elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2016 Αυτοί οι cct είναι μαγικοί. Τέλος πάντων όταν άλλαξα λάδια από 40 πήγα στα 50 άρχισα να τον ακούω και ας ήταν καινούργιος, όταν τα δούλεψα καλά άρχισε να κάνει θόρυβο σαν να ήταν χαλασμένος σε όλες τις rpm και αποφάσισα να το γυρίσω στο garage. Το επόμενο πρωί που το έβγαλα να το πάω στη yamaha δεν τον ξανάκανε, από τότε έχω +3000km χωρίς θέματα. Περίμενα ότι κάποια στιγμή θα έδινε λύση και θα περνούσα την αναβάθμιση. Η λύση που έδωσε για μένα δεν είναι επαρκής, θα βάλω τον μηχανικό της APE, δοκιμασμένος στην Αμερική στα fz09, μοτέρ που πλησιάζουν τα 20.000 μίλια με αυτόν δεν χρειάστηκαν ποτέ ρύθμιση του. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wheelie man 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2016 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2016 Να μιλούσε κάποιος με σωστή μάρκα να το καταλάβω, αλλά να μιλάει κάποιος με BMW είναι τουλάχιστον αστείο.Τα είδαμε και σήμερα στο muggeloΞερεις εάν είναι καλα τα bmw..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jorge58 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2016 παιδια μια ερωτηση.Εχει κανει κανενας ταξιδακι με μτ09 ή μτ07 ? (200χλμ +).με τον αερα τι γινεται , τι ταχυητητες παιζουν , και αμα βελτιωνεται κατα πολυ η κατασταση με τα windshield ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2016 vapor canister, κουτί ατμού, δεν ξέρω πως ακριβως το λένε στα ελληνικά. Μαζεύει υγρασία σε υψηλές θερμοκρασίες λόγω εξάτμισης, ίσως απ την βενζίνη και δυσκολεύει η εκκίνηση του κινητήρα. Δεν μπόρεσα να το κατανοησω λεπτομερώς. Ένεκα προδιαγραφών ρύπων, συγκέντρωση αναθυμιάσεων ντεποζίτου καυσίμων και αναθυμιάσεων στροφαλοθαλάμου με σωληνώσεις και βαλβίδες που τις καθοδηγούν προς το φιλτροκούτι για αναρόφηση και καύση τους αντί για απλή αναπνοή προς το περιβάλον - το έχουν και τα αυτοκίνητα μας - ειδικά στα καλιφορνέζικα μηχανάκια έχουν πλήρες τέτοιο δίκτυο ενώ οι λοιπές πολιτείες και Ευρώπη (τουλάχιστον μέχρι προηγούμενων προδιαγραφών ρύπων) δεν είχαν τέτοια επιπλέον παραφερνάλια που στα αυτοκίντα ΟΚ τα χώνεις κάπου κάτω από το καπώ αλλά στα μηχανάκια είναι θέμα η χωροταξική ενσωμάτωση τους 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2016 παιδια μια ερωτηση.Εχει κανει κανενας ταξιδακι με μτ09 ή μτ07 ? (200χλμ +).με τον αερα τι γινεται , τι ταχυητητες παιζουν , και αμα βελτιωνεται κατα πολυ η κατασταση με τα windshield ?Άμα έχεις αεροφοβία μη κοιτάς καθόλου ΜΤ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jorge58 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2016 Άμα έχεις αεροφοβία μη κοιτάς καθόλου ΜΤ.οχι δν εχω. Απλα αν ειναι αφορητο ρ παιδι μου να το πω ετσι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2016 (τροποποιήθηκε) οχι δν εχω. Απλα αν ειναι αφορητο ρ παιδι μου να το πω ετσι. Για εμάς εδώ "αφόρητο" είναι το να είσαι κλεισμένος μέσα σε ένα αυτοκίνητο στο οποίο δεν σε φυσάει ο αέρας. χαχαχαΓούστα είναι αυτά φίλε, άλλους τους ενοχλεί και άλλους τους αρέσει. Τροποποιήθηκε Μάιος 23 , 2016 από τον MentalMinD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2016 Αφόρητο είναι, ειδικά το 09. Υπέροχο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2016 Είναι υπέροχα αφόρητο, χαχαχα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2016 Ή λύση είναι στα χέρια μου, από βδομάδα θα τον βάλω και θα γράψω εντυπώσεις. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2016 αντε με το καλο εγω θα παω στην λυση της αντιπροσωπειας και βλεπουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2016 αντε με το καλο εγω θα παω στην λυση της αντιπροσωπειας και βλεπουμε...και βλέπουμε πιο θα σπάσει πρώτο! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2016 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angel79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2016 Ή λύση είναι στα χέρια μου, από βδομάδα θα τον βάλω και θα γράψω εντυπώσεις.μιας και τον εχω και γω αλλα ακομη δεν τον εχω βαλει λογω του οτι αλλαξα στην εγγυηση αυτην την φορα...περιμενω εντυπωσεις και τυχον δυσκολιες οσον αφορα την τοποθετηση/ρυθμιση κτλπ.θενκςςςςςς και ευχομαι να ηρεμησεις.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2016 Θα σας πω τι συμβαίνει, ο τεντωτηρας μου δεν ακούγεται, δεν κάνει τον χαρακτηριστικό θόρυβο. Στο άφημα του γκαζιου ακούγεται να αμολάει την αλυσίδα αλλά θέλει εκπαιδευμένο αυτί για να καταλάβει τι παίζεται. Το ίδιο κάνουν και όσα άλλα 09 έχω οδηγήσει. Δεν σώνεσαι με τον μαμά, έχει θέμα γενικότερο για αυτό και άλλαξαν το όλο σύστημα λίπανσης του και τον τρόπο λειτουργία τους. Ακόμα και όσοι δεν τον ακούτε να έχετε τον νου σας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2016 Θα σας πω τι συμβαίνει, ο τεντωτηρας μου δεν ακούγεται, δεν κάνει τον χαρακτηριστικό θόρυβο. Στο άφημα του γκαζιου ακούγεται να αμολάει την αλυσίδα αλλά θέλει εκπαιδευμένο αυτί για να καταλάβει τι παίζεται. Το ίδιο κάνουν και όσα άλλα 09 έχω οδηγήσει. Δεν σώνεσαι με τον μαμά, έχει θέμα γενικότερο για αυτό και άλλαξαν το όλο σύστημα λίπανσης του και τον τρόπο λειτουργία τους. Ακόμα και όσοι δεν τον ακούτε να έχετε τον νου σας...Σκ@τ@ στην yamaha δηλαδή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimlertas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2016 Για το θέμα με τον τεντωτήρα παρακολουθώ όλα τα αγγλόφωνα forum για τα MT/FZ 09 από τις 21 Μαίου και πουθενά δεν αναφέρουν τίποτα. Μόνο στην Ελλάδα το πήραμε είδηση? Μήπως να το θέσουμε και στα άλλα forum να δούμε τι θα προκύψει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2016 (τροποποιήθηκε) ..το έβαλα στο fz09.org Στα παπ@ρι@ τους, σχεδόν όλοι φοράνε τον μηχανικό της APE. http://www.fz09.org/forum/34-yamaha-fz-09-common-problems-issues/9137-003-rev-cct-issues-who-else-has-them-2.html#post214090 http://www.fz09.org/forum/34-yamaha-fz-09-common-problems-issues/448-i-got-tick-124.html#post217515 Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2016 από τον elprimerozen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2016 εγω αλλαξα τεντωτηρα εγγυηση, και μετα απο ενα μηνα τον ξανακουσα. δεν πρεπει να μου εβαλαν τον updated, εχει ασπρη βουλα (ουτε κιτρινη ουτε καφε) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wheelie man 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2016 (τροποποιήθηκε) Και γω έχω στα χέρια μου τον APE, από βδομάδα θα τον βάλω. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2016 από τον wheelie man 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Streetlover 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2016 (τροποποιήθηκε) Γεια σας παιδια!Έχω μια απορία.....Μου έχουνε μπεί διαόλια στο μυαλο και σκεφτομαι να δώσω την Ζάρα για να πάρω το ΜΤ...... και εδώ η εξής απορια:Σκέφτομαι για fluo.... Ειναι αυτο το χρώμα πολύ καγκούρικο ή οχι? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2016 από τον Streetlover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2016 Γεια σας παιδια!Έχω μια απορία.....Μου έχουνε μπεί διαόλια στο μυαλο και σκεφτομαι να δώσω την Ζάρα για να πάρω το ΜΤ...... και εδώ η εξής απορια:Σκέφτομαι για fluo.... Ειναι αυτο το χρώμα πολύ καγκούρικο ή οχι? Εγώ δε θα έπαιρνα fluo ούτε και να μου το χαρίζανε:P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2016 γούστα είναι αυτά φίλε...αν το γουστάρεις να το βλέπεις κάθε φορά μή ρωτάς. καλές αγορές ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2016 Μόδα , του χρόνου ούτε σημασία μόλις βγουν τα νέα χρώματα . Καλύτερα κάτι πιο διαχρονικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες