Ιπταμενη Σαρδελα 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Η νεα μηχανη της honda... Γυρω στα 50 αλογα, διαθεσιμη και με abs. Εδω και στην πραξη... Προσωπικα θυμαμαι τα cbr 250 και 400 της δεκαετιας του 90 και οταν βλεπω αυτο μου μοιαζει με σκουτερ.... Ακουω γνωμες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 Κάποιος εδώ μέσα περιμένει πως και πως να πετύχει τέτοιο στο δρόμο και να του κάνει γερές πλάκες με το CBR400RR-NC23 του... Εξέλιξη... Σοβαρά τώρα, όπως έγραψα κι αλλού (σε ιτάλικς): Είναι πολύ καλή επιλογή, κυρίως για νέους οδηγούς, που ΔΕΝ θέλουν για Χ,Υ,Ζ, λόγους να ασχοληθούν με μεταχειρισμένα, ούτε να δίνουν πολλά σε κόστος χρήσης. Ξέρει η Honda τι κάνει, και νομίζω ότι με τα 500ρια έχει πιάσει τους άλλους κατασκευαστές στον ύπνο (για την ώρα τουλάχιστον). Από εκεί και πέρα, ο καθένας έχει τις προτεραιότητές του, και ανάλογα βλέπει την κάθε μοτοσυκλέτα, ενδιαφέρουσα ή μη-ενδιαφέρουσα. Προσωπικά, σαν σουλούπι και για τον σκοπό που φτιάχτηκε (ένα σύχρονο όμορφο κομιούτερ) το βρήσκω μια χαρά. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 ... Ακριβως αυτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 Από την άλλη βέβαια, όποιος ΔΕΝ έχει φοβία του μεταχειρισμένου, και πιάνουν λιγάκι τα χέρια του, με ένα, ενάμιση, δύο χιλιάρικα το πολύ, σύνολο και αγορά (νάναι καλά το car.gr) και φρεσκάρισμα ότι χρειαστεί, βρήσκει ένα μεταχειρισμένο, το φέρνει σε καλή κατάσταση, και χωρίς να έχει δώσει 6500 ευρώ για το ''καινούριο'', έχει-ακούει-βλέπει-καβαλάει αυτό: http://youtu.be/dyWhEy5rVIw Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 Όμορφο φαίνεται! Και για πρώτη μηχανή θα είναι ό,τι πρέπει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 Παιδιά όποιος θέλει ας αγοράσει CBR 400 20ετίας και να το κάνει καινούργιο (με τί κοστολόγιο και προσωπικό χρόνο δεν γνωρίζω..) Εν τω μεταξύ όποιος θέλει ένα καινούργιο σύγχρονο μηχανάκι με εγγύηση καi ABS που να έχει όμορφη εμφάνιση, μικρή κατανάλωση, καλές επιδόσεις και εμφάνιση που να πάει στα SS μου φαίνεται ωραία περίπτωση το 500. Ουσιαστικά ένα φτωχότερο CBR 600F μου φαίνεται εμένα σαν φιλοσοφία. Σε ιπποδύναμη όμως και δυνατότητες μια ολοκληρωμένη μηχανή που μπορεί να σε πάει πολύ μακρυά με λίγα σχετικά χρήματα. Εντάξει στο μεταχειρισμ΄νο παίζουν με λιγότερα χρήματα πιο καλές μηχανές αλλα΄εδω΄παίζει και το Α2, μην το ξεχναμε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 Δύσκολη επιλογή το παλιό!! Συγκριτικά με το "νέο" αίμα που έχουμε εδω ένα παλιό 400αρι σίγουρα είναι πιο ψαγμενο.. Το θέμα είναι οτι εδω κ χρονια ο Ελληνας την εχει δει Ευρώπη κ ετσι κ το παλιό το εχει χεσμενο. Ετσι βλέπουμε όλο νέα παιδια νέους οδηγούς κ πανε κατευθείαν στα καινουργι για τα χίλια δυο καλα που εχει κ ψιλοξεχναμε το καθαρά μοτοσυκλετιστικο κομμάτι. Επίσης υπάρχει ο φόβος του ανταλλακτικου που παίζει συχνή πιπιλα στα καφενεία κ τς καφετέριες όπως επίσης κ φανσι λέξεις όπως εγγύηση αβς κ ιντζεξιον! Με λίγα λόγια οι 99 στους 100 θα προτιμήσουν το 500αρι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 Πολύ όμορφο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 η πρωτη φωτογραφια με την γυναικα αναβατη για μενα τα λεει ολα... γνωμη μου παντα ετσι? μην παρεξηγηθω. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 η πρωτη φωτογραφια με την γυναικα αναβατη για μενα τα λεει ολα... γνωμη μου παντα ετσι? μην παρεξηγηθω. Θα συμφωνήσω. Είναι σαν να λέει: "Κορίτσια, καιρός να αφήσετε τα 125 και 250 και να μεταβείτε στο γλυκούλι 500άρι". 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 (τροποποιήθηκε) Παιδιά όποιος θέλει ας αγοράσει CBR 400 20ετίας και να το κάνει καινούργιο (με τί κοστολόγιο και προσωπικό χρόνο δεν γνωρίζω..) Ουσιαστικά ένα φτωχότερο CBR 600F μου φαίνεται εμένα σαν φιλοσοφία. Ναι μπαμπά, για το πρώτο που δεν γνωρίζεις, το έχω ήδη γράψει εγώ παραπάνω, ξαναδιάβασε. Και έρχεται προσεχώς και θέμα με ανανέωση και κόστη και φωτό και απόλα. Για το δεύτερο, φτωχότερο CBR600F μμμμμναι. Το 600 έχει τετρακύλινδρο κινητήρα, 150 άλογα στο λίτρο απόδοση, αλουμινένιο πλαίσιο, διπλούς δίσκους μπροστά, έχει και ένα USD για μόστρα. To 500 έχει δικύλινδρο κινητήρα, 92 άλογα στο λίτρο απόδοση , σιδεριά φτήνια_να_κανουμε_την_δουλίτσα-μας πλαίσιο, μονό δίσκο μπροστά και ότι πιο φτηνό σε συμβατικό μπροστά, στοίχημα δεν είναι κάν cartridge το πηρούνι του. Δεν το λες απλά φτωχότερο αυτό, χρεωκοπημένο το λές... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 5 , 2013 από τον FlyingInADream 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ναι μπαμπά, για το πρώτο που δεν γνωρίζεις, το έχω ήδη γράψει εγώ παραπάνω, ξαναδιάβασε. Και έρχεται προσεχώς και θέμα με ανανέωση και κόστη και φωτό και απόλα. Για το δεύτερο, φτωχότερο CBR600F μμμμμναι. Το 600 έχει τετρακύλινδρο κινητήρα, 150 άλογα στο λίτρο απόδοση, αλουμινένιο πλαίσιο, διπλούς δίσκους μπροστά, έχει και ένα USD για μόστρα. To 500 έχει δικύλινδρο κινητήρα, 92 άλογα στο λίτρο απόδοση , σιδεριά φτήνια_να_κανουμε_την_δουλίτσα-μας πλαίσιο, μονό δίσκο μπροστά και ότι πιο φτηνό σε συμβατικό μπροστά, στοίχημα δεν είναι κάν cartridge το πηρούνι του. Δεν το λες απλά φτωχότερο αυτό, χρεωκοπημένο το λές... ΄΄Εχεις κάποιο πρόβλημα που θες να μου το εξηγήσεις?? Σημείωση:Φαντάζομαι απο τα γραφόμενα σου οτι έκανες κάποιο Rebuild στο δικό σου μηχανάκι και προφανώς ως γνήσιος Νάρκισσος έπαθες κάποια παράκρουση και φαντασιώνεσαι πως ανακάλυψες το Άγιο δισκοπότηρο και ήρθε η ώρα να μεταδώσεις στον κόσμο την σοφία σου?? Έλα μην ντρέπεσαι, πάρε ένα ηρεμιστικό και εξήγησε μας σοφέ γέροντα τί εστί μηχανάκι να μάθουμε και εμείς οι νεώτεροι. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 5 , 2013 από τον TC-drift 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 Χμμμμ πολλλλλάάάάά ναρκωτικά.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 Χμμμμ πολλλλλάάάάά ναρκωτικά.... Ρε φίλε πρώτα βγαίνεις και με ειρωνεύεσαι και με λες μπαμπά και μου κάνεις υποδείξεις τί γνωρίζω και τί όχι και τί να διαβάσω και μετά εγώ παίρνω τα ναρκωτικά? Θες να μου το εξηγήσεις λιγάκι τί ζόρι τραβάς? ξαναρωτάω. Αν δεν έχεις τρόπο να μιλάς με λίγο σεβασμό και ευγένεια προς τον άλλον συνάδελφο εδω μέσα αυτού του είδους απαντήσεις θα πάρεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 Τις ειρωνίες νεοέλληνα, κοίτα πρώτος να μην τις κάνεις ΕΣΥ, και βλέπουμε μετά τους άλλους. Το μπαμπά, απαντάει στο ΄΄παιδιά'' που εσύ έβαλες. Το κάνει τόσο, το έγραψα παραπάνω απαντάει στο ''δεν ξέρω τι κοστίζει'' που εσύ έβαλες. Κ.ο.κ. να μην τα αραδιάζουμε και όλα, όποιος θέλει διαβάζει παραπάνω, τα γραπτά μένουν. Αλήθεια ένα τεχνικό θέμα , που ενδέχεται να ενδιαφέρει πολλούς, εσύ το θεωρείς ναρκισισμό; Και όχι, έξω έπεσες, ούτε rebuild, ούτε δικό μου μοτό. Αν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά, κοίτα να φέρεσαι εσύ πρώτος, πούστικες κουβέντες ''εγώ δεν έκανα τίποτα ο άλλος άρχισε, ωχ συγνώμη ήταν τυχαίο'' ξέρουν να λένε και οι άλλοι, δεν έχεις μόνο εσύ το δικαίωμα, ομοίως και τα περί προβλημάτων... Κοίτα να μην το παίζεις επανειλημένα εξυπνάκιας σε ότι γράφω ( αλήθεια για ποιόν δείχνει προβλήματα αυτό; ), και σου υπόσχομαι έχω και άλλα πράγματα να κάνω από το να ασχολούμαι τι θα γράψω σε εσένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelER 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 Το αντάλλαζα το ER μου για αυτό..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τις ειρωνίες νεοέλληνα, κοίτα πρώτος να μην τις κάνεις ΕΣΥ, και βλέπουμε μετά τους άλλους. Το μπαμπά, απαντάει στο ΄΄παιδιά'' που εσύ έβαλες. Το κάνει τόσο, το έγραψα παραπάνω απαντάει στο ''δεν ξέρω τι κοστίζει'' που εσύ έβαλες. Κ.ο.κ. να μην τα αραδιάζουμε και όλα, όποιος θέλει διαβάζει παραπάνω, τα γραπτά μένουν. Αλήθεια ένα τεχνικό θέμα , που ενδέχεται να ενδιαφέρει πολλούς, εσύ το θεωρείς ναρκισισμό; Και όχι, έξω έπεσες, ούτε rebuild, ούτε δικό μου μοτό. Αν θέλεις να σου φέρονται ευγενικά, κοίτα να φέρεσαι εσύ πρώτος, πούστικες κουβέντες ''εγώ δεν έκανα τίποτα ο άλλος άρχισε, ωχ συγνώμη ήταν τυχαίο'' ξέρουν να λένε και οι άλλοι, δεν έχεις μόνο εσύ το δικαίωμα, ομοίως και τα περί προβλημάτων... Κοίτα να μην το παίζεις επανειλημένα εξυπνάκιας σε ότι γράφω ( αλήθεια για ποιόν δείχνει προβλήματα αυτό; ), και σου υπόσχομαι έχω και άλλα πράγματα να κάνω από το να ασχολούμαι τι θα γράψω σε εσένα. Ρε φίλε, έχω ΚΑΝ ξαναασχοληθεί εγώ ξανα μαζί σου? Ξέρω ΚΑΝ ποιός είσαι? Αν έτυχε σε άλλο θέμα να είχαμε πάλι μια διένεξη σε διαβεβαιώ εγώ κοριτσιστικες τακτικές να κρατάω απωθημένα δεν εχω. Ούτε καν μου λέει κατι το Nick σου να σου δώσω να καταλάβεις. Το ΄΄παιδιά΄΄΄που έγραψα παραπάνω είναι ένας τρόπος να απευθυνθείς σους φίλους σου ή σε μια παρέα. Παιδιά καλά είστε?? κλπ κλπ. Αν έχεις απωθημένα και κάποιος σου συμπεριφέρεται σαν πιτσιρικά εγώ δεν είμαι αυτός, άντε βρες με ποιόν έχεις το θέμα. Το ΄΄ΔΕΝ ξέρω τί κοστίζει΄΄ φυσικά δεν ήταν αναφορά στην άγνοια μου το πόσο κοστίζει μια ανακατασκευή αλλα το αντίθετο γιατί έχω ξοδέψει πολλές χιλιάδες ευρό σε τέτοιες ιστορίες και έχω παρει αρκετά μεταχειρισμένα μηχανάκια που ξόδεψα χρόνο και χρήμα να τα κάνω μηχανάκια. Όταν λοιπόν εσύ ασχοληθείς με τα χεράκια σου και φτιάξεις κάτι και δώσεις έστω και ευρό, τότε μπορείς να είσαι σε θέση να δώσεις συμβουλές περι αυτού του θέματος και όχι προηγουμένως γιατί κάποιος εδω μπορεί να διαβάζει να πάει να πάρει ένα χρέπι επειδή το είπες εσύ και στην πορεία να του κοστίσει όσο ένα καινούργιο CBR 500. Η πρώτη και βασική γνώση στο μεταχειρισμένο είναι οτι δεν ξέρεις τί αγοράζεις και μπορεί το κοστολόγιο να τριοπλασιαστεί απο το οποιοδήποτε πρόβλημα.Στο θέμα που θα ανοίξεις απο ανακατασκευή που έκανε κάποιος τρίτος να τον ρωτήσεις να σου πει σχετικά με το θέμα. Τώρα στα υπόλοιπα που είπες περι πούστικα που ούτε καν κατάλαβα τί γράφεις, κοίτα να χαλαρώσεις λιγάκι. Και για να τελειώνουμε, QUOTE έκανες ΕΣΥ στο δικό μου μήνυμα και μου απάντησες. Εγω δεν ξέρω ποιός είσαι, ούτε καν ασχολήθηκα. Αν πήρες κάτι προσωπικά σε μια γενική απάντηση που έδωσα, είναι δικό σου προσωπικό πρόβλημα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 5 , 2013 από τον TC-drift Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 παντως το CBR400 ειναι καλυτερο...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 παντως το CBR400 ειναι καλυτερο...... Ισως ειναι καλυτερο σε επιδωσεις και στησιμο λογω του οτι ειναι καθαρα SS μηχανη σε σχεση με το CBR500R που ειναι ενα καθημερινο μηχανακι, αν παντως ειναι να δωσω 2500-3000 ευρω για να κανω ενα CBR400RR μηχανη καλυτερα να παρω ενα Hornet του 2000 στα ιδια χρηματα, ουτως η αλλως στο δρομο θα κυκλοφορω, οχι σε πιστα... Και ναι εχω κανει ανακατασκευη στο μηχανακι μου και μου εφυγαν πολλα και ακομα δινω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelER 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 παντως το CBR400 ειναι καλυτερο...... Καίει περισσότερο όμως.. :mB_kalo_e: (που όσο να ναι το προσέχουμε και αυτό πλέον με την τιμή της βενζίνης ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 Γμτ, εφαγα πολυ γαβρο το μεσημερι, και μπηκα τωρα κι εδω..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 Εγω χαιρομαι που βγαζει τετοιες πατατ... εεε τετοια μηχανακια η Honda γιατι θα τους κανω πλακα με μισο γκαζι, ειναι και οι καιροι δυσκολοι μην καταναλωνουμε βενζινη χωρις λογο... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 Εγω χαιρομαι που βγαζει τετοιες πατατ... εεε τετοια μηχανακια η Honda γιατι θα τους κανω πλακα με μισο γκαζι, ειναι και οι καιροι δυσκολοι μην καταναλωνουμε βενζινη χωρις λογο... Μιας και γινομαστε σιγα σιγα ινδια και πακισταν (ισως να γιναμε κιολας) η Honda επιασε τον παλμο της αγορας και μας σερβιρει αυτα τα μοτορια, την αρχη βεβαια την εκανε η Kawa με το ninja 250 και τωρα το 300... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 Αμα γινομαστε Ινδια Πακισταν, λεωφορειακι και αγιος ο θεος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 Μιας και γινομαστε σιγα σιγα ινδια και πακισταν (ισως να γιναμε κιολας) η Honda επιασε τον παλμο της αγορας και μας σερβιρει αυτα τα μοτορια, την αρχη βεβαια την εκανε η Kawa με το ninja 250 και τωρα το 300... Ενα μικρο SS εβγαλε και η Kawa και αυτο καθυστερημενα οταν ειχαν ηδη βγαλει καιρο πριν η Honda το cbr 125 και η Yamaha το R 125. Απλα στο Akashi εκαναν κινηση ματ και βγαλαν το δικο τους στα 250cc και μαλιστα 2κυλινδρο, τακτικη που αποδειχθηκε πολυ σωστη αφου κερδισε μεγαλο κομματι της αγορας και αντεξε μεσα στο χρονο. Ακομα και τωρα η Honda εχει ενα μονοκυλινδρο 250αρι με μικροτερες επιδοσεις και η Yamaha δεν εβγαλε κατι αντιστοιχο.Το εκανε ενα refresh η Κawasaki και τσουπ παλι ειναι στην κορυφη της κατηγοριας χωρις αμφισβητηση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες