Jump to content
giorgos266

Honda CB500X

Recommended Posts

Καλησπέρα, φίλε, Johni41.

Key factor: Δικάβαλα.

Σε περίπτωση που τα ταξίδια που αναφέρεις είναι δικάβαλα πας ξεκάθαρα για στρώμα.

Εκεί υστερεί σημαντικά το cb. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εξαρτάται από το τι ζητά κάποιος γιατί  προσωπικά το  έβλεπα επί εκατοντάδες χλμ να πηγαίνει δικάβαλο (ο αναβάτης για δύο=τρικαβαλο) και να γράφει 172 το κοντέρ μου δεν τόβλεπα να μασάει και σε εθνική και σε επαρχιακό και σε χώμα. Θα γράψει και ο κάτοχος αν μπορεί βέβαια γιατί σε διακοπές ων (δικάβαλος, τρικάβαλος και με μπαγκάζια φουλ) γράφει - βλέπει με κινητό. Ότι παρατήρησα προσωπικά αναφέρω και όχι ως κάτοχος. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα σε ολους! εχω διαβασει τα πεισσοτερα ποστς και θα ηθελα την γνωμη σας απο την εμπειρια σας με το cb500x και με τυχον αλλες μηχανες παρομοιου στυλ.

εχω εδω και 5 χρονια ενα σκουτερ (kymco people gti 200) και λεω σιγα σιγα να αλλαξω κατηγορια και να παω σε κατι on-off. το μηχανακι το χρησιμοποιω καθε μερα για να παω στη δουλεια κυριως αλλα και για βολτες αλλοτε μικρες και αλλοτε μεχρι και 500χλμ σε μια μερα (με το σκουτερ...)

οι βασικοι λογοι που σκεφτομαι να αλλαξω ειναι το κοστος συντηρησης ενος σκουτερ που τελικα νομιζω οτι με τα ιδια λεφτα συντηρεις μια μηχανη μεσαιου κυβισμου, η ανεση που προσφερουν σε σχεση με το σκουτερ και την πονεμενη απο 2 κυλες μεση μου, μεγαλυτερη ασφαλεια λογω abs,αλλων ελαστικων , στησιματος και ιπποδυναμης. επισης η καταναλωση του cb πρεπει να ειναι ιδια με του δικου μου.

δεν συζηταω καν για ανεμοκαλυψη κλπ

εκανα test ride το cb500x 2016 και μου αρεσε παρα πολυ. απο την πρωτη στιγμη ενιωσα ανετα και δεν το φοβηθηκα. απο θεμα δυναμης κινητηρα,φρενων και γενικα επιδοσεων δεν μπορω να εχω αντικειμενικη αποψη μιας και σε σχεση με το σκουτερ μου φανηκε οτι δεν της λειπει κατι ισα ισα που με ενθουσιασε. Απο ανεση και παλι δεν συγκρινεται με σκουτερ. η μεση μου με παρακαλουσε να μην ξανακαβαλησω το δικο μου...τα περι μαμας ζελατινας τα διαπιστωσα τοσο ο θορυβος οσο και το οτι δεν εκοβε πολυ αερα. εχω υψος 1,75.  επισης ειναι κοντο το γραναζωμα του απο οτι καταλαβα αλλα δεν με ενοχλησε κατι. μεχρι τα 140 ανοιξε ωραια.

απο αλλες προσφατες εμπειριες με μηχανες εχω με ενα suzuki gsr650 και μια παλια aftica twin τα οποια δεν ειναι στις επιλογες μου. ενα παλαιοτερο v-strom που δεν το ανοιξα αλλα απο ανεση ειναι σιγουρα καλυτερο και το ζαχαρωνα καποια στιγμη.

σκεφτομαι λοιπον απο σεπτεμβρη να κλεισω το καινουριο cb500x στα 7000 με δωρα βαλιτσα givi 46lt, καγκελα givi, συναγερμο και διπλο σταντ.

με αγορα μετρητοις μια και δανειο δεν παιζει. 

φιλοι μου ομως μου λενε να κοιταξω για κανενα ελαφρως μεταχειρισμενο που να εχει  ακομα εγγυηση v-strom, versys ή κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα αντε κανα 500ρικο πανω. 

εχω μπει σε ενα διλημμα τις τελευταιες μερες και εχω δει μια αγγελια με v-strom 2015 που εχει εγγυηση, 5000χλμ και αρκετο εξοπλισμο απο ιδιωτη και το δινει 7500 οσο ελεγα για ταβανι... 

θα ηθελα να μου πειτε την αποψη σας οσο υποκειμενικη κι αν ειναι. ποια κινηση θα μπορουσε να  θεωρηθει πιο συμφερουσα? οσο και αν δεν μπορουν να συγκριθουν αυτες οι 2 μηχανες και βασικα καμια αλλη με την κατηγορια του cb νομιζω. 

ευχαριστω πολυ και συγνωμη για το μεγαλο κειμενο!

καλησπερα και απο μενα.. πριν απο το cb ειχα ενα cbf 1000 και πιο πριν ενα sym gts 300..θεωρω το scooter ειναι πιο πρακτικο για πολη.. και οτι εχει καλυτερη καλυψη. απο οτι θυμαμαι ηταν κ ανετο. ειχα παει παει μια φορα απο αθηνα βολο κ πισω . δικαβαλος και δεν κουραστηκα καθολου.. με το cb 500χ θα εχεις εννοειται καλυτερα φρενα. αναρτησεις. κρατηματα και γενικως θα πατας καλυτερα σε σχεση με το scooter.τωρα για τα  αλλα που ειπες vstrom . versys κτλ. σαφως πιο δυνατα απο το cb. αναλογα με το τι σε ενδιαφερει πιο πολυ. η καταναλωση ? η το γκαζι? και το γκαζι ειναι σχετικο. το ενα εχει 48 και το αλλο 60 κατι.. κλαιν μαιν που λενε και στην θεσσαλονικη... εγω παντως σε scooter δεν ξαναγυρναω. και ας ειναι και πιοπρακτικο..

σε 1000 cc ξαναγυρναω. σε scooter χλωμο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά αναφέρομαι για άνεση/χώρους/εργονομία σε δικάβαλο ταξίδι συγκριτικά με τις δύο μοτοσυκλέτες.

Εκεί υπερέχει το στρώμα. Αυτό είναι fact.

Απο την άλλη, σε αστική χρήση το cb δεν έχει αντίπαλο τους κατουράει όλους. Ταξίδια κάνει, εγώ έχω γράψει 10000km σε τέτοια, αλλά ξεκούραστα και απολαυστικότερα είναι τα μονοκάβαλα (σημείωση: η δικιά μου πχ απαιχθάνεται τους μοτοτουρισμούς, οπότε στα @r/ μου).

Ό, τι πάντως και να επιλέξεις φίλε μου καλοτάξιδο να 'ναι και να το χαρείς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάτοχος του cb από τον Ιανουάριο του 14. Προηγούμενη μηχανή ήταν ένα σκούτερ pcx125 όπου με βόλεψε αρκετά όμως όταν έβγαινα Κηφισό ένιωθα πως θα περάσουν από πάνω μου. Ένα απόγευμα πριν λήξει η εγγύηση, στον Πειραιά έσβησε στο start and stop στο φανάρι και δεν ξαναπήρε αφού έμεινε από μπαταρία. Εκεί σκέφτηκα και την αλλαγή με μια μηχανή αξιόπιστη, οικονομική που θα μπορούσα να ταξιδέψω άνετα. Ήμουν ανάμεσα στην v-strom και στην cb. Θεωρώ πως αν οι μετακινήσεις σου είναι περισσότερο σε κέντρο, η cb είναι πιο άνετη και ευκίνητη με την χαμηλή κατανάλωση των 3,7lt/100km που δεν θα δυσανασχετήσει αν βγει εκτός πόλης(εθνική οδό) ή ακόμα και χώμα. Δεν μετανιώνω για την επιλογή μου, έχω κάνει 13000χλμ και είμαι πολύ ικανοποιημένος. 

Καλησπέρα, φίλε, Johni41.

Key factor: Δικάβαλα.

Σε περίπτωση που τα ταξίδια που αναφέρεις είναι δικάβαλα πας ξεκάθαρα για στρώμα.

Εκεί υστερεί σημαντικά το cb. 

Εξαρτάται από το τι ζητά κάποιος γιατί  προσωπικά το  έβλεπα επί εκατοντάδες χλμ να πηγαίνει δικάβαλο (ο αναβάτης για δύο=τρικαβαλο) και να γράφει 172 το κοντέρ μου δεν τόβλεπα να μασάει και σε εθνική και σε επαρχιακό και σε χώμα. Θα γράψει και ο κάτοχος αν μπορεί βέβαια γιατί σε διακοπές ων (δικάβαλος, τρικάβαλος και με μπαγκάζια φουλ) γράφει - βλέπει με κινητό. Ότι παρατήρησα προσωπικά αναφέρω και όχι ως κάτοχος. 

αρκετες βολτες θα ειναι δικαβαλες με την γυναικα αλλα γενικα δεν νομιζω να ζοριστει το μηχανακι με 73 κιλα εγω και 50 κιλα η γυναικα μου.  σε καποιες απο τις βολτες ισως εχουμε και σαμαρια. καταλαβαινω οτι θα ζοριζεται παραπανω αλλα τοσο πια που να επιβαλεται αλλη μηχανη? και παντα σκεπτομενος οτι τα ιδια τα εχω κανει με το 200ρι σκουτερ... ποσο χαλια να ειναι με το σχετικα αδυναμο cb :dry:  

καλησπερα και απο μενα.. πριν απο το cb ειχα ενα cbf 1000 και πιο πριν ενα sym gts 300..θεωρω το scooter ειναι πιο πρακτικο για πολη.. και οτι εχει καλυτερη καλυψη. απο οτι θυμαμαι ηταν κ ανετο. ειχα παει παει μια φορα απο αθηνα βολο κ πισω . δικαβαλος και δεν κουραστηκα καθολου.. με το cb 500χ θα εχεις εννοειται καλυτερα φρενα. αναρτησεις. κρατηματα και γενικως θα πατας καλυτερα σε σχεση με το scooter.τωρα για τα  αλλα που ειπες vstrom . versys κτλ. σαφως πιο δυνατα απο το cb. αναλογα με το τι σε ενδιαφερει πιο πολυ. η καταναλωση ? η το γκαζι? και το γκαζι ειναι σχετικο. το ενα εχει 48 και το αλλο 60 κατι.. κλαιν μαιν που λενε και στην θεσσαλονικη... εγω παντως σε scooter δεν ξαναγυρναω. και ας ειναι και πιοπρακτικο..

σε 1000 cc ξαναγυρναω. σε scooter χλωμο...

σε γενικες γραμμες δεν ψαχνω την γρηγορη οσο την ασφαλη και μετα την  την οικονομικη οδηγηση σε λογικα πλαισια παντα. γι'αυτο και κυριως σκεφτομαι το cb μιας και στα λεφτα του (καινουριο) δεν βρισκω κατι που να προσφερει τα ιδια ή παραπανω. αλλα και ελαφρως μεταχειρισμενο μεγαλυτερης κατηγοριας παλι  δυσκολα βρισκεις σε αυτα τα λεφτα. 

απλα το v-strom που βρηκα στην αγγελια (αν και τελικα εχει καπαρωθει απο αλλον) με 500ευρω παραπανω εμοιαζε μια καλη περιπτωση. δεν το εχω οδηγησει να ξερω αν οντως εχουν διαφορα τα 20αλογα και 2κιλα ροπης (χοντρικα). πιθανολογω θα υπαρχει διαφορα. αλλα και παλι αν ειναι για καινουριο το v-strom δεν το κοιταω λογω κυριως τιμςη αλλα και προφανως μικροτερης πρακτικοτητας στην πολη και μεγαλυτερη (θεωρητικα τουλαχιστον) καταναλωση. επισης θα μου λειψει η πρακτικοτητα του σκουτερ που πας ας πουμε σουπερ μαρκετ και το φορτωνεις οσο δε παει. αλλα απο την αλλη προτιμω να μη με ποναει η μεση και να οδηγω κατι που με την ιδια σε κοστος συντηρηση ειναι πιο ευχαριστο και ασφαλες. ολα αυτα σε σχεση με το δικο μου!

ευχαριστω ολους για την ανταποκριση!

Παιδιά αναφέρομαι για άνεση/χώρους/εργονομία σε δικάβαλο ταξίδι συγκριτικά με τις δύο μοτοσυκλέτες.

Εκεί υπερέχει το στρώμα. Αυτό είναι fact.

Απο την άλλη, σε αστική χρήση το cb δεν έχει αντίπαλο τους κατουράει όλους. Ταξίδια κάνει, εγώ έχω γράψει 10000km σε τέτοια, αλλά ξεκούραστα και απολαυστικότερα είναι τα μονοκάβαλα (σημείωση: η δικιά μου πχ απαιχθάνεται τους μοτοτουρισμούς, οπότε στα @r/ μου).

Ό, τι πάντως και να επιλέξεις φίλε μου καλοτάξιδο να 'ναι και να το χαρείς.

συγκριτικα δεν το συζηταμε ποια μηχανη υπερεχει στα ταξιδια.

αλλα η βασικη χρηση θα ειναι αστικη μιας και πρεπει να δουλευουμε 5 μερες τουλαχιστον την εβδομαδα :laugh: και το σκουτερ θα πουληθει για να συμπληρωθει το ποσο αγορας. 

η δικια μου ακολουθαει αρκετα θα ελεγα αλλα την εχω σε διαιτα μονιμα :biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συγκριτικα δεν το συζηταμε ποια μηχανη υπερεχει στα ταξιδια.

αλλα η βασικη χρηση θα ειναι αστικη μιας και πρεπει να δουλευουμε 5 μερες τουλαχιστον την εβδομαδα :laugh: και το σκουτερ θα πουληθει για να συμπληρωθει το ποσο αγορας. 

η δικια μου ακολουθαει αρκετα θα ελεγα αλλα την εχω σε διαιτα μονιμα :biggrin:

Βουρ τότε φίλε.

Εφόσον ανέφερες πως ακολουθούσε αδιαμαρτύρητα με το 200αρι σκούτερ στο cb δεν υπάρχει ζήτημα. Την έχεις σκληραγωγήσει και μπράβο σου γι΄ αυτό. :biggrin:

Αναμένουμε τα ευχάριστα, με το καλό να το αποκτήσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βουρ τότε φίλε.

Εφόσον ανέφερες πως ακολουθούσε αδιαμαρτύρητα με το 200αρι σκούτερ στο cb δεν υπάρχει ζήτημα. Την έχεις σκληραγωγήσει και μπράβο σου γι΄ αυτό. :biggrin:

Αναμένουμε τα ευχάριστα, με το καλό να το αποκτήσεις.

αν και το diesel αμαξι ειναι μεγαλο δελεαρ ποτε δεν ειπε οχι για βολτα οπου κι αν πηγαμε. 

για τα ευχαριστα θα περιμενετε κανα μηνα σιγουρα γιατι θελω να ειμαι σιγουρος για το μηχανακι ( σε αυτο βοηθατε κι εσεις!!) και επισης λογω διακοπων απο αρχες σεπτεμβρη θα γινει οτι ειναι να γινει:winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοντευω 3 χρονια με το cb,και εκτος του οτι θα ηθελα σε καποιες φασεις πιο πολυ δυναμη και την σελα του συνεπιβατη καλυτερη(η δικια μου συνεπιβατης καθε ωρα θελει σταση αλλιως δεν τη βγαζει)δεν εχω κανενα παραπονο.Στην εθνικη με 2 ατομα 175 κιλα συνολικα και καμια 10αρια κιλα αποσκευες ακομα πηγαινει σταθερα 120-140 η και παραπανω εαν θες,οικονομικα επισης,με αυτες τις συνθηκες μεσος ορος καταναλωσης 4,3 λιτρα.Στην πολη και γυρω/εξω απο αυτην ειναι μια χαρα ανετο και ευκολοχρηστο,εκτος αν εισαι συνεχεια κεντρο οποτε η καταναλωση ανεβαινει στα 5-5,2 λιτρα.Σιγουρα το vstrom εχει μεγαλυτερους χωρους/δυναμη/ανεση αν πηγαινεις συχνα ταξιδια και πιο μακρινα ειδικα δικαβαλος,αλλα αφου τα κανεις αυτα με το σκουτερ,μπορει και να μην χρειαζεσαι το μεγαλυτερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλημερα και απο μενα , εγω απο citycom σε cb εδψ και 2 μηνες (2000) και πραγματικα δεν το εχω μετανιωσει στιγμη,,οχι οτι ειναι τελειο εχει τα θεματακια του αλλα πχ για μενα , κοντο γραναζωμα, σελα αβολη σε ταξιδι παντα,.χρηση κυριως μεσα στην πολη , οικονομικο, ευκολοδηγητο και κανονικο γκαζι για τους ιππους του παντα..δεν συγκρινεται με σκουτερ αλλα ουτε φυσικα με v-strom.. αν εχεις προβλημα με την μεση (ομοιοπαθεις) γιατι σκεφτεσαι τα μεγαλυτερα??? θες και τριτη κηλη??? γνωμη μου δεν ειναι για καθημερινη χρηση με προβληματα στη μεση θα σε κουρασει σιγουρα.. τωρα για ταξιδια οκ υπερεχουν τα υπολοιπα αλλα μην νομιζεις οτι το cb κολωνει (οχι συγκριτικα) αλλα πας ανετα..εγω ναυπλιο πηγα σε 1 : 20 με σταση ..δικαβαλο..για να καταληξουμε ΧΤΥΠΑ CB !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν εχεις προβλημα με την μεση (ομοιοπαθεις) γιατι σκεφτεσαι τα μεγαλυτερα??? θες και τριτη κηλη??? γνωμη μου δεν ειναι για καθημερινη χρηση με προβληματα στη μεση θα σε κουρασει σιγουρα.. 

το θα με κουρασσει σιγουρα στη μεση για πιο μηχανακι λες? το cb ή αλλο πιο μεγαλο? επισης γιατι θεωρεις αβολη τη σελα για ταξιδι? ρωταω επειδη δεν με ενοχλησε κατι στην μιση ωρα που το εκανα βολτα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το θα με κουρασσει σιγουρα στη μεση για πιο μηχανακι λες? το cb ή αλλο πιο μεγαλο? επισης γιατι θεωρεις αβολη τη σελα για ταξιδι? ρωταω επειδη δεν με ενοχλησε κατι στην μιση ωρα που το εκανα βολτα. 

για το v-strom εννοειται το λεω, το cb ειναι ελαφρυ και παρα πολυ ευκολοδηγητο, οσο για την σελα που λες εμενα με ενοχλησε στο ταξιδι για ναυπλιο 1+20 λεπτα δρομος με 5 λεπτα σταση μονο.. διαφορετικα στις καθημερινες μου μετακινησεις δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα!! ωπα ομως εγω εχω το cb του 2013-15 για του 2016 δεν ξερω εχουν βελτιωσει τιποτα..οποτε αλλαζει το πραμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μασάει λέμε!

IMG_20160803_072524_zpsdsfqtgle.jpg

1800 χιλιόμετρα, στην Πρέβεζα, στην Λευκάδα, και πάνω στα τζουμέρκα, δεν έκανε κιχ,  Μ.Ο. κατανάλωσης, 3.8 λίτρα /100 χιλιόμετρα, εκτός απο μια μέρα που μπήκα Εγνατία, και του ήπια λίγο το αίμα, εκεί έφτασε και 5.8 :yes:

IMG_20160810_163800_zps11jzkzws.jpg

Το μουλάρι ! :laugh:

Στον δρόμο είδαμε διάφορα κουφά!

ntalika_zpsybkbyplj.png

Και παραλίγο να την πατήσουμε!

Mu2mCRfGL7WKY.gif

Τώρα πρέπει να ξεκαθαρίσω 200GB βίντεο από την κάμερα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραιος φιλε!

το φορτηγο πρεπει να ειναι στο δρομο κομβος εγνατιας προς καλαμπακα? την δευτερα που εριχνε καρεκλες περασαμε απο εκει και οτι ειχε βγει απο τον δρομο.. η ασφαλτος γλυστρουσε για πλακα. εμεις ημασταν με το αμαξι. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φορτηγό από τα Lidl :biggrin:

Τροποποιήθηκε από τον Sledgehammer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραιος φιλε!

το φορτηγο πρεπει να ειναι στο δρομο κομβος εγνατιας προς καλαμπακα? την δευτερα που εριχνε καρεκλες περασαμε απο εκει και οτι ειχε βγει απο τον δρομο.. η ασφαλτος γλυστρουσε για πλακα. εμεις ημασταν με το αμαξι. 

Ναι, στην Μεγάλη Κερασιά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα παιδες! Ρωτω για λογαριασμο φιλου με cb. Βγαινει power commander dyno για το μοτορι; Σε συνδυασμο με φιλτρο εξατμιση ανεβαινει; Και αν ναι ποσο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μολις τελειωσα το Test Drive μου με το μοντελο του 16'. Πραγματικα ειμαι εντυπωσιασμενος και πολυ χαρουμενος γιατι μαλλον βρηκα την καινουργια μου μηχανη :). Μια ερωτηση ρε παιδια μονο... Στη μηχανη που οδηγησα στον Σαρακακη δεν εμπαινε εμ τιποτα η νεκρα... Σαν το δικο μου (CBF 250).... Το ιδιο συμβαινει και σ'εσας; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει φίλε μου. Η νεκρά μπαίνει και μόνη της καμιά φορά από δευτέρα φαί πρώτη από ότι είδα και δεν είχα πρόβλημα να την βρω στο φανάρι σταματημένος.Κι εγώ μόνο test ride έχω κάνει για την ώρα. Ίσως να έχει ταλαιπωρηθεί το μηχανάκι από τα τεστ. Κι εγώ δεν του φερθηκα πολύ καλά. 

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση...ΈΈχετε να μου πείτε κανένα site (δεν με ενδιαφέρει προφανώς το που βρίσκεται) ή και μαγαζί στην Αττική με λογικές τιμές που να έχουν αξεσουάρ για το μηχανάκι; Γιατί η αντιπροσωπεία έχει κυρίως givi και ενώ μου αρέσουν θέλω να δω και τι άλλο παίζει Γιατί μου φενεται ακριβή σαν μάρκα. Ευχαριστώ! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει φίλε μου. Η νεκρά μπαίνει και μόνη της καμιά φορά από δευτέρα φαί πρώτη από ότι είδα και δεν είχα πρόβλημα να την βρω στο φανάρι σταματημένος.Κι εγώ μόνο test ride έχω κάνει για την ώρα. Ίσως να έχει ταλαιπωρηθεί το μηχανάκι από τα τεστ. Κι εγώ δεν του φερθηκα πολύ καλά. 

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση...ΈΈχετε να μου πείτε κανένα site (δεν με ενδιαφέρει προφανώς το που βρίσκεται) ή και μαγαζί στην Αττική με λογικές τιμές που να έχουν αξεσουάρ για το μηχανάκι; Γιατί η αντιπροσωπεία έχει κυρίως givi και ενώ μου αρέσουν θέλω να δω και τι άλλο παίζει Γιατί μου φενεται ακριβή σαν μάρκα. Ευχαριστώ! 

Δες και την kappa...Είναι η φτηνή σειρά της GIVI αλλά το ίδιο ποιοτική..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα