giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 Παιρνει δυο full-face και μενει χωρος για μικροπραγματα... με 140 οτι κ να βαλεις αυτο το αποτελεσμα θα εχεις... φαντασου το v strom που εχει πολυ καλυτερη καλυψη για τον πισω.. μετα 80 -90 παλι σε λερωνει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2016 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2016 http://bikeit.gr/test-bikes/on-off-test/honda-test-on-off/9000-test-2016-honda-cb500x-abs.html 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2016 Από την βόλτα στη Ερατεινή: Highlights :27:00 - 35:20 Σουμάχερ με μερσεντες ,35:50 Φορτηγό στο αντίθετο! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RAFI 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2016 καλησπερα! ηθελα να ρωτησω : αν η ισχυ του κινητητρα "ανοιγει" μετα απο καποια χιλιομετρα? εχεις δει κανενας διαφορα απο την αρχη (οχι εντελως αρχη)μεχρι και 5000 χιλ χλμ?ή ότι βγαζει τωρα .. εγω εχω 900 χιλ. και πανω απο 120 δεν εχω παει..(πχ στο citycom που ειχα πριν καταλαβα οτι εδινε κ αλλο)επισης αυτη την αίσθηση να αλλαξω ταχυτητα ενω έχω ήδη ΕΚΤΗ με εχει κουρασει..τοσο κοντες σχεσεις εχει το κιβωτιο! το αντιλαμβανεται κανενας αυτο ή εγω μονο ειμαι ετσι ή κανω κατι λαθος δεν ξερω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2016 καλησπερα! ηθελα να ρωτησω : αν η ισχυ του κινητητρα "ανοιγει" μετα απο καποια χιλιομετρα? εχεις δει κανενας διαφορα απο την αρχη (οχι εντελως αρχη)μεχρι και 5000 χιλ χλμ?ή ότι βγαζει τωρα .. εγω εχω 900 χιλ. και πανω απο 120 δεν εχω παει..(πχ στο citycom που ειχα πριν καταλαβα οτι εδινε κ αλλο)επισης αυτη την αίσθηση να αλλαξω ταχυτητα ενω έχω ήδη ΕΚΤΗ με εχει κουρασει..τοσο κοντες σχεσεις εχει το κιβωτιο! το αντιλαμβανεται κανενας αυτο ή εγω μονο ειμαι ετσι ή κανω κατι λαθος δεν ξερω... αυτο με την εκτη που λες δεν το θεωρω απαραιτητα κακο.. στο cbf που ειχε 10 κιλα ροπη το μπερδευα λογω δυναμης.. εδω λογικα εχουν κανει ετσι τις σχεσεις. πιο κοντες για να κουμπωνεις σχετικα νωρις εκτη... αυτο με την εκτη που λες δεν το θεωρω απαραιτητα κακο.. στο cbf που ειχε 10 κιλα ροπη το μπερδευα λογω δυναμης.. εδω λογικα εχουν κανει ετσι τις σχεσεις. πιο κοντες για να κουμπωνεις σχετικα νωρις εκτη... σε γενικες γραμμες παντως απ οτι εχω διαβασει το μηχανακι ειναι αρκετα φιμωμενο και με αρκετα στεγνο μιγμα απο την μαμα εταιρεια για να πληρει και της προδιαγραφες Α2... αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος..!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RAFI 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2016 αυτο με την εκτη που λες δεν το θεωρω απαραιτητα κακο.. στο cbf που ειχε 10 κιλα ροπη το μπερδευα λογω δυναμης.. εδω λογικα εχουν κανει ετσι τις σχεσεις. πιο κοντες για να κουμπωνεις σχετικα νωρις εκτη... σε γενικες γραμμες παντως απ οτι εχω διαβασει το μηχανακι ειναι αρκετα φιμωμενο και με αρκετα στεγνο μιγμα απο την μαμα εταιρεια για να πληρει και της προδιαγραφες Α2... αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος..!!καλα αυτο δεν το συζηταμε..οτι ειναι φιμωμενο σιγουρα και γι αυτο τον λογο που λες για το διπλωμα.. καπου διαβασα οτι στο εξωτερικο ειναι 54 ιππους και οχι 47!τελοσπ..οσο για την εκτη δεν ξερω αν ειναι καλο (μπορει και να ειναι) αλλα τις περισσοτερες φορες μπερδευομαι και παω για 7η !!! ξερω γω δεν το εχω και με τα μηχανολογικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosCB500X 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2016 καλησπερα! ηθελα να ρωτησω : αν η ισχυ του κινητητρα "ανοιγει" μετα απο καποια χιλιομετρα? εχεις δει κανενας διαφορα απο την αρχη (οχι εντελως αρχη)μεχρι και 5000 χιλ χλμ?ή ότι βγαζει τωρα .. εγω εχω 900 χιλ. και πανω απο 120 δεν εχω παει..(πχ στο citycom που ειχα πριν καταλαβα οτι εδινε κ αλλο)επισης αυτη την αίσθηση να αλλαξω ταχυτητα ενω έχω ήδη ΕΚΤΗ με εχει κουρασει..τοσο κοντες σχεσεις εχει το κιβωτιο! το αντιλαμβανεται κανενας αυτο ή εγω μονο ειμαι ετσι ή κανω κατι λαθος δεν ξερω... Συμφωνώ και εγώ! Την έχω πατήσει πολλές φορές και πάω να ανεβάσω ταχύτητα ενώ έχω ήδη έκτη...Εγώ είμαι κοντά στα 13.000 Km. Αυτό που παρατήρησα μετά τα 5.000-6.000 km είναι ότι το μηχανάκι έχει "ξεμπούκωσει", ανεβάσει πιο γρήγορα, πιο εύκολα και νιώθεις ότι έχει και άλλο να δώσει.Το ίδιο είχα και με το προηγούμενο που είχα, ένα CBR 250R, μετά τα 6.000 km άλλο μηχανάκι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2016 καλα αυτο δεν το συζηταμε..οτι ειναι φιμωμενο σιγουρα και γι αυτο τον λογο που λες για το διπλωμα.. καπου διαβασα οτι στο εξωτερικο ειναι 54 ιππους και οχι 47!τελοσπ..οσο για την εκτη δεν ξερω αν ειναι καλο (μπορει και να ειναι) αλλα τις περισσοτερες φορες μπερδευομαι και παω για 7η !!! ξερω γω δεν το εχω και με τα μηχανολογικα αν εχει καπου θα ειναι εκτος ΕΕ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2016 καλησπερα! ηθελα να ρωτησω : αν η ισχυ του κινητητρα "ανοιγει" μετα απο καποια χιλιομετρα? εχεις δει κανενας διαφορα απο την αρχη (οχι εντελως αρχη)μεχρι και 5000 χιλ χλμ?ή ότι βγαζει τωρα .. εγω εχω 900 χιλ. και πανω απο 120 δεν εχω παει..(πχ στο citycom που ειχα πριν καταλαβα οτι εδινε κ αλλο)επισης αυτη την αίσθηση να αλλαξω ταχυτητα ενω έχω ήδη ΕΚΤΗ με εχει κουρασει..τοσο κοντες σχεσεις εχει το κιβωτιο! το αντιλαμβανεται κανενας αυτο ή εγω μονο ειμαι ετσι ή κανω κατι λαθος δεν ξερω...Οταν το πρωτοπηρα θυμαμαι οτι προβληματιζομουν και εγω με τις κοντες σχεσεις. Τωρα ομως δεν μου φαινεται και τοσο. Βεβαια δεν μπορω να σου πω με σιγουρια αν ανοιξε ο κινητηρας ή αν εξοικειωθηκα παραπανω εγω μαζι του. Σε σπασιματα που του εχω κανει σε εκκινησεις (κοφτες ολες οι σχεσεις μεχρι την 6η) ισα ισα που γουσταρα κιολας... Οσο πιο μικρη η σχεση που πας να ανεβασεις στροφες ομως τοσο πιο πολυ το ακους να διαμαρτυρεται. Με 6η και 7000 (δηλαδη 150+ χιλ/ωρα) πηγαινει μια χαρα... Το νοιωθεις οτι αρχιζει ομως να μην ειναι ανετο... Γενικα δεν ειναι μηχανακι που χαιρεται να πηγαινει ψηλοστροφα. 6000-7000 ειναι οκ. Απλα θα μουδιασουν τα χερια απο τους κραδασμοι μετα απο καμια ωρα με 150... (θα ακολουθησει σχετικο ποστ απο προσφατη εμπειρια)Στα εξωτερικα ειναι πολυ συνηθισμενη μόντα να βαζουν μικροτερο πισω γραναζι (απο 41 σε 39). Μαλιστα μερικοι βαζουν του nc. Ετσι απ'οτι λενε το μηχανακι πηγαινει πολυ καλυτερα με λιγοτερες στροφες για την ιδια ταχυτητα με αποτελεσμα να σταματησουν να ψαχνουν για 7η... Αν θες ψαξτο αν και ειναι πολυ νωρις. Θα δεις οτι μολις ξεθαρρεψεις απο στρωσιματα κτλ θα ανοιγει(ς) καλυτερα... Παντως πολλοι εχουν τρελαθει με την διαφορα που βλεπουν.(Με 54 ιππους δεν κυκλοφορει πουθενα ειναι παγκοσμιως το ιδιο) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2016 Ευτυχώς παιδιά, νόμιζα οτι είμαι ο μόνος, που μετά την έκτη έψαχνα και για άλλη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2016 Συμφωνώ και εγώ! Την έχω πατήσει πολλές φορές και πάω να ανεβάσω ταχύτητα ενώ έχω ήδη έκτη...Εγώ είμαι κοντά στα 13.000 Km. Αυτό που παρατήρησα μετά τα 5.000-6.000 km είναι ότι το μηχανάκι έχει "ξεμπούκωσει", ανεβάσει πιο γρήγορα, πιο εύκολα και νιώθεις ότι έχει και άλλο να δώσει.Το ίδιο είχα και με το προηγούμενο που είχα, ένα CBR 250R, μετά τα 6.000 km άλλο μηχανάκι.εγω το πηρα με 18.000 οποτε δεν ειχα την ευκαιρια να δω αδιαφορα στον κινητηρα..!!!! Οταν το πρωτοπηρα θυμαμαι οτι προβληματιζομουν και εγω με τις κοντες σχεσεις. Τωρα ομως δεν μου φαινεται και τοσο. Βεβαια δεν μπορω να σου πω με σιγουρια αν ανοιξε ο κινητηρας ή αν εξοικειωθηκα παραπανω εγω μαζι του. Σε σπασιματα που του εχω κανει σε εκκινησεις (κοφτες ολες οι σχεσεις μεχρι την 6η) ισα ισα που γουσταρα κιολας... Οσο πιο μικρη η σχεση που πας να ανεβασεις στροφες ομως τοσο πιο πολυ το ακους να διαμαρτυρεται. Με 6η και 7000 (δηλαδη 150+ χιλ/ωρα) πηγαινει μια χαρα... Το νοιωθεις οτι αρχιζει ομως να μην ειναι ανετο... Γενικα δεν ειναι μηχανακι που χαιρεται να πηγαινει ψηλοστροφα. 6000-7000 ειναι οκ. Απλα θα μουδιασουν τα χερια απο τους κραδασμοι μετα απο καμια ωρα με 150... (θα ακολουθησει σχετικο ποστ απο προσφατη εμπειρια)Στα εξωτερικα ειναι πολυ συνηθισμενη μόντα να βαζουν μικροτερο πισω γραναζι (απο 41 σε 39). Μαλιστα μερικοι βαζουν του nc. Ετσι απ'οτι λενε το μηχανακι πηγαινει πολυ καλυτερα με λιγοτερες στροφες για την ιδια ταχυτητα με αποτελεσμα να σταματησουν να ψαχνουν για 7η... Αν θες ψαξτο αν και ειναι πολυ νωρις. Θα δεις οτι μολις ξεθαρρεψεις απο στρωσιματα κτλ θα ανοιγει(ς) καλυτερα... Παντως πολλοι εχουν τρελαθει με την διαφορα που βλεπουν.(Με 54 ιππους δεν κυκλοφορει πουθενα ειναι παγκοσμιως το ιδιο)εχεις κανενα λινκ να ριξουμε ενα βλεφαρο γιατι μετα το καλοκαιρι ειμαι για αλλαγη αλυσιδας...!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2016 εγω το πηρα με 18.000 οποτε δεν ειχα την ευκαιρια να δω αδιαφορα στον κινητηρα..!!!!εχεις κανενα λινκ να ριξουμε ενα βλεφαρο γιατι μετα το καλοκαιρι ειμαι για αλλαγη αλυσιδας...!!!!http://www.cb500x.com/index.php?topic=673.0 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2016 http://www.cb500x.com/index.php?topic=673.0 merci 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BOLDOR 900 F1 131 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2016 (τροποποιήθηκε) καλησπερα! ηθελα να ρωτησω : αν η ισχυ του κινητητρα "ανοιγει" μετα απο καποια χιλιομετρα? εχεις δει κανενας διαφορα απο την αρχη (οχι εντελως αρχη)μεχρι και 5000 χιλ χλμ?ή ότι βγαζει τωρα .. εγω εχω 900 χιλ. και πανω απο 120 δεν εχω παει..(πχ στο citycom που ειχα πριν καταλαβα οτι εδινε κ αλλο)επισης αυτη την αίσθηση να αλλαξω ταχυτητα ενω έχω ήδη ΕΚΤΗ με εχει κουρασει..τοσο κοντες σχεσεις εχει το κιβωτιο! το αντιλαμβανεται κανενας αυτο ή εγω μονο ειμαι ετσι ή κανω κατι λαθος δεν ξερω... Αυτα για την εκτη, τα εγραφα στο δευτερο post μου εδω μεσα, αλλα δεν ειδα ανταποκριση. Προκειται για το μεγαλο μειον της μηχανης. Επειδη ακριβως, σε αντιθεση με αλλα προβληματα η προσωπικες προτιμησεις, ειναι κατι που δεν διορθωνεται. Η αλλαγη γραναζιου στην αλυσιδα πολυ λιγα προσφερει, ενω επηρεαζει και τις υπολοιπες ταχυτητες. Αν το επιχειρησω θα δοκιμασω 16αρι εμπρος γραναζι, εαν το χωραει. Ενα επιπλεον επρος δλδ αντι για δυο λιγοτερα πισω, κατι που θα μακρυνει περισσοτερο τις σχεσεις.Σε καθε περιπτωση αυτο το θεμα με την Honda ειναι ακρως εκνευριστικο. Το εχω αντιμετωπισει και σε αλλα μηχανακια της. Εχουν τοσο κοντη εκτη λες και ειναι racing! Ενα motocross, καποιο πιστας, εστω ενα CBR χρειαζονται μια εκτη που να γεμιζει πληρως. Ομως ενα commuter χρειαζεται ηρεμια οταν ταξιδευει. Ακομα και αν ειχε μονο πεντε σχεσεις, σε ταχυτητες αυτοκινητοδρομου ( 120 - 130 χλμ ) θα εφθαναν οι 4000 σαλ. Και τα μισα κυβικα να ειχε. Θα'θελα να μπορουσα να εμπαινα μεσα στο μυαλο των μηχανικων που κατεληξαν σε αυτο το γραναζωμα, να δω τι διαολο σκεφτονταν. Μηπως την επιπλεον σταθεροτητα που προσφερουν οι αυξημενες σαλ λογω γυροσκοπικου φαινομενου;Προς το παρον, περα απο τις υπολοιπες μετατροπες που εχω κατα νου να κανω, συνεχιζω να αναρωτιεμαι αν θα το κρατησω τελικα ή αν θα συνεχισω μια ζωη να ψαχνω για εβδομη!Υ.Γ. Μια μεσοβεζικη "λυση" ειναι ενας δεικτης σχεσης κιβωτιου. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 5 , 2016 από τον BOLDOR 900 F1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 δίκιο έχεις όμως αυτοί το υπολόγισαν με όλες τις συνθήκες δηλαδή δικαβαλο, φορτωμένο,κλήση δρόμου κλπ εάν ανοιγαν την μετάδοση στην πρωτεύουσα της 6της ταχύτητας (φάση overdrive) ενδεχομένως να υπήρχε θέμα να μη μπορούσε να μαζέψει χιλιόμετρα(υπο συνθήκες περισσότερου φορτίου) και θα έπρεπε να κατεβάσεις πράμα που θα το έκανε 5τάχυτο μιας και δύσκολα θα μπορούσες να εκμεταλλευτείς όλες τις σχέσεις του κιβωτίουτο κάνουν αυτό με την έκτη η μπεμβέ αλλα σε δικύλινδρα μοτέρ >=1000cc. Με 40άλογα στον τροχό και 4,5 κλά ροπης του cb ειχαν ένα περιορισμό να ρισκάρουνδοκίμασε ένα μεγαλύτερο δόντι μπροστά μιας(σίγουρα το χωράει) και είναι η πιο οικονομική λύση και εάν σου αρέσει έτσι κράτα το. Θα ρίξεις 1000rpm κάτω σε όλες τις σχέσεις θα χάσει την σπιρτάδα του αλλά θα κάνει πιο "easy riding" συγκριτικά και θα ρολαρει πιο χαλαράδιαφορετικά συνηθίστε απλά το όριο που αρχίζει να ενοχλεί και προσαρμοστείτε, δεν είναι και τίποτα τρελό 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RAFI 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 και γω τελικα , αυτο πιστευω οτι πρεπει να προσαρμοστουμε σε αυτο το θεμα..θα το συζητησω και με τον μηχανικο αφου τωρα θα το παω για πρωτο σερβις 1000 χιλ. για τις αλλαγες που λετε στο γραναζι.. παντως ειναι ρισκο γιατι αν δεν το χει κανει καποιος τοτε δεν μπορεις να ξερεις πως θα σου βγει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosCB500X 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Καλημέρα. Από περιέργεια και μόνο έψαξα στο car.gr για αγγελίες για μεταχειρισμένα CB500X...στις 40 αγγελίες μόνο 2 ήτανε μεταχειρισμένα, οι υπόλοιπες ήταν από εμπόρους για καινούργια!! Μωρέ μπράβο...όποιος το παίρνει δεν το πουλάει!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 δίκιο έχεις όμως αυτοί το υπολόγισαν με όλες τις συνθήκες δηλαδή δικαβαλο, φορτωμένο,κλήση δρόμου κλπ εάν ανοιγαν την μετάδοση στην πρωτεύουσα της 6της ταχύτητας (φάση overdrive) ενδεχομένως να υπήρχε θέμα να μη μπορούσε να μαζέψει χιλιόμετρα(υπο συνθήκες περισσότερου φορτίου) και θα έπρεπε να κατεβάσεις πράμα που θα το έκανε 5τάχυτο μιας και δύσκολα θα μπορούσες να εκμεταλλευτείς όλες τις σχέσεις του κιβωτίουΑκριβως.Ενδεικτικα να πω πως σε ελαφρια ανηφορα, με δυνατο κοντρα ανεμο και καρυδωμενο γκαζι ηθελε 3 μερες για να φτασει τα 160χιλ/ωρα. δοκίμασε ένα μεγαλύτερο δόντι μπροστά μιας(σίγουρα το χωράει) και είναι η πιο οικονομική λύση και εάν σου αρέσει έτσι κράτα το. Θα ρίξεις 1000rpm κάτω σε όλες τις σχέσεις θα χάσει την σπιρτάδα του αλλά θα κάνει πιο "easy riding" συγκριτικά και θα ρολαρει πιο χαλαράΧωρις φυσικα να ειμαι κανας ειδημων στον παρακατω πινακα οι διαφορες σε rpm αναλογα με την σχεση δεν ειναι παντου ιδιες (1000 κατω παντου) :ο πινακας ειναι απο αυτο το site http://www.gearingcommander.com/ στο οποιο αφου διαλεξεις μοντελο βαζεις τις οποιες αλλαγες στο γραναζωμα και σου βγαζει ολα τα αναμενομενα αποτελεσματα (στροφες, ταχυτητα, φθορα, γεωμετρια κτλ.) πολυ κατατοπιστικο. Οπως βλεπετε εκτος του στοκ επελεξα 15/39 σαν current και 16/41 σαν custom.Aυτο που θα προβληματιζε παντως εμενα ειναι ακριβως αυτο το θεμα της σπιρταδας που θα χασεις με μια τετοια μετατροπη. Το cb ειναι ηδη νωχελικο στις ρεπριζ και τα αποτομα ανοιγματα και επιταχυνσεις, εξου και ο φιλικος του χαρακτηρας. Αν πεσει κι αλλο αυτο δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι θεμιτο. Βεβαια μπορει να μην ειναι και κατι τραγικο.Παντως οσοι προχωρησαν σε αλλαγη λενε τα καλυτερα και δεν γυρνανε πισω. Ειτε εβαλαν 39 πισω ειτε 16 (ή και 17 αλλα με μετατροπες για να χωρεσει απ' οτι ειδα) μπροστα... Απο εκει και περα οντως υπαρχει και το ενδεχομενο να το πας ως εχει. 5000-6000 εισαι στα 100-130 χιλ/ωρα και μια χαρα. Καλημέρα. Από περιέργεια και μόνο έψαξα στο car.gr για αγγελίες για μεταχειρισμένα CB500X...στις 40 αγγελίες μόνο 2 ήτανε μεταχειρισμένα, οι υπόλοιπες ήταν από εμπόρους για καινούργια!! Μωρέ μπράβο...όποιος το παίρνει δεν το πουλάει!!4 βλεπω εγω (κλάιν θα μου πεις, οντως) αλλα ειναι και η εποχη μην ξεχνας. Τον χειμωνα ειχε και καμια ντουζινα. Υστερα ειναι και καινουριο μοντελο και ο,τι πρεπει για τα ελληνικα δεδομενα... οποτε δυσκολα να αποχωριστεις. Bεβαια άλλα μοντελα που ειναι ακομα πιο προσφατα στην αγορα, και γ@μ@νε και δερνουν βλεπω καμια 15+... σκατα στην γιαμαπα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2016 καλησπερα κυριοι... επισκεψη σε πλυντηριο μοτο σημερα γιατι απο τοτε που γυρισα απο ανδρο δεν το ειχα πλυνει... γυαλισε το εργαλειο... γυαλισε που λεει ο λογος γιατι ειναι ματ παναθεμα το... εβλεπα τα μοτερ απο το tdm και το gsr της παρεας μαυρα και γυαλιστερα και ζηλευα..!!!!πολυ καλη δουλεια ο τυπας... το εχω βαλει στο προγραμμα να το πηγαινω μια φορα στο τριμηνο. χωρια τα δικα μου ξεπλυματα στο αυτοματο πλυντηριο..!!!!το μαγαζι λεγεται shiny bike. για οσους δεν ξερουν ειναι στην νικαια και κανει πολυ καλη δουλεια.. 10 ευρω παιρνει... χαλαλι και τα 20 χλμ που εκανα για να παω..!!!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2016 Η όλη ιστορία μου θυμίζει την απογοήτευση μου οταν είδα ότι το κλε ήθελε 6.000 με 6η.για τα 100χλμ/ω. Η απογοήτευση έγινε χειρότερη όταν έμαθα ότι ο πήγασος με με το 5ρι έιχε κάπου 2χιλ.στροφες λιγότερες με 5η για τα ίδια χλμ. Ποτέ δε καταλαβα (χωρις ωστόσο να το έχω δοκιμάσει) τι φοβερή διαφορά θα κάνει αν δουλεύει 300 και 500 στροφές πιο χαμηλά αν αλλάξεις δοντια στα γραναζια. Κάνει τόση διαφορά εν τέλει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RAFI 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2016 καλησπερα κυριοι... επισκεψη σε πλυντηριο μοτο σημερα γιατι απο τοτε που γυρισα απο ανδρο δεν το ειχα πλυνει... γυαλισε το εργαλειο... γυαλισε που λεει ο λογος γιατι ειναι ματ παναθεμα το... εβλεπα τα μοτερ απο το tdm και το gsr της παρεας μαυρα και γυαλιστερα και ζηλευα..!!!!πολυ καλη δουλεια ο τυπας... το εχω βαλει στο προγραμμα να το πηγαινω μια φορα στο τριμηνο. χωρια τα δικα μου ξεπλυματα στο αυτοματο πλυντηριο..!!!!το μαγαζι λεγεται shiny bike. για οσους δεν ξερουν ειναι στην νικαια και κανει πολυ καλη δουλεια.. 10 ευρω παιρνει... χαλαλι και τα 20 χλμ που εκανα για να παω..!!!!επειδη μενω κοντα στην περιοχη, δεν τον ηξερα τον τυπο!! ασχολουμαι κ μονος μου βεβαια αλλα σιγουρα θα εχει διαφορα, απλο πλυσιμο 10 ?? σου γρασαρισε και αλυσιδα? θα παω μια φορα να δω τι επιπλεον προσφερει!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2016 Η όλη ιστορία μου θυμίζει την απογοήτευση μου οταν είδα ότι το κλε ήθελε 6.000 με 6η.για τα 100χλμ/ω. Η απογοήτευση έγινε χειρότερη όταν έμαθα ότι ο πήγασος με με το 5ρι έιχε κάπου 2χιλ.στροφες λιγότερες με 5η για τα ίδια χλμ. Ποτέ δε καταλαβα (χωρις ωστόσο να το έχω δοκιμάσει) τι φοβερή διαφορά θα κάνει αν δουλεύει 300 και 500 στροφές πιο χαμηλά αν αλλάξεις δοντια στα γραναζια. Κάνει τόση διαφορά εν τέλει; 300-500 ειναι στα 50χιλ/ωρα... σε αλλες ταχυτητες οι διαφορες ειναι μεγαλυτερες... αλλαζουν και τα τραβηγματα κτλ. Δεν ξερω φυσικα να σου πω αλλα οσοι λενε οτι το εκαναν επαθαν πλακα...In other news για την προηγουμενη εκδρομη πατηστε εδω γιατι τα ρεμαλια με απειλησαν αν ξαναποσταρω ομαδικη εκδρομη στο θεμα του cb... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2016 επειδη μενω κοντα στην περιοχη, δεν τον ηξερα τον τυπο!! ασχολουμαι κ μονος μου βεβαια αλλα σιγουρα θα εχει διαφορα, απλο πλυσιμο 10 ?? σου γρασαρισε και αλυσιδα? θα παω μια φορα να δω τι επιπλεον προσφερει!!ξεκιναει με πινελο .στον κινητηρα . ψαλιδια . ζαντες και τα συναφη. ξεπλυμα.. μετα σαπουναδα με το χερι. ξεπλυμα. κ τελος φυσημα. γυαλισμα και γρασαρισμα.. για αλλες εργασιες πληρωνεις εξτρα.. πχ. σημερα σε tdm φιλου γυαλισε τα τελικα γιατι ειχαν ψιλοσκουριασει.. χαλι μαυρο. του πηρε 3 ευρω παραπανω.. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RAFI 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2016 ξεκιναει με πινελο .στον κινητηρα . ψαλιδια . ζαντες και τα συναφη. ξεπλυμα.. μετα σαπουναδα με το χερι. ξεπλυμα. κ τελος φυσημα. γυαλισμα και γρασαρισμα.. για αλλες εργασιες πληρωνεις εξτρα.. πχ. σημερα σε tdm φιλου γυαλισε τα τελικα γιατι ειχαν ψιλοσκουριασει.. χαλι μαυρο. του πηρε 3 ευρω παραπανω.. ευχαριστω φιλε για τις πληροφοριες !!! θα το δοκιμασω και θα σου πω.. εγω το παλιο το πηγαινα στο motowash πειραια ή 12 ή 15 επαιρνε δεν θυμαμαι καλα..καλος κ αυτος ,οχι κατι τρελο ομως 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες