Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2016 Και ιδου λοιπον τα νεα μοντελα/χρωματα για το 2017: Τα συμπερασματα ειναι απλα...Εκτος απο το ωραιοτερο χρωμα @johni41 εχουμε και το πιο συλλεκτικο αφου αποσυρεται... πηγη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tgatzi 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 Καλά τα χρώματα φίλε, αλλά τα μπικικίνια θα είναι ίδια για το 2017 ή θα τσιμπίσουν προς ανήφορο;Για τα μοντέλα του 2016 ξέρεις μήπως βγάλουν οι έμποροι καμια προσφορά μπας και πάρουμε τοεργαλείο καν΄να 500ρι φθηνότερο; Ξέρω είναι νωρίς ακόμα αλλά αν έχεις κάτι κατά νου θα μου ήταν πολύτιμη η βοήθειά σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Amaretos 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 Εγω γιατι βλεπω μονο το σημα της honda στα images?? 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
some1 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 Εγω γιατι βλεπω μονο το σημα της honda στα images??και εγω . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 και εγω .Εγω γιατι βλεπω μονο το σημα της honda στα images?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Amaretos 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 The same... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 (τροποποιήθηκε) The same...Μάλλον κάτι παίζει με το site της Honda. Πάτα την πηγή που παρέθεσε ο @Χ να τα δεις Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 από τον The Dread Rider Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Amaretos 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 Thanks οκ με το direct link Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 βγαλανε το πιο ωραιο χρωμα και βαλανε κατι απλα συμπαθητικο... μηπως εμεις δεν εχουμε τελικα γουστο? γιατι εμενα μονο το δικα μας χρωμα μου αρεσει???θα το πουλησουμε και παραπανω απο οτι το πηραμε οταν ερθει η ωρα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 Τώρα φαίνονται κανονικά οι φώτο.... μυστήρια πράγματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 (τροποποιήθηκε) Καλά τα χρώματα φίλε, αλλά τα μπικικίνια θα είναι ίδια για το 2017 ή θα τσιμπίσουν προς ανήφορο;Για τα μοντέλα του 2016 ξέρεις μήπως βγάλουν οι έμποροι καμια προσφορά μπας και πάρουμε τοεργαλείο καν΄να 500ρι φθηνότερο; Ξέρω είναι νωρίς ακόμα αλλά αν έχεις κάτι κατά νου θα μου ήταν πολύτιμη η βοήθειά σου.Δεν εχω καμια παραπανω προσβαση σε πληροφοριες απ'οτι εσυ φιλε.Οι εμποροι δεν θα κατεβασουν την τιμη του 2016 αν δεν ερθει πρωτα το νεο και εφοσον εχουν ξεμεινει με κανενα στοκ που δεν εφυγε. Πραγμα μαλλον δυσκολο αφου το cb πουλαει φουλ. Ακομα και να γινει ομως αυτο τον εχουν τον τροπο μερικοι... Θα στο δωσουν 6400 π.χ. αλλα χωρις κανενα δωρο και θα σου πουν οτι κανουν εκπτωση... οποτε παλι μια απο τα ιδια αφου και τωρα να πας να το παρεις μετρητοις χωρις δωρα, μια τετοια εκπτωση θα στην κανουν... Βλεπω στο car ενα του 2015 που δινεται τωρα στα 6100. Δυσκολο να πετυχεις τετοια προσφορα και θα πρεπει να περιμενεις πολλους μηνες ακομα. Να εισαχθει το καινουριο και μετα να βγει και η προσφορα...Υπαρχει παντα η περιπτωση να αυξηθει κι αλλο η τιμη στο νεο μοντελο και να σου πουλανε του 2016 στην τωρινη του οποτε παλι μια απο τα ιδια.Κατα τα αλλα ριχνε καμια ματια στο car ή παιρνε κατα καιρους τηλ. τους γυρω αντιπροσωπους.Εγω γιατι βλεπω μονο το σημα της honda στα images??και εγω .Τώρα φαίνονται κανονικά οι φώτο.... μυστήρια πράγματα.Για καποιο λογο απο το κινητο δεν μπορω να τις δω ενω στο pc φαινονται κανονικα. Για να μην γεμιζω τον τοπο φωτο ξανα βαζω αλλη μια φορα το λινκ για οποιον ενδιαφερεται:http://hondanews.eu/eu/en/motorcycles/media/pressreleases/83092/photos Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 από τον Χ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tgatzi 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2016 Σ' ευχαριστώ φίλε Χ, είσαι άψογος. Θα προτιμούσα 6400 του 2016 από 6100 του 2015.Λίγα σχόλια για τις πινελιές του 2017, υποκειμενικά πάντα. Καλή η αλλαγή στην εμφάνιση της εξάτμισης, αλλάλίγο γκουμούτσα (τέρας) για το συγκεκριμένο μοτόρι. Ρε, αλάνια σχεδιαστές της HONDA τι σας πείραξε η καρίνα;Κάτι άλλο φίλε Χ, υπάρχει περίπτωση έμπορας αν του ζητήσω να μου αλλάξει τα λάστιχα με πληρωμή διαφοράςτης τιμής (π.χ. από τα σούπα μαμίσια σε metzeler ή κάτι άλλο) να το κάνει ή θα στραβώσει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2016 (τροποποιήθηκε) Κάτι άλλο φίλε Χ, υπάρχει περίπτωση έμπορας αν του ζητήσω να μου αλλάξει τα λάστιχα με πληρωμή διαφοράςτης τιμής (π.χ. από τα σούπα μαμίσια σε metzeler ή κάτι άλλο) να το κάνει ή θα στραβώσει;Στην θεση σου, αφου πας για κουτα μηχανακι, δεν θα αλλαζα λαστιχα και το ποσο αυτο θα το εβαζα σε αλλα δωρα με την μηχανη. Ουτως η αλλως στην αρχη εχεις στρωσιμο οποτε θα οδηγεις συντηρητικα. Βαλε και το να συνηθισεις και το καινουριο μοτορι (δεν γνωριζω την εμπειρια σου) κτλ κτλ μια χαρα θα σε καλυψει το λαστιχακι που φοραει αρκει να προσεχεις παρα πολυ στο βρεγμενο και να μην αρχισεις τις ταρζανιες με το καλημερα. Αργοτερα θα εχεις μαζεψει και καποια λεφτα και αλλαζεις και το λαστιχο με κατι καλυτερο.Αν παρολαυτα θες να αλλαξεις και ο εμπορας σου πει μα-μου (δεν υπαρχει λογος να το κανει αλλα λεμε τωρα...) απλα αλλαξε εμπορα. Δεν θελει να εξυπηρετησει. Ολα αυτα φυσικα εφοσον εχει και συνεργειο στην αντιπροσωπεια και δεν ειναι μονο εκθεσιακος χωρος. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 22 , 2016 από τον Χ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tgatzi 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2016 Στην θεση σου, αφου πας για κουτα μηχανακι, δεν θα αλλαζα λαστιχα και το ποσο αυτο θα το εβαζα σε αλλα δωρα με την μηχανη. Ουτως η αλλως στην αρχη εχεις στρωσιμο οποτε θα οδηγεις συντηρητικα. Βαλε και το να συνηθισεις και το καινουριο μοτορι (δεν γνωριζω την εμπειρια σου) κτλ κτλ μια χαρα θα σε καλυψει το λαστιχακι που φοραει αρκει να προσεχεις παρα πολυ στο βρεγμενο και να μην αρχισεις τις ταρζανιες με το καλημερα. Αργοτερα θα εχεις μαζεψει και καποια λεφτα και αλλαζεις και το λαστιχο με κατι καλυτερο.Αν παρολαυτα θες να αλλαξεις και ο εμπορας σου πει μα-μου (δεν υπαρχει λογος να το κανει αλλα λεμε τωρα...) απλα αλλαξε εμπορα. Δεν θελει να εξυπηρετησει. Ολα αυτα φυσικα εφοσον εχει και συνεργειο στην αντιπροσωπεια και δεν ειναι μονο εκθεσιακος χωρος. Να ΄σαι καλά φίλε Χ, θα πορευτώ για αρχή με τα φασόλι λάστιχα και μετά βλέπουμε. Καλή χρονιά σε όλους, καλά και όρθια χιλιόμετρα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2017 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2017 καλησπερα κυριοι. καλη χρονια να εχουμε . με υγεια κ καλα χλμ. αυτες τις μερες θα κανω το σερβις των 24.000 χλμ μαζι με αλλαγη εμπρος τακακι κ φιλτρο κ&ν. μηπως ξερει καποιος ποσο θα παει στο περιπου?? θα παιξουμε πανω απο 200€?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2017 απο ότι είδα στο μανουαλι, σας αναφέρει αντικατάσταση σε λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρου αέρος, μπουζί, υγρό φρένων εάν έχεις συμπληρώσει 2έτη, αντιψυκτικό εάν έχεις συμπληρώσει 3έτη και μαζί με τα checkins (που κανείς μάστορας δεν κάνει σε απανταχού βίδες, σασί, λαιμούς, αναρτήσεις κλπ κλπ)..σου λέει ρύθμιση βαλβίδων που εκεί είναι τα λεφτά παραπάνω που θα σου ζητήσουν λόγο της εξειδικευμένης εργασίας, εκτιμώ οτι το 250ρι θα το χτυπήσεις σε εξουσιοδοτημένο, εκτός σε μαστόρι πιθανόν λιγότερο p.s.πουθενά δε είδα έλεγχο injection είτε καθαρισμός σωμάτων αυτές οι εργασίες πότε να προβλέπονται άραγε? μόνο αν παρουσιαστεί επιμέρους θέμα? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Steve 444 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2017 καλησπερα κυριοι. καλη χρονια να εχουμε . με υγεια κ καλα χλμ. αυτες τις μερες θα κανω το σερβις των 24.000 χλμ μαζι με αλλαγη εμπρος τακακι κ φιλτρο κ&ν. μηπως ξερει καποιος ποσο θα παει στο περιπου?? θα παιξουμε πανω απο 200€??Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά στη παρέα. Στο service των 24Κ άλλαξα λάδια, μπουζί, φίλτρο λαδιού και το φ.αέρος έμεινε το ίδιο, μόνο καθαρίστηκε. Το μαλλί πήγε 60 εργασία & 80 τα αναλώσιμα. Τακάκια δεν έχει χρειαστεί να αλλάξω ακόμη οπότε δεν ξέρω να σου πω τιμή. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2017 80 για λαδια φιλτρο κ μπουζι...γαμω τα δαγκωματα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2017 p.s.πουθενά δε είδα έλεγχο injection είτε καθαρισμός σωμάτων αυτές οι εργασίες πότε να προβλέπονται άραγε? μόνο αν παρουσιαστεί επιμέρους θέμα? honda εισαι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2017 Τα λάδια, πες 3*12 = 36 ευρώ. Πόσο μπορεί να έχει το φίλτρο λαδιού; Στο αυτοκίνητο έχει 5 ευρώ. Πες μ.ο. 10 ευρώ. Και το μπουζί 14 ευρώ. επι 2, γιατί είναι δικύλινδρο = 28 ευρώ. Αρα σύνολο 74 ευρώ, του πήρε 80, εντάξει είναι. Αν ήταν μόνο λάδια φίλτρα να το κάνεις μόνος, τώρα τα μπουζί, δεν ξέρω τι δουλειά θέλουν . Που μάλλον μόνος θα τα κάνω, γιατί 60 ευρω εργατικά, αν τα κάνεις βενζίνη, είναι 950 χιλιόμετρα βόλτα ! (Με τα δικά μου δεδομένα, μ.ο. κατανάλωσης 4,44΄/100, κόστος βενζίνης 1.45/λ ) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Steve 444 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2017 Αναλυτικά έδωσα, λάδια 39=3*13, μπουζί 28=2*14 και φ.λαδιού 10, σύνολο 77. Ναί λάδια και φίλτρο λαδιού μπορείς να αλλάξεις και μόνο σου. Έχει βγει και το γνωστό βιβλίο του Haynes αλλά το σέρβις των 24Κ απαιτεί τον έλεγχο του φ.αέρα και μπουζί για τα οποία πρέπει να αφαιρέσεις το τεπόζιτο υποχρεωτικά ώστε να έχεις πρόσβαση.Θα κάνω και ρύθμιση βαλβίδων, injection κλπ κλπ αλλά όχι ακόμα, είναι νωρίς να ανοίξω την μηχανή. enterprise-psi αν θες μιά φιλική συμβουλή, ''μην λυπάσε τα λίγα γιατί θα χάσεις και τα πολλά'', δεν ξέρω τα οικονομικά σου αλλά το cb είναι από μόνη της μιά οικονομική μοτοσυσκλέτα, κάντεις λοιπόν ένα καλό σερβις στα 24Κ σε καλό μάστορα, της αξίζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2017 Στα 24 , μπορεί, ακόμα δεν έχουμε φτάσει τα 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Steve 444 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2017 Στα 24 , μπορεί, ακόμα δεν έχουμε φτάσει τα 12 με έστειλες τώρα, εγώ νόμιζα.... Keep going, πάντα όρθιοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2017 καλημερα κυριοι. θελω λιγο να ρωτησω κατι. αν εχετε κ σεις θεμα με το σασμαν. τι εννοω?σε χαμηλες ταχυτητες (μεχρι 30-40χλμ)και σε χαμηλες στροφες οταν κατεβαζω ταχυτητα η ταχυτητες νοιωθω το σασμαν να σκαλωνει. σε σημειο που το μηχανακι απλα τσουλαει με μηδενικη ταχυτητα. θελω να κατεβασω απο 2α σε 1η. σκαλωνει το σασμαν κ κινδυνευω να πεσω. μου το εχει κανει 3-4 φορες αυτο το συγκεκριμενο. δεν ξερω. δεν μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος απο το σασμαν.λαδια δεν εχω κατι διαφορετικο απο αυτα που κεει ο κατασκευαστης. και επειδη με εχει νευριασει ολη αυτη η κατασταση ειπα να σας πω τον πονο μου. αντε γιατι δεν θελω κ πολυ να το ανεβασω καμια αγγελια.... χαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες