Jump to content
giorgos266

Honda CB500X

Recommended Posts

Πηρα σημερα τη μαυρη του 16 και μου βγηκε ξινο, προσπαθω ακομα να ηρεμησω. Γυρναω σπιτι, βγαινει η μανα μου εξω και λεει καλοριζικη, και πεταει κατι 5λεπτα στο ντεποζιτο. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Και εχουν γινει δυο μικρα σημαδακια λοιπον στα οποια φαινεται απο κατω το μεταλλο.... Τι κανω εγω τωρα? Απτη μια τοσο ευκολα κανει σημαδια η βαφη? Απτην αλλη αυτο τωρα μηπως αρχισει καμια σκουρια με τον καιρο??? Τρελα, με γεια μου

Κατα τα αλλα τουμπανο η μηχανη και τετοια, αλλα αν ειναι δυνατον

Τροποποιήθηκε από τον Kotsos.b

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σε ποιο σημειο του ντεποζιτου ειναι; 

Αν μπορεις βαλε και καμια φωτο να το δουμε καλυτερα.

Καταλαβαινω την φρικη σου αλλα μην τρελαινεσαι... λυσεις υπαρχουν (σχετικο) Απο εδω και περα ολο σημαδακια θα εισαι... ειναι βεβαια η πρωτη μερα και σαλταρες. Αλλα μην αφησεις τωρα αυτο να φαει ολη την χαρα σου. Εχεις καινουρια μηχανη!!!

(Μην τα βαλεις μαζι της, καλο πηγε να κανει...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
IMG_20171107_213446

Το ενα το μεσαιο εγινε απο μενα γιατι αφου ηρεμησα σε πρωτη φαση λεω τι διαολο μηπως ηταν ετσι, και αφησα ενα κερμα να πεσει κ εγινε κ αυτο, τα αλλα δυο ειναι απο τα "καλοριζικα". Αυτο που με καιει ειναι αν υπαρχει καποιος τροπος να καλυφθουν να μη φαινεται το ασημι, και για τυχον σκουρια, ας φαινεται σα σημαδακι, να ειναι καλυμμενο ομως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηρεμα παιδια...ενα cb ειναι, δεν ειναι η fontana di trevi :biggrin: 

Δεν μπορω να καταλαβω και πολλα απο την φωτο αλλα anyway.

Αν οντως εφτασε μεταλλο, στην θεση σου θα πηγαινα σε χρωματα αυτοκινητων με τον κωδικο του χρωματος και θα τους ζητουσα να μου φτιαξουν την πιο μικρη ποσοτητα που μπορουν και θα την εβαζα με πινελακι προσεκτικα ισα ισα στο χτυπηματακι. Θα εκανα και μια ερωτηση εκει για το τι και αν πρεπει να κανω κατι με βερνικι (ματ/σατινε φυσικα) απο πανω.

Μαρκαδορους (touch-up) δεν εχω χρησιμοποιησει, δεν ξερω να σου πω...

ή Βαζεις bagster και τα ξεχνας ολα..............:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ότι είπε ο Χ ακριβώς και με ένα πινελάκι μανό από την κοπέλα σου αφού το καθαρίσεις καλά ή ένα μικρό πινέλο κάλυψέ τα και τέλος.

Καλορίζικη καλοτάξιδη άπεφτη με άπειρα απροβλημάτιστα χλμ και προσοχή : δεν μαλώνουμε ΠΟΤΕ τη μάνα, σε καταλαβαίνω αλλά καλό πήγε να κάνει.

Επίσης αργότερα σίγουρα θα χρειαστείς ένα Bagsterάκι να βάζεις και κανά πραματάκι και τέλος, δεν θα τα ξαναδείς ποτέ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενταξει εκανα μερικες βολτες και χαλαρωσα, αν καλυφθει με οποιαδηποτε μπογια θα ειναι κομπλε δε με πειραζει ιδιαιτερα, ηταν η ξενερα που μολις την ειχα παρει.

Τελος παντων ηθελα να ρωτησω αν σας ειχαν πει και σας στην αντιπροσωπεια για τα πρωτα 80-100χλμ να μην περνατε τις 3000 στροφες για να στρωσει πιο σωστα ο κινητηρας.

Μου φαινεται λιγο δυσκολο να κινηθω σε μεγαλους δρομους με τοσο χαμηλες στροφες, παω με 6η και 60χμ/ωρα :p

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΜΗΝ το κανεις αυτο... ειναι και επικινδυνο... και πολυ κακως σου το 'παν

Κανε ο,τι λεει το μανιουαλ και τελος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ιανουάριος 1988 ή 1989, έχω μαζέψει τα περισσότερα λεφτά, τσοντάρει και κάποιο ποσό ο πατέρας μου και πάμε και αγοράζω το μόλις ανανεωμένο Yamaha DT200R, 520.000 δραχμές μετρητά μετά από πολύ παζάρι,  είχαν έρθει 12 κομμάτια από την Yamaha μερικά άσπρο κόκκινα και μερικά μαύρα κίτρινα. Είχαν πουληθεί όλα αμέσως, από τους γνωστούς ένα άσπρο κόκκινο είχε πάρει ο Χρήστος ο Τασούλης (που με αυτό ξαναπήρε το πρωτάθλημα εντούρο), ένα κίτρινο μαύρο αν θυμάμαι καλά είχε ο Παντελής ο Αραβαντινός, που το χρησιμοποιούσε  και ο Βασίλης ο Καραχάλιος και οι δύο από το περιοδικό ΜΟΤΟ.

Τέλος πάντων να μην τα πολυλογώ το αγοράζω (πιθανότατα το τελευταίο κομμάτι που υπήρχε στην Ελλάδα) μαζί με τον πατέρα μου από ένα μαγαζί ψηλά στη Μεσογείων που ήταν εξουσιοδοτημένος τότε Yamaha. Έχουμε πάει με το μηχανάκι που είχα τότε ένα SUZUKI GT200, street δίχρονο αερόψυκτο δικύλινδρο εισαγωγή από Αγγλία, (εδώ επίσημα ερχόταν το GT250).

Αφού τελειώνουμε με τη χαρταδούρα είμαστε έτοιμοι να φύγουμε, μου λέει ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου "άσε θα το οδηγήσω εγώ μέχρι το σπίτι", εδώ παρένθεση για να εξηγήσω ότι ο πατέρας μου ήταν παλιός αγωνιζόμενος με μοτοσυκλέτα (1958-1959) σε διάφορους αγώνες και κυρίως στον "ανώμαλο της Καισαριανής" όπως λεγόταν τότε, τα μετάλλια και οι φωτογραφίες στο βάθρο με τον Αγλαμίση (τότε οδηγός αγώνων, πρωταθλητής και αντιπρόσωπος των ΜΟΤΟ-GUZZI  στην Ελλαδα για πάρα πολλά χρόνια) στολίζουν τους τοίχους του σπιτιού μου, κλείσιμο παρένθεσης.

Ξεκινάμε ωραία και καλά να κατεβαίνουμε τη Μεσογείων, μπροστά ο πατέρας μου με το Yamaha πίσω εγώ με το Suzuki, στο ύψος του Χολαργού αρχίζει να κάνει δεξιά σε ένα βενζινάδικο να γεμίσουμε το Yamaha μιας και ο αντιπρόσωπος ζήτημα να είχε βάλει 2 λίτρα βενζίνη στο ντεπόζιτο.

Με το που πατάει ο μπροστινός τροχός στο τσιμέντο του βενζινάδικου (εκεί στην αρχή στο δόντι) μπαμ παρ τον κάτω με το ολοκαίνουργιο DT.

Δεν χρειάζεται να σας πω για τις αβαρίες, θα σας πω κάτι άλλο σαν ηθικό δίδαγμα:

Α) Δεν του είπα τίποτα εκείνη τη στιγμή.

Β) Το μηχανάκι εκείνο είναι μέχρι στιγμής αυτό που έχω ευχαριστηθεί περισσότερο, γύρισα όλη την Ελλάδα, πήρα μέρος σε σχολεία εντούρο, έτρεξα σε αγώνες, έμαθα να ρυθμίζω καρμπιρατέρ, αναρτήσεις, και πολλά άλλα, έκανα 88000 χλμ με αυτό πριν το πουλήσω.

Γ) Κάποια στιγμή μετά από πολλά χρόνια δεν θυμάμαι για ποιο θέμα λογομάχησα με τον πατέρα μου και πάνω στον θυμό μου του το "κοπάνησα" για την τούμπα τότε, πράγμα για το οποίο μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά το φέρω βαρέως που δεν του ζήτησα τότε συγνώμη, τώρα είναι αργά, μάλλον άμα ξανασυναντηθούμε στον άλλο κόσμο.

Δ) Συνάδελφε μην σε απασχολούν  τέτοιες π@π@ριτσες, μην στεναχωριέσαι για τέτοια θέματα, κοίταξε να ευχαριστηθείς την μηχανή σου και μην δίνεις σημασία σε τίποτε άλλο, γιατί στο τέλος τα καλά που θα περάσεις μαζί της θα σου μείνουν.

Καλά χιλιόμετρα.

Τροποποιήθηκε από τον Mcpap

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ξεχασα κιολας μετα την πρωινη βολτα, απο λαστιχα τι προτεινετε? Τυπου  touring θελω, δηλαδη μεγαλυτερη διαρκεια, τα dunlop δοκιμαστηκαν στη βροχη και ειναι ασχολιαστα.

Ειναι και 1,5 χρονου λαστιχα αυτα που εχει πανω, οποτε μεχρι το Πασχα που θα κλεισουν 2ετια σκεφτομαι αλλαγη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος Kotsos.b έγραψε:

Το ξεχασα κιολας μετα την πρωινη βολτα, απο λαστιχα τι προτεινετε? Τυπου  touring θελω, δηλαδη μεγαλυτερη διαρκεια, τα dunlop δοκιμαστηκαν στη βροχη και ειναι ασχολιαστα.

Ειναι και 1,5 χρονου λαστιχα αυτα που εχει πανω, οποτε μεχρι το Πασχα που θα κλεισουν 2ετια σκεφτομαι αλλαγη

Μην με παρεξηγήσεις, αλλά κάπως έτσι είναι που μια μηχανή σε λίγο καλύτερη τιμή από την τελευταία είναι οριακά ασύμφορη. Αυτό δεν μειώνει φυσικά την χαρά της αγοράς σου και εννοείται σου εύχομαι πολλά και υπέροχα χιλιόμετρα.

Επί του θέματος όμως, μου φαίνεται παράξενο να είναι τόσο χάλια τα ελαστικά μιας μηχανής με 0 χλμ ακόμη κι αν είναι 1.5 χρόνου. Εκτός και αν το κατάστημα την είχε συνέχεια στον ήλιο ή την έβγαζε πεζοδρόμιο κατά την λειτουργία του.

Αρχικά φούσκωσε στις σωστές πιέσεις και τα δυο, όχι με τον μετρητή του βενζινάδικου, είναι αλλού για αλλού οι περισσότεροι. Το καλύτερο είναι με μεγάλη τρόμπα ποδηλάτου και μετρητή χειρός ποιοτικό και καλιμπραρισμένο. Και κάνε καμιά 300χλμ σε στροφές με διάφορες προσεκτικές κλίσεις να καθαρίσουν τα λάστιχα από τα συντηρητικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν παρεξηγω καθολου, η συγκεκριμενη προσφορα συνεφερε λογω ανταλλαγης με το παλιο μου, οποτε και λαστιχα να ηθελα παλι κερδισμενος θα ημουν. Εχω 30χλμ οποτε στρωνουν ακομα, σε αργες στροφες ακουγονται. Τις πιεσεις υπεθεσα οτι τις εχουν βαλει σωστα απο την αντιπροσωπεια αλλα δεν ειμαι τοσο σιγουρος, θα τις τσεκαρω. Γενικα μου κατσε πρωτη μερα με κακο καιρο και δεν εχω συνηθισει και το γκαζι, πηγα να κανω μια χαλαρη προσπεραση με δευτερα τριτη στη βροχη και απτο πουθενα πεταξε κωλο. Αυτα τα λαστιχα ειναι dual purpose? Μπαινουν και κανα χωματακι δηλαδη?

Τροποποιήθηκε από τον Kotsos.b

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 12 λεπτά, το μέλος Kotsos.b έγραψε:

Δεν παρεξηγω καθολου, η συγκεκριμενη προσφορα συνεφερε λογω ανταλλαγης με το παλιο μου, οποτε και λαστιχα να ηθελα παλι κερδισμενος θα ημουν. Εχω 30χλμ οποτε στρωνουν ακομα, σε αργες στροφες ακουγονται. Τις πιεσεις υπεθεσα οτι τις εχουν βαλει σωστα απο την αντιπροσωπεια αλλα δεν ειμαι τοσο σιγουρος, θα τις τσεκαρω. Γενικα μου κατσε πρωτη μερα με κακο καιρο και δεν εχω συνηθισει και το γκαζι, πηγα να κανω μια χαλαρη προσπεραση με δευτερα τριτη στη βροχη και απτο πουθενα πεταξε κωλο. Αυτα τα λαστιχα ειναι dual purpose? Μπαινουν και κανα χωματακι δηλαδη?

Πατημένα πράγματα και με προσοχή. Ο συνδυασμός χυτών 17" ζαντών με τις μικρές διαδρομές και τα σχεδόν ασφάλτινα λάστιχα θέλει προσοχή.

* αν τα ακούς τα λάστιχα (ειδικά τέτοιου τύπου) όπως λες μάλλον έχουν πολύ χαμηλές πιέσεις. Τρομακτικά χαμηλές εννοώ :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΙσαι σωστος. Δε σκεφτηκα να τσεκαρω πιεση επειδη ετσι κανουν οταν ειναι καινουρια και επειδη πιστευα οτι ο αλλος μου πουλαει καινουρια μηχανη και τα εχει τσεκαρει ολα και κυριως τα λαστιχα. 10 psi λιγοτερα λοιπον στο πισω και καπου στην ιδια φαση και το μπροστα, ωραιος. Γι'αυτο μου πε να πηγαινω πολυ χαλαρα τα πρωτα χιλιομετρα, μη φας καμια σαβουρα γιατι δεν εχω τσεκαρει τιποτα σου λεει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 10 λεπτά, το μέλος Kotsos.b έγραψε:

ΕΙσαι σωστος. Δε σκεφτηκα να τσεκαρω πιεση επειδη ετσι κανουν οταν ειναι καινουρια και επειδη πιστευα οτι ο αλλος μου πουλαει καινουρια μηχανη και τα εχει τσεκαρει ολα και κυριως τα λαστιχα. 10 psi λιγοτερα λοιπον στο πισω και καπου στην ιδια φαση και το μπροστα, ωραιος. Γι'αυτο μου πε να πηγαινω πολυ χαλαρα τα πρωτα χιλιομετρα, μη φας καμια σαβουρα γιατι δεν εχω τσεκαρει τιποτα σου λεει

Πες μας τώρα και το κατάστημα που στο πούλησε! Και κάνε τους και μια επίσημη αναφορά στον Σαρακάκη (όχι πως θα τους κάνουν τίποτα, αλλά...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπα, δεν εχει νοημα, τη μηχανη την πηρα, εγγυηση εχει, τα λαστιχα αναλωσιμα ειναι οποτε προχωραμε. Επισημος αντιπροσωπος να προσθεσω οτι ειναι, για σερβις επισης μου ειπε καθε 6000, καποιοι κανουν και καθε 5... μηπως να το πηγαινω  καθε βδομαδα? :P

To manual λεει 12, νομιζω καθε δεκα η καθε χρονο καλα ειναι, λαδια αλλαζω και μονος μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 12 λεπτά, το μέλος Kotsos.b έγραψε:

Μπα, δεν εχει νοημα, τη μηχανη την πηρα, εγγυηση εχει, τα λαστιχα αναλωσιμα ειναι οποτε προχωραμε. Επισημος αντιπροσωπος να προσθεσω οτι ειναι, για σερβις επισης μου ειπε καθε 6000, καποιοι κανουν και καθε 5... μηπως να το πηγαινω  καθε βδομαδα? :P

To manual λεει 12, νομιζω καθε δεκα η καθε χρονο καλα ειναι, λαδια αλλαζω και μονος μου

Αν έπεφτες όμως από τις χαμηλές πιέσεις; Είδες πόσο εύκολο ήταν να συμβεί. Μην εμπιστεύεσαι ποτέ και κανέναν σε αυτά, παρά μόνο συνεργείο που έχει αποδείξει σε σένα προσωπικά την αξία του μέσα από την δουλειά του.

12000χλμ λέει η Honda, απλά φρόντισε να κάνεις έλεγχο κάθε 1000 για τη στάθμη και να προσθέτεις ίδιου τύπου αν χρειάζεται.

Τόσο χαμηλόστροφοι και μικρής απόδοσης κινητήρες κάνουν και 15000 με τα ίδια λάδια, κι αν τα μετρήσεις έπειτα έχουν κι άλλα περιθώρια.

Τροποποιήθηκε από τον skritikos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά από 2,5 χρόνια και 12500χλμ  με τα scorpion αποφάσισα να αλλάξω λάστιχα μιας και έρχεται χειμώνας και βροχές.Σκεφτόμουνα τα pilot road 3 ή 4.Ο έμπορος που επισκέφθηκα με απέτρεψε γιατί σαν sport touring αργούν να ζεσταθούν στους ελληνικούς δρόμους.Μου προτεινε τα Bridgestone Battlax bt016 pro hypersport και μετά από λίγη κουβέντα ψήθηκα μιας και ήταν και σε προσφορά 200€."Βάλτα" μου είπε "και πέρνα σε μια βδομάδα να μου πεις...".Πενταπλό compound πίσω και τριπλό μπροστά.Παιδιά πάνε 5 μέρες κι έχω πάθει την πλάκα μου.....Το μοτόρι έχει βγάλει βεντούζες στο δρόμο.Η κορώνα τους είναι απίστευτα γρήγορη και δείχνει αμέσως στις στροφές με μικρές ταχύτητες που τα pirelli  μου βγάζανε την ψυχή ώσπου να στρίψουν.Σε στάση ζορίζομαι να γυρίσω το τιμόνι...Στα τεστ που εκ των υστερων κοίταξα όλοι τα υμνούν και στο στεγνό και στο βρεγμένο.Περιμένω τις βροχές για να το δώ...Η αίσθηση του δρόμου έχει γίνει βελούδινη χωρίς να χάνει πληροφορία.Τρομερό ελαστικό, ταιριάζει στο χοντακι μας για όσους δεν περνάνε από πολύ χώμα.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα...θα σας τρελλάνει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όσοι έχουν κάνει το σέρβις 24.000 χιλιόμετρα, λάδι, φίλτρα , έλεγχος βαλβίδες, πόσο πήγε περίπου, για να ξέρω τι με περιμένει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 λεπτά, το μέλος enterprise-psi έγραψε:

Όσοι έχουν κάνει το σέρβις 24.000 χιλιόμετρα, λάδι, φίλτρα , έλεγχος βαλβίδες, πόσο πήγε περίπου, για να ξέρω τι με περιμένει;

καλο κουραγιο. περυσι που το εκανα ειχε παει 270 η 290 δεν θυμαμαι ακριβως. σε εξουσιοδοτημενο παντα. ηταν η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι. μετα απο μια βδομαδα το πουλησα. να πανε να γαμ... ουνε..!!!

οικονομικο μηχανακι σου λεει με 68ευρω τακακι εμπρος  κ 290 γενικο σερβις. που. στο 500αρι. καλο . χρυσο το cb αλλα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε οικονομικό είναι ,έδωσα 40 ευρώ στα 1000χλμ, 30 στα 12000χλμ και τώρα 300 πες. Και 35 για μπροστινό τακάκι. Αφού έρχεται ταρίφα για τις εργατοωρες, βαλβίδες τόσο.  Στο Fiesta μου ζήτησαν 600 για αλλαγή ιμάντα χρονισμού  

Είναι η εγγύηση , αλλιώς θα το έκανα μόνος μου.

Τροποποιήθηκε από τον enterprise-psi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 λεπτά, το μέλος enterprise-psi έγραψε:

Ε οικονομικό είναι ,έδωσα 40 ευρώ στα 1000χλμ, 30 στα 12000χλμ και τώρα 300 πες. Και 35 για μπροστινό τακάκι. Αφού έρχεται ταρίφα για τις εργατοωρες, βαλβίδες τόσο.  Στο Fiesta μου ζήτησαν 600 για αλλαγή ιμάντα χρονισμού  

Είναι η εγγύηση , αλλιώς θα το έκανα μόνος μου.

δεν με εξοργισε τοσο η τιμη των αναλωσιμων οσο τα 100-110 ευρω περιπου που πληρωσα για τις εργατοωρες.... το θεωρω απαραδεκτο για δικυλινδρο μηχανακι . να πω ητανε κανα 100αρι τετρακυλινδρο παει στο διαολο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο ψάξιμο (Δυτικά προάστια) που χα κάνει, το καλοκαίρι που μας πέρασε, στα 230 με 250 έπαιζε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια πολλα μου ακουγονται. δεν ξερω ποσο εχει το φιλτρο αερα.   βαλβιδες κανα 50-60 ευρω δε χρεωνουν συνηθως?

μεχρι και τις 18χλδς που εκανα δινω παντα 50-60. οπου εκτος του λαδι-φιλτρο μου σφιγγει αλυσιδα αν χρειαζεται και οτι αλλο ψιλο θελω. στις 12χλδς του ειπα και εκατσε να καθαρισει το μπροστα γραναζι βγαζοντας λεβιε και πλαστικα με προσοχη και τα εκανε λαμπικο χωρις εξτρα χρεωση. 

εξτρα τα εμπρος τακακια 65ευρω που την επομενη θα δοκιμασω αλλα. 

βεβαια εκεινος ειναι μεν honda αλλα δεν ειναι και αντιπροσωπεια, μονο συνεργειο. ουτε μου εχει κανει ποτε κουβεντα για εργατοωρες κλπ. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

190 με δικα μου αναλωσιμα. 80 τα εργατικα. Οχι σε εξουσιοδοτημενο. Εντος εγγυησης και το service book ενημερωθηκε και σφραγιστηκε κανονικα.

(Λαδια, φιλτρα, μπουζι, τακακια μπροστα, βαλβιδες)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εάν ζορίζεστε οικονομικά, κάντε το εξής αγοράστε εσείς τα αναλώσιμα και πάρτε προσφορά μονο για την συντήρηση. 

αν και το κυρίως θέμα είναι να βρείτε μάστορα να νιώθει και να τον εμπιστεύεστε παρά τα 20-30-50 ευρώ διαφοράς παραπάνω στο συνολικό κόστος   

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα