Jump to content
MrTzinius

Gopro Videos - Photos

Recommended Posts

Δρομος για μπαντες χαλαρα Μοναστηριου απο Αγιους Παντες μεχρι την στροφη για Γιαννιτσων.

Ειναι τοσο γυαλι που με γλιστρουσε μεχρι και το FMX :crazy:

Πράγματι. Ο χειρότερος δρόμος της Θεσσαλονίκης.. Εκεί γλυστρούσα και με το Town Mate!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

μια χαρα βλεπεις πισω αλλα μονο σε κοντινη αποσταση γιατι ειναι ευρυγωνιοι...πανω απο 20 μετρα δεν... :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.

Ήρεμα λίγο στις λωρίδες ρε, κάτσε ίσιος.

Αφου εχει στροφες πως να κατσω "ισιος" :think:??? Ή μηπως εννοεις να ειμαι ορθιος οταν παταω τις λωριδες επειδη γλιστρανε?

Τροποποιήθηκε από τον patapios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφου εχει στροφες πως να κατσω "ισιος" :think:??? Ή μηπως εννοεις να ειμαι ορθιος οταν παταω τις λωριδες επειδη γλιστρανε?

Να κάτσεις ίσιος στην λωρίδα σου όταν έχεις διπλή γραμμή και μηδενική ορατότητα στο απέναντι ρεύμα :Ρ

Εκτός και αν το πεδίο ορατότητας της GoPro έχει δραματική διαφορά με το δικό σου, μέσα στο κράνος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πατάπη προχώρα σε θέλει όλη η χώρα ! :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

GoPro Hero 3 Silver!! Επιτέλους την πήρα!

Καγκουρο Μπαμπινο κανονησε να φερεις την καμερα σε καμια βολτιτσα μας να μας βγαλεις και μας κανα βιντεακι ρε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να κάτσεις ίσιος στην λωρίδα σου όταν έχεις διπλή γραμμή και μηδενική ορατότητα στο απέναντι ρεύμα :Ρ

Εκτός και αν το πεδίο ορατότητας της GoPro έχει δραματική διαφορά με το δικό σου, μέσα στο κράνος.

Καμια σχεση ... η GOPRO ειναι τοσο ευρυγωνια που στα 50 μετρα αποσταση δεν βλεπεις τιποτα και ας εχεις ορατοτητα αλλα 200.

Και στο λεει καποιος που δεν διακινδυνευει ποτε στο προσπερασμα

:_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον patapios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καγκουρο Μπαμπινο κανονησε να φερεις την καμερα σε καμια βολτιτσα μας να μας βγαλεις και μας κανα βιντεακι ρε.

Άσε Χάμπο κοιμάμαι όρθιος!! Μία την ξεχνάω μία την κρατάει ο αδερφός μου... Στην επόμενη!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα ζευγάρι γαντάκια...τι ψυχή έχουνε να τα φοράτε???

Τα ειχα στην τσαντα :lipssealed:

Απλα εβγαζα κατι φωτογραφιες με την ψηφιακη και τα ειχα βγαλει και εκατσε λιγο ακυρα το σκηνικο με το βιντεο.

Τροποποιήθηκε από τον AnotherFace

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε λες πάλι καλά που φόραγε και κράνος και είχε και δίπλωμα (μάλλον) :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ειχα στην τσαντα :lipssealed:

Απλα εβγαζα κατι φωτογραφιες με την ψηφιακη και τα ειχα βγαλει και εκατσε λιγο ακυρα το σκηνικο με το βιντεο.

Πες ότι χωρίς γάντια βολεύει πιο πολύ για το συμπλεκτάρισμα.. Μη ντρέπεσαι!!!!! :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πες ότι χωρίς γάντια βολεύει πιο πολύ για το συμπλεκτάρισμα.. Μη ντρέπεσαι!!!!! :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Χαχα οχι ουτως η αλλως καλοκαιρινα γαντια εντουραδικα χρησιμοποιω οποτε ειναι σαν να μην φοραω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχα οχι ουτως η αλλως καλοκαιρινα γαντια εντουραδικα χρησιμοποιω οποτε ειναι σαν να μην φοραω!

Θέλω και εγώ ένα ζευγάρι τέτοια γάντια για την πόλη.... Γιατί τα δερμάτινα τα alpinestars που έχω είναι κάπως σκληρά και χοντρά... Πράμα που δυσκολέυει πολύ τη χρήση συμπλέκτη με το ένα δάχτυλο..!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα fox polarpaw εχω για δρομο. Ειναι μεν τσιμπημενα αλλα ειναι πιο χοντρα απο καλοκαιρινα με αψογη αισθηση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άσε Χάμπο κοιμάμαι όρθιος!! Μία την ξεχνάω μία την κρατάει ο αδερφός μου... Στην επόμενη!!

ελ μπαμπινο... καγκουρινο..

(τη συνεχεια τη ξερετε)

Τροποποιήθηκε από τον PanosDenzo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα