ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2013 Δρομος για μπαντες χαλαρα Μοναστηριου απο Αγιους Παντες μεχρι την στροφη για Γιαννιτσων. Ειναι τοσο γυαλι που με γλιστρουσε μεχρι και το FMX Πράγματι. Ο χειρότερος δρόμος της Θεσσαλονίκης.. Εκεί γλυστρούσα και με το Town Mate! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 πολυ ωραιοι καθρεφτες, βλεπεις τιποτα πισω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 μια χαρα βλεπεις πισω αλλα μονο σε κοντινη αποσταση γιατι ειναι ευρυγωνιοι...πανω απο 20 μετρα δεν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Φρεσκαδουρα.... https://vimeo.com/84019115 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2014 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agouri 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2014 Ιδρώσανε οι παλάμες μου και μόνο που σε έβλεπα. Ήρεμα λίγο στις λωρίδες ρε, κάτσε ίσιος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2014 (τροποποιήθηκε) . Ήρεμα λίγο στις λωρίδες ρε, κάτσε ίσιος. Αφου εχει στροφες πως να κατσω "ισιος" ??? Ή μηπως εννοεις να ειμαι ορθιος οταν παταω τις λωριδες επειδη γλιστρανε? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 14 , 2014 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agouri 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2014 Αφου εχει στροφες πως να κατσω "ισιος" ??? Ή μηπως εννοεις να ειμαι ορθιος οταν παταω τις λωριδες επειδη γλιστρανε? Να κάτσεις ίσιος στην λωρίδα σου όταν έχεις διπλή γραμμή και μηδενική ορατότητα στο απέναντι ρεύμα :Ρ Εκτός και αν το πεδίο ορατότητας της GoPro έχει δραματική διαφορά με το δικό σου, μέσα στο κράνος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2014 Αφου εχει στροφες πως να κατσω "ισιος" ??? Ή μηπως εννοεις να ειμαι ορθιος οταν παταω τις λωριδες επειδη γλιστρανε? Πατάπη προχώρα σε θέλει όλη η χώρα ! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2014 GoPro Hero 3 Silver!! Επιτέλους την πήρα! Καγκουρο Μπαμπινο κανονησε να φερεις την καμερα σε καμια βολτιτσα μας να μας βγαλεις και μας κανα βιντεακι ρε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 (τροποποιήθηκε) Να κάτσεις ίσιος στην λωρίδα σου όταν έχεις διπλή γραμμή και μηδενική ορατότητα στο απέναντι ρεύμα :Ρ Εκτός και αν το πεδίο ορατότητας της GoPro έχει δραματική διαφορά με το δικό σου, μέσα στο κράνος. Καμια σχεση ... η GOPRO ειναι τοσο ευρυγωνια που στα 50 μετρα αποσταση δεν βλεπεις τιποτα και ας εχεις ορατοτητα αλλα 200. Και στο λεει καποιος που δεν διακινδυνευει ποτε στο προσπερασμα Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 15 , 2014 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 Καγκουρο Μπαμπινο κανονησε να φερεις την καμερα σε καμια βολτιτσα μας να μας βγαλεις και μας κανα βιντεακι ρε. Άσε Χάμπο κοιμάμαι όρθιος!! Μία την ξεχνάω μία την κρατάει ο αδερφός μου... Στην επόμενη!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis72t 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2014 Δεν ειναι Gopro αλλα τελος παντων 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) Πηγαμε σημερα για κατι φωτο και στο φευγα ειπαμε να δοκιμασουμε την gopro κολλημενη στη μασκα! Θα παμε καποια στιγμη σε στεγνο δρομο με μεγαλυτερη ευθεια να φτιαξουμε καλο βιντεακι! http://www.youtube.com/watch?v=kvQFD-TEGl4&feature=youtu.be Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2014 από τον AnotherFace 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 Τσογλάνιιιι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
h.a.balafoutre 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 Ένα ζευγάρι γαντάκια...τι ψυχή έχουνε να τα φοράτε??? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ένα ζευγάρι γαντάκια...τι ψυχή έχουνε να τα φοράτε??? Τα ειχα στην τσαντα Απλα εβγαζα κατι φωτογραφιες με την ψηφιακη και τα ειχα βγαλει και εκατσε λιγο ακυρα το σκηνικο με το βιντεο. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2014 από τον AnotherFace Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 Δε λες πάλι καλά που φόραγε και κράνος και είχε και δίπλωμα (μάλλον) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 θέλει και δίπλωμα για σούζα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 Τα ειχα στην τσαντα Απλα εβγαζα κατι φωτογραφιες με την ψηφιακη και τα ειχα βγαλει και εκατσε λιγο ακυρα το σκηνικο με το βιντεο. Πες ότι χωρίς γάντια βολεύει πιο πολύ για το συμπλεκτάρισμα.. Μη ντρέπεσαι!!!!! :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 Πες ότι χωρίς γάντια βολεύει πιο πολύ για το συμπλεκτάρισμα.. Μη ντρέπεσαι!!!!! :mB_kalo_e: Χαχα οχι ουτως η αλλως καλοκαιρινα γαντια εντουραδικα χρησιμοποιω οποτε ειναι σαν να μην φοραω! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 Χαχα οχι ουτως η αλλως καλοκαιρινα γαντια εντουραδικα χρησιμοποιω οποτε ειναι σαν να μην φοραω! Θέλω και εγώ ένα ζευγάρι τέτοια γάντια για την πόλη.... Γιατί τα δερμάτινα τα alpinestars που έχω είναι κάπως σκληρά και χοντρά... Πράμα που δυσκολέυει πολύ τη χρήση συμπλέκτη με το ένα δάχτυλο..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 Τα fox polarpaw εχω για δρομο. Ειναι μεν τσιμπημενα αλλα ειναι πιο χοντρα απο καλοκαιρινα με αψογη αισθηση! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) Άσε Χάμπο κοιμάμαι όρθιος!! Μία την ξεχνάω μία την κρατάει ο αδερφός μου... Στην επόμενη!! ελ μπαμπινο... καγκουρινο.. (τη συνεχεια τη ξερετε) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2014 από τον PanosDenzo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες