μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εφτιαξα εναν οδηγο επειδη πολλες φορες ρωταμε τι ισχυει για μεταβιβαση μοτο.Για να υπαρχει μαζεμενη σε ενα Τοπικ η διαδικασια ωστε να μπορουμε ευκολα να ανατρεχουμε οταν χρειαζομαστε κατι. Θέλετε να πουλήσετε ή να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο; Η διαδικασία είναι απλή, αρκεί να έχετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να πάτε στο πλησιέστερο υποκαταστημα τού Υπουργειου Μεταφορων και Επικοινωνιων(Μηχανολογικό)-Να σημειωθει οτι πλεον δεν γινεται(μεχρι νεωτερας) η μεταβιβαση σε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να έχετε μαζί σας για τη μεταβίβαση ενός αυτοκινήτου είναι τα εξής: 1. Ισχύον Δελτίο ΚΤΕΟ (για μοτοσυκλέτες & αυτοκίνητα άνω της 4ετίας) 2. Άδεια Κυκλοφορίας 3. ΑΦΜ Αγοραστή - Πωλητή 4. Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο Αγοραστή - Πωλητή (Σε περίπτωση που πρόκειται για αλλοδαπό απαιτείται άδεια διαμονής) 5. Παράβολο Τραπέζης ανάλογα με τον κυβισμό του αυτοκινήτου(βλεπε πιο κατω στο Κοστος Μεταβιβασης). Η αγορά του επιβαρύνει τον αγοραστή και αναγράφεται σε αυτό το Ονοματεπώνυμό του αγοραστη και ο αριθμος κυκλοφοριας τού Οχηματος που μεταβιβαζεται. Μπορεί να αγοραστεί από συνεργαζόμενες τράπεζες (και στα ειδικα ΑΤΜ που διαθετουν αυτες) σε συγκεκριμενο αριθμο λογαριασμου που μαθαίνετε ευκολα απο το ΥΜΕ ή ενα ΚΕΠ. 6. Εξουσιοδότηση με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής από δημόσια αρχή ή την αστυνομία, όταν δεν προσέρχεται στο ΚΕΠ ο πωλητής ή ο αγοραστής αλλά εκπρόσωπος αυτού. Να σημειώσουμε ότι αν το επιβατικό έχει παρακράτηση κυριότητας, πρέπει πρώτα να γίνει η διαδικασία άρσης παρακράτησης και στη συνέχεια μπορεί να πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση. Κόστος μεταβίβασης αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών 1. Έκδοση άδειας κυκλοφορίας (άρθρο 26 ν. 2873/2000, Υπ. Οικ. 1113309/1303/Τ.&Ε.Φ./ΠΟΛ. 1300/13-12-2000). - Για την έκδοση της άδειας κυκλοφορίας αυτοκινήτου οχήματος και μοτοσικλέτας, επιβάλλεται τέλος άδειας οχήματος, ως εξής: Α. Ιδιωτικής χρήσης. α) Μοτοσικλέτες 9 ΕΥΡΩ β) Λοιπά οχήματα 75 » Β. Δημόσιας χρήσης. α) Μοτοσικλέτες 30 ΕΥΡΩ β) Λοιπά οχήματα 100 » Επίσης το ανωτέρω τέλος επιβάλλεται και για την περίπτωση αντικατάστασης ή ανανέωσης της άδειας κυκλοφορίας οχήματος. 2. Μεταβίβαση αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων (άρθρο 27 ν. 2873/2000, Υπ. Οικ. 1113309/1303/Τ.&Ε.Φ./ΠΟΛ.1300/13-12-2000 και άρθρο 57 (παρ. 2) ν. 3283/2004). 2.1.Από επαχθή αιτία. Για μεταβίβαση αυτοκινήτων και μοτοσικλετών από επαχθή αιτία (πώληση) επιβάλλεται τέλος μεταβίβασης οχήματος, σύμφωνα με τις πιο κάτω διακρίσεις: α) Επιβατικά Ι.Χ. αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες: Κατηγορία Κινητήρας σε κυβ. εκατ. κοστος μεταβίβασης Α έως - 400 30 ΕΥΡΩ Β 401 - 800 45 » Γ 801 - 1300 60 » Δ 1301 - 1600 90 » Ε 1601 - 1900 120 » ΣΤ 1901 - 2500 145 » Ζ 2501 και άνω 205 » 40 β) Φορτηγά Ι.Χ. αυτοκίνητα: Κατηγορία Μικτό βάρος σε χιλιόγραμμα κοστος μεταβίβασης Β 3.501 - 10.000 45 » Γ 10.001 - 20.000 75 » Δ 20.001 - 30.000 120 » Ε 30.001 - 40.000 145 » ΣΤ 40.001 και άνω 175 » γ) Λεωφορεία Ι.Χ. αυτοκίνητα: Κατηγορία Θέσεις καθήμενων κοστος μεταβίβασης Α έως 33 75 ΕΥΡΩ Β 34 - 50 105 » Γ 51 και άνω 135 » δ) Επιβατικά Δ.Χ. αυτοκίνητα (με ή χωρίς μετρητή) μαζί με την άδεια κυκλοφορίας 190 ΕΥΡΩ. ε) Φορτηγά Δ.Χ. αυτοκίνητα μαζί με την άδεια κυκλοφορίας: Κατηγορία Μικτό βάρος σε χιλιόγραμμα κοστος μεταβίβασης Α μέχρι 3.500 75 ΕΥΡΩ Β 3.501 - 10.000 160 » Γ 10.001 - 20.000 235 » Δ 20.001 - 30.000 350 » Ε 30.001 - 40.000 455 » ΣΤ 40.001 και άνω 560 » στ) Λεωφορεία Δ.Χ. αυτοκίνητα μαζί με την άδεια κυκλοφορίας: Κατηγορία Θέσεις καθήμενων και ορθίων κοστος μεταβίβασης Α έως 50 350 ΕΥΡΩ Β 51 και άνω 530 » - Το πιο πάνω τέλος δεν προσαυξάνεται με εισφορά ΟΓΑ, γιατί δεν είναι τέλος χαρτοσήμου. - Όταν μεταβιβάζεται ποσοστό αυτοκινήτου το τέλος επιμερίζεται αναλόγως. - Στο ανωτέρω τέλος δεν υπόκεινται οι μεταβιβάσεις που εμπίπτουν στο καθεστώς του φόρου προστιθέμενης αξίας. Στις μεταβιβάσεις αυτές δεν επιβάλλεται ούτε ο πόρος υπέρ του Ταμείου Νομικών. - Το τέλος αυτό καταβάλλεται πριν τη μεταβίβαση. ζ) Για τη μεταβίβαση από επαχθή αιτία μοτοποδηλάτου με κυλινδρισμό κινητήρα μέχρι 50 κ.ε. επιβάλλεται τέλος 15 ΕΥΡΩ, χωρίς προσαύξηση με εισφορά ΟΓΑ, ανεξάρτητα από την αξία του μοτοποδηλάτου. Επίσης δεν επιβάλλεται τέλος χαρτοσήμου. - Στο πιο πάνω τέλος δεν υπόκεινται οι μεταβιβάσεις που εμπίπτουν στο καθεστώς του Φ.Π.Α. - Το πιο πάνω τέλος επιμερίζεται αναλόγως όταν μεταβιβάζεται ποσοστό. - Το τέλος καταβάλλεται πριν τη μεταβίβαση. 2.2. Από χαριστική αιτία. Για τη μεταβίβαση από χαριστική αιτία (δωρεά - γονική παροχή) δημόσιας χρήσης αυτοκινήτου επιβάλλεται εισφορά υπέρ ΤΣΑ 3% στη συνολική αξία. Η εισφορά αυτή δεν επιβάλλεται στη μεταβίβαση από χαριστική αιτία άλλων αυτοκινήτων οχημάτων, μοτοσικλετών ή μοτοποδηλάτων. 2.3. Αρμόδια Υπηρεσία για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης. Από 1.4.2004, το τέλος αδείας οχήματος και το τέλος μεταβίβασης αυτοκινήτου οχήματος εισπράττονται υπέρ της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης (νυν Περιφερειών αρθ. 283 παρ. 2 ν. 3852/2010), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 27 Ν. 3220/2004. Η είσπραξη των χρημάτων γίνεται σε λογαριασμούς τραπεζών, οι οποίοι έχουν συσταθεί για το σκοπό αυτό. Ημερομηνία έναρξης ισχύος του άρθρου αυτού ορίστηκε η 1η Απριλίου 2004 (αρ. αποφ. 1012568/120Β/Τ&ΕΦ (365 Β΄/10.2.2004). ΠΗΓΗ: www.dikaiologitika.gr Τροποποιήθηκε Ιούνιος 3 , 2013 από τον ksino1100 Αντικατάσταση λέξης κατόπιν επιθυμίας του συντάκτη 24 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ωραίος ο οδηγός, βοηθάει αρκετά. :) Να διορθώσω λίγο το κόστος των παραβόλων. Για τις μηχανές, τουλάχιστον, το κόστος είναι ανάλογα τον κυβισμό και δεν απαιτείται ΚΤΕΟ. Για μηχανή 401 - 800 κ.εκ. τα παράβολα είναι 54 €, ενώ για 801 - 1300 κ.εκ. είναι 69 €. Για τις υπόλοιπες κατηγορίες δεν ξέρω Τροποποιήθηκε Ιούνιος 3 , 2013 από τον Terathlios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Μου τελείωσαν τα like για σήμερα. Μπράβο Κώστα, πραγματικά πολύ χρήσιμο ποστ τώρα που άλλαξαν τα πράγματα στις μεταβιβάσεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Πάντως το να έχεις περάσει ΚΤΕΔ για να γίνει η μεταβίβαση ισχύει σε αρκετά μέρη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Ωραίος ο οδηγός, βοηθάει αρκετά. :) Να διορθώσω λίγο το κόστος των παραβόλων. Για τις μηχανές, τουλάχιστον, το κόστος είναι ανάλογα τον κυβισμό και δεν απαιτείται ΚΤΕΟ. Για μηχανή 401 - 800 κ.εκ. τα παράβολα είναι 54 €, ενώ για 801 - 1300 κ.εκ. είναι 69 €. Για τις υπόλοιπες κατηγορίες δεν ξέρω Μα αυτο εγραψε και ο Κωστας πιο πανω α) τελος αδειας 9€ β) τελος μεταβιβασης 45€ Το συνολο 54€ Πλεον σημερα (3/6/13) η διαδικασια μεταβιβασεων εχει ανασταλλει απο τα ΚΕΠ (οχι ολα ομως) μεχρι να ψηφιστει νεα νομοθετικη ρυθμιση οσο αφορα στα δικαιολογητικα που πρεπει να προσκομιστουν. Σε λιγο καιρο απαραιτητη θα ειναι και μια βεβαιωση για μη οφειλη τελων κυκλοφοριας των προηγουμενων 5 ετων. Επισης Δελτιο Τεχνικου Ελεγχου Οχηματος για μοτοσυκλετες δεν ειναι υποχρεωτικο σε ολες τις περιφερειες της χωρας. Στην Πιερια πχ που ειμαι εγω ειναι ακομα προαιρετικο. Οχι για πολυ ομως. Και φανταζομαι τα ιδια ισχυουουν και αλλου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Θεσσαλονικη ειναι υποχρεωτικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xarisk 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 το τέλος μεταβίβασης για τουλάχιαστον μέχρι 200cc είναι 39 ευρώ, οσο για το κτέο τώρα το ζητάει το υπουργείο κανονικά για όσα επρεπε να εχουν περάσει. Εκανα μεταβίβαση 125cc πριν 3 μερες γιαυτο τα ξέρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Καντε εναν κοπο να διαβασετε αυτα που παρεθεσε ο ανθρωπος, μην του χαλαμε το τοπικ. Δεν εχει κανει λαθος. Εκδοση αδειας κυκλοφοριας + κοστος μεταβιβασης 9€ + 30€= 39€ Πολυ ευκολα αθροιζοντας τα ποσα βρισκεις ακριβως ποσο πληρωνεις. Δεν το γραφω δηκτικα, εχω καθε καλη προθεση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Παιδια,διαβαστε σωστα τους πινακες και θα δειτε οτι ΟΛΑ οσα λετε ειναι εκει :) Οσο για χαρτι ΚΤΕΔ,αποψη μου οποιος εχει περασει και θελει να κανει μεταβιβαση να το εχει μαζι διοτι μπορει να του ζητηθει. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Παιδιά το 50αρι γίνεται μεταβίβαση ακόμα στην τροχαία; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Παιδιά το 50αρι γίνεται μεταβίβαση ακόμα στην τροχαία; Σε προσφατη ερωτηση μου σχετικα,ναι ινεται μεταβιβαση στην Τροχαια :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xarisk 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Σε προσφατη ερωτηση μου σχετικα,ναι ινεται μεταβιβαση στην Τροχαια :) εκτος και αν ειναι λέει καινουργιο και δεν εχει βγει ακομα η πινακίδα , σε αυτη την περιπτωση και το 50αρι παει υπουργειο μου ειπαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 καλό είναι να γραφτεί και το μετά και τι χαρτιά χρειάζονται για την εφορία. υπεύθυνη δήλωση του άλλου για το ποσό αγοράς; που δηλώνεται το ποσό κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xarisk 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 καλό είναι να γραφτεί και το μετά και τι χαρτιά χρειάζονται για την εφορία. υπεύθυνη δήλωση του άλλου για το ποσό αγοράς; που δηλώνεται το ποσό κλπ για την εφορια δεν χρειαζεται τπτ... τα μηχανακια απλα δεν τα δηλωνεις σε δηλωση εισοδηματος οποτε δεν εχεις κανενα θεμα.Το εχω ρωτησει σε 3 λογιστες το ιδιο μου ειπαν ολοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Χρειάζεται μία φορά να το δηλώσεις, κατά την αγορά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nihil004 954 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) Σήμερα έκανα μεταβίβαση. Κυβικά 398. Μόνο σε υπουργείο (προφανώς αρμόδιες υπηρεσίες κάθε περιφέρειας). Πρώτα πήγα στο ΚΕΠ και μου δωσαν ένα χαρτί για να πάω σε μία από 5-6 διαφορετικές τράπεζες να καταθέσω τα παράβολα, 39Ε. Τη μεταβίβαση την έκανα στο όνομά μου με εξουσιοδότηση του πωλητή. Αναλυτικά θέλει: 1) Φωτοτυπία ταυτότητας μου, δεν χρειάζεται επικύρωση. Αν δεν είχα την εξουσιοδότηση θα ήθελε και του πωλητή. 2) Την εξουσιοδότηση για κάθε νόμιμη και απαραίτητη διαδικασία από το πωλητή σε μένα. 3) Την άδεια της μηχανής 4) Την απόδειξη απ τα παράβολα ούτε κτέο ζήτησαν, ούτε τέλη (Ανατ.Αττική). Περίμενα καμιά ώρα μετά για να την εκτυπώσουν, ευτυχώς είχαν χαρτί. Εννοείται πρέπει να έχεις τα ΑΦΜ και των 2. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 10 , 2013 από τον Nihil004 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 τα λεφτα τα δινουμε/παιρνουμε πριν την μεταβιβαση ετσι?? σε περιπτωση που μπουν τα λεφτα αλλα μετα για καποιο λογο στραβωσει η δουλεια τι γινεται?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis_suzuki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 παιδες ερωτηση:το 1000 δηλωνετε στην εφορια?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatis_vts 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 τρακαρισμενο οχημα που δεν εχει περασει κτεο μπορει να μεταβιβασθει/πουληθει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 παιδες ερωτηση:το 1000 δηλωνετε στην εφορια?? ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 για την εφορια δεν χρειαζεται τπτ... τα μηχανακια απλα δεν τα δηλωνεις σε δηλωση εισοδηματος οποτε δεν εχεις κανενα θεμα.Το εχω ρωτησει σε 3 λογιστες το ιδιο μου ειπαν ολοι. Μεχρις στιγμης-αγνωστο για πόσο......-οι μοτοσυκλετες δηλωνονται στην Δηλωση ΜΟΝΟ οταν τις αγοραζεις καινουριες απο Εμπορο ο οποιος σού κοβει Αποδειξη αγορας και την δηλωνεις στην Ετησια Δηλωση που υποβαλλεις(στην ουσια σε πηδ@νε αφου ως τεκμηριο πιανει και αυτο το ποσο αγορας που προστιθεται στο Φορολογητεο Ειδοσημα αλλά δεν γινεται κι αλλιως)... παιδες ερωτηση:το 1000 δηλωνετε στην εφορια?? Μεχρις σημερα(ειπαμε...αγνωστο για πόσο....)καμμία μοτοσυκλετα δεν δηλωνεται στην Δηλωση. τρακαρισμενο οχημα που δεν εχει περασει κτεο μπορει να μεταβιβασθει/πουληθει; Καποιες Περιφερειες για μεταβιβαση δικυκλου ζητανε ΚΤΕΔ καποιες οχι(ακομα...).Για την περιπτωση ομως που ρωτας,δηλαδη τρακαρισμενη μοτο που προφανως αδυνατει να παει σε ενα ΚΤΕΔ να περασει ελεγχο λογω της καταστασης της,θα πρεπει να παρεις ενα τηλεφωνακι στο Μηχανολογικο τής Πολης σου να ρωτησεις να σου πουν 100% τι ισχυει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatis_vts 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 βασικα θενκς και σορρυ, αλλα προκειται για ιχ στην αθηνα... δεν ειναι δικο μου, μακρια απο μας, αλλα ενος συναδελφου που με κοροιδευε οταν περναγα το δικο μου κτεο... τωρα που του εκατσε η στραβη, τρεχει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) ότι δηλώνεται μόνο το καινούριο από κατάστημα με απόδειξη δεν το ήξερα. την είχα δηλώσει πάντως , οπότε οκ. όσοι δήλωναν αγορά μεταχειρισμένου, έβαζαν υπεύθυνη δήλωση αγοραστή; ο πωλητής βάζει/έβαζε την αγορά μεταχειρισμένου κάπου; [λογικά στα αφορολόγητα εισοδήματα] δε νομίζω να αφήσουν απ έξω για καιρό τις μεταχειρισμένες. ικανοί είναι ετεροχρονισμένα να βάζουν να τις δηλώνεις. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 14 , 2013 από τον yamahito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 ικανοί είναι ... Καλα...για το τι ειναι "ικανοι" ας μην πιασουμε κουβεντα γιατι βλεπω να δηλωνουμε και πόσα σωβρακα αλλαζουμε και γιατι και πότε και με ποια και ποσο και τι και....κακο ψοφο να'χουν...αστο αλλη ιστορια αυτο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_b 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 Παντως (παραδοξως μαλλον), στην μηχανη που αγορασα την προηγουμενη εβδομαδα, ενω ειχε περασει ΚΤΕΟ, δεν ζητηθηκε απο το μηχανολογικο. Ενω ηξερα οτι το ζητανε απαραιτητα (το εγραφε και σε ενα χαρτι που ειχε μεσα το μηχανολογικο με τα απαιτουμενα εγγραφα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες