Jump to content
gkourmoul1

TDM 900 - ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Recommended Posts

soft reset: δυό κούφιες και μια παραπονιάρα.

hard reset: δύο πνιχτές, τρείς βρωμερές και δύο κούφιες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

hard reset: δύο πνιχτές, τρείς βρωμερές και δύο κούφιες.

Αχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Χτυπιέμαι ρε Γιάννο :lol: :tooth:

Υ.Γ.: Μένει η επιβεβαίωση (θα προτιμούσα......γραπτή) από τον Γιώργη!!! Live επιδείξεις ή DIY ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ και τιμωρούνται με μηνιαίο ban :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

hard reset: δύο πνιχτές, τρείς βρωμερές και δύο κούφιες ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΥΓΡΗ.....

:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ καλη αγορα η συγκεκριμενη σελα ειδικα για ατομα που εχουν αρκετη ωρα πανω στη μηχανη

πιστευω θα την ευχαριστηθεις και θα ξεχασεις τα χρηματα που εδωσες για τον ποπο σου! :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θέλω να γράψω δύο καλά λόγια για τον ποιόν του Βαγγέλη, του μηχανικού μου, ως επαγγελματίας αλλά και ως άνθρωπος που έπρεπε να πάρω Yamaha για να ξεκινήσω να τον προτιμώ στα σέρβις (επίσημος της Χόνδα είναι). Είναι 35 ετών περίπου ορεξάτος για δουλειά.

E αφου κανεις τοσα χλμ εσυ και μιας και ειναι επισημος της ΧΟΝΤΑ και μιας και ειναι τχιμανι παιδι ας κανω κι εγω αλλα τοσα για παρτη του να μου κοιαξει την CBF. :crazy:

Ενα μεγαλο μπραβο του και ενα ακομα μεγαλυτερο εαν συνεχισει ετσι.

Οσο για την σελα καλοριζικη,καλοκωλη. Φαινεται η διαφορα οντως απο την μαμα!

Το rewset που σου λεει ο tre μην το φοβασαι.Ριξε ακινδυνα γιατι οσο πιο βαρβατες τις ριχνεις τοσο μαλακωνει η σελα και δεν καταλαβαινεις πονο. Ετσι κι αλλιως φευγει αερα πατερα και δεν καταλαβαινουν οι γυρω σου απο αφυδατωση! :crazy:

Τροποποιήθηκε από τον ΚωσταςΤ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειπε ενα μελος σε προηγουμενες σελιδες οτι υπαρχουν στο car tdm μοντελο 2007 και εχουν τριαντακατι χιλιαδιες χιλιομετρα? Ειναι γενικα παραλογο αυτο? ρωταω γιατι εχω βρει tdm 2005 με τοσα χιλιομετρα και λιγα παραπανω και μου αρεσουν πολυ αυτες οι μηχανες. Θελω να πω οτι βρομαει η υποθεση αν εχουν τοσα λιγα χιλιομετρα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειπε ενα μελος σε προηγουμενες σελιδες οτι υπαρχουν στο car tdm μοντελο 2007 και εχουν τριαντακατι χιλιαδιες χιλιομετρα? Ειναι γενικα παραλογο αυτο? ρωταω γιατι εχω βρει tdm 2005 με τοσα χιλιομετρα και λιγα παραπανω και μου αρεσουν πολυ αυτες οι μηχανες. Θελω να πω οτι βρομαει η υποθεση αν εχουν τοσα λιγα χιλιομετρα?

Eγω το ειπα αυτο,κοιτα δεν ειναι απολυτο αλλα επειδη μιλαμε για μηχανη πολυ εμπορικη που βρισκεται συνεχεια στους δρομους θελει προσοχη με τα χιλ.

Το να εχει ενα TDM μοντελο του 07 30.000 χιλ ειναι κομματι δυσκολο αν υπολογσει κανει οτι μιλαμε για 6 χρονια και οτι η μηχανη δεν ειναι αυτοκινητο...

Αυτο δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν και εξαιρεσεις,μπορει να βρεις και να ειναι πραγματικα τα χιλι,αυτο ομως θα το καταλαβεις ευκολα

αν εχει βιβλιο σερβις με πληρη ιστορικο η ακομα αν το δει και ο μηχανικος απο καποια σημεια που γνωριζει εκεινος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγω το ειπα αυτο,κοιτα δεν ειναι απολυτο αλλα επειδη μιλαμε για μηχανη πολυ εμπορικη που βρισκεται συνεχεια στους δρομους θελει προσοχη με τα χιλ.

Το να εχει ενα TDM μοντελο του 07 30.000 χιλ ειναι κομματι δυσκολο αν υπολογσει κανει οτι μιλαμε για 6 χρονια και οτι η μηχανη δεν ειναι αυτοκινητο...

Αυτο δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν και εξαιρεσεις,μπορει να βρεις και να ειναι πραγματικα τα χιλι,αυτο ομως θα το καταλαβεις ευκολα

αν εχει βιβλιο σερβις με πληρη ιστορικο η ακομα αν το δει και ο μηχανικος απο καποια σημεια που γνωριζει εκεινος.

Επειδη ειμαι κοντα στο να παρω μια τετοια μηχανη οχι και πολυ αμμεσα πιστευεις οτι ενας μαστορας θα την καταλαβει την μηχανη αν δεν εχει βιβλιο service? Εμενα δλδ πιο πολυ θα με νιαξει να μην εχει παρει μεντα ο σκελετος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη ειμαι κοντα στο να παρω μια τετοια μηχανη οχι και πολυ αμμεσα πιστευεις οτι ενας μαστορας θα την καταλαβει την μηχανη αν δεν εχει βιβλιο service? Εμενα δλδ πιο πολυ θα με νιαξει να μην εχει παρει μεντα ο σκελετος

Ναι,πιστευω πολυ στις γνωσεις ενος καλου μηχανικου,ειδικα ορισμενοι ξερουν τα TDM πολυ καλα,σε καποια σημεια θα κοιταξουν για φθορες

που δεν γινονται με 20-30 χιλιαδες χιλιομετρα...Τα χιλ σε ενα tdm μαζευονται γρηγορα,εγω σε ενα χρονο εχοντας και αυτοκινητο καταφερα να περασω τις 7.000 χιλ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι,πιστευω πολυ στις γνωσεις ενος καλου μηχανικου,ειδικα ορισμενοι ξερουν τα TDM πολυ καλα,σε καποια σημεια θα κοιταξουν για φθορες

που δεν γινονται με 20-30 χιλιαδες χιλιομετρα...Τα χιλ σε ενα tdm μαζευονται γρηγορα,εγω σε ενα χρονο εχοντας και αυτοκινητο καταφερα να περασω τις 7.000 χιλ..

Το θεμα το αν εχει τρακαρει η μηχανη και να μην φαινεται ενω μπορει να μου βγει μετα το προβλημα υπαρχει? (εννοω να απο θεμα αν εχει στραβο σκελετο και τετοια)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν εχει κανει τοσο καλη δουλεια οσο το εργοστασιο δυσκολα θα το δει ενας μηχανικος αλλα επειδη αυτο το αποκλειω

λογικα θα δει αν κατι εχει παει στραβα,εσυ δωσε ενα χαρτζιλικη στο μηχανικο και πες του να το ψαξει καλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν εχει κανει τοσο καλη δουλεια οσο το εργοστασιο δυσκολα θα το δει ενας μηχανικος αλλα επειδη αυτο το αποκλειω

λογικα θα δει αν κατι εχει παει στραβα,εσυ δωσε ενα χαρτζιλικη στο μηχανικο και πες του να το ψαξει καλα.

Σε ευχαριστω πολυ προσπαθω να αποφυγω οσο δυνατον περισσοτερο αυτους που πουλανε τα "αριστα" μηχανακια τους οπως γραφει η πλειοψηφια στις αγγελιες και για αυτο ρωταω συνεχεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ευχαριστω πολυ προσπαθω να αποφυγω οσο δυνατον περισσοτερο αυτους που πουλανε τα "αριστα" μηχανακια τους οπως γραφει η πλειοψηφια στις αγγελιες και για αυτο ρωταω συνεχεια

Κανενα προβλημα και καλα κανεις,τα χρηματα σου θα δωσεις,αλλα το σωστο ειναι να πας σε μηχανικο.

Επισης μπορεις να δεις και παρομοια θεματα στο tdm club να παρες μια ιδεα. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα κανεις και ρωτας. Θελει καλο ψαξιμο...

Εαν παρατηρησεις τα μοντελα 08-09 εχουν 30000-40000χμ.

Τα μοντελα 03-04 ειναι λιγο δυσκολο να εχουν τα ιδια χμ. Οχι αδυνατο βεβαια μιας και η μπεμπα μου του 96 εχει 80000χμ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσο για την σελα καλοριζικη,καλοκωλη. Φαινεται η διαφορα οντως απο την μαμα!

Το rewset που σου λεει ο tre μην το φοβασαι.Ριξε ακινδυνα γιατι οσο πιο βαρβατες τις ριχνεις τοσο μαλακωνει η σελα και δεν καταλαβαινεις πονο. Ετσι κι αλλιως φευγει αερα πατερα και δεν καταλαβαινουν οι γυρω σου απο αφυδατωση! :crazy:

Μήπως πρέπει να βγάλω τις τάπες από τις MIVV? Νομίζω ότι ακούγομαι.... :_stinker:

:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα κανεις και ρωτας. Θελει καλο ψαξιμο...

Εαν παρατηρησεις τα μοντελα 08-09 εχουν 30000-40000χμ.

Τα μοντελα 03-04 ειναι λιγο δυσκολο να εχουν τα ιδια χμ. Οχι αδυνατο βεβαια μιας και η μπεμπα μου του 96 εχει 80000χμ.

Βρηκα για παραδειγμα μοντελο 2005 31000 χλμ με τρια χιλιαρικα απο τις φωτο φαινεται ενταξει. Αλλα πραγματικα θα προτιμουσα να μου ελεγε φιλαρακι το μηχανακι αυτο και αυτο το προβλημα. Βεβαια δεν τον πηρα και εγω τηλ απλα με παραξενευει η αναλογια τιμηςχιλιομετρων και χρονολογιας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίτα, δεν είναι απίθανο να είναι τόσα λίγα τα χιλιόμετρα. Παρόλα αυτά φαίνεται δύσκολα, ειδικά εάν η μηχανή είναι ταλαιπωρημένη με χιλιόμετρα εντός πόλης.

Βέβαια, μεταξύ μας και τα 3πλά χιλιόμετρα να έχει δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, εφόσον είναι άρτια συντηρημένο και με σωστή χρήση (δηλαδή όχι κόφτες κρύο κλπ).

Εάν σε ενδιαφέρει, πήγαινε σε ένα επίσημο αντιπρόσωπο και πες του να του κάνει έναν οπτικοακουστικό έλεγχο, και μετά να το οδηγήσει.

Γενικότερα τα TDM είναι άσπαστα. Απλά πρόσεξε μήπως η χαμηλή τιμή κρύβει άλλα, όπως ανάγκη για νέα αλυσιδογράναζα, ελαστικά, σέρβις αμορτισέρ, βαλβίδες ρύθμιση, δισκάκια συμπλέκτη κλπ όπου ανεβάζει κατά πολύ το συνολικό κόστος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η σελιτσα σου τουμπανη...

με την μαμα δεν την παλευω καθολου...

αλλα προς το παρων no money,,, :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ το μόνο που έχω να παρατηρήσω.... είναι ότι από τότε που ο Γιώργος πήρε Γιαμάπα .... όταν έρχεται στο Ηράκλειο ... δεν κάνει πλέον κανένα τηλέφωνο στους hondaίους.........

Όσο για τον μάστορά που λέει;

Ένα θα σας πω.... αν ήμουν gay μηχανόβιος ...... θα ζητούσα το χέρι του από τον πατέρα του!!!!!

Βαγγέλης ζε τεμ μωρή κουφάλα!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημερα ξαφνικα εκει που οδηγουσα σταματησε να δουλευει το πισω φρενο. Τερματιζε το πενταλ και δεν υπηρχε δαγκωμα. Εφτασα σπιτι με προσοχη, και περιμενα ματαια να κρυωσουν τα υγρα (τα αλλαξα πριν 2000χμ). Η κατασταση παραμενει η ιδια. Περιπτωση λαθος χρησης ή υπερβολικης χρησης δεν παιζει. Δευτερα πρωι παω στον (τοπικο) μαστορα....

Τι λετε να παιζει? Εγω λεω οτι φταινε οι καταρες του Χασοδικη πιο πανω....

Τροποποιήθηκε από τον gkourmoul1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μονο που παει το μυαλο μου ειναι οτι τα υγρα ειναι μουφα, καθως επισης μηπως το συστημα εχει ρουφηξει αερα, με καποιον τροπο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα