giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2016 ευχαριστω φιλε για τις πληροφοριες !!! θα το δοκιμασω και θα σου πω.. εγω το παλιο το πηγαινα στο motowash πειραια ή 12 ή 15 επαιρνε δεν θυμαμαι καλα..καλος κ αυτος ,οχι κατι τρελο ομωςξερεις που ειναι το μαγαζι?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RAFI 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2016 ξερεις που ειναι το μαγαζι??googlaρισα την επωνυμια και μπου εβγαλε χρυσοστομου σμυρνης 4 στν νικαια..ειμαι 5 λεπτα απο κει ,αντε 10 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2016 Λάδωμα , και κακή ιδέα η κάμερα στα κάγκελα. Αλλά ο ήχος από τον συντονισμό είναι τέλειος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ta-sio 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2016 (τροποποιήθηκε) Λάδωμα , και κακή ιδέα η κάμερα στα κάγκελα. Αλλά ο ήχος από τον συντονισμό είναι τέλειος! Τι καμερα εχεις;; Αν αυξησεις το frame rate σε 60fps η κατασταση θα βελτιωθει Τροποποιήθηκε Ιούλιος 15 , 2016 από τον ta-sio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2016 Στα 1080p 60FPS είναι, σε όλα τα βίντεο είναι οκ, εκτός από αυτό. Τα κάγκελα ακουμπούν κοντά στο μοτέρ και απορροφούν κραδασμούς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Coyote Z750s 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2016 (τροποποιήθηκε) Αν μπει βάση με βαλίτσα, θα κόβει τίποτα, ή θα έχω την σύζυγο να σταματάει τα νερά να έρχονται σε μένα; Το ανταλλάσσεις με βαραντέρο πενταετίας; Στο θέμα μας.Για να στηρίξεις καλά την κάμερα χωρίς πολλούς κραδασμούς θα πρέπει να φτιάξεις ένα αλουμινένιο λαμάκι - βάση και να το στηρίξεις στις βίδες της ζελατίνας.Δηλαδή κάτω από την ζελατίνα και να βγαίνει στο πλάι όσο θες για να στηρίξεις την κάμερα. Με αυτόν τον τρόπο έχω τοποθετήσει μπαράκι στο βαραντέρο που πιάνει επάνω gps και ό,τι άλλο θες. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 15 , 2016 από τον Coyote Z750s 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2016 Κάτι τέτοιο σκέφτομαι, θέλει μελέτη. Προς το παρόν θα την έχω στο κράνος, αλλά στα 150χιλ/ω νιώθω αντίσταση αέρα εκεί στην κάμερα , και φοβάμαι τον αυχένα σε πολύ ώρα ταξίδι. Το ανταλλάσσεις με βαραντέρο πενταετίας; OXI! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Coyote Z750s 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2016 OXI!Σαν του Τσίπρα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Coyote Z750s 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2016 Πρόσεξε πως βγαίνει το λαμάκι για το μπαράκι από την ζελατίνα για να πάρεις μια ιδέα, Κάθε λαμάκι πιάνει σε δυό βίδες, βέβαια η ζελατίνα με τα λαστιχάκια που θα προσθέσεις στις βίδες που δεν θα είναι το λαμάκι θα έρθει 3-4 χιλιοστά πιο έξω (ανάλογα το πάχος του λαμακίου) Αλλά δεν πρόκειται να το καταλάβεις ούτε και θα φαίνεται. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ta-sio 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2016 Πρόσεξε πως βγαίνει το λαμάκι για το μπαράκι από την ζελατίνα για να πάρεις μια ιδέα, Κάθε λαμάκι πιάνει σε δυό βίδες, βέβαια η ζελατίνα με τα λαστιχάκια που θα προσθέσεις στις βίδες που δεν θα είναι το λαμάκι θα έρθει 3-4 χιλιοστά πιο έξω (ανάλογα το πάχος του λαμακίου) Αλλά δεν πρόκειται να το καταλάβεις ούτε και θα φαίνεται. Ωραίος ο Coyote Z750s...Κάτι παρόμοιο έχω στα σχέδια για το NCακι μου... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 Πρόσεξε πως βγαίνει το λαμάκι για το μπαράκι από την ζελατίνα για να πάρεις μια ιδέα, Κάθε λαμάκι πιάνει σε δυό βίδες, βέβαια η ζελατίνα με τα λαστιχάκια που θα προσθέσεις στις βίδες που δεν θα είναι το λαμάκι θα έρθει 3-4 χιλιοστά πιο έξω (ανάλογα το πάχος του λαμακίου) Αλλά δεν πρόκειται να το καταλάβεις ούτε και θα φαίνεται. Που το βρίσκουμε αυτό; Γιατι σκεφτόμουν να ρωτήσω σε σιδερά, να φτιάξουμε καμιά πατέντα , γιατί 70 και 80 ευρώ, για μια μπάρα δεν δίνω Εδω κυνηγάμε ένα NC 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ta-sio 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 Που το βρίσκουμε αυτό; Γιατι σκεφτόμουν να ρωτήσω σε σιδερά, να φτιάξουμε καμιά πατέντα , γιατί 70 και 80 ευρώ, για μια μπάρα δεν δίνω Εδω κυνηγάμε ένα NC όπως το ειπες...πατέντα σε αλουμινα ομως. Καλυτερα απο αλουμίνιο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2016 Ένα CB και ένα NC, πάνε βόλτα 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mike_4 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2016 Υποψιάζομαι ότι το NC είναι μέλος του φόρουμ πολύ ενεργό που πήρε πρόσφατα NC και την καταχαίρεται!Πάντα όρθιοι μάγκες ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2016 Υποψιάζομαι ότι το NC είναι μέλος του φόρουμ πολύ ενεργό που πήρε πρόσφατα NC και την καταχαίρεται!Πάντα όρθιοι μάγκες ;) 5.000 χλμ + σε δύο μήνες, ευχαριστούμε σύντροχε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2016 Τον βλέπω τον Σάββα για αλλαγή λαδιών στα 12000 χιλιόμετρα ,τον Οκτώβρη 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2016 Τον βλέπω τον Σάββα για αλλαγή λαδιών στα 12000 χιλιόμετρα ,τον Οκτώβρη Θα κάνω διάλειμμα τώρα έχει ζέστα, τον Σεπτέμβριο όμως θα επανέλθω δριμύτερος..... και τα CBάκια όμως δεν τα βλέπω να πηγαίνουν πίσω τάχετε λυσσάξει λέμε ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2016 2160 χιλιόμετρα σε ένα μήνα !!!! ΟΙ κακές παρέες! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2016 2160 χιλιόμετρα σε ένα μήνα !!!! ΟΙ κακές παρέες! Ρε τους αλήτες... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2016 Που το βρίσκουμε αυτό; Γιατι σκεφτόμουν να ρωτήσω σε σιδερά, να φτιάξουμε καμιά πατέντα , γιατί 70 και 80 ευρώ, για μια μπάρα δεν δίνω Eλα σ'εφτιαξα παλι Πιο πισω στο thread καποιος ειχε φτιαξει...ψαξτο αν εχεις ορεξη... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2016 Μου την έπεσε σκύλος, και άρχισε να τρώει την μηχανή, φτηνά την γλίτωσα ! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2016 Μου την έπεσε σκύλος, και άρχισε να τρώει την μηχανή, φτηνά την γλίτωσα !Κρυμμένο περιεχόμενοτι εννοεις αρχισε να τρωει την μηχανη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2016 Αυτό το ΘΗΡΙΟ την έφαγε ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2016 (τροποποιήθηκε) καλησπερα σε ολους! εχω διαβασει τα πεισσοτερα ποστς και θα ηθελα την γνωμη σας απο την εμπειρια σας με το cb500x και με τυχον αλλες μηχανες παρομοιου στυλ.εχω εδω και 5 χρονια ενα σκουτερ (kymco people gti 200) και λεω σιγα σιγα να αλλαξω κατηγορια και να παω σε κατι on-off. το μηχανακι το χρησιμοποιω καθε μερα για να παω στη δουλεια κυριως αλλα και για βολτες αλλοτε μικρες και αλλοτε μεχρι και 500χλμ σε μια μερα (με το σκουτερ...)οι βασικοι λογοι που σκεφτομαι να αλλαξω ειναι το κοστος συντηρησης ενος σκουτερ που τελικα νομιζω οτι με τα ιδια λεφτα συντηρεις μια μηχανη μεσαιου κυβισμου, η ανεση που προσφερουν σε σχεση με το σκουτερ και την πονεμενη απο 2 κυλες μεση μου, μεγαλυτερη ασφαλεια λογω abs,αλλων ελαστικων , στησιματος και ιπποδυναμης. επισης η καταναλωση του cb πρεπει να ειναι ιδια με του δικου μου.δεν συζηταω καν για ανεμοκαλυψη κλπεκανα test ride το cb500x 2016 και μου αρεσε παρα πολυ. απο την πρωτη στιγμη ενιωσα ανετα και δεν το φοβηθηκα. απο θεμα δυναμης κινητηρα,φρενων και γενικα επιδοσεων δεν μπορω να εχω αντικειμενικη αποψη μιας και σε σχεση με το σκουτερ μου φανηκε οτι δεν της λειπει κατι ισα ισα που με ενθουσιασε. Απο ανεση και παλι δεν συγκρινεται με σκουτερ. η μεση μου με παρακαλουσε να μην ξανακαβαλησω το δικο μου...τα περι μαμας ζελατινας τα διαπιστωσα τοσο ο θορυβος οσο και το οτι δεν εκοβε πολυ αερα. εχω υψος 1,75. επισης ειναι κοντο το γραναζωμα του απο οτι καταλαβα αλλα δεν με ενοχλησε κατι. μεχρι τα 140 ανοιξε ωραια.απο αλλες προσφατες εμπειριες με μηχανες εχω με ενα suzuki gsr650 και μια παλια aftica twin τα οποια δεν ειναι στις επιλογες μου. ενα παλαιοτερο v-strom που δεν το ανοιξα αλλα απο ανεση ειναι σιγουρα καλυτερο και το ζαχαρωνα καποια στιγμη.σκεφτομαι λοιπον απο σεπτεμβρη να κλεισω το καινουριο cb500x στα 7000 με δωρα βαλιτσα givi 46lt, καγκελα givi, συναγερμο και διπλο σταντ.με αγορα μετρητοις μια και δανειο δεν παιζει. φιλοι μου ομως μου λενε να κοιταξω για κανενα ελαφρως μεταχειρισμενο που να εχει ακομα εγγυηση v-strom, versys ή κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα αντε κανα 500ρικο πανω. εχω μπει σε ενα διλημμα τις τελευταιες μερες και εχω δει μια αγγελια με v-strom 2015 που εχει εγγυηση, 5000χλμ και αρκετο εξοπλισμο απο ιδιωτη και το δινει 7500 οσο ελεγα για ταβανι... θα ηθελα να μου πειτε την αποψη σας οσο υποκειμενικη κι αν ειναι. ποια κινηση θα μπορουσε να θεωρηθει πιο συμφερουσα? οσο και αν δεν μπορουν να συγκριθουν αυτες οι 2 μηχανες και βασικα καμια αλλη με την κατηγορια του cb νομιζω. ευχαριστω πολυ και συγνωμη για το μεγαλο κειμενο! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 9 , 2016 από τον johni41 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
t_h_a_n_o_s 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2016 Κάτοχος του cb από τον Ιανουάριο του 14. Προηγούμενη μηχανή ήταν ένα σκούτερ pcx125 όπου με βόλεψε αρκετά όμως όταν έβγαινα Κηφισό ένιωθα πως θα περάσουν από πάνω μου. Ένα απόγευμα πριν λήξει η εγγύηση, στον Πειραιά έσβησε στο start and stop στο φανάρι και δεν ξαναπήρε αφού έμεινε από μπαταρία. Εκεί σκέφτηκα και την αλλαγή με μια μηχανή αξιόπιστη, οικονομική που θα μπορούσα να ταξιδέψω άνετα. Ήμουν ανάμεσα στην v-strom και στην cb. Θεωρώ πως αν οι μετακινήσεις σου είναι περισσότερο σε κέντρο, η cb είναι πιο άνετη και ευκίνητη με την χαμηλή κατανάλωση των 3,7lt/100km που δεν θα δυσανασχετήσει αν βγει εκτός πόλης(εθνική οδό) ή ακόμα και χώμα. Δεν μετανιώνω για την επιλογή μου, έχω κάνει 13000χλμ και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες