου...θα βγαλω καλυτερο την επομενη φορα τωρα που το μαθα Αυτο λέγεται αφαίρεση!! ΚυρΤζίνιε δεν υπερβάλλω αλλα μαζί με τον Μομπυ ταιριάζει τόσο ΓΑΜΑΤΑ το timelapse. Ο συνδυασμος ,είναι ιδανικός! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsagos 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 μηπως μαζί με ενα fast forwad editing θα ήταν ακόμη καλυτερο ;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) Με fastforword είναι περιεχει γύρω στις 2700 φωτο....και κάθε φωτο κρατάει 0.03sec....την επόμενη φορά θα το αφήσω ποιο πολύ να τραβάει και να βγάζει κάθε 5sec φωτο αντι για 1sec που το χα βάλλει... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 από τον MrTzinius Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsagos 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 ποσο κραταει η μπαταρία σου οταν τραβας βιντεο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Δεν το χω τσεκαρει με φουλ φουλ αλλά με 80% περιπου κράτησε σχεδόν 3 ώρες συνεχόμενα και να γράφει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsagos 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 ωπ.... Μολις ανακαλυψα κατι νεο.... http://www.sony.gr/product/cam-action-cam/hdr-as30 Μολις πεταξαν 300€ απο την τσεπη μας... Δεν το χω τσεκαρει με φουλ φουλ αλλά με 80% περιπου κράτησε σχεδόν 3 ώρες συνεχόμενα και να γράφει... πολυ καλα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Πολύ ψυχρή εικόνα έχει η sony..ντε μαεσει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πρώτη προσπάθεια για καγκουροβίντεο. Η λήψη έγινε αργά το βράδυ σε δρόμους που ξέραμε ότι δεν θα έχει κίνηση/πεζούς και πάντα υπ'όψιν ότι "οι άδειοι δρόμοι είναι σαν τα άδεια όπλα". Όχι στις παραλιακές όπως κάτι γλοιώδεις μακρυμάλληδοι που έχουν για φίλους ξεκράνωτους με χιλιάρες Ειδική μνεία στον κολλητό μου τον αυτιστικό που κουνιότανε λες και άκουγε thrash metal Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 από τον ax_ena_honda 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Επιληψια φαση τα εφε στο τελος 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Πολυ ωραιο το βιδεο συνονοματε, ομοσταυλε! χαλαλι το γραναζι!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ααααρε editor τρελεεε....,...,.......όλα στη ΜΑΜΑ σου......!!!!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 από τον MrTzinius Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Κωστάκηηηηηηη όλα στη μαμά ! :tooth: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nihil004 954 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Πρώτη προσπάθεια για καγκουροβίντεο. Η λήψη έγινε αργά το βράδυ σε δρόμους που ξέραμε ότι δεν θα έχει κίνηση/πεζούς και πάντα υπ'όψιν ότι "οι άδειοι δρόμοι είναι σαν τα άδεια όπλα". Όχι στις παραλιακές όπως κάτι γλοιώδεις μακρυμάλληδοι που έχουν για φίλους ξεκράνωτους με χιλιάρες Ειδική μνεία στον κολλητό μου τον αυτιστικό που κουνιότανε λες και άκουγε thrash metal Στην αρχή είδα τα σαμαράκια και μπερδεύτηκα, νόμιζα πως ήσουν στα λιμανάκια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lukhash 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Για όσους έχουνε GoPro εγινε release το καινουργιο studio και το κατεβάζετε απο εδώ: http://gopro.com/software-app/gopro-studio Πάτε κατω κατω στη σελίδα διαλέγετε Λειτουργικό συστημα που έχετε δίνετε ενα e-mail και πατάτε download και είστε κομπλέ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Ψήσου να με δώκεις κανα δυο βάσεις που τις έχεις μπόλικες. Με το αζημίωτο φυσικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 και εγω και εγω και εγω θελωωωωω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nihil004 954 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Οκ ρε μάγκες, μόλις έρθουν και σε μένα θα ενημερώσω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o mikros gaidaros 456 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) πωλειται LCD TOUCH BACPAC οθονη για gopro hero 3 μαζι με ολες τις θηκες... 80euro... εξοδα αποστολης δικα μου... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 από τον o mikros gaidaros Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Πρώτο βίντεο στο δικό μου κράνος και όχι στου αυτιστικού κολλητού μου. Ακούω σχόλια για θέση κάμερας. Το επένδυσα με μουσική γιατί φυσούσε ακαταμάχητος αήρ.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ρισπεκτια για το βιδεο, την πρωτη φορα που το ειδα.. Δε το ειδα, το ακουσα. Σηκωθηκα και χορεψα. Τη δευτερη καλο ηταν... Ειδα και μηχανακια, δε με χαλασε... Το πηρες το Youtubολαικ.. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 από τον kalimera8764 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 Ετοιμαζεται καινουριο βιντεακι απο μεγαρα με gopro hero 3 black.... Λογικα μες στη βδομαδα θα το ανεβασω... 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thunderstickss 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 :dribble: Περιμένουμε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 Ετοιμαζεται καινουριο βιντεακι απο μεγαρα με gopro hero 3 black.... Λογικα μες στη βδομαδα θα το ανεβασω... Μαρεσει που εβαλες και την φωτο για trailer χαχαχ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες