dim_b 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 (τροποποιήθηκε) πάρτε μια γεύση απο τη βόλτα μας σήμερα με το χαμπο στα πετροκέρασα... Off topic! Ποιο ειναι το πρωτο τραγουδι στο βιντεο; με ειπε. υγ. Ωραιο βιντεακι! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 5 , 2013 από τον dim_b Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o mikros gaidaros 456 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 dirty harry Gorillaz κομματαρος ... οσο για τις γραμμες κατι θα κανω ... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 μαγκες επειδη θελώ να αγορασω τη hero 3 black πουλαω τη hero 2 την οποια την εχω μονο 6 μηνες και ειναι καινουρια... οποιος ενδιαφερεται να μου στειλει pm.... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2013 (τροποποιήθηκε) KTM 990adv VS TRIUMPH tiger 1050 .... teaser clip !!! https://vimeo.com/71724950 Τροποποιήθηκε Αύγουστος 5 , 2013 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o mikros gaidaros 456 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2013 αναπολώντας :wallbash: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 Για οποιον ενδιαφερεται πουλαω τη Gopro hero 2 και δινονται ολα τα συμπραγκαλα (αδιαβροχη/αντικρουστικη θηκη, βραχιωνα αλλαγης γωνιας ληψης χαμηλος και ψηλος, usb charger καμερας, μπαταρια λιθιου) μαζι με 16GB μνημη. Την εχω μονο 8 μηνες και μονος λογος που την πουλαω ειναι για να παρω τη καινουρια Gopro. Εχει αποδειξη απο το κατάστημα που αγοράστηκε και εγγύηση μέχρι τελη Δεκέμβρη. η τιμη 190ευρω (συζητήσημη) Οποιος θελει μου στελνει πμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 εχετε λεφτα να συντηρειτε ss μηχανακια και δεν εχετε να βαλετε ενα κρανος στην κασιδα σας??? 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 εχετε λεφτα να συντηρειτε ss μηχανακια και δεν εχετε να βαλετε ενα κρανος στην κασιδα σας??? πες τα πες τα....γιατι ειναι μοδα πλεον ss και χωρις κρανος...αλλα ακουνε?? δεν ακουνε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Δεν πειράζει, η αγορά οργάνων έχει παρουσιάσει πτώση, χρειαζόμαστε δωρητές... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 επειδη καποιος δν φοραει κρανος δεν σημαινει οτι περιμενουμε να πεθανει αλλα αντιθετος προσπαθουμε να βαλουμε στο μυαλο του τη σημασια του κρανους και να αποτρεψουμε το θλιβερο γεγονος........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 επειδη καποιος δν φοραει κρανος δεν σημαινει οτι περιμενουμε να πεθανει αλλα αντιθετος προσπαθουμε να βαλουμε στο μυαλο του τη σημασια του κρανους και να αποτρεψουμε το θλιβερο γεγονος........ sorry κιολλας δηλαδη εσυ πιστευεις τωρα οτι εισαι ασφαλης επειδη φορας κρανος κτλ?? πιανεις 200χλμ σε εκεινο τον δρομο και το παιζεις και σοβαρος μοτοσυκλετιστης που σκεφτεται τον εαυτο του και τους συμπολιτες του? και γω κανω καγκουριες αλλα το παραδεχομαι και δεν το παιζω υπερανω επειδη φοραω κρανος γαντια κτλ γιατι στα 200 δεν σε σωζει ουτε ο θεος.. με τοσα πεφτουνε σε πιστες φορωντας 10.000ε εξοπλισμο και παθαινουν 1002 πραγματα και συ τωρα πρηζεις τους φιλους σου να φορανε κρανη ενω ταυτοχρονα τους ωθεις να κανουν καγκουριες αφου τους ακολουθεις. Φιλικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Από το να πηγαίνει με 200 χωρίς κράνος, καλύτερα να φοράει κράνος. Δηλαδή η γνώμη σου είναι ότι φοράς δε φοράς κράνος στα 200 είσαι νεκρός οπότε μη φοράς να σε χτυπάει και το αεράκι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostastsiou 416 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Η απαντηση ειναι απλη, ο καθενας προστατευει τον εαυτο του, δεν χρειαζεται συναισθηματισμους. Τιποτα δεν ειναι ασφαλες, αυτο ειναι η μεγαλυτερη ψευδαισθηση. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 29 , 2013 από τον kostastsiou 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Από το να πηγαίνει με 200 χωρίς κράνος, καλύτερα να φοράει κράνος. Δηλαδή η γνώμη σου είναι ότι φοράς δε φοράς κράνος στα 200 είσαι νεκρός οπότε μη φοράς να σε χτυπάει και το αεράκι; οχι δεν λεω αυτο. Λεω ας αρχισει πρωτα ο καθενας αλλαζοντας τον εαυτο του και κοβοντας της π@π@ριες στους δημοσιους δρομους και μετα μπορει να πει και τον φιλο του βαλε κρανος-οδηγα ηρεμα. Δηλαδη για εμενα δεν διαφερει απο τους αλλους, δεν παιζει ρολο το κρανος αλλα η συμπεριφορα. Επισης η γιαγια που περναει τον δρομο δεν θα φοραει ποτε... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 29 , 2013 από τον scorpion92 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) sorry κιολλας δηλαδη εσυ πιστευεις τωρα οτι εισαι ασφαλης επειδη φορας κρανος κτλ?? πιανεις 200χλμ σε εκεινο τον δρομο και το παιζεις και σοβαρος μοτοσυκλετιστης που σκεφτεται τον εαυτο του και τους συμπολιτες του? και γω κανω καγκουριες αλλα το παραδεχομαι και δεν το παιζω υπερανω επειδη φοραω κρανος γαντια κτλ γιατι στα 200 δεν σε σωζει ουτε ο θεος.. με τοσα πεφτουνε σε πιστες φορωντας 10.000ε εξοπλισμο και παθαινουν 1002 πραγματα και συ τωρα πρηζεις τους φιλους σου να φορανε κρανη ενω ταυτοχρονα τους ωθεις να κανουν καγκουριες αφου τους ακολουθεις. Φιλικα. Το να φορας κρανος δεν ειναι μονο απαραιτητο στο αποτρεψεις σταυματισμο στο κεφαλι απο πτωση αλλα οταν τρεχεις με 200 ερχονται στο μερος σου χιλιαδες 2 μλκιες οπως μυγακια σκουπιδακια και αλλα χιλια 2 τα οποια μπορουν πανευκολα να να οδηγησουν στη πτωση. Και ναι προσωπικα παντα φοραω κρανος και μπουφαν και μακρυ παντελονι και οχι για το παιξω υπερανω αλλα για δικια μου ασφαλεια...Και οταν θελω να ξεσκιστω παω πιστα και βγαζω το αχτι μου...Και ναι τους πριζω γτ ειναι φιλαρακια μου και το λεω για το καλο τους...Φιλικα! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 29 , 2013 από τον LefteGrimdeath Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 οχι δεν λεω αυτο. Λεω ας αρχισει πρωτα ο καθενας αλλαζοντας τον εαυτο του και κοβοντας της π@π@ριες στους δημοσιους δρομους και μετα μπορει να πει και τον φιλο του βαλε κρανος-οδηγα ηρεμα. Δηλαδη για εμενα δεν διαφερει απο τους αλλους, δεν παιζει ρολο το κρανος αλλα η συμπεριφορα. Επισης η γιαγια που περναει τον δρομο δεν θα φοραει ποτε... Να σε δω να τα λες αυτά όταν θα έχεις 600 κυβικά κάτω από τα πόδια σου γιατί στη θεωρία όλοι καλοί είναι. Δε σε κρίνω γιατί δε σε ξέρω αλλά όταν αποκτήσεις τέτοια μηχανή τα λέμε. Άλλο σε κάθε γκαζιά να χορεύεις μπαλέτο και άλλο σε κάθε γκαζιά απλά να ανεβάζει το μηχανάκι σιγά σιγά. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το να φορας κρανος δεν ειναι μονο απαραιτητο στο αποτρεψεις σταυματισμο στο κεφαλι απο πτωση αλλα οταν τρεχεις με 200 ερχονται στο μερος σου χιλιαδες 2 μλκιες οπως μυγακια σκουπιδακια και αλλα χιλια 2 τα οποια μπορουν πανευκολα να να οδηγησουν στη πτωση. Και ναι προσωπικα παντα φοραω κρανος και και μακρυ παντελονι και οχι για το παιξω υπερανω αλλα για δικια μου ασφαλεια...Και οταν θελω να ξεσκιστω παω πιστα και βγαζω το αχτι μου...Και ναι τους πριζω γτ ειναι φιλαρακια μου και το λεω για το καλο τους...Φιλικα! Εν ολιγοις εγω θελω να πω πως στο βιντεακι τρεχεις αρκετα για καποιον που θεωρει τον εαυτο του συνειδητοποιημενο(ετσι τουλαχιστον καταλαβα) πχ δεσ το παραπανω βιντεο απο τον μικρος-γαιδαρος ποσο ηρεμα το παει...σιγουρα εχεις κανει παραπανω χλμ απο μενα αλλα μην περιμενεις προειδοποιηση απο καποιον που θα σου πεταχθει με κοκκινο(καλυτερα να τυχει να περνας με 70 παρα με 130) αυτα! καλα χλμ Τροποποιήθηκε Αύγουστος 29 , 2013 από τον scorpion92 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Gopro Videos - Photos .... λεει το θεμα νομιζω. Οχι κραξτε τους καγκουρες. Οσο και να κραζετε εδω αυτοι καγκουρες θα παραμεινουν. Εχουν ποσταριστει αξιολογα βιντεακια...σεβαστητε τα και αφηστε το SPAM 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εν ολιγοις εγω θελω να πω πως στο βιντεακι τρεχεις αρκετα για καποιον που θεωρει τον εαυτο του συνειδητοποιημενο(ετσι τουλαχιστον καταλαβα) πχ δεσ το παραπανω βιντεο απο τον μικρος-γαιδαρος ποσο ηρεμα το παει...σιγουρα εχεις κανει παραπανω χλμ απο μενα αλλα μην περιμενεις προειδοποιηση αλλα καποιον που θα σου πεταχθει με κοκκινο(καλυτερα να τυχει να περνας με 70 παρα με 130) αυτα! καλα χλμ Συμφωνω σε αυτο που λες και στην αποψη οτι οταν θες να τρεξεις τρεχα στη πιστα και μην ρισκαρεις τη ζωη σου....Αλλα δεν ειναι δυνατον να βαζεις στο ιδιο επιπεδο εναν που τρεχει χωρις κρανος μπουφαν παντελονι με ενα που φοραει πληρως εξοπλισμο και κανει τη καυλα του....Anyway αν και ειμασταν ο καθενας εχει τη προσωπικη του αποψη...καλα χιλιομετρα Τροποποιήθηκε Αύγουστος 29 , 2013 από τον LefteGrimdeath 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlias 457 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Πριν λίγο καιρό αγόρασα από συμφορουμίτη μας μια GoPro 2 HD και επιτέλους έγραψα λίγα πραγματάκια να πειραματιστώ. Μετά από ένα σχετικό edit με λίγα απλά εφέ και μουσικούλα, ήρθε η ώρα να βάλω και εγώ το πρώτο μου βίντεο. Ελπίζω να σας αρέσει η πρώτη μου προσπάθεια... :) 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 part 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Ο Μητσος ειναι με το tiger στην αρχη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thunderstickss 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Πες μπραβο στον φιλο σου που ειναι τοσο μαγκας και κανει σουζες στο 0:28!!Φανταζομαι ολα τα γκομενακια ριχνουν τις φουστιτσες τους οταν περναει με μια ροδα..Να δουμε ποσο αντρας θα ειναι οταν ριξει και την γκομενιτσα που εχει απο πισω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες