Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2016 Θελω κι εγω εντουροοοοο! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2016 Θελω κι εγω εντουροοοοο!βρες κατι με ψηλες αναρτησεις και τακουνατα λαστιχα, και εισαι ευπροσδεκτος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2016 να σε πω την αληθεια κοιτουσα το crf που βαλατε στις αγγελιες το πρωι....Αλλα ΡοΖ?:p Παντως αργα η γρηγορα θα σας ερθω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2016 να σε πω την αληθεια κοιτουσα το crf που βαλατε στις αγγελιες το πρωι....Αλλα ΡοΖ?:p Παντως αργα η γρηγορα θα σας ερθωΡε τι ροζ, οι φωτογραφιες ηταν ετσι... Υ.Γ. Μην ξεκινησεις με 450, ειδικα αμιζο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2016 Νεο βιντεοοοοοοοοοοοοοοοοο....με αρκετα fails..!!! https://www.youtube.com/watch?v=jk0F3gAwMYE Subscribe for moooore!!!!!!!! 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigor1s 1.558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2016 Μεγάλος καραγκιόζης ο φίλος σου ε; Στο εντο και τον Ζητα έκλαψα, ωραίο βίντεο φίλε. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2016 Ναι γιατι εγω πάω πίσω Να σαι καλα..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2016 Ειστε τσακαλια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2016 Νεο βιντεοοοοοοοοοοοοοοοοο....με αρκετα fails..!!! https://www.youtube.com/watch?v=jk0F3gAwMYE Subscribe for moooore!!!!!!!!Χαχαχα είστε τρελοκομείο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2016 Νίκο πιο πολύ μου άρεσαν οι λήψεις όταν την είχες στο πλάι. Βλέπαμε και λίγο τιμονάκι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2016 Νίκο πιο πολύ μου άρεσαν οι λήψεις όταν την είχες στο πλάι. Βλέπαμε και λίγο τιμονάκι!Ναι ρε γαμωτο, κι εμενα. Εκει ψηλα δεν πιανει και την πραγματικη ταχυτητα το βιντεο, χανεις και τις κινησεις που κανει το μηχανακι. Αλλα σε αυτο το κρανος δεν μπορω να την βαλω διπλα. Στη επομενη βολτα θα δοκιμασω το mount στο στηθος κι αν δεν ειναι καλο κι αυτο θα παω να παρω mount για κατω απ'το γισο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2016 Επειδη ειμαι και γω παιδακι ζηλεψα τον Νικο και θα βαλω ενα μονοπατακι και γω, οχι τοσο γρηγορο βεβαια, με πρωτη το καναμε και λιγο δευτερα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2016 Επειδη ειμαι και γω παιδακι ζηλεψα τον Νικο και θα βαλω ενα μονοπατακι και γω, οχι τοσο γρηγορο βεβαια, με πρωτη το καναμε και λιγο δευτερα.Σε αυτα τα πετρινα αν μαλακωσετε λιγο τις αναρτησεις σας για να μπορειτε να καθεστε οταν ανοιγετε το γκαζι νομιζω θα μπορειτε να το πατε ανετα 2α-3η...Υ.Γ. Πες το παιδι με το πρασινο μηχανακι οτι "κατεβαινω απ'τη σελα" = game over. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2016 Σε αυτα τα πετρινα αν μαλακωσετε λιγο τις αναρτησεις σας για να μπορειτε να καθεστε οταν ανοιγετε το γκαζι νομιζω θα μπορειτε να το πατε ανετα 2α-3η...Υ.Γ. Πες το παιδι με το πρασινο μηχανακι οτι "κατεβαινω απ'τη σελα" = game over. Εγω αν ανοιξω 3η θα εχω 80+ Km/h χαχαχαχα...Εγω το πιο πολυ το πηγα ορθιος αλλα με εκοβε το πρασινος με το ΚΧ, η πετρα θελει φορα και ανοιχτο γκαζι για να πας ανετα, ακομα δεν το καταλαβανε, βεβαια με τα ΜΧ τι εντουρο να κανεις..Εμενα ειναι σουμιες, τερμα μαλακο αλλα εχω θεμα με τη μεση και αποφευγω το να καθομα οταν περναω απο τετοιο τεραιν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2016 Εγω αν ανοιξω 3η θα εχω 80+ Km/h χαχαχαχα...Εγω το πιο πολυ το πηγα ορθιος αλλα με εκοβε το πρασινος με το ΚΧ, η πετρα θελει φορα και ανοιχτο γκαζι για να πας ανετα, ακομα δεν το καταλαβανε, βεβαια με τα ΜΧ τι εντουρο να κανεις..Εμενα ειναι σουμιες, τερμα μαλακο αλλα εχω θεμα με τη μεση και αποφευγω το να καθομα οταν περναω απο τετοιο τεραιν.Μια χαρα εντουρο κανεις, αλλα θελει ανοιχτο γκαζι και φορα οπως λες.Τι γραναζωμα εχεις ρε? Εγω πρεπει να βαλω 6η (φορτωμενη κιολας) για να εχω 80+ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2016 Μια χαρα εντουρο κανεις, αλλα θελει ανοιχτο γκαζι και φορα οπως λες.Τι γραναζωμα εχεις ρε? Εγω πρεπει να βαλω 6η (φορτωμενη κιολας) για να εχω 80+ 15-45, τα μαμα ειναι, τελικη εχω γυρω στα 135-140 στο GPS στο κινητο, εχει πολυ πλακα οταν δινουμε μαχες σε κανενα χωματοδρομο, δευτερα-τριτη το παω και λιγο τεταρτη για ξεθυμασμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2016 15-45, τα μαμα ειναι, τελικη εχω γυρω στα 135-140 στο GPS στο κινητο, εχει πολυ πλακα οταν δινουμε μαχες σε κανενα χωματοδρομο, δευτερα-τριτη το παω και λιγο τεταρτη για ξεθυμασμα15-45? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2016 15-45? Εχει διαφορετικη σχεση μεταδωσης το σαζμαν σε σχεση με αλλα εντουρο, μια φορα εκανα το λαθος και εβαλα 14 αρι γραμαζι μπροστα και με πρωτη δεν μπορουσα να σκαρφαλωσω πουθενα, δεν επαιρνε καθολου φορα, τελικα το μαμα ειναι το πιο καλο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2016 Να βαλω ενα ακομα για το χαβαλε. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2016 Να βαλω ενα ακομα για το χαβαλεΦλαταδουρα και κακο! Να ξεμπουκωνουν τα παντα! Υ.Γ. Τα 2 τελευταια π.μ. μου για τα καλαμια σου τα ειδες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2016 Φλαταδουρα και κακο! Να ξεμπουκωνουν τα παντα! Υ.Γ. Τα 2 τελευταια π.μ. μου για τα καλαμια σου τα ειδες?Το πρωτο το χα δει, για το BMW και το εψαξα αλλα δεν ταιριαζε, εγω μηπως ειναι απο κανενα ΑΤΚ, γιατι το ΧRπου το φορουσε το φερανε οπως μου ειπε ο τυπας απο Αμέρικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2016 (τροποποιήθηκε) Το πρωτο το χα δει, για το BMW και το εψαξα αλλα δεν ταιριαζε, εγω μηπως ειναι απο κανενα ΑΤΚ, γιατι το ΧRπου το φορουσε το φερανε οπως μου ειπε ο τυπας απο Αμέρικα.Εγω αν δεν τα βρω θα σκασω να ξες... ποσα mm ειναι και τι διαδρομη εχουν? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2016 από τον Νικολακης_Husq Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 42αρι καλαμι εχει, διαδρομη δεν ξερω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 Αμπα θυμηθηκες να βγαλεις βινδεο παλιοαλητη? Ωραια βιντεακια μαγκες.....Αντε και σε εμας τους λευτερους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zandesiro 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2016 (τροποποιήθηκε) Δοκιμη gopro4.Αριστερα-δεξια στο ντεποζιτο.Στην αριστερη μερια της βαλιτσας.Πλαι στο κρανος.Απο πανω απο το κρανος.Και με το μπαστουνι. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 12 , 2016 από τον zandesiro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες