tgatzi 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2017 καλοριζικη! καλοταξιδη! καλες βολτες αν και εσυ το εβαλες στα βαθια με το που πηρε μπροστα! τα 500χλμ τα εκανες μονοκοπανια ή εκανες και στασεις να κρυωνει το μηχανακι?λογω ''αστρωτου'' κινητηρα ρωταω.... δεν μας ειπες ομως και τα βασικα! τι χρωμα ειναι?ειναι το νεο με euro4?? δωρα ή εξτρα εξοπλισμος? βασικα βαλε καμια ψωτο να τη χαζεψουμε!!!johni41 εννοείται με στάσεις η διαδρομή. Χρώμα λευκό και προτίμησα του 2016 λόγω τιμής και εμφάνισης (άλλη εξάτμιση και χωρίς καρίνα του 2017). Αυτά δεν έχουν σημασία βέβαια γιατί είναι όλα υποκειμενικά. Το σημαντικό είναι ότι την πήρα άτοκα από Ν. Μάκρη (ίσως ο μόνος έμπορος στην Ελλάδα με άτοκο διακανονισμό γιατί ψάχτηκα παντού με συγκεκριμένη προκαταβολή και δόσεις).Εξοπλισμό δεν πήρα καθώς για ταξίδια που θέλω να κάνω μου αρκεί το givi που έχω με τους μαγνήτες για το ντεπόζιτο και ένα σακίδιο πλάτης,οπότε παζάρεψα ένα καλό κράνος σε προνομιακή τιμή. Αυτά τα ολίγα. Φιλικούς χαιρετισμούς σε όλους! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2017 Φωτογραφίες θέλουμε!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BOLDOR 900 F1 131 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2017 (τροποποιήθηκε) Παιδια εχει παρατηρησει κανεις κατι τετοιο στο μηχανακι του; Μιλαμε για μοντελο που δεν εχει κλεισει χρονο ακομα. Ειδικα στο πηρουνι η σκουρια εχει "σκαψει". Δεν φευγει δλδ με WD40 και αναλογα προϊοντα. Το μηχανακι φυλασσεται σε στεγασμενο χωρο, ευαερο και ευηλιο. Δεν μενω κοντα σε θαλασσα, δεν κυκλοφορω ποτε με βροχη, δεν σκεπαζεται με κουκουλα και εχει πλυθει σε πλυντηριο μονο δυο φορες με την αναλογη προσοχη. WTF; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 18 , 2017 από τον BOLDOR 900 F1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2017 αν και το ψηριζω καθημερινα θα του ξαναριξω μια ματια σε λιγο με αυτα που μας εβαλες και ξυπνησα ασχημα! ειδικα η πρωτη που νομιζω οτι ειναι απο φρενα με τρομαξε!να σου πω τις σκεψεις μου χωρις να ειμαι ειδικος....ποσο καιρο το εχεις? λιγοτερο απο χρονο και εχει τετοιες οξειδωσεις? ελπιζω να μην φταιει η ποιοτητα των υλικων των μεταλλων και να ειναι κατι αλλο....(γιατι θα παρει και εμας η μπαλα ισως)ειπες οτι δεν μενεις κοντα σε θαλασσα. μηπως ετυχε να περασεις το χειμωνα απο δρομους με αλατι και δεν του εριξες νερο να ξεπλυθει μιας και λες οτι το εχεις πλυνει μονο 2 φορες?(ασχετο αλλα αν μπορεις αφιερωσε λιγο χρονο παραπανω στο μηχανακι αν και δεν το ειδαμε ολοκληρο να εχω αποψη και με φιλικη διαθεση παντα στο λεω). μηπως στο πλυσιμο εξω χρησιμοποιησαν δυνατα χημικα και απο εκει να εγινε η ζημια(και παλι δεν δικαιολογειται για καινουριο μηχανακι)? υγρασια κλπ απο οτι λες δεν παιζουν ε? δουλευεις πολυ το WD40?εγω σχεδον καθολου και να σου πω δεν του εχω και τυφλη εμπιστοσυνη οπως αλλοι που το βαζουν παντου. αν το πας καπου και βγαλεις καμια ακρη ενημερωσε και μας να γνωριζουμε την αιτια αλλα και την λυση αν βρεθει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2017 σε νησί μένεις? είναι χαρακτηριστικό σε νησιά και σε περιοχές κοντά στην θάλασσα, λόγο της αλμύρας που τρώει τα πάντα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
venzinas 375 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2017 Μηπως το πλενεις με νερο απο γεωτρηση? Μηπως εκει που μενεις το νερο ειναι αλμυρο κ δεν πινεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cordonn 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2017 Μήπως επέστρεψες από διακοπές σε νησί και δεν το έπλυνες αμέσως; Μετά από διακοπές αμέσως πλύσιμο. Η μηχανή σχολαστικά και τα αυτοκίνητα εκτός του ό,τι φαίνεται ΚΑΙ από κάτω...Μην κάθεσαι άλλο, πήγαινε (αν είσαι στην Αθήνα) στην Καλλιθέα στη Δοϊράνης στον Σπύρο για πλύσιμο περιποίηση και αφαίρεση σκουριάς ή εξηγήσεις. Είναι πολύ εντάξει και πολύ διαβασμενος με αυτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2017 Μηπως οι δυο φορες σε πλυντηριο ειναι 4-5 και η αναλογη προσοχη περιοριζεται στο οτι την επλυνες / στην επλυναν εξειδικευμενοι ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ta-sio 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2017 Σαν άλατα από νερό μου φαίνονται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BOLDOR 900 F1 131 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2017 (τροποποιήθηκε) Συνεχιζοντας πανω στο προβλημα που αντιμετωπιζω με την οξειδωση, θα διευκρινησω και θα προσθεσω μερικα σημεια ακομα.Αρχικα ριξτε μια ματια εδω και οπου αλλου νομιζετε:http://www.cb500x.com/index.php?topic=2839.0http://www.cbr500riders.com/forum/cbr500-general-discussion-forum/1458-rust-wtf.htmlhttp://adventurebikerider.com/forum/23-bikes/351562-honda-cb500x-rust.htmlhttp://www.cb500x.com/index.php?topic=483.0http://www.cb500x.com/index.php/topic,2075.0.htmlΕιδικα το τελευταιο νημα με παραπεμπει σε αυτο:Λιγα ακομα:Επειδη βλεπω οτι μερικοι φιλοι αμφισβητουν αυτα που γραφω, θα τα επαναλαβω με κατηγορηματικο τροπο.Το μηχανακι ειναι 10 μηνων και απιστευτα προσεγμενο. Τοσο, που αν το εβαζα σε αγγελια μαλλον δεν θα πιστευε κανεις οσα θα εγραφα.Χρησιμοποιειται αποκλειστικα σχεδον για βολτες. Αντε και κανενα Super Market. Επομενως εχω την επιλογη να κυκλοφορω μονο με καλο Ελληνικο καιρο.Ξεκαθαριζω: Μενω στα βορεια προαστια της Αθηνας. Ουτε σε ...νησι (που γραφει καποιος), ουτε κοντα σε θαλασσα (προς το παρον), ουτε σε λιμνη ή ποταμι. ΔΕΝ εχω κυκλοφορησει (με αυτο το μηχανακι) ποτε με βροχη. Σε κατι ψιλοψιχαλες επεσα μια φορα για κανενα λεπτακι. Δεν μου αρεσει πλεον η βροχη και η συνεπακολουθη λασπουρια στην μηχανη και επανω μου. Αυτα τα χορτασα στο παρελθον και τερμα πλεον. Δεν μπηκα ποτε σε χωμα. Γιατι αλλωστε. Μηχανακι δρομου ειναι. Τα μονα σημεια επανω του που μοιαζουν χωματινα ειναι το τιμονι και το close ratio σασμαν. Προφανως ουτε σε ...χιονι (!) ουτε σε αλατισμενο δρομο οπως μου προσυναπτει αλλος φιλος. Δεν την πλενω με νερο απο ...πηγαδι. Νερακι της ΕΥΔΑΠ χρησιμοποιω. Ασχετο με το θεμα, αλλα ουτε εχει πεσει ποτε η μηχανη εστω και σταματημενη. Επισης οδηγειται σβελτα, σε ευχαριστους οδηγικα ρυθμους. Δεν χρησιμοποιω WD40. Μια φορα εβαλα στον διακοπτη της μανετας του αμπραγιαζ που ειχε κολλησει (δεν επαιρνε εμπρος ο κινητηρας με αμπραγιαζ και ταχυτητα) και αλλη μια φορα τωρα σε ενα - και μονο ενα - οξειδωμενο σημειο για να δω μπας και κανει τιποτα (Δεν!). Παρκαρεται σε ιδανικο σημειο. Στεγασμενο, πολυ καλα αεριζομενο, με τον ηλιο "να την βλεπει" απο 10:00 μεχρι 11:00 περιπου, απαλειφοντας οποια τυχον υγρασια εκατσε την νυχτα. Καμια κουκουλα δεν εγκλωβιζει τυχον υγρασια. Μονο στο σαλονι μου θα ηταν καλυτερα! Και δεν πηγα διακοπες με την μοτο. Ουτε ειναι αλατα ολα αυτα που βλεπετε. Στο χρωμιο του πηρουνιου τουλαχιστον.Ας παμε τωρα στο πλυσιμο που ωρισμενοι εκφραζουν υποψιες κακομεταχειρισης. Αν καταλαβα καλα (ΑΝ λεω), μεχρι ψευτη με θεωρησαν! Οταν λεω οτι εχει πλυθει 2 (δυο) φορες σε πλυντηριο εννοω ΔΥΟ! Σε πλυντηριο. Ποσο ποιο απλα να το γραψω πια. Στα πεντε μετρα απο εκει που παρκαρω υπαρχει βρυση. Και λουκι αποχετευσης! Δεν λημναζει νερο. Χρησιμοποιειται (η βρυση) αραια και που. Οπως οταν βρεχω το πανακι με μικροϊνες που χρησιμποιω για να την καθαριζω. Απαλα σαν την επιδερμιδα ενος μωρου. Νερο και υγρο πιατων. Αναποφευκτα ομως ερχεται η στιγμη για ενα ποιο δραστικο πλυσιμο. ΤΟΤΕ πηγε σε πλυντηριο. Πληρωθηκε αδρα και προκαταβολικα. 20 euroυλακια. Δεκα στο μαγαζι και δεκα στον πλυστη. Ελληνας και μηχανοβιος με γνωσεις. Το μηχανακι του διπλα παρκαρισμενο. Του εξηγησα ρητα οτι δεν θελω πλυσιμο σε αλυσιδα, κεντρα τροχων και λαιμο. Δεν θελω χημικα. Και το κυριοτερο: Δεν θα εκανα παραπονα αν εμενε βρωμια σε αυτα τα σημεια. Ουτε και σε κανενα αλλο. Καλυτερα μισοπλυμενη ξεκαθαρισα, παρα (υπερβολικη) πιεση και χημικα! Την αφησα - χωρις τα κλειδια - ενα 24ωρο. Την επομενη φορα μαλιστα, υστερα απο μηνες, ημουν παρον σε ολη την διαδικασια.Οι οξειδωσεις εμφανιστηκαν με την παροδο του χρονου. Αμυδρα στην αρχη, με επιταχυνομενο ρυθμο τωρα τελευταια.Η θαλασσα. Ναι, πηγαινω τακτικα. Ολο τον χρονο. Παρκαρω ομως αρκετα μακρια. Συνηθως υπαρχουν σπιτια στο ενδιαμεσο. Ειναι αυτη αιτια για το απαραδεκτον του φαινομενου; Δηλαδη αν εμενα εκει τι θα γινοταν; Θα επρεπε να την πλενω - στεγνωνω καθε μερα; Αν εμενα στο Αμβουργο, στο Εδιμβουργο ή την Ν. Υορκη; Χωρις στεγασμενο χωρο παρκιν; Θα ειχε διαλυθει σε λιγους μηνες;Φαινεται οτι οπως και αλλοι ιδιοκτητες του μοντελου ειμαι απο τους "τυχερους". Ο Ταϊλανδος δεν ειναι Γιαπωνεζος ή Γερμανος. Μαλλον δεν θα γινει ποτε. Ουτε βεβαια ο Ινδος, ο Τουρκος ή ο Μεξικανος. Την αισθηση της τελειοτητας την εχεις μεσα σου. Δεν στην επιβαλλει ο προϊσταμενος απο την Ιαπωνια. Ειναι επομενο να απαιτουν υψηλοτερες τιμες για τα δικης τους κατασκευης προϊοντα.Τα οποια εχω καταευχαριστηθει σε αλλες εποχες. Τα απολυτα μαρτυρια ειχε περασει το BolDor του nickname μου. Χωρις να κανει κιχ. Χωρις σκουριες επειδη εκανα το ....εγκλημα να την πλενω (ξανα και ξανα) σε πλυντηρια χωρις καμια προστασια. Παρκαρισμενη μεσα (σχεδον) στην θαλασσα κανοντας ελευθερο καμπινγκ για ενα μηνα. Χωρις πλυσιματα μετα σε ειδικους. Anyway. Ευχαριστω τον φιλο cordonn για την υποδειξη του. Μαλλον θα επισκεφτω το παλληκαρι που προτεινει. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2017 από τον BOLDOR 900 F1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cordonn 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2017 Ήμουν βιαστικος το μεσημέρι γιατί είχα ταξίδι μπροστά μου...Κοίταξα πάλι τις φωτογραφίες και υποψιάζομαι βιολογική διάβρωση από μύκητα. Δεν έχεις κόκκινη οξυδωση σιδηρου. Το μαρσπιε του συνοδηγού είναι αλουμινιο, μην πω όλα... Τώρα πρέπει να δεις τα κουφώματα του γκαράζ, ειναι αλουμινίου; Κι ότι άλλο γύρω που θα μπορούσε να αναπτύξει μύκητα σε αλουμίνιο ή κράμα αλουμινίου. Επίσης ψάξε για το Cladosporium, μόνιμο ελληνικό πρόβλημα στα αλουμίνια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2017 Πολύ λυπηρό αυτό που συμβαίνει.Το εξουσιοδοτημένο πούχει αναλάβει την συντήρησή του και η αντιπροσωπεία τι λένε στα πλαίσια της εγγυήσεως ? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tgatzi 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2017 Συνεχιζοντας πανω στο προβλημα που αντιμετωπιζω με την οξειδωση, θα διευκρινησω και θα προσθεσω μερικα σημεια ακομα.Αρχικα ριξτε μια ματια εδω και οπου αλλου νομιζετε:http://www.cb500x.com/index.php?topic=2839.0http://www.cbr500riders.com/forum/cbr500-general-discussion-forum/1458-rust-wtf.htmlhttp://adventurebikerider.com/forum/23-bikes/351562-honda-cb500x-rust.htmlhttp://www.cb500x.com/index.php?topic=483.0http://www.cb500x.com/index.php/topic,2075.0.htmlΕιδικα το τελευταιο νημα με παραπεμπει σε αυτο:Λιγα ακομα:Επειδη βλεπω οτι μερικοι φιλοι αμφισβητουν αυτα που γραφω, θα τα επαναλαβω με κατηγορηματικο τροπο.Το μηχανακι ειναι 10 μηνων και απιστευτα προσεγμενο. Τοσο, που αν το εβαζα σε αγγελια μαλλον δεν θα πιστευε κανεις οσα θα εγραφα.Χρησιμοποιειται αποκλειστικα σχεδον για βολτες. Αντε και κανενα Super Market. Επομενως εχω την επιλογη να κυκλοφορω μονο με καλο Ελληνικο καιρο.Ξεκαθαριζω: Μενω στα βορεια προαστια της Αθηνας. Ουτε σε ...νησι (που γραφει καποιος), ουτε κοντα σε θαλασσα (προς το παρον), ουτε σε λιμνη ή ποταμι. ΔΕΝ εχω κυκλοφορησει (με αυτο το μηχανακι) ποτε με βροχη. Σε κατι ψιλοψιχαλες επεσα μια φορα για κανενα λεπτακι. Δεν μου αρεσει πλεον η βροχη και η συνεπακολουθη λασπουρια στην μηχανη και επανω μου. Αυτα τα χορτασα στο παρελθον και τερμα πλεον. Δεν μπηκα ποτε σε χωμα. Γιατι αλλωστε. Μηχανακι δρομου ειναι. Τα μονα σημεια επανω του που μοιαζουν χωματινα ειναι το τιμονι και το close ratio σασμαν. Προφανως ουτε σε ...χιονι (!) ουτε σε αλατισμενο δρομο οπως μου προσυναπτει αλλος φιλος. Δεν την πλενω με νερο απο ...πηγαδι. Νερακι της ΕΥΔΑΠ χρησιμοποιω. Ασχετο με το θεμα, αλλα ουτε εχει πεσει ποτε η μηχανη εστω και σταματημενη. Επισης οδηγειται σβελτα, σε ευχαριστους οδηγικα ρυθμους. Δεν χρησιμοποιω WD40. Μια φορα εβαλα στον διακοπτη της μανετας του αμπραγιαζ που ειχε κολλησει (δεν επαιρνε εμπρος ο κινητηρας με αμπραγιαζ και ταχυτητα) και αλλη μια φορα τωρα σε ενα - και μονο ενα - οξειδωμενο σημειο για να δω μπας και κανει τιποτα (Δεν!). Παρκαρεται σε ιδανικο σημειο. Στεγασμενο, πολυ καλα αεριζομενο, με τον ηλιο "να την βλεπει" απο 10:00 μεχρι 11:00 περιπου, απαλειφοντας οποια τυχον υγρασια εκατσε την νυχτα. Καμια κουκουλα δεν εγκλωβιζει τυχον υγρασια. Μονο στο σαλονι μου θα ηταν καλυτερα! Και δεν πηγα διακοπες με την μοτο. Ουτε ειναι αλατα ολα αυτα που βλεπετε. Στο χρωμιο του πηρουνιου τουλαχιστον.Ας παμε τωρα στο πλυσιμο που ωρισμενοι εκφραζουν υποψιες κακομεταχειρισης. Αν καταλαβα καλα (ΑΝ λεω), μεχρι ψευτη με θεωρησαν! Οταν λεω οτι εχει πλυθει 2 (δυο) φορες σε πλυντηριο εννοω ΔΥΟ! Σε πλυντηριο. Ποσο ποιο απλα να το γραψω πια. Στα πεντε μετρα απο εκει που παρκαρω υπαρχει βρυση. Και λουκι αποχετευσης! Δεν λημναζει νερο. Χρησιμοποιειται (η βρυση) αραια και που. Οπως οταν βρεχω το πανακι με μικροϊνες που χρησιμποιω για να την καθαριζω. Απαλα σαν την επιδερμιδα ενος μωρου. Νερο και υγρο πιατων. Αναποφευκτα ομως ερχεται η στιγμη για ενα ποιο δραστικο πλυσιμο. ΤΟΤΕ πηγε σε πλυντηριο. Πληρωθηκε αδρα και προκαταβολικα. 20 euroυλακια. Δεκα στο μαγαζι και δεκα στον πλυστη. Ελληνας και μηχανοβιος με γνωσεις. Το μηχανακι του διπλα παρκαρισμενο. Του εξηγησα ρητα οτι δεν θελω πλυσιμο σε αλυσιδα, κεντρα τροχων και λαιμο. Δεν θελω χημικα. Και το κυριοτερο: Δεν θα εκανα παραπονα αν εμενε βρωμια σε αυτα τα σημεια. Ουτε και σε κανενα αλλο. Καλυτερα μισοπλυμενη ξεκαθαρισα, παρα (υπερβολικη) πιεση και χημικα! Την αφησα - χωρις τα κλειδια - ενα 24ωρο. Την επομενη φορα μαλιστα, υστερα απο μηνες, ημουν παρον σε ολη την διαδικασια.Οι οξειδωσεις εμφανιστηκαν με την παροδο του χρονου. Αμυδρα στην αρχη, με επιταχυνομενο ρυθμο τωρα τελευταια.Η θαλασσα. Ναι, πηγαινω τακτικα. Ολο τον χρονο. Παρκαρω ομως αρκετα μακρια. Συνηθως υπαρχουν σπιτια στο ενδιαμεσο. Ειναι αυτη αιτια για το απαραδεκτον του φαινομενου; Δηλαδη αν εμενα εκει τι θα γινοταν; Θα επρεπε να την πλενω - στεγνωνω καθε μερα; Αν εμενα στο Αμβουργο, στο Εδιμβουργο ή την Ν. Υορκη; Χωρις στεγασμενο χωρο παρκιν; Θα ειχε διαλυθει σε λιγους μηνες;Φαινεται οτι οπως και αλλοι ιδιοκτητες του μοντελου ειμαι απο τους "τυχερους". Ο Ταϊλανδος δεν ειναι Γιαπωνεζος ή Γερμανος. Μαλλον δεν θα γινει ποτε. Ουτε βεβαια ο Ινδος, ο Τουρκος ή ο Μεξικανος. Την αισθηση της τελειοτητας την εχεις μεσα σου. Δεν στην επιβαλλει ο προϊσταμενος απο την Ιαπωνια. Ειναι επομενο να απαιτουν υψηλοτερες τιμες για τα δικης τους κατασκευης προϊοντα.Τα οποια εχω καταευχαριστηθει σε αλλες εποχες. Τα απολυτα μαρτυρια ειχε περασει το BolDor του nickname μου. Χωρις να κανει κιχ. Χωρις σκουριες επειδη εκανα το ....εγκλημα να την πλενω (ξανα και ξανα) σε πλυντηρια χωρις καμια προστασια. Παρκαρισμενη μεσα (σχεδον) στην θαλασσα κανοντας ελευθερο καμπινγκ για ενα μηνα. Χωρις πλυσιματα μετα σε ειδικους. Anyway. Ευχαριστω τον φιλο cordonn για την υποδειξη του. Μαλλον θα επισκεφτω το παλληκαρι που προτεινει.Φίλε BOLDOR καλημέρα, λες ότι πας συχνά στη θάλασσα και ότι παρκάρεις το cb αρκετά μακριά. Πόσο μακριά όμως, και το ότι υπάρχουν σπίτια ανάμεσα, αυτό δεν είναι πρόβλημα για τη θαλασσινή αύρα και την υγρασία να ταξιδεύει σε όλα τα παραλιακά μέρη. Μόνο το σπρευ που βγάζει το σκάσιμο των κυμάτων εισχωρεί παντού και σε μακρινή απόσταση από την παραλία. Μη χολοσκάς για τα σίδερα όμως, εσύ να 'σαι καλά και να ευχαριστιέσαι τη μηχανή σου που σε ταξιδεύει υπέροχα. Έδωσα και εγώ ένα σκασμό λεφτά για να την αγοράσω πριν τρεις εβδομάδες οπότε μη νομίζεις ότι το παίζω εξυπνάκιας. Τα μέταλλα όπως και συ ξέρεις δεν είναι όπως παλιά. Το μοτέρ να είναι γερό και όλα τα άλλα να παν....Όλοι θέλουμε να είναι πέννα το μοτόρι μας πόσο μάλλον όταν είναι καινούριο, αλλά μη χαλιέσαι με τα σίδερα Φιλικά, tgatzi. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stadek 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2017 Απο οτι διαβασα για το προβλημα οξυδωσεις κανεις δεν σε αμφισβητισε απλως εξεφρασαν αποψεις.τωρα εαν παρεξηγησε μη το γραφεις δημοσια και πηγεναι σε εξουσιοδοτημενο και παρτους τα σωβρακα αφου δεν εχει κλεισει και χρονο.Αφτο παντως διπλα στα μαρσπιε τα στηριγματα το εχουν και σε εμενα κατι μικρα στηγματα.το ειχα αγορασει μεταχειρισμενο απο καποιον που ηταν κοντα σε θαλασσα.θεωρουσα οτι εφταιγε αυτο,αλλα μαλλον οχι.Παντως θελει ψαξιμο και σιγουρα αλλαγη απο honda. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RAFI 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2017 (τροποποιήθηκε) στο μαρσπιε και εμενα εχει μαυρα στιγματα απ την αρχη οταν το πηρα..ισως ηταν η παρτιδα.. ο ένας ο αλλος ειναι νορμαλ..αλλα του φιλου ειναι σε πολλα σημεια..ισως ενας ειδικος σε βοηθουσε..https://www.ads4cars.gr/epikoinonia/ είναι για αμάξια αλλα εχει φτιαξει και μηχανες (κοιτα τις φωτογραφιες).!εχει επαγγελματικα προιοντα κορυφη.. το πλυντηριο τι να σου κάνει!!!! αφου μενεις και βόρεια προαστεια δεν εχεις τιποτα να χασεις..διπλα εισαι..Ευχομαι να πανε ολα καλα!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 20 , 2017 από τον RAFI αλλαγη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BOLDOR 900 F1 131 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2017 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. Ιδιαιτερα τον φιλο cordonn. Προτιμω ομως τον διαλογο μεσα απο το forum.Μερικα σκορπια σχολια. Νεα, αλλα και σχετικα με οσα ειπωθηκαν :- Οι φωτο απο το προηγουμενο post μου εσβησαν απο δικο μου λαθος. Διαγραφηκαν απο την ιστοσελιδα καταχωρησης. Ξερει κανεις αν διορθωνεται αυτο; Παντως εγω τις εχω ξανανεβασει, αλλα δεν βλεπω αποτελεσμα.- Ειναι λιγο οξυμωρο. Οταν γραφεις ενα σχολιο, εχεις λιγο χρονο να διορθωσεις καποιο λαθος που επισημαινεις εκ των υστερων, ενω στις φωτογραφιες (εσκεμμενα ή μη) εχεις απεριοριστο. Αφηστε το αντιαισθητικο κενο που αφηνει στο post.- Το mybike τελευταια "συμπεριφαιρεται" περιεργα. Μια παρενεργεια - τουλαχιστον σε εμενα - ειναι και η αδυναμια ανοιγματος των ειδοποιησεων.- Φυσικα και δεν χολοσκαω για λιγη οξειδωση. Υπαρχουν σοβαροτερα προβληματα σε μια μοτο για να στεναχωρηθεις και δεν αντιμετωπιζω τιποτα σχετικο. Νομιζω και κανενας αλλος απο εσας. Αλλα αφου εχουμε το forum, γιατι να μην το αναφερω; Πιθανον η λυση να ειναι απλη και ενας απο εσας να την γνωριζει. Νομιζω η αντιμετωπιση προβληματων και γενικα οι βελτιωσεις, ειναι απο τα σημαντικοτερα θεματα εδω μεσα.- Τα παρακειμενα αλουμινιενα κουφωματα, χαιρουν ακρας υγειας! Παροτι αρχαια και μες στην σκονη. Ενα σκουτερακι διπλα μου δειχνει υγιεστατο. Στις αλουμινιενες ζαντες των αυτοκινητων δεν διακρινω τιποτα αξιοσημειωτο. Το κυριοτερο (που ξεχασα να γραψω προηγουμενως): Σε μικρη σχετικα αποσταση απο εμενα, παρκαρει την μηχανη του ενας γειτονας. Εξω. Σε σημειο που "χτυπιεται" αλυπητα απο τον βορια. Μονιμα ξεσκεπαστη. Βρεξει - χιονισει. Με αυτη πηγαινει στην δουλεια του. Με καθε (σχεδον) καιρο. Δεν καθεται ουτε να την ξεσκονισει. " Γιατι; Αφου με 5 ευρω την πλενω " μου λεει. Και την πλενει τακτικοτατα. Στο βενζιναδικο, χωρις καμια εξτρα προσοχη. Εδω και 10 περιπου χρονια. Σημερα καθομουν και την χαζευα απο κοντα. Τελεια χρωμια! Σε κατασταση βιτρινας..... Μικρη λεπτομερεια: Ειναι κατασκευασμενη στο Akashi !- Δεν με προβληματιζει τοσο η ψωριαση στα αλουμινια και τις βιδες, οσο η σκουρια στο σκληρο χρωμιο του πηρουνιου.- Αν τελικα (κατορθωσω να) μετακομισω σε παραθαλασσιο σπιτι, τι να κανω; Να την τυλιγω με σελοφαν; Εν ετει 2017;- Οταν λεμε "μη αποδεκτη" ποιοτητα, δεν εννοουμε οτι ειναι προβληματικα ολα τα (οποια) προϊοντα μιας βιομηχανιας, αλλα οτι υπαρχει ποιοτικη ασταθεια. Εμφανιζεται παροδικα, σε ορισμενα εξαρτηματα του τελικου προϊοντος ή τμηματα της παραγωγικης διαδικασιας. Ετσι μπορει οσοι "ψωνισαν" απο την πρωινη βαρδια π.χ. να ειναι υπερικανοποιημενοι, ενω οι πελατες της απογευματινης να ταλαιπωρουνται απο ελλατωματα αγνωστα στους πρωτους. Ισως κατι αναλογο να συμβαινει στην Ταϊλανδη. Δεν ειναι τελικα χωρις επιπτωσεις η μειωση του κοστους παραγωγης. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 20 , 2017 από τον BOLDOR 900 F1 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stadek 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2017 Καλημερα φιλε αλλα δεν συμφωνω απολυτα. οταν αγοραζεις κατι καινουργιο και ποιοτικο οπως honda δεν δικαιολογουνται τετοια λαθη για αυτο υπαρχουν και οι εγγυησης,ειδες σου αρεσε το μηχανακι το παρατημενο που ειναι αψογο .εγω μια ζωη ειμουν hondakias λογω ποιοτητας παντα σε κινητηρα και πλαστικα κ.λ.π αποτι αλλες εταιρειες.τωρα τη να πω εαν δεν τα κλαις τα λεφτα σου αφου το πηρες και καινουργιο αστο ετσι τριφτο με γιαλοχαρτο και βαφτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stadek 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2017 Και το φορουμ εχει προβλημα με τις ειδοποιησειςκαι χοντροκολαει.νασαι καλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotoskon 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2017 Την αλλη βδομαδα θα το εχω και εγω στα χερια μου.Πηγα και το ειδα χθες μεσα στις ζελατινες στο σιδερενιο κουτι... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2017 Για τους ανίατους... http://www.ebay.com/itm/Honda-CB500X-2017-Men-039-s-Motorcycle-T-Shirt-New-/142311807731 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotoskon 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2017 Παιδια το πρωτο service σε εργατικα ειναι δωρεαν;Στην πρωτη αλλαγη λαδιων σκεφτομαι να βαλω τα motul 5100 10w40 (δεν ξερω καν αν θα βρω εκτος αντιπροσωπιας τα 10w30 που προτεινονται απο το εργοστασιο) που ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τα προηγουμενα μηχανακια μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος sotoskon έγραψε: Παιδια το πρωτο service σε εργατικα ειναι δωρεαν; Σε καμια περιπτωση εκτος κι αν στα κανουν δωρο και το συμφωνησατε απο εκει που την αγορασες (φυσικα με την προυποθεση οτι προκειται για αντιπροσωπεια/συνεργειο) πριν 2 λεπτά, το μέλος sotoskon έγραψε: (δεν ξερω καν αν θα βρω εκτος αντιπροσωπιας τα 10w30 που προτεινονται απο το εργοστασιο) .Θα τα βρεις ανετα απο ολες σχεδον τις εταιρειες. Και με τα 10w40 μια χαρα θα εισαι. Καλοριζικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2017 πριν 11 λεπτά, το μέλος sotoskon έγραψε: Παιδια το πρωτο service σε εργατικα ειναι δωρεαν;Στην πρωτη αλλαγη λαδιων σκεφτομαι να βαλω τα motul 5100 10w40 (δεν ξερω καν αν θα βρω εκτος αντιπροσωπιας τα 10w30 που προτεινονται απο το εργοστασιο) που ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τα προηγουμενα μηχανακια μου. Υπάρχει και MOTUL 5100 10-30 κανονικά. Κοίτα στον Χαραλαμπάκη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotoskon 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2017 Βασικα ειμαι Ηρακλειο Κρητης και δεν ξερω αν θα δυσκολευτω να τα βρω εδω. πριν 16 λεπτά, το μέλος Χ έγραψε: Σε καμια περιπτωση εκτος κι αν στα κανουν δωρο και το συμφωνησατε απο εκει που την αγορασες (φυσικα με την προυποθεση οτι προκειται για αντιπροσωπεια/συνεργειο) .Θα τα βρεις ανετα απο ολες σχεδον τις εταιρειες. Και με τα 10w40 μια χαρα θα εισαι. Καλοριζικο Ευχαριστω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2017 Πάρε ένα τηλέφωνο, έχω την εντύπωση ότι τα στέλνει κιόλας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες